Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Ποιοί ισπανοί; Αυτοί που έστειλαν ασιμους παίχτες να κάνουν τους καθυστερημένους στους παραολυμπιακους πριν λίγα χρόνια;
Εκτός από τον Αθπιλικουετα, παρακαλάω από την πρώτη μέρα να φύγουν οι άλλοι τρεις ισπανοί της Τσέλσι...
Εκτός από τον Αθπιλικουετα, παρακαλάω από την πρώτη μέρα να φύγουν οι άλλοι τρεις ισπανοί της Τσέλσι...
- Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Ακόμα και η Τσέλσι το 12' στον ημιτελικό 5-10 φάσεις τις έκανε, έστω και με 10 παίχτες στο δεύτερο παιχνίδι...
Ο καλύτερος αγώνας ποδοσφαίρου που είδα στη ζωή μου! Το είπα και θα το ξαναπώ...κι ας μην έχω δει πολλούς αγώνες..
Πωω, Τώρα θυμήθηκα τον τελικό.
Είχαν έρθει και οι φίλοι μου σπίτι, μπαίνει το γκολ της Μπάγερν, παραλίγο να σπάσω την τηλεόραση.... Στο 83' νομίζω...
Βάζω να παίξω προ με τα παιδιά από τη ξενερα μου... Όπως παίζουμε, πατάει ένας το κοντρόλ κατά λάθος, μπαίνει ο αγώνας, στο κόρνερ, εκτελείται, γκολ.... Πάλι πήγε να σπάσει η τηλεόραση από τη χαρά μου
Είχαν έρθει και οι φίλοι μου σπίτι, μπαίνει το γκολ της Μπάγερν, παραλίγο να σπάσω την τηλεόραση.... Στο 83' νομίζω...
Βάζω να παίξω προ με τα παιδιά από τη ξενερα μου... Όπως παίζουμε, πατάει ένας το κοντρόλ κατά λάθος, μπαίνει ο αγώνας, στο κόρνερ, εκτελείται, γκολ.... Πάλι πήγε να σπάσει η τηλεόραση από τη χαρά μου

- Μπαρκαρούτσος
Ατλετικο*

RoMaN έγραψε:Καλά ρε ζορίκλα, φάγατε γκολ και έβαλες προ; Ήθελαν να δουν το ματς ρε!![]()

- hasio_john
Πωπωπω μια κόκινη κάρτα που χάρισε στον Λούκας της Ρεάλ..
Πήγε να κόψει το ποδόσφαιρο στον επιθετικό της MC! (τρελό χτύπημα με τις τάπες)
Πήγε να κόψει το ποδόσφαιρο στον επιθετικό της MC! (τρελό χτύπημα με τις τάπες)
- hasio_john
pgetsos έγραψε:Χαχαχαχα ωραίος ο Ρονάλντο
Πρόεδρε φέρε ροναλντο στον ΠΑΟΚ μαζί με Γκόμεζ θα κανουν παπάδες στο βόλεϊ ...

[youtube]i4OT-ceUfW4[/youtube]
Το έχει ξανακάνει....

[youtube]v6lojnEAEsE[/youtube]
Το θυμάμαι το παιχνίδι, νόμιζε είχε σταματήσει τότε
Δίκαιο αποτέλεσμα σήμερα πάντως
Δίκαιο αποτέλεσμα σήμερα πάντως
ριπίτ του προ διετίας τελικού αλλά αυτή τη φορά, η ΟΜΑΔΑ του Σιμεόνε, θα το πάρει.