Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Σου ειπα με ενοχλεί το κριτήριο του
Αλλα αφου θες πχ Καρέλης στη θεςη άραβιδη και ο κονε στου μανταλου
Και Αραβίδης ούτε απ εξω, όπως ειπε ο´´ κατσουρ , στην εθνική οποίος να ναι παιζει τωρα και κακώς-όπως καινό φοτουνακακος και ο πελκακις που πηρανε το 10 και το 7...
Οι ατομιστιες σύννεφο ..
Και δεν ειναι μονο αυτα...
Δυστυχως απο την αρχη φάνηκε απο την αρχηγια σαλπι
Αλλα αφου θες πχ Καρέλης στη θεςη άραβιδη και ο κονε στου μανταλου
Και Αραβίδης ούτε απ εξω, όπως ειπε ο´´ κατσουρ , στην εθνική οποίος να ναι παιζει τωρα και κακώς-όπως καινό φοτουνακακος και ο πελκακις που πηρανε το 10 και το 7...
Οι ατομιστιες σύννεφο ..
Και δεν ειναι μονο αυτα...
Δυστυχως απο την αρχη φάνηκε απο την αρχηγια σαλπι
Ο Καρελης έπαιξε προχθές. Σήμερα δοκίμασε κάτι διαφορετικό.
Ούτε εγώ προτιμώ τον Αραβιδη. Απλά νομίζω με τον Τσάνα είσαι κάπως υπερβολικός
Ούτε εγώ προτιμώ τον Αραβιδη. Απλά νομίζω με τον Τσάνα είσαι κάπως υπερβολικός
Του τα χω φυλαγμένα απο οταν ήταν στην ελπίδων Γι αυτο 

οχι οτι με ενδιαφερει η εθνικη αλλα pgetsos o MANIAKOS εχει δικιο..
εδω καλεσε τον Τζανετοπουλο..
οσο για τον Αραβιδη που συζητατε,για τον Πανιωνιο και την ΑΕΚ της Β εθνικης καλος ειναι.
ως εκει ομως.αν δεν επαιζε στην ΑΕΚ ουτε εξω απ τα αποδυτηρια της εθνικης δεν θα περνουσε.
δλδ ο Λουκινας του Ηρακλη χειροτερος ειναι;
εδω καλεσε τον Τζανετοπουλο..
οσο για τον Αραβιδη που συζητατε,για τον Πανιωνιο και την ΑΕΚ της Β εθνικης καλος ειναι.
ως εκει ομως.αν δεν επαιζε στην ΑΕΚ ουτε εξω απ τα αποδυτηρια της εθνικης δεν θα περνουσε.
δλδ ο Λουκινας του Ηρακλη χειροτερος ειναι;
- desperando
- Επικοινωνία:
προσωπικα πιστευω οτι η εθνικη το πρωτο που πρεπει να κανει ειναι να ξαναβρει εναν προπονητη τυπου σαντος ο οποιος θα προσπαθησει (οπως οι σαντος - ρεχαγκελ) να εκμεταλευτει τα θετικα του ελληνα ποδοσφαιριστη.
με οπλο την αμυνα και το 1-0 μπορουμε να ξαναεπιστερψουμε εκει που ημασταν
και αποψη μου ειναι οτι η ομαδα πρεπει να στηθει καπως ετσι

* μονο ερωτηματικο ο μανταλος και αν μετα τον τραυματισμο του μπορει να επανελθει εκει που ηταν
με οπλο την αμυνα και το 1-0 μπορουμε να ξαναεπιστερψουμε εκει που ημασταν
και αποψη μου ειναι οτι η ομαδα πρεπει να στηθει καπως ετσι

* μονο ερωτηματικο ο μανταλος και αν μετα τον τραυματισμο του μπορει να επανελθει εκει που ηταν
Αυτός ο Φορτούνης δεν ξέρω γιατί την έχει δει Μέσσι, αλλά αν δεν βρεθεί προπονητής (μόνιμος, όχι υπηρεσιακός) να του τραβήξει λίγο το αυτί, τον βλέπω σε 4-5 χρόνια να παίζει σε καμιά Αραβία.
Καλός ο Πέλκας, καλός και ο Κίτσιου, ο Στάφυ τραυματίστηκε νωρίς (εξαιτίας και αυτού έχασε τον παίκτη του στο γκολ), ενώ παραδόξως καλός ήταν ο Σάμαρης, που όποτε παίζει δίπλα στον Τζιόλη είναι άθλιος.
Κορυφαίος φυσικά ο Ταχτσίδης.
και... Καράμπελα. Και με βάση την περσινή σεζόν, ο καλύτερος όλων, έστω και οριακά, παίζει να είναι ο Καράμπελας!
Φυσικά υπάρχει παίκτης που όλους αυτούς τους κάνει μια χαψιά, αλλά τί να κάνεις που δεν έχει ομάδα και θα είναι ανέτοιμος. Χώρια που θα έχει ζαλιστεί μετά από τόσο καιρό στο ταξί.
Το... τρίτο σημαντικότερο πράγμα που λείπει από την Εθνική (μετά από σοβαρότητα και προπονητή) είναι ο τερματοφύλακας. Ο Ορέστης πιάνει μόνο ό,τι πάει πάνω του, αλλά έχει την καλύτερη θέα στα γκολ που τρώμε. Δυστυχώς και οι υπόλοιποι που έχουμε είναι πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο.
Καλός ο Πέλκας, καλός και ο Κίτσιου, ο Στάφυ τραυματίστηκε νωρίς (εξαιτίας και αυτού έχασε τον παίκτη του στο γκολ), ενώ παραδόξως καλός ήταν ο Σάμαρης, που όποτε παίζει δίπλα στον Τζιόλη είναι άθλιος.
Κορυφαίος φυσικά ο Ταχτσίδης.
Αριστερά έχουμε Σταφυλίδη, Χολέμπας, Γιαννούλη, ΤζαβέλλαK_geo έγραψε:εμενανε αυτη η εθνικη μου αρεσε, οκ με προβληματισμους φυσικα
επισης, χολεβας ελπιζω ποτε ξανα.
αριστερα μπακ εκτος απο τον βασικο σταφ, ποιους εχουμε ;

