Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
- john4serres
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Εγώ ξέρω ότι αν η ΑΖ βρει πατήματα μετά την προετοιμασία της είναι ομάδα για αποφυγή.
Είναι φωτιά μπροστά.
Οπότε φέρε Ραπιντ. Σιγά την ομάδα. Ώρα για εκδίκηση.
Είναι φωτιά μπροστά.
Οπότε φέρε Ραπιντ. Σιγά την ομάδα. Ώρα για εκδίκηση.
Σε τι επιπεδο ειναι οι 3 πιθανες; Απο τα λιγα που εχω δει, καμια δεν φοβιζει, αλλα ουτε εμεις φοβιζουμε ιδιαιτερα. Σε μονό παιχνιδι κιολας, 50-50 το βλεπω εγω.
Τις εχει παρακολουθησει κανεις φετος να μας τα πει πιο αναλυτικα;
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ,κακά τα ψέματα,δεν έχει 50-50 με κανέναν,δυστυχώς.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Νομίζω πως αφού αποφύγαμε Άλκμααρ είμαστε καλά.
Ραπίντ στην Τούμπα θέλω!
Ραπίντ στην Τούμπα θέλω!
Αφού χωρίς κόσμο θα γίνουν οι αγώνες.Jeremy4 έγραψε:Μήπως η UEFA πρέπει να αποφύγει κληρώσεις ελληνικών ομάδων με τουρκικές λόγω των τεταμένων σχέσεων των χωρών τελευταία;
Λέω εγώ τώρα...
Λογικά θέλουμε:Napoli4 έγραψε:Σε τι επιπεδο ειναι οι 3 πιθανες; Απο τα λιγα που εχω δει, καμια δεν φοβιζει, αλλα ουτε εμεις φοβιζουμε ιδιαιτερα. Σε μονό παιχνιδι κιολας, 50-50 το βλεπω εγω.
1.Ραπίντ
2.Βικτόρια
3.Μπεσίκτας
Ναι δε λέω υπό το φόβο επεισοδίων, αλλά επειδή είναι πολύ φρέσκες οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των χωρών.panta έγραψε:Αφού χωρίς κόσμο θα γίνουν οι αγώνες.Jeremy4 έγραψε:Μήπως η UEFA πρέπει να αποφύγει κληρώσεις ελληνικών ομάδων με τουρκικές λόγω των τεταμένων σχέσεων των χωρών τελευταία;
Λέω εγώ τώρα...
Εγω προτιμω να κληρωθουμε εκτός εδρας.Παιζουμε πιο συγκεντρωμενα.Στην Τουμπα ημασταν τραγικοι σε ολα τα ματς των πλειοφ.
Ραπιντ και Πλζεν μεχρι ποτε παιζαν; Οι Τουρκοι τελειωσαν μια εβδομαδα μετα απο εμας.
Η Ραπιντ νομίζω τελευτσίο παιχνιδι έπαιξε 5 Ιουλίου.icue έγραψε:Ραπιντ και Πλζεν μεχρι ποτε παιζαν; Οι Τουρκοι τελειωσαν μια εβδομαδα μετα απο εμας.
O προπονητής της Μπεσίκτας έκανε δηλώσεις απόψε για το ότι αναγκαστικά θα πέσει το μπάτζετ της Ομάδας (στα 35 εκ € είπε, πολλά μου φαίνονται). Κάποια ακριβά συμβόλαια θα φύγουν, θα ανέβουν ποδοσφαιριστές από την ακαδημία και οι παίχτες που θα αγοραστούν δεν θα είναι ακριβοί, αλλά θα είναι "πολεμιστές"
icue έγραψε:Ραπιντ και Πλζεν μεχρι ποτε παιζαν; Οι Τουρκοι τελειωσαν μια εβδομαδα μετα απο εμας.
Jeremy4 έγραψε:Η Ραπιντ νομίζω τελευτσίο παιχνιδι έπαιξε 5 Ιουλίου.icue έγραψε:Ραπιντ και Πλζεν μεχρι ποτε παιζαν; Οι Τουρκοι τελειωσαν μια εβδομαδα μετα απο εμας.
Τι παιδεύεστε;
Όλα είναι απαντημένα εδω μέσα

Doomlord4 έγραψε:France_________05/03
Belgium________07/03
Netherlands____07/03
Austria________05/07
Czech__________08/07
Greece_________19/07
Ukraine________19/07
Russia_________22/07
Croatia________25/07
Turkey_________26/07
Portugal_______26/07
Οι 11 χώρες που αφορούν τα προκριματικά και το πότε έδωσαν/θα δώσουν το τελευταιο παιχνίδι
Αν αποφύγουμε την Μπεσίκτας θα είμαστε καλά. Με την προϋποθεση ότι μέχρι τότε θα έχουμε φτιάξει ομάδα.
Δεν ψαρώνωseaman έγραψε:O προπονητής της Μπεσίκτας έκανε δηλώσεις απόψε για το ότι αναγκαστικά θα πέσει το μπάτζετ της Ομάδας (στα 35 εκ € είπε, πολλά μου φαίνονται). Κάποια ακριβά συμβόλαια θα φύγουν, θα ανέβουν ποδοσφαιριστές από την ακαδημία και οι παίχτες που θα αγοραστούν δεν θα είναι ακριβοί, αλλά θα είναι "πολεμιστές"
Σίγουρα όποιος φύγει,θα είναι μετά το πρώτο παιχνίδι 25/08
Εγω ελπίζω Μπεσίκτας, για να πάμε ισχυρούς στην επόμενη κλήρωση, αν δε κάνω κάποιο λάθος