Αν πας για τίτλο, πιο σωστά νομίζω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν πας για τίτλο δεν χαλάς το ρόστερ σου στο μέσον της σεζόν.
Lubos Michel
- Sick Bastard
Re: Lubos Michel
- painkiller4
ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΥΤΟΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν πας για τίτλο δεν χαλάς το ρόστερ σου στο μέσον της σεζόν.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν επιστρεψει ο Ενρικε, ας δοθει ο καμπος. Δε νομιζω πως πρεπει να ερθει ο ουαρντα, καλυτερα να ερθει ο λαμπρου και να μετατεθει ο μακ ως δευτερο φορ οποτε γλυτωνουμε την μεταγραφη εκει. Ενα αριστερο μπακ και ειμαστε μια χαρα. Πιστευω το καλοκαιρι σαχοβ, κανιας, καμπος, λεβεκ θα αποχαιρετησουν. Επιστροφη Μυστα, Χατζηισαια και μεταγραφη ενος χαφ τυπου εντοι και ειμαστε ετοιμοι.
Μια χαρα τα ειπε περι ρητρας και ηταν σαφεστατος τι εννοουσε λεγοντας επισης οτι με 3 μυρια ας πουμε δεν τον δινουμε. Που σημαινει οτι με ενα ποσο κοντα στη ρητρα (7-8?) τον δινουμε (και καλα θα κανουμε). Τωρα αν εξελιχθει σε Κλαους, θα τον δωσεις και με 2, αν εξελιχθει σε Ζλαταν θα ζητας 10. Για την ωρα παντως, δεν τον δινουμε με 3-4 οπως δηλωνει ο ΤΔ.
Αν νομίζεις πως πας ή πως δεν πας, αναλόγως αποφασίζεις...Έτσι ενεργούν στον Π.Α.Ο.Κ., όπως έχει φανεί...Sick Bastard έγραψε:Αν πας για τίτλο, πιο σωστά νομίζω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν πας για τίτλο δεν χαλάς το ρόστερ σου στο μέσον της σεζόν.

Τι?

Όχι?

Δεν ξεχνάω ότι πέρσι, τον Γενάρη, πέρασαν 30 μέρες και 8 τουλάχιστον αγώνες, που είχε φύγει και δεν είχε αντικατασταθεί ο Γκάρυ, αφού η έλευση Ενρίκε ανακοινώθηκε στις 30 του μήνα, ενώ η ομάδα πήγαινε τρένο!

Την "ανυπαρξία" δε του φορ μας την καλύψαμε στις 16 Γενάρη με την απόκτηση τον Πρίγιο, ενώ η κάλυψη αυτή ήταν-φαινόταν τόσο επιτακτική από καιρό και αν είχε γίνει το καλοκαίρι, ίσως τα πράγματα ήταν αλλιώς!!!!