Φυσικά υπάρχει παίκτης που όλους αυτούς τους κάνει μια χαψιά, αλλά τί να κάνεις που δεν έχει ομάδα και θα είναι ανέτοιμος. Χώρια που θα έχει ζαλιστεί μετά από τόσο καιρό στο ταξί.

Με νιώθεις.kataramenos5 έγραψε:Τι συζητατε τωρα.Εδω επιασε σουτ ο Καρνεζης.![]()
![]()
Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Το... τρίτο σημαντικότερο πράγμα που λείπει από την Εθνική (μετά από σοβαρότητα και προπονητή) είναι ο τερματοφύλακας. Ο Ορέστης πιάνει μόνο ό,τι πάει πάνω του, αλλά έχει την καλύτερη θέα στα γκολ που τρώμε. Δυστυχώς και οι υπόλοιποι που έχουμε είναι πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο.
Το σεναριο αυτο θα ειχε πολλες πιθανοτητες αλλα ο Λεοβατς φαινεται να ειναι πουλεν του Τουντορ, οποτε μαλλον οχιjohn4serres έγραψε:Έχω προαίσθημα ότι τον Γενάρη θα πάρουμε τον Χολεμπας για αριστερό μπακ χαφ.
Ταιριάζει στο 3-5-2
- Trilofiotis
Ο Χολέμπας στον ΠΑΟΚ θα παίρνει απο μια κοκκινη ΜΙΝΙΜΟΥΜ σε καθε ματς. Φυλακή θα μπει κατα το Μάη..
- navigator11
Μη "μασάτε" από τα σενάρια αυτού του "γαυρόσκυλου" ρε παιδιά...Το χειρότερο και πιο αντιΠ,Α.Ο.Κ.τσίδικο sight με διαφορά είναι αυτό το μαμημένο το "sportdog"...sic-4 έγραψε:Το σεναριο αυτο θα ειχε πολλες πιθανοτητες αλλα ο Λεοβατς φαινεται να ειναι πουλεν του Τουντορ, οποτε μαλλον οχιjohn4serres έγραψε:Έχω προαίσθημα ότι τον Γενάρη θα πάρουμε τον Χολεμπας για αριστερό μπακ χαφ.
Ταιριάζει στο 3-5-2

Καλησπέρα αδέρφια.
Καταρχήν συμφωνώ κατά 10/11 με την ενδεκάδα του Desperando. Θα ήταν 11/11 αν στη θέση του Μανωλά έβαζε τον Τζανετόπουλο.
Κατά δεύτερον, ξέρει μήπως κανένας σας, το ποιός ήταν ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής που 6 ώρες πριν το ματς Ελλάδα - Ουγγαρία κάπνιζε πούρο (!) σε δημόσιο χώρο ενώπιον γονέων και μικρών παιδιών?
Καταρχήν συμφωνώ κατά 10/11 με την ενδεκάδα του Desperando. Θα ήταν 11/11 αν στη θέση του Μανωλά έβαζε τον Τζανετόπουλο.
Κατά δεύτερον, ξέρει μήπως κανένας σας, το ποιός ήταν ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής που 6 ώρες πριν το ματς Ελλάδα - Ουγγαρία κάπνιζε πούρο (!) σε δημόσιο χώρο ενώπιον γονέων και μικρών παιδιών?
- john4serres
- Kostomanolis
Για την τωρινη εθνικη λεει... Το ακουσα και εγω αλλα δεν ειπανε ονομα
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Κι αν καπνιζε πουρο δηλαδη "σε δημόσιο χώρο ενώπιον γονέων και μικρών παιδιών?" τι εγινε?Εγω οταν προσπαθουσα να το κοψω το ρημαδι το τσιγαρο και πουρα και ναργιλέ και οτι θες καπνιζα.Τι σημαινει αυτο δηλαδη? Που να καπνιζε ,μες το ξενοδοχειο ? Κρυφα στις τουαλετες?