Ο κόσμος παίζει μπάλα
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Χμμμμ... τώρα το είδα!paok87 έγραψε:Πολύ βαριά φανέλα... (αν και δεν την παω τη Λίβερπουλ)
Στην μπλακ λιστ, νεαρέ...

- Dinos_Liverpool
Ανοιχτή πρόταση για μοντ, αντμίν, διαχειριστής, γενικός διευθυντής, διευθύνων συμβουλος, πρωθυπουργός, πρόεδρος του σάιτ.painkiller4 έγραψε:
- ΑποστόληςΑ
Οι νίκες της πατρίδας των beatles επί του Ολυμπιακού με 3-1 πριν από 11,5 έτη και επί της Dortmund φέτος θα μου μείνουν αξέχαστες.
- painkiller4
Μονο για προεδρο της δημοκρατιας δεν ειπεςDinos_Liverpool έγραψε:Ανοιχτή πρόταση για μοντ, αντμίν, διαχειριστής, γενικός διευθυντής, διευθύνων συμβουλος, πρωθυπουργός, πρόεδρος του σάιτ.painkiller4 έγραψε:

Λιβερπουλ εγινα οταν ημουν μολις 6-7 χρονων και πηρε την κουπα μεσα στην Ρωμη κοντρα στην Ρομα στα πεναλτι ματς που αν και πιτσιρικι μου χε μεινει αξεχαστο.ΥΝWA
- Dinos_Liverpool
Αχαχαχαχα... με τα καραγκιοζο-τσαλίμια του Γκρόμπελαρ στα πέναλτι... αχαχαχα...
Όπως μου είπε ο Αποστόλης, δλδ, γιατί εγώ δεν είχα γεννηθεί τότε... νομίζω

Όπως μου είπε ο Αποστόλης, δλδ, γιατί εγώ δεν είχα γεννηθεί τότε... νομίζω

- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
Έχε χάρη που σέβομαι τα χρονάκια σου και δεν σου απαντάω, παλιο&*&#!!*, λωκο(&!&(!#!(&&(, σκ@το*(&*#(@(#@&&, γερο*(&#(@&#(@&@&&...
Φημίζομαι για την εγκράτειά μου εγώ!
ΥΓ. Άλλο μίαν πέει σεφτελούκια για τεμέν κι άμα κι τσακώνω το κιφάλι σ', να μη λέγνε με Γιωρίκα! Κρυφοχαψί! Γιαμ τόσον καιρόν θαρρείς κι γάνεψα πως συμπαθάς τα αφορεσμένα τα χαψία;
Φημίζομαι για την εγκράτειά μου εγώ!
ΥΓ. Άλλο μίαν πέει σεφτελούκια για τεμέν κι άμα κι τσακώνω το κιφάλι σ', να μη λέγνε με Γιωρίκα! Κρυφοχαψί! Γιαμ τόσον καιρόν θαρρείς κι γάνεψα πως συμπαθάς τα αφορεσμένα τα χαψία;
- ΑποστόληςΑ
Μόνο Ελληνικά επιτρέπονται στο φόρουμ. Άντε γιατί τα έχετε ισοπεδώσει όλα.
- Dinos_Liverpool
Οh, really ?
Τράβα να σχολιάσεις το φόρο στον καφέ που θα μάς βάλουν τώρα και άσε μας εμάς να προ-πανηγυρίζουμε την 4η κατάκτηση του europa league, κ. Χουφταλίξ, λέω εγώ!
Τράβα να σχολιάσεις το φόρο στον καφέ που θα μάς βάλουν τώρα και άσε μας εμάς να προ-πανηγυρίζουμε την 4η κατάκτηση του europa league, κ. Χουφταλίξ, λέω εγώ!
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
Τεράστια νίκη για τα σφυριά με 3-2 κόντρα στην Γιουνάιτεντ του Φαν λούζερ. Αποχαιρετιστήριο παιχνίδι στο Bolleyn που υπήρξε έδρα της West Ham,επί 112 χρόνια!!!
Από του χρόνου μετακομίζουν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και σήμερα εξαντλήθηκαν και τα 52.000 διαρκείας της επόμενης σεζόν.
Από του χρόνου μετακομίζουν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και σήμερα εξαντλήθηκαν και τα 52.000 διαρκείας της επόμενης σεζόν.