Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από spyretto »

"Αυτή τη φορά η dailymail αναφέρει ότι η απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ θα φέρει στα ταμεία της Αστον Βίλα κοντά στις 500.000 λίρες χρήματα που θα μπορέσει να αξιοποιήσει ο Roberto di Matteo για την επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας."

Μαλιστα...κάποιος πρέπει να τον πιστεύει παρα πολυ τον συγκεκριμένο. 750 χιλιάρικα ευρώ μεταγραφή. Για να δίνουμε και λεφτά μάλλον για βασικός προορίζεται.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Γκουγκλαρέ το :)

Τέσπα καληνυχτώ παιδιά. Ελπίζω αύριο να είναι μια καλή μέρα. Πολύ κάψιμο αυτές οι μεταγραφές γμτ. Ρίξτε μου ένα μπαν να συνέλθω, γιατί εχω δύσκολο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

30 σελίδες σ αυτό το topic απ τις 18:30 που "βγήκα" απ το forum!!!! :o :o

Διάβασα ένα προς ένα όλα τα posts και (θαρρώ σοφότερος πλέον) προτείνω το εξής: :shock: :shock:

-

-

Στις 31 Αυγούστου να μαζευτούμε πάλι εδώ όλοι, να τις δούμε και να τις μετρήσουμε εν τέλει τις μεταγραφές μας!!!! :nairepaok:

Καλό να είναι το ξημέρωμα για όλους μας αδέρφια... :)
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Δεν ξέρω εάν θα βγει ή όχι αυτός ο Κρεσπο αλλά εάν ισχύει ότι δίνουμε και 500000 λίρες για παίχτη άγνωστο και βάση στατιστικών των 5-10 παιχνιδιών μάξιμουμ τον χρονο τότε κάποιος κάνει γερή πλάκα με τα λεφτά του Ιβάν....δεν έχω εκφραστεί ποτέ έτσι αλλά συγνώμη αδέρφια γελανε και τα τσιμέντα!!!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τα τσιμεντα με σας ολους εδω μεσα γελανε που εχετε φτιαξει ενα αρρωστο ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ ΚΛΙΜΑ!
Σιχαθηκα με την μιζερια σας γαμω, ουτε λιγες μερες δεν θα απολαυσουμε την πρωτια με την μιζερια σας
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Dimg4 έγραψε:Τα τσιμεντα με σας ολους εδω μεσα γελανε που εχετε φτιαξει ενα αρρωστο ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ ΚΛΙΜΑ!
Σιχαθηκα με την μιζερια σας γαμω, ουτε λιγες μερες δεν θα απολαυσουμε την πρωτια με την μιζερια σας
Το κρίμα με εμάς τους ΠΑΟΚτσηδες αδερφέ ειναι ότι για ακόμα μία φορά θα φταίνε οι "κακοί" οπαδοί εάν δεν στηριχτεί ο Μιχελ και ο Ιβιτς....Δυστυχώς που στο λέω και εάν θες το καταλαβαίνεις εάν αυτός που διαχειρίζεται την ομάδα δεν την στηρίξει έμπρακτα η μιζέρια η γκρίνια και η μουρμουρα θα συνέχισει να υπάρχει(άποψη μου μπορεί να κάνω και λαθος το έγραψα και σε προηγούμενο ποστ)...είναι ιστορική ευκαιρία να στηρίξει την επένδυση του γιατί εάν τον Οκτωβριο όπως λένε αλλάξει και η ΕΠΟ ΚΕΔ κτλ δεν θα μπορούμε να βλέπουμε πάλι "φαντάσματα"....δεν λέω να φέρει Μεσι και Ροναλντο άλλωστε σε έμας ούτε ο Μπερμπατοφ έπιασε και φταίει η μιζέρια μας για αυτό....!!!!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Καθαρά ποδοσφαιρικά:

Αυτό που δεν έχω καταλάβει με τον Κρέσπο είναι για το που προορίζεται να παίξει. Το λέω γιατί είναι δεξιοπόδαρος αλλά από ότι βλέπω μπορεί να παίξει και στα αριστερά. Το ΤΜ λέει ότι παίζει και πλάγιος μπακ. Αν είναι καθαρό δεξί σεντερ μπακ τότε ή δεν θα πάρουμε άλλον (Βαρέλα) ή αν πάρουμε τον Βαρέλα τοτε ο Κ θα προορίζεται για μπακαπ.

