Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Saúl Níguez ...υπεροχο καλοζυγισμενο γκολ και το παλικαρακι 21 ετων...αξια?
Ηδη 20 mill. Και αποριφθηκε προταση 35mill. απο
Atlético....
Και μετα μιλαμε για δικα μας ταλεντα...
Ηδη 20 mill. Και αποριφθηκε προταση 35mill. απο
Atlético....
Και μετα μιλαμε για δικα μας ταλεντα...
Σιγα το γκολ...που να τον κοψει τον πιτσιρικα ο Αλονσο,πιο αργος απο τον Τζιωλη ειναι...κι ο αλλος ο Αλαμπα μου θυμισε τον Κουμαλο...τι ειναι αυτα τα πουστρικα...γυρισε κωλο για να κοψει το σουτ...
Το πλασε ηταν ωραιο οντως.
Μακαρι να βαλει αλλο ενα και να εξασφαλισει μια θεση στον τελικο να παρει ο Σιμεονε το αιμα του πισω απο τον γαυρο της Ισπανιας.

Το πλασε ηταν ωραιο οντως.
Μακαρι να βαλει αλλο ενα και να εξασφαλισει μια θεση στον τελικο να παρει ο Σιμεονε το αιμα του πισω απο τον γαυρο της Ισπανιας.
Αυτός ο Douglas Costa δηλαδή είναι καλύτερος από τον Zairo;;
Και ο Oblak από τον Olensen;;
Και ο Oblak από τον Olensen;;
νταξ ο σιμεόνε καταστρέφει το ποδόσφαιρο, ξεκάθαρα
η ατλέτικο παίζει τον ορισμό του αντιποδόσφαιρου
η ατλέτικο παίζει τον ορισμό του αντιποδόσφαιρου
- john4serres
Όσο και να θέλω να υποστηρίξω Ατλέτικο παίζει πολύ αντιπαθητικο ποδόσφαιρο ξύλο αντεπιθεσεις 69 31 κατοχή 19 11 τελικές υπέρ της μπαγιερν στην Μαδρίτη
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν πολυγουστάρω τη μπάγιερν, αλλά ο σιμεόνε είναι τέρμα γραφικός
με τον τρόπο που παίζει, φτιάχνει οπαδούς του τένις
με τον τρόπο που παίζει, φτιάχνει οπαδούς του τένις
Κάπου ξεφεύγει στα όρια της γραφικοτητας
απο την αλλη, με 20χρονα συνεχως να αναδεικνυονται όπως σήμερα οι Σαούλ και Χιμένεζ, με την Ατλέτικο να δείχνει ενα κλικ πιο σκληρή απο τον Μπρούς τον Γουίλις, και τον Τόρρες όποτε φοράει τη φανέλα της να γυαλίζει αυτόματα το μάτι του (σαν το κολιέ της...
) δεν μπορούμε παρα να παραδεχτούμε τον Αργεντίνο... ίσως μάλιστα του αξίζει ενα Τσ.Λ, φανταστείτε αυτό να γίνει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό... 

Δεν ξέρω τι λέτε,αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είχα προπονητή τον Σιμεόνε. Πήρε ομάδα λούζερ και την έκανε πρωταθλήτρια,τι να λέμε τώρα.
Προσωπικά τον Σιμεόνε δεν μπορώ να τον κρίνω ολοκληρωμένα σαν προπονητή, ειδικά ως "κακό, γραφικό ή καταστροφικό", ειδικά αν δεν τον δω να προπονεί-κοουτσάρει μία εκ των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Μίλαν, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τέλος πάντων μια ομάδα που να έχει την δυνατότητα να παίξει κατακτητικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο ως top του Πρωταθλήματος της και της Ευρώπης!!!
Για τις συνθήκες πάντως του Ισπανικού Πρωταθλήματος και τα αποτελέσματα της ομάδας του απέναντι σε Ρεάλ και Μπάρτσα σαν αντιπάλους και γιατί όχι και Σεβίλλη και Βαλένθια, τις οποίες συνεχώς υποσκελίζει με την Ατλέτικο, αλλά και για τις "πορείες" της ομάδας του στο C.L., τον θεωρώ ήδη ως έναν από τους πιο έξυπνους και επιτυχημένους προπονητές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ever!!!
Τι παραπάνω δηλαδή έχει να μας δείξει ο "special one"?
Για τις συνθήκες πάντως του Ισπανικού Πρωταθλήματος και τα αποτελέσματα της ομάδας του απέναντι σε Ρεάλ και Μπάρτσα σαν αντιπάλους και γιατί όχι και Σεβίλλη και Βαλένθια, τις οποίες συνεχώς υποσκελίζει με την Ατλέτικο, αλλά και για τις "πορείες" της ομάδας του στο C.L., τον θεωρώ ήδη ως έναν από τους πιο έξυπνους και επιτυχημένους προπονητές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ever!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 28 Απρ 2016, 10:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο στην Αθλέτικο!
Θα πάρουμε ισοπαλία μέσα στην έδρα του Σόιμπλε και θα ταπεινώσουμε τα συμφέροντα των Γερμαναράδων, του πιο αχώνευτου λαού παγκοσμίως.
Στο τέλος ο loser Guardiola μας έβαλε και τον γερο - Ριμπερί, προφανώς για να γελάσει ο κόσμος!
Θα πάρουμε ισοπαλία μέσα στην έδρα του Σόιμπλε και θα ταπεινώσουμε τα συμφέροντα των Γερμαναράδων, του πιο αχώνευτου λαού παγκοσμίως.
Στο τέλος ο loser Guardiola μας έβαλε και τον γερο - Ριμπερί, προφανώς για να γελάσει ο κόσμος!
Παρακαλώ κάποιον συμφορουμίτη να με επιβεβαιώσει ενημερώνοντας τον αδελφό Απόστολο, ότι η τιμημένη Αντίσταση, της οποίας κατά πάσα πιθανότητα ήταν και ενεργό μέλος (
λόγω ηλικίας
), έληξε επιτυχώς το 1945 με την αποχώρηση των κατοχικών γερμανικών στρατευμάτων από την Ελλάδα κι ότι από τότε................ "είναι φίλοι μας οι Γερμανοί αδέλφια", όπως έλεγε κι ο συχωρεμένος..................... Αρτέμης Μάτσας σε μια παλιά ελληνική κινηματογραφική τανία!!! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 28 Απρ 2016, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχμ, 2 Τσάμπιονς Λίγκ ;goran 64 έγραψε: