Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
- Δημητρης17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Ξερει μπαλλα το παλληκαρι μας!!!ZamanFou έγραψε:Ειπα να το πω αλλα λεω αντε αστο ,πρωτο ματσ ειναι που τον βλεπουμε..!Δημητρης17 έγραψε:Βαρελα και ποιος κονδορας... Μαγος ο ανθρωπος!!! Κιτσιου τραγωδια...![]()
Βγαζει ματια ομως..Κοτσο τον πιασαμε τον μπακαλη με φαινεται![]()

Δυο σχολια μονο γιατι εχει και αλλους αγωνες τωρα
- Δικαιη και σωστη η αποφαση να γινει χωρις κοσμο ο αγωνας γιατι οι παιχτες επαιξαν χαλαρα και το εχουν αναγκη αυτο, εχουν αναγκη να ευχαριστιουνται το ποδοσφαιρο χωρις πιεση και χωρις μουρμουρες. Φανηκε ξεκαθαρα νομιζω απο τους αυτοματισμους και τις προσωπικες ενεργειες. Αν ειναι του Ιβιτς αποφαση, μπραβο του.
- Ο Ζαιρο σε 1-2 χρονια που θα εχει ωριμασει κιολας πιο πολυ, θα παρει μεγαλη μεταγραφη. Εχει αναγκη αυτη την στιγμη να δειξει πραγματα γιατι εμεινε πολυ εξω περυσι και φετος ηρθαν και ενισχυσεις. Τον καταλαβαινω για αυτα που κανει και ξερω τι θα κανει στο μελλον.
Υ.Γ.1: Αρνεσεν, τα σεβη μου για αλλη μια φορα και σε ευχαριστω ξανα. Εχεις πολυ καλο "ματι" ρε μπαγασα, σε παραδεχομαι..
Υ.Γ.2: Ειτε στο GOT ειτε στο ΠΟΔ, ο βορρας θα γ@μησει (σορρυ αντμιν/μοντς, επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου μετα απο οσα εχουν γινει)

- Δικαιη και σωστη η αποφαση να γινει χωρις κοσμο ο αγωνας γιατι οι παιχτες επαιξαν χαλαρα και το εχουν αναγκη αυτο, εχουν αναγκη να ευχαριστιουνται το ποδοσφαιρο χωρις πιεση και χωρις μουρμουρες. Φανηκε ξεκαθαρα νομιζω απο τους αυτοματισμους και τις προσωπικες ενεργειες. Αν ειναι του Ιβιτς αποφαση, μπραβο του.
- Ο Ζαιρο σε 1-2 χρονια που θα εχει ωριμασει κιολας πιο πολυ, θα παρει μεγαλη μεταγραφη. Εχει αναγκη αυτη την στιγμη να δειξει πραγματα γιατι εμεινε πολυ εξω περυσι και φετος ηρθαν και ενισχυσεις. Τον καταλαβαινω για αυτα που κανει και ξερω τι θα κανει στο μελλον.
Υ.Γ.1: Αρνεσεν, τα σεβη μου για αλλη μια φορα και σε ευχαριστω ξανα. Εχεις πολυ καλο "ματι" ρε μπαγασα, σε παραδεχομαι..
Υ.Γ.2: Ειτε στο GOT ειτε στο ΠΟΔ, ο βορρας θα γ@μησει (σορρυ αντμιν/μοντς, επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου μετα απο οσα εχουν γινει)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Marianov6 την Τρί 09 Αύγ 2016, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Δημητρης17
Σημερα σα να αλλαξα γνωμη για τον Ζαιρο... καλα που δεν τον δωσαμε!!! Ηθελα να ξερα τι επαθε σημερα και εβγαλε τετοια μαεστρια.... Ισως η ελλειψη κοσμου, τι να πω...
Βαρέλα πραγματικά άξιζε ο χρόνος που περιμέναμε για να γίνει η μεταγραφή. Σάκχοφ εργαλείο στο κέντρο, να δούμε αύριο και Κάνιας. Έστω και αν είμαστε πιο μπροστά σε προετοιμασία από την Βέροια, φάνηκε η ταχύτητα που έχει η ομάδα σε όλες τις θέσεις, και στα 3 γκολ η άμυνα τους έχασε. Καλή προπόνηση ήταν, πάμε παρακάτω
Καλό φιλικό. ΜVP λέοβατς και Φακ. Μου άρεσε πολύ ο Σάκχοφ. Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του. Τα εξρέμ μου δείξανε πάλι πολύ ταλέντο, χωρίς όμως ουσία. Είναι παίκτες σούπερ μέχρι τη 2-3η θέση στο πρωτάθλημα. Ο Ζάιρο πολύ ταλέντο και σωματικα προσώντα. Το πρωτάθλημα όμως θέλει ουσία και όχι πεταμένους βαθούς. Για πρωτάθλημα στα αριστερά θέλεις Τζούτζακ. Στην επίθεση ο Φακ μου δείχνει πολύ καλύτερος του Κουλούρη. Στην άμυνα όσο περνούσε η ώρα, όλο και καλύτερος ο Βαρελα. Στο β' ημιχρονο ήταν σούπερ και δείχνει ότι ακόμη έχει πολλά περισσότερα να δώσει, οπότε περιμένω πολλα γούστα. Ο Μπίσεσβαρ θα χρειαστεί ρυθμό για να επανέλθει και ευτυχώς δείχνει ότι και σε αυτή την κατάσταση μπορεί να προσφέρει ουσία στα ματσάκια σαν αυτό με Βέροια. Από τις αλλαγές, για άλλη μια φορά ξεχώρισα το ταλέντο του Δημητριάδη. Είδα να έχει και καλή ταχύτητα, και ήταν άτυχος που το σουτ του κόντραρε, γιατί το είδα να γράφει αν περνούσε. Θα ήθελα αυτό το παιδί να προσεχτεί και να πάρει παιχνίδια. Είναι ο μόνος των ακαδημιων μας τα τελευταία χρόνια που μου βγάζει την αύρα του παίκτη που άνετα θα γίνει προταγωνιστής στην μελλοντική εθνική Ελλάδος, υπό την προϋπόθεση να δουλέψει και να στηριχτεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 09 Αύγ 2016, 21:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
πάντως μπορεί να τον κράξαμε στην διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ο Ζάιρο έχει συμμετοχή στα 2 από τα 3 γκολ
Έτσι ήταν και πέρυσι ο Ζάιρο. Τα έλεγα εγώ: δεν κατάλαβα γιατί είχε απαξιωθεί και μιλούσαμε για δανεισμό. Έχουμε πολλά παιχνίδια και τον έχουμε ανάγκη, ακόμη και αν αποκτήσουμε παικταρά στα αριστερά (που δε το βλέπω). Πάντως η Βέροια ήταν χάλι σήμερα. Ο Κοροβέσης φαίνονταν Ζιντάν

- The_Stalker
Βαρέλα - Η ποιότητα κάνει μπαμ με το καλημέρα. Θα έχουμε επιτέλους παίκτη με σιγουριά που θα ανεβαίνει από την άμυνα = θα βγάζουμε επιπλέον παίκτη στο κέντρο.
Πούγγουρας - Με άρεσε αν και έπαιξε περισσότερο πλάγια, έκανε και δύο καλά ανεβάσματα.
Ζάιρο - Εξαιρετική πάσα στον Λέοβατς, απίστευτη ασίστ στον Μπίσεσβαρ. Μπάλα από Βραζιλία!
Πούγγουρας - Με άρεσε αν και έπαιξε περισσότερο πλάγια, έκανε και δύο καλά ανεβάσματα.
Ζάιρο - Εξαιρετική πάσα στον Λέοβατς, απίστευτη ασίστ στον Μπίσεσβαρ. Μπάλα από Βραζιλία!
ναι η Βέροια είναι πίσω, εμείς έχουμε ξεκινήσει και πιο μπροστά προετοιμασία, έχουμε και δύο επίσημα. Ήταν μία καλή προπόνηση. Δεν μου άρεσε το τελευταίο 20λεπτο που παίξαμε ένα 4-4-2, τώρα ήταν το σύστημα, ήταν οι πολλές αλλαγές, ήταν το σκορ, πάντως μόνο τότε μπόρεσε η Βέροια και βγήκε μπροστά
- Dimitris_L4
Αυτο που με προβληματιζει εντονα ειναι οτι οταν χανουνε την μπαλα δε γυρναμε γρηγορα..δεν υπάρχουν καλε καλυψεις και φανηκε μεχρι και με τν βεροια..βεβαια διορθωνονται αυτα και ισως ο κανιας ειναι το κλειδι..
Ζαΐρο παιχτουρα οποιος θεωρεί ακομη οτι ο παικτης δεν κανει η δε μπορει η οτι πρεπει να φυγει, ας το γυρίσει σε σκοποβολή γιατι απο ποδοσφαιρο δεν...
Φακουντο οτι καλυτερο εχουμε σε φορ αλλα παρολα αυτα θελουμε φορ.
Βαρελα αν κ δεν πίεσε η βεροια εδειξε την κλάση του.
Λέοβατς κ γκαρυ θα κλείσουν σπίτια φετος πολυ καλη χημεία.
Μπισεσβαρ οχι κακος αλλα δεν εντυπωσιάστηκα.
Προς το τελος μας πηραν το κέντρο ελαφρώς αλλα μαλλον λογω των πολλών αλλαγών και ισως να ηθελε να δει ο ιβιτς την αμυνα.
Φακουντο οτι καλυτερο εχουμε σε φορ αλλα παρολα αυτα θελουμε φορ.
Βαρελα αν κ δεν πίεσε η βεροια εδειξε την κλάση του.
Λέοβατς κ γκαρυ θα κλείσουν σπίτια φετος πολυ καλη χημεία.
Μπισεσβαρ οχι κακος αλλα δεν εντυπωσιάστηκα.
Προς το τελος μας πηραν το κέντρο ελαφρώς αλλα μαλλον λογω των πολλών αλλαγών και ισως να ηθελε να δει ο ιβιτς την αμυνα.
Ο Βαρελα δεν μπορει να πιεστει μονο πιεζει.Παιχταρας ειναι και θα το δειξει στα επομενα. Σιγουρα μαζι με το Τζαβελλα θα εχουμε 2 απο τα καλυτερα σεντερ μπακ στην λιγδα.