Τρεμω για τις αλλαγες που εχεις στο μυαλο σου να κανεις τον Γεναρη.Φανταζομαι ο μονος που δεν κινδυνευει ειναι ο Σαχοφ...
τον γεναρη θα φυγουν μπρικιτς,λεβεκ,κανιας,κατσε και κωνσταντινιδης... 5 παικτες...
θα παρουμε αριστερο μπακ και φορ... καμια αλλη αλλαγη δεν πρεπει να γινει εκτος αν φυγει καποιο απο τα εξτρεμ και γυρισει ο πεδρο ενρικε....
θα παρουμε αριστερο μπακ και φορ... καμια αλλη αλλαγη δεν πρεπει να γινει εκτος αν φυγει καποιο απο τα εξτρεμ και γυρισει ο πεδρο ενρικε....
Δεν είμαι απ αυτούς που πιστεύουν ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ με διαφορά, πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι στα σημεία από αεκ και γάβρο αλλά οι διαφορές μας είναι μικρές γιατί μας λείπουν βασικά χαρακτηριστικά. Και πιστεύω φάνηκε αυτό στους αγώνες που δώσαμε.Cantona4 έγραψε:Από τη μία λέμε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ, από την άλλη ν'αλλάξουμε το μισό. Συγγνώμη φίλε Johny's999 αλλά εγώ δεν συμφωνώ με τις τόσες αλλαγές. Δηλαδή να πουλήσουμε έναν εκ των Βαρέλα, Κρέσπο για ποιο λόγο? Ο βαρέλα φέτος είναι πολύ καλός και ο Κρέσπο επίσης όσο παίζει. Ακόμα και για τον Τζαλμά θεωρώ ότι υπάρχει μια προκατάληψη, εν μέρει σωστή λόγω υψηλού συμβολαίου, αλλά ο Τζαλμά αυτή τη στιγμή είναι 5 φορές καλύτερος από τον φετινό Μακ.
Αλλά όταν λέω για αλλαγές δεν ισχυρίζομαι ότι πρέπει να γίνουν όλες τώρα. Τώρα π.χ. δεν βλέπω λόγο ύπαρξης των Μπρκτς, Λεβέκ εφόσον θα αποκτηθεί μπακ, Κωνσταντινίδη, Κάνιας μια και δεν παίζει, Κάτσε για τον ίδιο λόγο, Κουλούρη, Κάμπος, εφόσον έχουμε άλλους 3 στη θέση του. Απ΄αυτούς δεν παίζει κανείς σημαντικό ρόλο στην ομάδα και στοιχίζουν αρκετά, γιατί να τους έχουμε στο ρόστερ? Ειδικά όσους μπορούν να φέρουν κάποια πρόταση, έστω και χαμηλή.
Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ουάρντα, Μαλεζάς δεν με καλύπτουν σαν παίχτες αλλά μίλησα για καλοκαίρι. Όσο για την άμυνα, πιστεύω ότι θέλει φρεσκάρισμα. Μάτος 31, Βαρέλα, Κρέσπο στα 30, Μαλεζάς περισσότερο. Βαρέλα και Κρέσπο καλοκαίρι μπαίνουν σε τελευταίο χρόνο συμβολαίου αν δεν κάνω λάθος και δεν πιστεύω ότι πρέπει να ανανεωθούν και οι δύο. Κανέναν τους δεν θέλω βασικά μέχρι τα 34 αλλά τουλάχιστον να φύγει ο ένας και να βρουν καλύτερο και πιο νέο. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. Για τον Μακ συμφωνώ ότι είναι χάλια αλλά ο Κάμπος δεν μπορεί να παίξει αριστερά ούτε σε φιλικό ούτε είναι εύκολο να σπάσει ο δανεισμός του Μακ.
- aspromaura ioannina
«Το πιο βασικό πρόβλημα είναι ότι είχαμε δημιουργήσει ένα ροστερ για να παίζουμε στην Ευρώπη, αποκλειστήκαμε και προσθέσαμε άλλους τέσσερις παίκτες. »
Τι λεει ρε παιδια ο Λουμπος?! Πωτς γκενεν αυτο? Μας δουλευουν ή μου φαινεται?Βγαζει κανεις ακρη με τη συγκεκριμενη προταση?
Υ.γ.
Εγω πιστευω οτι θα αποχωρησουν Μπισε, Κανιας, Κατσε, Λεβεκ.
Τι λεει ρε παιδια ο Λουμπος?! Πωτς γκενεν αυτο? Μας δουλευουν ή μου φαινεται?Βγαζει κανεις ακρη με τη συγκεκριμενη προταση?
Υ.γ.
Εγω πιστευω οτι θα αποχωρησουν Μπισε, Κανιας, Κατσε, Λεβεκ.
- aspromaura ioannina
Αυτο. Τα ειπες ολα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν πας για τίτλο δεν χαλάς το ρόστερ σου στο μέσον της σεζόν.
Θα πάρουν λιγότερα στολίδια Γαι το δέντρο φετος λογω μιχελ λεει
Επεξήγηση -ειναι κ αθτος διακοσμητικός
- The_Stalker
Το' μαθες κι εσύ το έργο βλέπω. Τάισε σανό, τζάμπα είναι.
Κατά τ' άλλα παραδίδεις μαθήματα απαξίωσης ρόστερ, είτε από βλακεία, είτε για το (χοντρό) φταλέ που πέφτει καθε μήνα, είτε από δουλικότητα.
Κατά τ' άλλα παραδίδεις μαθήματα απαξίωσης ρόστερ, είτε από βλακεία, είτε για το (χοντρό) φταλέ που πέφτει καθε μήνα, είτε από δουλικότητα.
- aspromaura ioannina
MANIAKOS έγραψε:Θα πάρουν λιγότερα στολίδια Γαι το δέντρο φετος λογω μιχελ λεει

Μια χαρά άκρη βγάζει κάποιος, ειδικά αν προσθέσει και το καλοκαιρινό post-Γιώργης με τις 6 Μαλαματίνες...aspromaura ioannina έγραψε:«Το πιο βασικό πρόβλημα είναι ότι είχαμε δημιουργήσει ένα ροστερ για να παίζουμε στην Ευρώπη, αποκλειστήκαμε και προσθέσαμε άλλους τέσσερις παίκτες. »

Ο άνθρωπος παραιτείται (ω του θαύματος) του λάθους, που δημιούργησε "το πιο βασικό πρόβλημα"!!!!

Εκτός κι αν κάποιος..................................χάθηκε πάλι στην μετάφραση... :ugeek:

- aspromaura ioannina
Γκορανε σε ποιες μαλαματινες αναφερεσαι εδω και μερικα ποστ? Δεν σε πιανω. Σχετιζεται με καποια φωτο που εχει ανεβασει ο Γ.Σ.?