Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από CCCP »

joshua έγραψε:Τωρα σοβαρα απο την εικονα ολων των ποδοσφαιριστων μεχρι και πριν 2 εβδομαδες μονο ο Κανιας και ο Μακ απογοητευσαν? Επαναλαμβανω ειναι το μονο καθαρο 6ρι στο ροστερ και ενας εκ των κορυφαιων παικτων στα 3/4 της περσινης χρονιας και καποιοι προσπαθειτε ξαφνικα να τον βγαλετε με το ζορι αχρηστο.
Αυτο που ειπα ειναι οτι ολοι σερνόντουσαν, αφου η ομαδα συνολικα ηταν σε τραγικη κατασταση, αλλα αρχισαν ολοι να ανακαμπτουν σιγα σιγα και ματς με το ματς να ειναι και καλυτεροι και να δειχνουν κανονικοι ποδοσφαιριστες. Εκτος για μενα απο τον Κανιας και τον Μακ οι οποιοι παραμενουν στην κακη κατασταση του καλοκαιριου και ειναι οι δυο παικτες που δεν εχουν ανακαμψει ακομα.

Φυσικα και δεν ειναι αχρηστοι και ουτε ηταν οι χειρωτεροι οταν ολη η ομαδα σερντανε. Απλα ειναι σε κακη κατασταση και με τους αλλους να εχουν βελτιωθει, εχουν μηνει πισω πια.

Ο Κανιας και εγω καποτε τον θεωρουσα την μια σταθερα στο κεντρο και οτι βρηκαμε εξαρι, αλλα μετα το πρωτο μισο της περσινης χρονιας χειροτερεύει. Με εχει απογοητευσει γιατι πραγματικα τον πιστεψα αλλα εχω πολυ καιρο να τον δω να βγαζει την ποιοτητα του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σύμφωνα με το ινπαοκ στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Πασχαλάκη που λήγει στις 30/6/2018 για έναν ακόμη χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Δεν ξέρω αν συμφωνώ , όχι γιατί τον θεωρώ κακό τερματοφύλακα , ίσα ίσα απλά δεν ξέρω πόσο θα παίξει μετά την επιστροφή του Γλύκου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μπορεί ο Γλύκος να πάρει μεταγραφή. Διαφορετικά όντως δεν έχει νόημα.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Και όμως, είναι γεγονός!! Μαθαίνω ότι υπήρξε επαφή μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του περιβάλλοντος του Γερμανού Τόμας Σάαφ..!!! Έτσι μπράβο ρε ΠΑΟΚάρα μου! Επιτέλους να πάρουμε έναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ...!!! Αρκεί βέβαια να του δώσει εν λευκώ 'τα κλειδιά' ο Ιβάν! Γιατί αν δεν, πάλι στη μίρλα θα 'μαστε...!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Σε πήρε τηλέφωνο ο Τόμας;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Οι συνεννοήσεις γίνονται μέσω ατζέντηδων.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Και όμως, είναι γεγονός!! Μαθαίνω ότι υπήρξε επαφή μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του περιβάλλοντος του Γερμανού Τόμας Σάαφ..!!! Έτσι μπράβο ρε ΠΑΟΚάρα μου! Επιτέλους να πάρουμε έναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ...!!! Αρκεί βέβαια να του δώσει εν λευκώ 'τα κλειδιά' ο Ιβάν! Γιατί αν δεν, πάλι στη μίρλα θα 'μαστε...!!!
Α ρε Πορκυ να ξερεις ποση χαρα μου δίνεις! Κλαιω απ τη χαρα, κλαψ!
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

μετα την βρεμη, που δουλεψε για πολλα χρονια,με συγκεκριμένο πρότζεκτ,κ στηρίχθηκε παρα πολυ απο την διοίκηση δεν μπορεσε να κανει κατι το αξιόλογο
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Και όμως, είναι γεγονός!! Μαθαίνω ότι υπήρξε επαφή μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του περιβάλλοντος του Γερμανού Τόμας Σάαφ..!!! Έτσι μπράβο ρε ΠΑΟΚάρα μου! Επιτέλους να πάρουμε έναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ...!!! Αρκεί βέβαια να του δώσει εν λευκώ 'τα κλειδιά' ο Ιβάν! Γιατί αν δεν, πάλι στη μίρλα θα 'μαστε...!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Μακάρι να ισχύει.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

"Καμία φορά οι αμυντικές επιδόσεις της Βέρντερ προκαλούν... παρεξηγήσεις. Η φιλοσοφία του Τόμας Σάαφ ήταν από το ξεκίνημα της καριέρας του «διαφορετική». Τόσο επιθετική, που τη σεζόν 2003-04, όταν η ομάδα της Βρέμης κατέκτησε τον τίτλο, είχε χάσει 6-2 εντός έδρας στη 2η αγωνιστική, για να κερδίσει 3-1 στο Μόναχο την Μπάγερν την επόμενη και 6-0 το Αμβούργο την μεθεπόμενη..."
Αποσπασμα απ το παρακατω λινκ που γραφει για Παπασταθοπουλο (μην το ανοιξετε).
http://www.gazzetta.gr/football/article ... t-sokratis
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ θέλω έναν προπονητή που θα επιβάλει επιτέλους κάποια πρότυπα επιθετικής ανάπτυξης της ομάδας. Πώς θα κινούνται τα εξτρέμ ή τα full-backs όταν η ομάδα επιτίθεται από τον άξονα, πώς θα κινούνται οι αξονικοί όταν η μπάλα παίζεται από τα πλάγια, πώς θα στήνεται η ομάδα στα στημένα, πώς θα γίνονται οι επικαλύψεις (overlaps) και πάει λέγοντας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το ρόστερ που εγώ θα κατέβαζα το μεσημέρι (16:00) της Κυριακής:

Rey
Matos - Zambrano - Varela - Leovac (Leveque)
Cimirot - Mauricio
Λημνιός - Biseswar - Vieirinha
Prijovic

Χρόνο συμμετοχής θα έδινα και σε κάποιους από τους Canas, Μυστακίδη (εάν είναι έτοιμος), Mak.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εχει εθνικές τώρα Αποστολη.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Επειδη ΠΑΟΚ εισαι, προβλεπω να ξαναγκελαρουμε 'η να τρωμε κανα βαρυ σκορ, να ερχεται νεος προπονητης μεχρι την παρελαση (θα εχει διακοπη αραγε 29-10?) με χαντικαπ εως 6 βαθμους απο τον πρωτο.και στο τελος να τερματιζουμε πρωτοι, λογω μεγαλου ροστερ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”