Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Με τυχόν πώληση του Λέοβατς και λύση συμβολαίου του Λεβέκ, σημειώνω ότι θα χρειαστούμε δύο αριστερά μπακ...Petros1988 έγραψε:Πως γίνεται με τον Ιβιτς όλοι να Παίζανε μπάλα και να ήτανε φορμαρισμένοι και τώρα Λεοβατς δεν μας κάνει τον Πουλάμε μαζί με Λεβεκ Τζαλμα δεν μας κάνει κ. Τ. Λ. Μήπως πρέπει να αλλάξουμε προπονητή? Λέω εγώ? Αύριο αν δεν κερδίσουμε και γενικά δεν κάνουμε τα 3 στα 3 μέχρι 16/12 προβλέπω πολλές αλλαγές...!
Ο Δεληγιαννίδης καλό θα ναι να λογίζεται πια σαν back up του Μάτος, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη όμως!
Αν πάρουμε μόνο ένα και όχι και δεξί, αυτό θα "πει" ότι Βιέρι θα χρησιμοποιείται πιο πολύ ως μπακ παρά ως εξτρέμ!!
Ακολουθεί προσωπική εκτίμηση, η οποία μπορεί να είναι και μια @@παριά, μα την θέτω μόνο σαν βάση συζήτησης:
Εκτιμώ λοιπόν πολύ πιθανές, τις λύσεις συμβολαίων των Κάτσε, Μπρκιτς, Κωνσταντινίδη, την πώληση Μπίσεσβαρ, Κάμπος και Πρίγιοβιτς, την "επιστροφή" του δανεικού Ζαμπράνο και ίσως και του Μακ, την επανενεργοποίηση του Μυστακίδη σαν φορ και την έλευση του Μάρκους Μπεργκ και ενός εξτρέμ, εκτός κι αν γίνει να επανέλθει ο Ενρίκε...
Γενικότερα, αν δεν επιτευχθεί το 3/3 μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, "βλέπω" μπόλικους "ανέμους, έως θύελλες"!
Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη-εκτίμηση, ερμηνεύοντας όσα βλέπω και δίχως καμιά extra πληροφόρηση...

-
παντως ελπιζω να υπαρχει ηδη καποια προταση για λεοβατς, γιατι αλλιως ειναι ηλιθιο να 'ανακοινωνεις' λιγο καιρο πριν τις μεταγραφες οτι ο παικτης ειναι τελειωμενος και να περιμενεις αξιολογη προταση μετα....
Μαθημένοι στα αυτογκόλ, ειδικά φέτος...
Εδώ ανακοινώθηκε επισημα απ την ΠΑΕ μας η απόκτηση Ελ Καντουρί στο 60ο λεπτό του αγώνα στην Σουηδία και δεν κουνήθηκε φύλλο...Μετά μου λένε εμένα ότι η "οργάνωση" της ΠΑΕ είναι πλέον σε...Ευρωπαϊκό επίπεδο...

Κάτι δηλαδή σαν το "αντί για Black Friday...Black is the night to the mountains" ένα πράμα...

Εδώ ανακοινώθηκε επισημα απ την ΠΑΕ μας η απόκτηση Ελ Καντουρί στο 60ο λεπτό του αγώνα στην Σουηδία και δεν κουνήθηκε φύλλο...Μετά μου λένε εμένα ότι η "οργάνωση" της ΠΑΕ είναι πλέον σε...Ευρωπαϊκό επίπεδο...

Κάτι δηλαδή σαν το "αντί για Black Friday...Black is the night to the mountains" ένα πράμα...