Πιστεύω ότι τον επιλέγουν γιατί σε ματς με κλειστες άμυνες (βλ τούμπα) ο Κρεσπο μπορεί να κατεβάσει την μπάλα πολύ πιο γρήγορα και καλύτερα από τον Βίτορ (πχ). Σίγουρα δεν τον επιλέγουν για τα στημένα η για την αεράμυνα πιστεύω γιατί εκεί δεν ξεχωρίζει. Δηλαδή, προσπαθώ να πω ότι ο συγκεκριμένος ίσως δέσει με τον ΠΑΟΚ του 70% κατοχής που προσπαθεί να ξεκλειδώσει άμυνες, οπότε καλύτερα να μην κρινουμε πριν τον δούμε πως θα κολλήσει με την ομάδα.

Βλέπω ότι πολλοί χρησιμοποιούν την λέξη ᾽Βασικός᾽. Νομίζω φέτος τα σεντερ μπακ θα μοιραστούν παιχνίδια. Δυο αρίστεροι και δύο δεξιοί θα είναι όλοι βασικοί.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΟΚ, το έψαξα λίγο (γιατί δεν τον έχω δεί τον παίκτη). Ο Κρέσπο μπορεί να παίξει και αριστερό σέντερ μπακ, και αριστερό μπακ. Αρα αυτό ξεκαθαρίζει τα πραγματα. Σε παιχνίδια που στραβώνουν ή υπάρχει ανάγκη αλλαγής θέσης θα δώσει λύσεις στον Ιβιτς.

Επίσης είναι ενεργός το 2016 έχοντας παίξει με Ράγιο παιχνίδια απέναντι σε Ρεάλ κλπ, ενώ με την Βίλλα ήταν τραυματίας για 3 μήνες οπότε δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Το ότι παίρνουμε παίκτη ενεργό σε υψηλό επίπεδο εμένα μου φτάνει, θα τον δούμε στο χόρτο.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλημέρα. Καταρχήν να πω οτι και εγω θα ήθελα παίχτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τον Κρεσπο, πιο ψηλό συγκεκριμένα. ΑΛΛΑ για ολους αυτούς που τον κράζουν και μιρλα ζουν γιατι δεν δίνουμε λίγα χρήματα παραπάνω να πάρουμε τον Βαρέλα, μερικές ερωτήσεις:
Έχετε δει αυτούς τους παίχτες να παίζουν σε ολόκληρο παιχνίδι η κρίνετε μονο απο βιντεάκια;
Είστε σίγουροι οτι ο Βαρέλα ειναι καλύτερος του Κρεσπο;
Το βιογραφικό του Βαρέλα ειναι καλύτερο του Κρεσπο;
Αν ο Κρεσπο έπαιζε στην Στεαουα, με ποσά λεφτα θα τον πουλούσε τωρα ο Μπεκαλι;
Γιατι ο Κρεσπο πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και οχι σε μας περυςι;
Γιατι απο περυςι τον θέλουν στην ομάδα;
Οι Μιχελ και Ίβιτς λέτε να ειναι χαζοί που τον θέλουν;
Ξέρετε ακριβώς τον προγραμματισμό της ΠΑΕ και ποιοι παίζει να φύγουν ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;
Είστε σίγουροι οτι με Βαρέλα, Ραμιρεζ, Μποικο κλπ ευσεβείς πόθους θα περάσεις 100% τις Άντερλεχτ, Άγιαξ, Σαχτάρ, Φενέρμπαχτσε; Γιατι αν αποκλειστεις απο τον πρώτο γύρο και με 9000 διαρκείας όπως περυςι, βλέπω τον Ιβαν να βάζει 15 εκ σε ΑΜΚ του χρονου....

Ολοι στο χόρτο κρίνονται....

Υ.Γ. Χωρίς πωλήσεις Λουκάς, Μακ μην περιμένετε παιχταράδες ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MANIAKOS έγραψε:Γλυκος

Κιτσιου κρεσπο τζαβε γιαννουλης

.........κατσε.....τσιμι
´´´´´πελκας
Τλαμα.............γκαρι
´´´´´´´φακ
Μπράβο! Αυτή είναι σύνθεση των ομίλων και μόνο. Αν και θα προτιμούσα τον Τζιόλη αντί του Βόσνιου, άλλωστε "δένει" καλύτερα με τον Έργκους.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Τι ειναι αυτά τα λογικά που μας γράφεις omerta76?
Βάζεις χαμηλά τον πήχη. Τι 15, μόνο? 25 να βάλει, μήπως εμείς θα τα βάλουμε , με 10.000 μ.ο. εισιτηρίων?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καλημερα σε ολους...
Τελευταια παρακληση...φτανει με τα οφτοπικ..
mbison

Δημοσίευση από mbison »

