Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Ο μονος λογος για τον οποιο καποιος δεν μπορει να ειναι απολυτος στις κρισεις του για τον Μιχελ ειναι το γεγονος πως δεν γνωριζουμε πραγματικα ποιος ειναι ο ρολος του και για τι πραγματικα αποφασιζει αυτος και οχι πχ ο Σαββιδης ειτε πατηρ ειτε υιος.Αν το γνωριζαμε αυτο θα μπορουσαμε να εχουμε πιο σαφη αποψη.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Προφανώς και πρέπει να του γίνεται κριτική αλλά αυτή η κριτική να είναι αγνή κ μακρυά από συμφέροντα. Αυτήν μπορούμε να την κάνουμε μόνο εμείς που οτι λέμε το λέμε από αγάπη προς τον ΠΑΟΚ και χωρίς να επηρεαζόμαστε απο άλλους που αποσκοπούν αλλού εκεί πάνω είναι η ένσταση μου μιας και είπες οτι κατηγορούμε τους αρδ. Δεν νομίζω οτι είπε κανεις να είναι στο απυροβλητο.
Ειναι πολυ επικυνδινο να βαφτιζουμε οποια διαφωνια μας εξυπηρετηση συμφεροντων.Πολυ θα ηθελα να δω τυχαια μελη σε ρολο δημοσιογραφου να δω τι θα ακουγαν μετα.Φανταζομαι τι θα ακουγα εγω αν ημουν δημοσιογραφος.Ενα πιθανο σεναριο θα με ηθελε δακτυλο του γαυρου για να τρυπησει την ομαδα...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Οι περισσότεροι δεν κατηγορούνται αδίκως. Είναι ύποπτος ο ρόλος τους. Και είναι ακόμη πιο σιχαμένοι οταν βαφτίζονται ΠΑΟΚτσήδες.
Για το οτι ο Ιβαν θελησε να γινει σωτηρας του βαζελου...φταιει ο Μιχελ.
Για το οτι ο Μολεδο ειχε υπογραψει για το καλοκαιρι με την ιντερνασιοναλ πριν εμπλακουμε εμεις...φταιει ο Μιχελ.
Για τις εντολες που δεχοταν απο τους ανωτερους του να μεινει Αθηνα να διεκδικησει τη μεταγραφη μεχρις εσχατων...φταιει ο Μιχελ.
Για την αλλη μια φορα παντελης ανυπαρξια του επικοινωνιακου μηχανισμου της ΠΑΕ...φταιει ο Μιχελ.
Για το οτι το παιχνιδι με την Σμυρνη συμπιμπτει με την ωρα του συλλαλητηριου για τα Σκοπια(ναι το διαβασα και αυτο!)...φταιει ο Μιχελ.
Μια μετονομασια του τοπικ σε Χατζηπετρης θα ηταν οτι πρεπει.
ΥΓ:Πλεον για οποιαδηποτε ειδηση σχετιζεται με εσενα,ο Καραπαπας εχει μεγαλυτερη αξιοπιστια απο οποιονδηποτε ΑΡΔ του ΠΑΟΚ,ιδιως αυτους που δουλευουν στον ομιλο 24(ονοματα δεν λεμε).Ναι,αυτους που περσι τετοια μερα αυτοπροτεινονταν για την θεση σου(παλι ονοματα δεν λεμε)
Για το οτι ο Μολεδο ειχε υπογραψει για το καλοκαιρι με την ιντερνασιοναλ πριν εμπλακουμε εμεις...φταιει ο Μιχελ.
Για τις εντολες που δεχοταν απο τους ανωτερους του να μεινει Αθηνα να διεκδικησει τη μεταγραφη μεχρις εσχατων...φταιει ο Μιχελ.
Για την αλλη μια φορα παντελης ανυπαρξια του επικοινωνιακου μηχανισμου της ΠΑΕ...φταιει ο Μιχελ.
Για το οτι το παιχνιδι με την Σμυρνη συμπιμπτει με την ωρα του συλλαλητηριου για τα Σκοπια(ναι το διαβασα και αυτο!)...φταιει ο Μιχελ.
ΥΓ:Πλεον για οποιαδηποτε ειδηση σχετιζεται με εσενα,ο Καραπαπας εχει μεγαλυτερη αξιοπιστια απο οποιονδηποτε ΑΡΔ του ΠΑΟΚ,ιδιως αυτους που δουλευουν στον ομιλο 24(ονοματα δεν λεμε).Ναι,αυτους που περσι τετοια μερα αυτοπροτεινονταν για την θεση σου(παλι ονοματα δεν λεμε)
-
- Mr Ξερόλας 2019
desperando έγραψε:Στην Ελλάδα έχουμε ένα μεγάλο κουσουρι να κρίνουμε τα πάντα χωρίς να έχουμε σχεδόν καμία γνώση των πραγμάτων.
Πως μπορώ να κρίνω τον Χ Μίχελς όταν δεν γνωρίζω τίποτα.
Βγάλαμε τον μιχελ τώρα τρελό που προσπαθούσε να φέρει με το ζόρι τον μολεδο ο οποίος του έλεγε ότι θέλει να πάει μπραζιλ.
