Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Καλύτερα Χ με την Σιτι μην πάνε στο +6 κι αρχίσουν να παίρνουν τα μυαλά τους αέρα.
Πραγματι εχεις δικιο, αλλα εκει ουτε τα κορακια παιζουν μπαλα!spyretto έγραψε:Μπράβο στις Αλεπούδες. ελπίζω να φτάσουν ως το τέλος γιατί θα ήταν μια πολύ όμορφη ιστορία πραγματικά. Αυτό για όσους νομίζουν ότι τα μπάτζετ παίζουν μπάλα...αν και η αξία των παικτών της από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα έχει εκτοξευτεί.
Καπακι εχει εκτος την Αρσεναλ η Λεστερ, Βουνο...
pilotos έγραψε:Απίστευτο το πρώτο γκολ της Λέστερ, πλάκα έκανε στον Κλοπ...
SM-G920F
Σε μια φάση επίσης που θα μπορούσε να δωθεί πεναλτυ χαθηκε η μπαλα. Καπου 20 πασες.
Η Αρσεναλ έκανε γκέλα απόψε. Οπως και να χει θα δούμε πως θα εξελιχθουν τα πράγματα.stelyk έγραψε:Πραγματι εχεις δικιο, αλλα εκει ουτε τα κορακια παιζουν μπαλα!spyretto έγραψε:Μπράβο στις Αλεπούδες. ελπίζω να φτάσουν ως το τέλος γιατί θα ήταν μια πολύ όμορφη ιστορία πραγματικά. Αυτό για όσους νομίζουν ότι τα μπάτζετ παίζουν μπάλα...αν και η αξία των παικτών της από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα έχει εκτοξευτεί.
Καπακι εχει εκτος την Αρσεναλ η Λεστερ, Βουνο...
Βρετανικό 9αρίσιο γκολ.pilotos έγραψε:Απίστευτο το πρώτο γκολ της Λέστερ, πλάκα έκανε στον Κλοπ...
Περίπατος για Τοτεναμ, εύκολα δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ περίεργο αυτό για την φετινή Μάντσεστερ.
Γενικά φουντώνει η μάχη, κέρδισε και η Σίτι.
Τεράστιο ματς Σάββατο μεσημέρι... Σίτι - Λέστερ
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Τετ 03 Φεβ 2016, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και επειδή το είδατε πέρσι και το βλέπετε κάθε μέρα και γουστάρετε, δεν σας άρεσε το σημερινό έ;
SM-G920F
SM-G920F
Αφου ρε πιλοτε πιο ωραιο ειναι του Φανουρη απο ολες τις μεριες, πως να το κανουμε δηλαδη?
Αδερφέ, αν ο Μιλιτο ήταν δυο χρόνια μικρότερος και ο άλλος είχε μυαλό, θα καθόμουν να δω όλα τα ματς της ρασιγκ...
Ναι ήταν καλύτερο!
SM-G920F
Ναι ήταν καλύτερο!
SM-G920F
Kgeo αύριο θα έχω έτοιμο ένα... Σαν μυθιστόρημα, Για το πως βρέθηκε ο Μιχελ στην ΠΑΟΚ.
Νομίζω θα σας αρέσει....
SM-G920F
Νομίζω θα σας αρέσει....
SM-G920F
αντε γιατι ξεμεινα απο παραμυθακια για το ταλιμπανακι μεχρι και τους λευκους ζουλου του georgedoulk της εχω πει!!!

Να βάλω σάλτσα δηλαδή;
Θα κοιτάξω να μην το μακρύνω για να είναι εύκολο.....
(δε τα απέχει πολύ από την πραγματικότητα πάντως...)
SM-G920F
Θα κοιτάξω να μην το μακρύνω για να είναι εύκολο.....
(δε τα απέχει πολύ από την πραγματικότητα πάντως...)
SM-G920F