Να κατέβουμε και στα 4Χ100 να χτυπήσουμε μετάλλιο.

Πάντως παίζει να το αφήσει το θέμα ο Μίχελ και να πάμε για άλλον.thanos-xanthi έγραψε:κι εγω σαν παρακαλετο το βλεπω πλεον του Μπεκαλι..
δε τον συμφερει να κοπασει ο θορυβος και ολο αναμοχλευει
ενα νταμαρι πισω
Τι να πεις ρε αδερφε, ετσι είναι και μακαρι να μη λεμε το μαη "τι θα γινοταν αν" και μακαρι να μην ψαχνουν παλι του χρόνου στις ιδιες θεσεις, με δυσκολες αποδεσμευσεις κ "γεματο" ροστερ..Sera4 έγραψε:simba φιλε μου δε διαφωνω στην αναλυση που εκανες ουτε σε αυτα που παραθετεις ισα ισα...πλεον ομως θα πρεπει να αποδεχτουμε καποια πραγματα...πολυ πιθανον του χρονου παλι εδω να ειμαστε και να μιλαμε για τους παιχτες ηγετες που ελλειψαν απο την ομαδα, και φετος θα τους ετσι και αλλιως και αλλιωτικα και ολα αυτα τα ονειρα με τα οποια μπαινουμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο![]()
απλα τωρα δεν εχει αλλο νοημα...αυτοι ηρθαν με αυτους θα πορευτουμε και δεν αλλαζει...ουτε ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ο μιχελ με τον ιβιτς θα παρεκκλινουν απο τα σχεδια τους και θα παρουμε αλλους για να γινουν αυτοι ρολιστες και τα σχετικα...θα αποκτηθουν πιθανοτατα ο τερματας, ο επιθετικος και ο αμυντικος μεσος (με την ιδια λογικα στρατηγικη των υπολοιπων μεταγραφων) και τελειωσαμε για φετος...
οποτε καλυτερα πλεον να σιγησουμε και να ευχηθουμε για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...αλλωστε ειπαμε ο ΠΑΟΚ θελει γερο στομαχι δεν ειναι ενας κοσμος αρμονικα πλασμενος
Ίσως γιατί δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο να χωσουμε λεφτά και να έχουμε ανταποδοτικοτητα με τηλεοπτικά, χορηγό, υψηλές τιμές στα διάρκειας...MANIAKOS έγραψε:Ομερτά βαζει ο σαββιδης αλλα το πατερν ιδιο μένει
Ναι σε μάγκα συμβολαια αλλα οχι σε ομάδες τοςο ευκολα
Μετεγγραφες περσι μετα απο δυο πωλήσεις
Για ελλαδα βαζει πολλα αλλα για ευρωπη ψίχουλα
Με αυτους που διαφωνεις δε σε πειραζουν οι ειρωνειες προς αυτους;;;simba έγραψε:Τι να πεις ρε αδερφε, ετσι είναι και μακαρι να μη λεμε το μαη "τι θα γινοταν αν" και μακαρι να μην ψαχνουν παλι του χρόνου στις ιδιες θεσεις, με δυσκολες αποδεσμευσεις κ "γεματο" ροστερ..Sera4 έγραψε:simba φιλε μου δε διαφωνω στην αναλυση που εκανες ουτε σε αυτα που παραθετεις ισα ισα...πλεον ομως θα πρεπει να αποδεχτουμε καποια πραγματα...πολυ πιθανον του χρονου παλι εδω να ειμαστε και να μιλαμε για τους παιχτες ηγετες που ελλειψαν απο την ομαδα, και φετος θα τους ετσι και αλλιως και αλλιωτικα και ολα αυτα τα ονειρα με τα οποια μπαινουμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο![]()
απλα τωρα δεν εχει αλλο νοημα...αυτοι ηρθαν με αυτους θα πορευτουμε και δεν αλλαζει...ουτε ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ο μιχελ με τον ιβιτς θα παρεκκλινουν απο τα σχεδια τους και θα παρουμε αλλους για να γινουν αυτοι ρολιστες και τα σχετικα...θα αποκτηθουν πιθανοτατα ο τερματας, ο επιθετικος και ο αμυντικος μεσος (με την ιδια λογικα στρατηγικη των υπολοιπων μεταγραφων) και τελειωσαμε για φετος...
οποτε καλυτερα πλεον να σιγησουμε και να ευχηθουμε για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...αλλωστε ειπαμε ο ΠΑΟΚ θελει γερο στομαχι δεν ειναι ενας κοσμος αρμονικα πλασμενος
ΠΑΟΚ, γερο στομαχι και μαζι στα τσιμεντα..
Αλλα να καταλαβαίνουμε και κάποια πραγματα κ να μη στρουνθοκαμηλιζουμε, κ τουλαχιστον να μην σπερνουμε στον υπόλοιπο κοσμο ενθουσιασμους και μετα να θεριζουμε απογοητευσεις...
![]()
Υ.Γ.
Λαθος π εγινα λιγο μαιντανος αλλα τι να κανω, δεν ανεχομαι ειρωνειες κ επιθεσεις ειτε σε μενα ειτε σε αλλους με τους οποίους συμφωνω..
Αλλα απορω ρε γμτ γιατι οσους σας πειράζει εξισου, δε λετε και σεις μια κουβέντα , μπας κ αλλαξει αυτο..
Προσωπικά τα έχω παρατήσει σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό σκέλος. Από το ''case to case'' και μετά. Χαβαλές να γίνεται, να περνάει και η ώρα. Όλα τα υπόλοιπα στην ώρα τους.simba έγραψε:
Υ.Γ.
Λαθος π εγινα λιγο μαιντανος αλλα τι να κανω, δεν ανεχομαι ειρωνειες κ επιθεσεις ειτε σε μενα ειτε σε αλλους με τους οποίους συμφωνω..
Αλλα απορω ρε γμτ γιατι οσους σας πειράζει εξισου, δε λετε και σεις μια κουβέντα , μπας κ αλλαξει αυτο..
μαλλον δεν προλαβες τους 22 ισαξιους του ααKostas_Peraia4 έγραψε:Παμε παααρα πολυ καλα μεχρι τωρα.Ποτε αλλοτε,τετοια εποχη δεν ειμασταν σε τετοιο επιπεδο ετοιμοτητας