MANIAKOS έγραψε:Ας περιμενουμε λιγο και τις αποχωρήσεις.....νομιζω ο Σκόνδρας πρώτος που θίγεται
Kαι γιατί να μην κρατουσαμε Σκονδρα που και τον ξερουμε κ τζαμπα μας βγαινει?
Ύποπτη κίνηση αυτή του Κρέσπο, μόνο με πώληση Τζαβέλα μπορώ να τη συνδυάσω,αλλά ο Τζαβέλλας είναι καλύτερος, γιατί έχει πολύ καλή μεταβίβαση - σέντρα, σουτ, αλλά κυριότερα βάζει τα πόδια του στη φωτιά. Ο Κρεσπο ειναι πολύ light.
Eπίσης φίλος εδώ έγραψε για το πολύ χρησιμο στατιστικο του Μαλεζά, που με αυτόν βασικό ηττηθήκαμε μονο 1 φορά. Ο άλλος ο ακατανομαστος δεν ξέρει τι θα πει νίκη.
Κάνω έκκληση στην ΠΑΕ να μην τον υπογράψουνε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Τον ξαναρωτησα αν ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι,αν ειναι γρηγορος και αν φτιαχνει παιχνιδι απο πισω.Μολις απαντησει θα ξαναποσταρω
Το: "αν φτιαχνει παιχνιδι απο πισω" πώς ακριβώς το διατύπωσες;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

omerta76 έγραψε:Καλημέρα. Καταρχήν να πω οτι και εγω θα ήθελα παίχτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τον Κρεσπο, πιο ψηλό συγκεκριμένα. ΑΛΛΑ για ολους αυτούς που τον κράζουν και μιρλα ζουν γιατι δεν δίνουμε λίγα χρήματα παραπάνω να πάρουμε τον Βαρέλα, μερικές ερωτήσεις:
Έχετε δει αυτούς τους παίχτες να παίζουν σε ολόκληρο παιχνίδι η κρίνετε μονο απο βιντεάκια;
Είστε σίγουροι οτι ο Βαρέλα ειναι καλύτερος του Κρεσπο;
Το βιογραφικό του Βαρέλα ειναι καλύτερο του Κρεσπο;
Αν ο Κρεσπο έπαιζε στην Στεαουα, με ποσά λεφτα θα τον πουλούσε τωρα ο Μπεκαλι;
Γιατι ο Κρεσπο πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και οχι σε μας περυςι;
Γιατι απο περυςι τον θέλουν στην ομάδα;
Οι Μιχελ και Ίβιτς λέτε να ειναι χαζοί που τον θέλουν;
Ξέρετε ακριβώς τον προγραμματισμό της ΠΑΕ και ποιοι παίζει να φύγουν ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;
Είστε σίγουροι οτι με Βαρέλα, Ραμιρεζ, Μποικο κλπ ευσεβείς πόθους θα περάσεις 100% τις Άντερλεχτ, Άγιαξ, Σαχτάρ, Φενέρμπαχτσε; Γιατι αν αποκλειστεις απο τον πρώτο γύρο και με 9000 διαρκείας όπως περυςι, βλέπω τον Ιβαν να βάζει 15 εκ σε ΑΜΚ του χρονου....

Ολοι στο χόρτο κρίνονται....

Υ.Γ. Χωρίς πωλήσεις Λουκάς, Μακ μην περιμένετε παιχταράδες ...
Καλημέρα. Ναι ο Βαρέλα είναι σίγουρα καλύτερος του Κρέσπο κ τεχνικά κ σε ταχύτητα κ σε ηλικία. Σίγουρα.
Στην Αγγλία ΔΕΝ έπαιξε. Μπορεί να τον πήραν από λάθος εκτίμηση, σημασία έχει τι έκανε εκεί αφού τον είδαν.
Το ότι η μεταγραφική περίοδος "μόλις άρχισε" δε το συμμερίζομαι. 3 καλοκαίρια κ 3 χειμώνες ο ΠΑΟΚ ψάχνει σέντερ μπακ κ δεκάρι. 3. Καμμένοι από χυλούς είμαστε, φυσικό κ επακόλουθο να φυσάμε τα γιαούρτια.
Δεν ξέρω αν θα προκριθούμε με αυτούς που γράφεις, ξέρω σίγουρα θα αποκλειστούμε αν δεν πάρουμε αντίστοιχους.
Κ ο Ιβάν δεν πρέπει να τσοντάρει για τους ομίλους, πρέπει να χώσει έτσι κ αλλιώς για το πρωτάθλημα κ το γιουρόπα. 15 μύρια που γράφεις είναι πολύ λίγα για να το πάρει, ποτέ δεν το πήρε ομάδα με τόσα λίγα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”