Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mitsogrande

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από mitsogrande »

Αν πάρουμε και σφαίρα επιθετικό τους βλέπω να τρακαίνουν στις πινακίδες! :opaokara:

Να κατέβουμε και στα 4Χ100 να χτυπήσουμε μετάλλιο. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

thanos-xanthi έγραψε:κι εγω σαν παρακαλετο το βλεπω πλεον του Μπεκαλι..
δε τον συμφερει να κοπασει ο θορυβος και ολο αναμοχλευει
ενα νταμαρι πισω
Πάντως παίζει να το αφήσει το θέμα ο Μίχελ και να πάμε για άλλον.

Πιστεύω αυτή η θέση και του τερματοφύλακα πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθούν μέσα στις επόμενες μέρες.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Sera4 έγραψε:simba φιλε μου δε διαφωνω στην αναλυση που εκανες ουτε σε αυτα που παραθετεις ισα ισα...πλεον ομως θα πρεπει να αποδεχτουμε καποια πραγματα...πολυ πιθανον του χρονου παλι εδω να ειμαστε και να μιλαμε για τους παιχτες ηγετες που ελλειψαν απο την ομαδα, και φετος θα τους ετσι και αλλιως και αλλιωτικα και ολα αυτα τα ονειρα με τα οποια μπαινουμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο 8-)

απλα τωρα δεν εχει αλλο νοημα...αυτοι ηρθαν με αυτους θα πορευτουμε και δεν αλλαζει...ουτε ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ο μιχελ με τον ιβιτς θα παρεκκλινουν απο τα σχεδια τους και θα παρουμε αλλους για να γινουν αυτοι ρολιστες και τα σχετικα...θα αποκτηθουν πιθανοτατα ο τερματας, ο επιθετικος και ο αμυντικος μεσος (με την ιδια λογικα στρατηγικη των υπολοιπων μεταγραφων) και τελειωσαμε για φετος...

οποτε καλυτερα πλεον να σιγησουμε και να ευχηθουμε για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...αλλωστε ειπαμε ο ΠΑΟΚ θελει γερο στομαχι δεν ειναι ενας κοσμος αρμονικα πλασμενος ;)
Τι να πεις ρε αδερφε, ετσι είναι και μακαρι να μη λεμε το μαη "τι θα γινοταν αν" και μακαρι να μην ψαχνουν παλι του χρόνου στις ιδιες θεσεις, με δυσκολες αποδεσμευσεις κ "γεματο" ροστερ..

ΠΑΟΚ, γερο στομαχι και μαζι στα τσιμεντα..

Αλλα να καταλαβαίνουμε και κάποια πραγματα κ να μη στρουνθοκαμηλιζουμε, κ τουλαχιστον να μην σπερνουμε στον υπόλοιπο κοσμο ενθουσιασμους και μετα να θεριζουμε απογοητευσεις...

:pano:

Υ.Γ.
Λαθος π εγινα λιγο μαιντανος αλλα τι να κανω, δεν ανεχομαι ειρωνειες κ επιθεσεις ειτε σε μενα ειτε σε αλλους με τους οποίους συμφωνω..
Αλλα απορω ρε γμτ γιατι οσους σας πειράζει εξισου, δε λετε και σεις μια κουβέντα , μπας κ αλλαξει αυτο..
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

MANIAKOS έγραψε:Ομερτά βαζει ο σαββιδης αλλα το πατερν ιδιο μένει

Ναι σε μάγκα συμβολαια αλλα οχι σε ομάδες τοςο ευκολα

Μετεγγραφες περσι μετα απο δυο πωλήσεις

Για ελλαδα βαζει πολλα αλλα για ευρωπη ψίχουλα
Ίσως γιατί δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο να χωσουμε λεφτά και να έχουμε ανταποδοτικοτητα με τηλεοπτικά, χορηγό, υψηλές τιμές στα διάρκειας...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αφού δεν ακούς κανέναν ρε Σίμπα. Οτι και να σου πουν αρχίζεις παλι τα δικά σου. Λες και γουσταρεις να σου την μπαίνουν είναι.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

επειδή το "Συζήτηση για το ρόστερ και μεταγραφικά νέα 2016-7" έχει κλειδώσει, τα γράφω εδώ.

