Lubos Michel
Re: Lubos Michel - Πρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Ολα οσα εχουν γινει στην ομαδα τους τελευταιους 2 μηνες,Βεζυρτζης,Μιχελς,ΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και εγω δεν ξερω τι αλλο σου μοιαζει να ειναι ευχαριστημενος?
Οι πράξεις και οι απομακρύνσεις προσώπων,από τον Ιβάν, άλλα δείχνουν...
Το έγραψα στο σεντόνι πιο πάνω.
Αν οι δυο, Μιχελ Αρνεσεν βρουν χημεία, τότε δεν τους κουνά κανένας.
Τα παιχνιδάκια των αρδ, που δεν έχουν ούτε καν τα κινητά αυτών των δύο βέβαια, λογικό είναι να παίζουν συνεχώς το σενάριο για κόντρες, δεν τους θέλει ο Ιβάν, ποιος τους έφερε αυτούς στον "ΠΑΟΚ μας " κλπ κλπ κλπ.
Ξαναλέω. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα δύο από τα τρία κεντρικά πόστα, έχει τεράστιες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες. Στο χέρι αυτού που πληρώνει είναι, το άν θα πετύχουν, γιατί είναι δεδομένο ότι τις ικανότητές τις έχουν.
SM-G920F
Τα παιχνιδάκια των αρδ, που δεν έχουν ούτε καν τα κινητά αυτών των δύο βέβαια, λογικό είναι να παίζουν συνεχώς το σενάριο για κόντρες, δεν τους θέλει ο Ιβάν, ποιος τους έφερε αυτούς στον "ΠΑΟΚ μας " κλπ κλπ κλπ.
Ξαναλέω. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα δύο από τα τρία κεντρικά πόστα, έχει τεράστιες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες. Στο χέρι αυτού που πληρώνει είναι, το άν θα πετύχουν, γιατί είναι δεδομένο ότι τις ικανότητές τις έχουν.
SM-G920F
Εγω δεν ειδα καμια πραξη εκ μερους ιδιοκτητη που να στηριζει Αρνεσεν.Εγω βλεπω μια χρονια να πηγαινει καρφι προς την αποτυχια και τον Σαββιδη να δηλωνει πως αυτη θα ειναι ευθυνη ολων,μεταγραφες να μην γινονται,προεδρος να απομακρυνεται και στην θεση του να μπαινει ανθρωπος που ειχε θεση επικεφαλη διεθνων σχεσεων στην Σαχταρ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 05 Φεβ 2016, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κεντρική πράξη η απομάκρυνση νβ και η στήριξη Τούντορ δευτερευόντως.
Η χρονιά θα πάει όπως πάει, εκτιμώ ότι ήδη δουλεύουν για το καλοκαίρι... Το είπε και ο Μιχελ αυτό
SM-G920F
Η χρονιά θα πάει όπως πάει, εκτιμώ ότι ήδη δουλεύουν για το καλοκαίρι... Το είπε και ο Μιχελ αυτό
SM-G920F
Ο Νβ δεν απομακρυνθηκε,παραιτηθηκε και ο Τουντορ δεν στηριχτηκε επι της ουσιας παρα μονο στα λογια.
Νομίζεις, επειδή έτσι έγραψαν.
Εγώ ξέρω ότι τον έδιωξε.
Για τον Τούντορ δηλαδή, τί θες να κάνει;
Να πάει να κάτσει δίπλα του και να κάνει πως πέφτει και να τον κρατήσει όρθιο;
SM-G920F
Εγώ ξέρω ότι τον έδιωξε.
Για τον Τούντορ δηλαδή, τί θες να κάνει;
Να πάει να κάτσει δίπλα του και να κάνει πως πέφτει και να τον κρατήσει όρθιο;
SM-G920F
Ωραια εδω εισαι και εδω ειμαι,θα δουμε την στηριξη στο αμεσως επομενο χρονικο διαστημα,εγω πχ λεω οτι ο Τουντορ δεν βγαζει την χρονια,εκτος και αν προκυψει καποιο αγωνιστικο θαυμα,που υπο τις παρουσες συνθηκες και κυριως την μη καλυψη κενων που ο προπονητης θεωρουσε επιτακτικη αναγκη σε συνδιασμο με τους τραυματισμους,δεν βλεπω πως μπορει να επιτευχθει.
Σου είπα, αυτή την στιγμή η χρονιά , θα πάει όπως πάει κι αν βγει και καλό, όλοι κερδισμένοι
Όντως ο τομέας των συνεχών τραυματιών, θα έπρεπε να ήταν το κεντρικό ζήτημα και επιτέλους μετά από τρεις μήνες έγινε.
Κάτι ξυπνάει εκεί μέσα, ελπίζω...
SM-G920F
Όντως ο τομέας των συνεχών τραυματιών, θα έπρεπε να ήταν το κεντρικό ζήτημα και επιτέλους μετά από τρεις μήνες έγινε.
Κάτι ξυπνάει εκεί μέσα, ελπίζω...
SM-G920F
- kataramenos5
Νυχτα θα φυγουν.Ειδικα ο Φρανκ σιγα μη κατσει να σκασει.Για πλακα τα βρισκει αυτα τα λεφτα.Κατ εμε η σοβαροτητα του Τζακ και η ελπιδα οτι θα τον αφησουν να το οργνωσει οπως ηθελε αυτος τον επεισαν να ερθει.pilotos έγραψε:Οι πράξεις και οι απομακρύνσεις προσώπων,από τον Ιβάν, άλλα δείχνουν...
