Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- GiorgosAtha
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Κατ' εμέ από την στιγμή που θα μπορούσε αλλά δεν έχει -ντεμέκ εξυπνάδα- φώτο ή βίντεο απλά π@παρολογεί. Αδιαφορώ αν έχει πέσει μέσα σε άλλα θέματα.
Προσπερνώ το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι μπορεί να εξασφάλισαν ειδική άδεια -πράγμα που δεν γνωρίζουμε-, που ξέρω εγώ αν πράγματι βγήκαν, αν πράγματι ξενυχτήσαν, αν πράγματι μπεκρόπιναν κτλ.
Απόδειξέ το φίλε μου... όχι "μου είπε ένας φίλος πως ο τάδε έκανε εκείνο αλλά δεν μπορώ -στον 21ο αιώνα- να μου στείλει βίντεο/φώτο και εγώ ακόμα και να μου έστελνε δεν θα το ανέβαζα γιατί θέλω να σας βάλω να σκεφτείτε γιατί είστε έξυπνα παιδιά κτλ". Π@Π@ΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ!
Μου θυμίζει το "έχω γκόμενα, είναι από το χωριό δεν την ξέρεις."! Τουλάχιστον τότε δεν είχαμε κινητό να μας ζητάνε και φώτο.
Και το ακόμα πιο αστείο είναι πως υπονοεί τον Varela που είναι -από όσο έχω διαβάσει- υπόδειγμα οικογενειάρχη με 2 παιδιά (που ζούνε στην Θεσ/νίκη) και δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα... αντί να γιορτάσει τα γενέθλια του με την γυναίκα και τα παιδιά του αποφάσισε να βγει να τα πιεί και να ξενυχτήσει.
Προσπερνώ το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι μπορεί να εξασφάλισαν ειδική άδεια -πράγμα που δεν γνωρίζουμε-, που ξέρω εγώ αν πράγματι βγήκαν, αν πράγματι ξενυχτήσαν, αν πράγματι μπεκρόπιναν κτλ.
Απόδειξέ το φίλε μου... όχι "μου είπε ένας φίλος πως ο τάδε έκανε εκείνο αλλά δεν μπορώ -στον 21ο αιώνα- να μου στείλει βίντεο/φώτο και εγώ ακόμα και να μου έστελνε δεν θα το ανέβαζα γιατί θέλω να σας βάλω να σκεφτείτε γιατί είστε έξυπνα παιδιά κτλ". Π@Π@ΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ!
Μου θυμίζει το "έχω γκόμενα, είναι από το χωριό δεν την ξέρεις."! Τουλάχιστον τότε δεν είχαμε κινητό να μας ζητάνε και φώτο.
Και το ακόμα πιο αστείο είναι πως υπονοεί τον Varela που είναι -από όσο έχω διαβάσει- υπόδειγμα οικογενειάρχη με 2 παιδιά (που ζούνε στην Θεσ/νίκη) και δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα... αντί να γιορτάσει τα γενέθλια του με την γυναίκα και τα παιδιά του αποφάσισε να βγει να τα πιεί και να ξενυχτήσει.
- ΑποστόληςΑ
ΕΛΕΟΣ!
Αν ήμουν mod θα διέγραφα αμέσως ό,τι αναφέρει η gazetta. Έχουμε πει χίλιες φορές να μην τους δίνουμε έδαφος να σπέρνουν τα ψέμματά τους. Το κακό παράγινε.
Αν ήμουν mod θα διέγραφα αμέσως ό,τι αναφέρει η gazetta. Έχουμε πει χίλιες φορές να μην τους δίνουμε έδαφος να σπέρνουν τα ψέμματά τους. Το κακό παράγινε.
- White Ranger
Με τα λογικά αυτά για αρ.μπακ σίγουρα εδώ θα το πιάσει σαν μεταγραφή ο ΠΟΡΚΥ και θα μείνουμε όλοι.
Ενώ "δίνουμε έδαφος" στο............."καλό" PNG,ΑποστόληςΑ έγραψε:ΕΛΕΟΣ!