πιστεύαμε και ορισμένοι πιστεύουν ακόμη ότι τον Ιούνιο του 2016 ο ΠΑΟΚ θα αποκτούσε παίκτες κορμού, παίκτες που η 11άδα του θα ξεκινούσε από αυτούς. Πάνω τους (στους νέους αυτούς παίκτες) και γύρω τους θα χτιζόταν η ομάδα με ότι υπήρχε από πριν διαθέσιμο. Μπορεί να είμαι και 100% λάθος, αλλά εγώ έτσι το έβλεπα το έργο και μου φαινόταν και λογικό. Τέρμα-Σέντερ μπακ-επιθετικό χαφ και φορ από σίδερο και γύρω γύρω βάζουμε ότι έχουμε.

Σήμερα όμως δε βλέπω καθόλου λογικό το παραπάνω σενάριο. Μια βδομάδα πριν την Ολλανδία τερματοφύλακας καλύτερος από τους υπάρχοντες δε έχει έρθει ακόμα (έμεινε και ο Βελλίδης), στόπερ αρχηγός δε φαίνεται στον ορίζοντα, ο Τζιόλης ανανέωσε αυτόματα και για φορ δεν κοιτάμε. Όλα αυτά εξηγούνται αυτόματα αν σκεφτούμε ότι ο σιδερένιος κορμός που πάνω του θα βασιστούμε είναι οι γνωστοί Γλύκος-Μαλεζάς-Τζιόλης-Κλάους και τόσο καιρό παίρνουμε τα τριγύρω, τη "γαρνιτούρα".

ΥΓ θα ήταν ωραία φάση όλη αυτή η φασαρία με το Βαρέλα να είναι εξυπηρέτηση στον Μπεκάλι για τα εσωκομματικά του.

ΥΓ2 είναι καλύτερο αν υπάρχει σχέδιο (ακόμη και αποτυχημένο) από το να πηγαίνουμε στα κουτουρού. Αν το σχέδιο είναι να φτιαχτεί σφιχτή ΟΜΑΔΑ χωρίς πρώτα βιολιά μπορεί και να μην πετύχει, σίγουρα όμως δε θα αρέσει.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Το θέμα του προβληματισμού (και ίσως της σχετικής της γκρινιας) ξεκινά εν μέρει από τις υπερβολικές απαιτήσεις που είχε ο κόσμος με βάση τα... όνειρα που έκανε από τις πωλήσεις.

Υπήρχαν καποιοι συνοπαδοί εδω μέσα που προϋπολογιζαν τα έσοδα σε καμιά ... 15αριά εκατομμύρια.... 6 από τον Λουκας, 4 από Κλάους, 4 από Μακ, 2 από Κάτσε .... το είχαμε τερματίσει με λίγα λογια...
Προς το παρόν υπάρχουν τα 700 του Ολσεν :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Φίλε Simba καταλαβαίνω απόλυτα τους προβληματισμούς σου, όπως και κάθε άλλου συμφορουμιτη αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή. Μου φαίνεται ότι από πέρυσι κάτι αλλάζει στην ομάδα, ειδωμεν.
Σύμφωνα στην κριτική, όχι όμως στην πλήρη απαξίωση

Υ.γ. Για να σου πω και την αμαρτία μου: λόγω δουλειάς και συναναστροφής και με Ολλανδους εδώ στην Ιταλια, δεν τους πάω καθόλου. Είδα και λίγο την μπυροκοιλια του Μπισεσβαρ και τρελάθηκα....πολλές μπύρες κατεβάζουν ρε φιλε :mrgreen:

Ελπίζω να τα πάει καλά ο Σουριναμεζος!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πιστευω καποιοι ξεχνατε και το FFP

30εκ. μαξ σε ζημιες μπορουμε να εχουμε, χωρις να μετραμε εξοδο σε ομαδες νεων, εγκαταστασεις

Εδω ο περσινος ισολογισμος http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads ... S30.06.jpg

Ειμαστε σε 2 χρονιες ηδη στα -25εκ. Αυτο σημαινει φετος μπορουσαμε να εχουμε ανοιγμα μαξ 5εκ. Και αρα, αν το καλυπτουμε σαν οριο, μαξ 10εκ. του χρονου

Για μενα ο εξορθολογισμος του ροστερ και των οικονομικων μας (οπως για παραδειγμα το να μη δινουμε αχρειαστα υψηλα ποσα σε παιχτες που δεν υπαρχει λογος) δεν ειναι απαραιτητα και μειωση του budget. Και ειδικα οταν απο εισιτηρια εχουν διαρκως μειωμενα κερδη, οταν απο πωλησεις δεν παιρνουμε τιποτα και τα τηλεοπτικα ειναι σε πτωση απο τη νοβα καθε χρονο....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

simba έγραψε:
Sera4 έγραψε:simba φιλε μου δε διαφωνω στην αναλυση που εκανες ουτε σε αυτα που παραθετεις ισα ισα...πλεον ομως θα πρεπει να αποδεχτουμε καποια πραγματα...πολυ πιθανον του χρονου παλι εδω να ειμαστε και να μιλαμε για τους παιχτες ηγετες που ελλειψαν απο την ομαδα, και φετος θα τους ετσι και αλλιως και αλλιωτικα και ολα αυτα τα ονειρα με τα οποια μπαινουμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο 8-)

απλα τωρα δεν εχει αλλο νοημα...αυτοι ηρθαν με αυτους θα πορευτουμε και δεν αλλαζει...ουτε ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ο μιχελ με τον ιβιτς θα παρεκκλινουν απο τα σχεδια τους και θα παρουμε αλλους για να γινουν αυτοι ρολιστες και τα σχετικα...θα αποκτηθουν πιθανοτατα ο τερματας, ο επιθετικος και ο αμυντικος μεσος (με την ιδια λογικα στρατηγικη των υπολοιπων μεταγραφων) και τελειωσαμε για φετος...

οποτε καλυτερα πλεον να σιγησουμε και να ευχηθουμε για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...αλλωστε ειπαμε ο ΠΑΟΚ θελει γερο στομαχι δεν ειναι ενας κοσμος αρμονικα πλασμενος ;)
Τι να πεις ρε αδερφε, ετσι είναι και μακαρι να μη λεμε το μαη "τι θα γινοταν αν" και μακαρι να μην ψαχνουν παλι του χρόνου στις ιδιες θεσεις, με δυσκολες αποδεσμευσεις κ "γεματο" ροστερ..

ΠΑΟΚ, γερο στομαχι και μαζι στα τσιμεντα..

Αλλα να καταλαβαίνουμε και κάποια πραγματα κ να μη στρουνθοκαμηλιζουμε, κ τουλαχιστον να μην σπερνουμε στον υπόλοιπο κοσμο ενθουσιασμους και μετα να θεριζουμε απογοητευσεις...