- Petros1988
Φίλε αριστερό μπακ έχεις επιστροφή Γιαννούλη για Βασικό.Επιστροφη Χατζηισαια γιατί και τον Σαμπάνια δεν το κόβω να μένει επιστροφή Ουαρντα Ενρικε για αντί Τζαλμα κ.τ.λ Μόνο Επιθετικό Θέλεις σίγουρα. Εκτός και φύγει ο Λουτσεσκου.goran 64 έγραψε:Με τυχόν πώληση του Λέοβατς και λύση συμβολαίου του Λεβέκ, σημειώνω ότι θα χρειαστούμε δύο αριστερά μπακ...Petros1988 έγραψε:Πως γίνεται με τον Ιβιτς όλοι να Παίζανε μπάλα και να ήτανε φορμαρισμένοι και τώρα Λεοβατς δεν μας κάνει τον Πουλάμε μαζί με Λεβεκ Τζαλμα δεν μας κάνει κ. Τ. Λ. Μήπως πρέπει να αλλάξουμε προπονητή? Λέω εγώ? Αύριο αν δεν κερδίσουμε και γενικά δεν κάνουμε τα 3 στα 3 μέχρι 16/12 προβλέπω πολλές αλλαγές...!
Ο Δεληγιαννίδης καλό θα ναι να λογίζεται πια σαν back up του Μάτος, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη όμως!
Αν πάρουμε μόνο ένα και όχι και δεξί, αυτό θα "πει" ότι Βιέρι θα χρησιμοποιείται πιο πολύ ως μπακ παρά ως εξτρέμ!!
Ακολουθεί προσωπική εκτίμηση, η οποία μπορεί να είναι και μια @@παριά, μα την θέτω μόνο σαν βάση συζήτησης:
Εκτιμώ λοιπόν πολύ πιθανές, τις λύσεις συμβολαίων των Κάτσε, Μπρκιτς, Κωνσταντινίδη, την πώληση Μπίσεσβαρ, Κάμπος και Πρίγιοβιτς, την "επιστροφή" του δανεικού Ζαμπράνο και ίσως και του Μακ, την επανενεργοποίηση του Μυστακίδη σαν φορ και την έλευση του Μάρκους Μπεργκ και ενός εξτρέμ, εκτός κι αν γίνει να επανέλθει ο Ενρίκε...
Γενικότερα, αν δεν επιτευχθεί το 3/3 μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, "βλέπω" μπόλικους "ανέμους, έως θύελλες"!
Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη-εκτίμηση, ερμηνεύοντας όσα βλέπω και δίχως καμιά extra πληροφόρηση...
Το βρισκεις τοσο ευκολο να παρεις απο τον Ατρομητο τρεις απο τους καλυτερους του παικτες τον Γεναρη, οταν εχεις κανει συμφωνια για δανεισμους ενος ετους;
Τι ειναι ο Ατρομητος κοροιδο;
Τι ειναι ο Ατρομητος κοροιδο;
- ΑποστόληςΑ
Για τον Χατζηισαΐα υπάρχει όρος πως αν θέλουμε μπορούμε να τον πάρουμε πίσω τον Δεκέμβριο. Για τους άλλους δύο δεν υπάρχει τέτοιος όρος, αλλά και δεν τους χρειαζόμαστε, για διαφορετικό λόγο τον καθένα.
- The_Stalker
ΠΑΟΚ δεν σημαίνει μόνο παίζω μπάλα. ΠΑΟΚ σημαίνει πολλά περισσότερα κι ένα από αυτά είναι ότι τηρώ τις συμφωνίες που κάνω. Π@@στιές άλλοι, ΟΧΙ εμείς.
- White Ranger
Μερικοί παίχτες δεν ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ και βλέπω αδιαφορία στα @@ τους.
ΠΑΟΚ δίνεις το παραπάνω από οσο ξέρεις ποδόσφαιρο και κάνεις τους φιλάθλους να έχουν να λένε.
ΠΑΟΚ δίνεις το παραπάνω από οσο ξέρεις ποδόσφαιρο και κάνεις τους φιλάθλους να έχουν να λένε.
Επαφή του ΠΑΟΚ με την Ουρακάν για την απόκτηση (με μεταγραφή) του 27χρονου Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού Ούγκο Νέρβο, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και το καλοκαίρι! Αν ισχύει, τότε μας χαιρετά ο Σαμπράνο...
- Petros1988
Εντάξει ο Πόρκυ να σαι καλά φίλε μας είπε τις 2 μεταγραφές αριστερό μπακ Φέρειρα από Πορτογαλία και στοπερ Νερβο αργεντινός.Το θέμα είναι ότι βλέπω τον Γενάρη πάλι να φεύγουν 10 παίκτες να έχοντας 2 με 3 και πάλι ο ομάδα έτσι δε θα κάνουμε.Για του χρόνου μπορεί.Γιατι ρε ΠΑΟΚ έτσι! Άρε Ιβιτς έφυγες και διαλύθηκαν όλα θα το λέω ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ!
...κι αν σκάσει φίλε Πέτρο1988 και η μεταγραφή του 26,5 ετών Βραζιλιάνου ανασταλτικού χαφ της Γάνδης Ρενάτο Νέτο, για να κάνει ηγετικό δίδυμο στα χαφ με τον Μαουρίτσιο, θα είμαστε σούπερ...!!!