Πφφφφφφφφφφφφφφφ...

-
και αληθεια να ειναι οτι καποιοι βγηκαν, βλεπω μεγαλη πρεμουρα στον ''διαλογο'' τους να ριξουν μπηχτη για τους ξενους και να πουν για τους καημενους ελληνες που στοχοποιηθηκαν. Δεν μας ειπαν ομως, ποσο συχνα οι ελληνες βγαινουν και μπεκρουλιαζουν....
- ΑποστόληςΑ
Θα βγουν και καμιά φορά, δεν είναι καλόγεροι! Η Κυριακή είναι η πιο ανώδυνη μέρα για να βγεις.

Ειδικά μετά από ένα "επικό" χινάρι μέσα στην Πλατεία, που κατακτάς μάλιστα με την ψυχή στην Κούλουρη στο 93'!
ΤΕΛΟΣ η συζήτηση το ποστ με το "αρθρο"θα διαγραφεί. Μη συνεχιστεί η συζήτηση από κάτω και με αναγκάζετε να σβήνω ποστ
- ΑποστόληςΑ
Στα υπόψιν της ΑΕΚ και ο Φελίπε ΦερέιραΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του αριστερού μπακ - χαφ Filipe Ferreira από την πορτογαλική Πάκος Φερέιρα...!!!
sdna - 30 Νοεμβρίου 2017, 06:17
Ο Φελίπε Φερέιρα της Πάσος Φερέιρα φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου ως εναλλακτική λύση για την υπόθεση του αριστερού μπακ.
Ακόμη ένα όνομα για τη θέση του αριστερού μπακ βρίσκεται στο μπλοκάκι του Νίκου Λυμπερόπουλου, ως εναλλακτική λύση.
Βασικός στόχος της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού, ωστόσο σύμφωνα με την «Live Sport» εξετάζεται και η περίπτωση του Φελίπε Φερέιρα της πορτογαλικής Πάσος Φερέιρα.
Ο 27χρονος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο με την Πάσος, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερις αγώνες καθώς στα τέλη του καλοκαιριού αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι.
Οχι οτι ειναι βέβαιο πως ενδιαφερόμαστε για τον Χουλτ αλλά στα δικά μου τα μάτια ο συγκεκριμένος παίκτης δεν ειναι ούτε το δεξί φρύδι του Λεοβατς.
Ο Ρότσα του Παναιτωλικού ειναι μια καλή περιπτωςη για εμάς αλλά κ πάλι πιςτευω πως ειναι βαριά η φανέλα μας για τέτοιες λύσεις.
Ο Ρότσα του Παναιτωλικού ειναι μια καλή περιπτωςη για εμάς αλλά κ πάλι πιςτευω πως ειναι βαριά η φανέλα μας για τέτοιες λύσεις.
Ο Γεναρης παντως η θα εχει πολυ ενδιαφερον η θα ειναι παντελως αδιαφορος.Μεση λυση του στυλ αποκτηση αριστερου μπακ,επιθετικου και αποχωρηση καποιου απο τους περιττους δυσκολα λεω εγω.
- Sick Bastard
OUT
Μπρίκιτς
Λεβέκ
Ζαμπράνο
Κάμπος
ΙΝ
Αριστερό μπακ (καλύτερο του Λέοβατς ίσο με Μάτος)
Κεντρικός αμυντικός (καλύτερο ή ίσο του Βαρέλα)
Επιθετικό (με τελείως άλλο στυλ απ τον Πρίγιο)
Μπρίκιτς
Λεβέκ
Ζαμπράνο
Κάμπος
ΙΝ
Αριστερό μπακ (καλύτερο του Λέοβατς ίσο με Μάτος)
Κεντρικός αμυντικός (καλύτερο ή ίσο του Βαρέλα)
Επιθετικό (με τελείως άλλο στυλ απ τον Πρίγιο)
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ, αλλά...
1. Vieirinha
2. Χατζηισαΐας
3. Μυστακίδης.
1. Vieirinha
2. Χατζηισαΐας
3. Μυστακίδης.
- john4serres