Lubos Michel
- Kostas_Peraia4
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Lubos Michel
Μίζα;MANIAKOS έγραψε:Κατι μου λεει οτι και ο Ίλια θα βοηθήσει
Sent from my iPad using Tapatalk
- navigator11

Θα ξεκινήσει, φορτώνοντάς μας την Πετρουλάκη!
Απ'το σκουλήκι τον νικο χίλιες καλύτερη ασφαλώς!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 31 Μάιος 2016, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Μαυρο Χιονι έγραψε:Μίζα;MANIAKOS έγραψε:Κατι μου λεει οτι και ο Ίλια θα βοηθήσει
Sent from my iPad using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Το πρώτο που περιμένω να ακούσω αύριο είναι ποιοι ή έστω πόσοι από την τωρινή ομάδα είναι εκτός πλάνων. Το δεύτερο είναι η λογική των μεταγραφών που θα γίνουν, γιατί δυσκολεύομαι να διακρίνω ένα συγκεκριμένο πλάνο μέχρι στιγμής. Το τρίτο τι θα γίνει με αυτούς που μπαίνουν στο τελευταίο χρόνο συμβολαίου, γιατί βλέπω μια διάθεση να μείνουν όλοι πλην του Μακ. Να πουλήσουμε τον καλό δηλαδή που έχει προτάσεις και να κρατήσουμε τους μέτριους που δεν τους θέλει κανείς. Και το τέταρτο φυσικά τους στόχους της ομάδας. Κι εδώ ελπίζω να μην αναφερθεί η λέξη πρωτάθλημα για πολλούς λόγους.
Ευθύς, σοβαρός, προσυλωμένος στην δουλειά του χωρίς φρούδες υποσχέσεις, γενικότητες και αμπελοφιλοσοφίες για το ποδόσφαιρο όπως άλλοι προκατόχοι του - ονόματα να μην λεμε.
Νομίζω ο ΠΑΟΚ είναι στον σωστό δρόμο με αυτόν τον άνθρωπο και θεωρώ ότι θα κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον προπονητή που είναι της ίδιας φιλοσοφίας.
Νομίζω ο ΠΑΟΚ είναι στον σωστό δρόμο με αυτόν τον άνθρωπο και θεωρώ ότι θα κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον προπονητή που είναι της ίδιας φιλοσοφίας.