SM-G920F
Δεν εχει αναγκη απο λεφτα ,το κομμάτι του θελει να κανει ητοι να ανακαλυπτει ταλεντα που μετα θα πουληθουν για εκατομμυρια.Να βρισκει ευκαιριες εκει που δεν βλεπουν οι αλλοι.Μετα απ αυτα που ειδε ,τα περι Dna,τις ηξεις αφήξεις του Ιβαν,τις κοντρα συσκεψεις για να παρθει παικτης ,την απαξιωση και γενικα την αστεια κατασταση που επικρατει δε νομιζω οτι θα αντεξει για πολυ.Αλλωστε το χουμε ξαναπει τα καλα στον ΠΑΟΚ κρατανε λιγο.
Μην θεωρείτε δεδομένο ότι γράφεται , αυτό πχ με τις συνεχείς συσκέψεις...
Κάποιοι έπρεπε να δείξουν ότι δουλεύουν... Φαντάζομαι με εννοείς.......
SM-G920F
Κάποιοι έπρεπε να δείξουν ότι δουλεύουν... Φαντάζομαι με εννοείς.......
SM-G920F
Να σε ρωτησω εντελως απλοικα ρε πιλοτε.Μεταγραφες γιατι δεν εγιναν?Δεν βρηκε ο Αρνεσεν παικτες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 05 Φεβ 2016, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί ο ένας νόμιζε ότι είναι πρόεδρος, απλά πράγματα.
Και έτσι εξηγούνται κι αυτές που έγιναν.
Στο θέμα Ολσεν, υπάρχει η εξήγηση ότι με το μωρό, ζήτησε να φύγει γιατί η γυναίκα του δεν μπορούσε να έρθει.
Πήγε και είπε, εγώ δεν μπορώ άλλο και τον έβγαλε στην σέντρα (άκομψα) Ο Τούντορ παίρνοντας την ίδια ώρα τον Αρνεσεν και του ζήτησε θέλω αύριο τέρμα, Ο άλλος φεύγει
SM-G920F
Και έτσι εξηγούνται κι αυτές που έγιναν.
Στο θέμα Ολσεν, υπάρχει η εξήγηση ότι με το μωρό, ζήτησε να φύγει γιατί η γυναίκα του δεν μπορούσε να έρθει.
Πήγε και είπε, εγώ δεν μπορώ άλλο και τον έβγαλε στην σέντρα (άκομψα) Ο Τούντορ παίρνοντας την ίδια ώρα τον Αρνεσεν και του ζήτησε θέλω αύριο τέρμα, Ο άλλος φεύγει
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 05 Φεβ 2016, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδη εβρισκε παικτες ο Αρνεσεν και τους εκοβε ο Βεζυρτζης χωρις να ενημερωθει ο Σαββιδης που στηριζε και στηριζει Αρνεσεν?
Από τους ΑΡΔ φυσικά
Γι'αυτά που με κατηγόρησε ότι είχα γράψει ο simba ένα πράγμα θα έπαιρνα μόνο πίσω, την τρολιά που είχα γράψει πριν 2 και μήνες ότι οι ανακατατάξεις που έκανε ο Ιβαν στη διοίκηση δείχνουν τη δυσαρέσκειά του με Αρνεσεν. Τό χαν γράψει πριν 2 μήνες οι διάφοροι Πετρωτοί, το έγραψα κι εγώ για να δω αντίδραση...2 μήνες μετά με το ίδιο πράγμα ασχολούνται τα αρδοτρολ.
Οχι τον ΝΒ δεν τον έφερε για να καπελώσει τον ΦΑ
Οχι τον ΝΒ δεν τον έφερε για να κάνει μεταγραφές.
Οχι τον ΛΜ δεν τον έφερε για να καπελώσει ΦΑ
Οχι τον ΛΜ δεν τον έφερε για να κάνει μεταγραφές.
Αλλο τι έκανε ο ΝΒ.
Γι'αυτά που με κατηγόρησε ότι είχα γράψει ο simba ένα πράγμα θα έπαιρνα μόνο πίσω, την τρολιά που είχα γράψει πριν 2 και μήνες ότι οι ανακατατάξεις που έκανε ο Ιβαν στη διοίκηση δείχνουν τη δυσαρέσκειά του με Αρνεσεν. Τό χαν γράψει πριν 2 μήνες οι διάφοροι Πετρωτοί, το έγραψα κι εγώ για να δω αντίδραση...2 μήνες μετά με το ίδιο πράγμα ασχολούνται τα αρδοτρολ.
Οχι τον ΝΒ δεν τον έφερε για να καπελώσει τον ΦΑ
Οχι τον ΝΒ δεν τον έφερε για να κάνει μεταγραφές.
Οχι τον ΛΜ δεν τον έφερε για να καπελώσει ΦΑ
Οχι τον ΛΜ δεν τον έφερε για να κάνει μεταγραφές.
Αλλο τι έκανε ο ΝΒ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Παρ 05 Φεβ 2016, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σου είπα, νόμιζε ότι είναι ήδη πρόεδρος.......
Πόση ώρα νομίζεις έχει να διαθέσει κάθε μέρα ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ;
SM-G920F
Πόση ώρα νομίζεις έχει να διαθέσει κάθε μέρα ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ;
SM-G920F