:pano:

Υ.Γ.
Λαθος π εγινα λιγο μαιντανος αλλα τι να κανω, δεν ανεχομαι ειρωνειες κ επιθεσεις ειτε σε μενα ειτε σε αλλους με τους οποίους συμφωνω..
Αλλα απορω ρε γμτ γιατι οσους σας πειράζει εξισου, δε λετε και σεις μια κουβέντα , μπας κ αλλαξει αυτο..
Με αυτους που διαφωνεις δε σε πειραζουν οι ειρωνειες προς αυτους;;;
ή θεωρεις πως μονο οι μεν δεχονται επιθεσεις και ειρωνειες;;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

simba έγραψε:
Υ.Γ.
Προσωπικά τα έχω παρατήσει σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό σκέλος. Από το ''case to case'' και μετά. Χαβαλές να γίνεται, να περνάει και η ώρα. Όλα τα υπόλοιπα στην ώρα τους.
Σέβομαι κάθε άποψη διαφορετική κι ας μη γίνεται σεβαστή η δική μου. Δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις με κανέναν για μένα. Όποιος θέλει ας ειρωνεύεται, όποιος θέλει ας λέει για γκρίνια. Έχει κουράσει αυτό το πράγμα, αλλά μη χαλιέσαι άδικα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Mεχρι να φυγουμε προετοιμασια περιμενω Τερμα,σεντερ μπακ(λογικα Crespo) και 2-3 αποδεσμευσης.Παμε παααρα πολυ καλα μεχρι τωρα.Ποτε αλλοτε,τετοια εποχη δεν ειμασταν σε τετοιο επιπεδο ετοιμοτητας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τα συμβολαια του ολυμπιακου που κυμαινονται περιπου ξερουμε;
Ο Ιντεγε ας πουμε ποσα παιρνει,ο Μαζουακου ο Φορτουνης ο στοπερ που πηραν απο την τουρκια.
Αυτοι ειναι οι καλυτεροι πανω κατω γιαυτο ρωταω γιαυτους.
Νομιζω οτι ο Ιντεγε εχει συμβολαιο μυριου,ο Τσορι δεν ξερω αλλα τωρα που ανανεωσε δυσκολα σε αυτη την ηλικια να του εδωσαν πολλα.
Ρωταω αν ξερει καποιος για να ξερουμε τι εχουμε να αντιμετωπισουμε σε περιπτωση που το πρωταθλημα παιχτει επι ισοις οροις.
simpa να σε ρωτησω κατι,την εποχη του ζαγορακη θυμασε φανταζομαι τι παιχτες επαιζαν στις ελληνικες ομαδες;
Μηπως τελικα ρε φιλε στην ελλαδα πλεον δεν θελει να παιξει κανενας,θελω να πω μηπως δεν ειναι δικαιολογια αυτο αλλα πραγματικοτητα;
Μηπως για να ερθει καποιος πολυ καλος ποδοσφαιριστης πλεον,πρεπει να πληρωσουμε ιδια υπεραξια με τις αραβικες και τις κινεζικες ομαδες;
Και αν γινει κατι τετοιο εισαι σιγουρος οτι θα αποδοσει ο παιχτης;
Δηλαδη για τον Ματεους που πηρε 1.5 εισαι σιγουρος οτι αν του τα διναμε θα τα δικαιολογουσε και θα γινοταν ο ηγετης της ομαδας;
Εχω παρα πολλα να σε ρωτησω αλλα ειμαι απο κινητο και δεν μπορω.
Το κειμενο σου για τον Μπισεσβαρ,ειναι τρομακτικο.
Προκαλει καταθλιψη, πως το καταφερες αυτο μου λες;
Δε λεω οτι εχεις αδικο,αλλα ειναι σα να τον εστησες στον τοιχο.
Νιωθεις οτι σε κοροιδευουν και θελεις να απαντησεις,το καταλαβαινω το εχω νιωσει και εγω,αλλα εδω μιλαμε για τον ΠΑΟΚ οχι για σενα και για μενα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Βane επειδη δεν το ειδα.θα μας πεις ποιον παικτη σου θυμιζε ο Biseswar?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Παμε παααρα πολυ καλα μεχρι τωρα.Ποτε αλλοτε,τετοια εποχη δεν ειμασταν σε τετοιο επιπεδο ετοιμοτητας
μαλλον δεν προλαβες τους 22 ισαξιους του αα :twisted: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”