Ακόμα και σαν εικασίες στερούνται απλής λογικής
axristeas έγραψε:Για το οτι ο Ιβαν θελησε να γινει σωτηρας του βαζελου...φταιει ο Μιχελ.
Πολυ σωστος.Και στο κατω κατω,ακομα και αν ο Μιχελ διαφωνουσε με την επιμονη Μολεδο,αν το αφεντικο επεμενε πως τον θελει, δεν μπορει να κανει αλλιως. Εργαζομενος ειναι που θελει να κρατησει και την δουλεια του. Να παραιτηθει επειδη το αφεντικο του που τον πληρωνει του ειπε κυνηγα αυτον τον παικτη και αυτος δεν ηθελε?
Ως οπαδοι και με δεδομενο πως δεν ξερουμε απολυτως τιποτα για τις διαπραγματευσεις που γινονται, εγιναν και θα γινουν για στοχους μεταγραφικους κρινουμε εκ του αποτελεσματος.
Το αποτελεσμα στην περιπτωση του Μολεδο δεν ηταν αυτο που επιθυμουσε η ομαδα.
Αρα ο Μιχελ ειναι αχρηστος και φταιει 100% αυτος;
Οποιος το πιστευει πραγματικα αυτο δεν ξερω τι μπορει να σκεφτεται. Και ειδικα για την συγκεκριμενη περιπτωση.
Προσωπικα αν βαλω κατω τις μεταγραφες που εχουν γινει επι εποχης Μιχελ αποτυχημενο δεν μπορω να τον χαρακτηρισω, κρινοντας απο το αποτελεσμα. Λαθη σιγουρα εγιναν και θα γινουν. Δεν γινεται να μην κανεις λαθη.
Επισης ειναι πολυ ωραιο αυτο που συμβαινει. Τις αποτυχημενες μεταγραφες τις εκανε ο Μιχελ, τις επιτυχημενες η οικογενια Σαββιδη.
Στο κατω κατω αφου ειναι τοσο αχρηστος διωξτε τον. Παραιτηθηκε ή δεν παραιτηθηκε;
Το αποτελεσμα στην περιπτωση του Μολεδο δεν ηταν αυτο που επιθυμουσε η ομαδα.
Αρα ο Μιχελ ειναι αχρηστος και φταιει 100% αυτος;
Οποιος το πιστευει πραγματικα αυτο δεν ξερω τι μπορει να σκεφτεται. Και ειδικα για την συγκεκριμενη περιπτωση.
Προσωπικα αν βαλω κατω τις μεταγραφες που εχουν γινει επι εποχης Μιχελ αποτυχημενο δεν μπορω να τον χαρακτηρισω, κρινοντας απο το αποτελεσμα. Λαθη σιγουρα εγιναν και θα γινουν. Δεν γινεται να μην κανεις λαθη.
Επισης ειναι πολυ ωραιο αυτο που συμβαινει. Τις αποτυχημενες μεταγραφες τις εκανε ο Μιχελ, τις επιτυχημενες η οικογενια Σαββιδη.
Στο κατω κατω αφου ειναι τοσο αχρηστος διωξτε τον. Παραιτηθηκε ή δεν παραιτηθηκε;
Δεν πάει πουθενά εδώ θα μείνει
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
goran 64 έγραψε:Εεεε, μετά και το "χίλιες φορές Zisis the end" έχει στραβώσει το στόμα μου και βγάζω μόνο άναρθρες κραυγές...
Γράφω μόνο με το αριστερό χέρι (το post αυτό, εδώ και κάνα τέταρτο το ξεκίνησα) και δεν μυρίζω καν τίποτα...
Λέτε να παθα κανένα εγκεφαλικό?
Τα παρατάω γιατί το βλέπω κοντά το πνευμονικό οίδημα και την θέλω την ζωούλα μου...Γεια σας προς το παρόν...

Για την ακριβεια εχει το μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχημενων μεταγραφων και εχει φερει και ονοματα τα οποια επαιξαν τεραστιο ρολο περσι και στην επιτυχη κατακτηση του Κυπελλου και παιζουν ακομα και φετος.DimitrisS έγραψε: Προσωπικα αν βαλω κατω τις μεταγραφες που εχουν γινει επι εποχης Μιχελ αποτυχημενο δεν μπορω να τον χαρακτηρισω, κρινοντας απο το αποτελεσμα. Λαθη σιγουρα εγιναν και θα γινουν. Δεν γινεται να μην κανεις λαθη.
Και αν δεν ειχε γινει το φιασκο με τους προπονητες το καλοκαιρι,πιστευω ελαχιστοι θα αμφισβητουσαν το προσωπο του,ακομα και μετα απο στραβοπατηματα τυπου Λεβεκ και Μπρικιτς
νομίζω ότι το κακό είναι ότι δεν ψάχνεις κάποιον στον ΠΑΟΚ να δοξάσεις, να αγαπήσεις, να ταυτιστείς, να υμνήσεις, να χειροκροτήσεις,Mīngus έγραψε:Το κακό με τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν ξες σαν οπαδός ποιον να βρίσεις
- kataramenos5
Δε βοηθανε κι αυτοι ομως. Εγω πχ γουσταρα ,χειροκροτουσα το Ζηση.Ειδες που κατηντησα