Lubos Michel
- kataramenos5
Re: Lubos Michel
Θα μας λειψεις κυριε Μιχελ .Ελπιζω με Αγγελαρα και τη βοηθεια της Παναγιας οτι ερχονται καλυτερες μερες
- ΑποστόληςΑ
Πραγματικα το γεγονος οτι ακομα εν ετη 2017 ενα ΜΕΓΑΛΟ μερος των οπαδων του ΠΑΟΚ θα υποδεχονταν με ενθουσιασμο ως προπονητη τον ΑΑ ειναι λογος για να μην παρουμε τιτλο ποτε!!!
Άρχισες επιτέλους τα ATARAX Τόλη μου? Μπράβο μπράβο, σοφή απόφαση...Tolaros έγραψε:Το συζητάς? Από το πρωί με χαμόγελο κυκλοφορώ

Υ.Γ. Το Σάββατο κανόνισε να κάνουμε κερκίδα στο bowling...Θα προσπαθήσω να μαστε μπόλικοι στο πατάρι...

Εσύ πάλι ρε "γραφικέ" τι θέλεις και τον τσιγκλάς τον άλλον? Να, τέτοια κάνεις και μετά γκρινιάζει αδιάκοπα...kataramenos5 έγραψε:Θα μας λειψεις κυριε Μιχελ .Ελπιζω με Αγγελαρα και τη βοηθεια της Παναγιας οτι ερχονται καλυτερες μερες

joshua έγραψε:Πραγματικα το γεγονος οτι ακομα εν ετη 2017 ενα ΜΕΓΑΛΟ μερος των οπαδων του ΠΑΟΚ θα υποδεχονταν με ενθουσιασμο ως προπονητη τον ΑΑ ειναι λογος για να μην παρουμε τιτλο ποτε!!!

Υ.Γ. "ΜΕΓΑΛΟ μέρος.........με ενθουσιασμό"?

Απο 40
Συν π κύματα εχει περασει ο αναγραμματισμός
Πόση υπομονη πια;;
Ειμαι κ γω άνθρωπος
Συν π κύματα εχει περασει ο αναγραμματισμός
Πόση υπομονη πια;;
Ειμαι κ γω άνθρωπος
Με αυτόν τον πουθενά θα παίρναμε πρωτάθλημα ρε Λουμπος...;
Τα κάνες πουτανα φέτος και πρέπει κ συ να πληρώσεις το μάρμαρο. Αγκαζέ και στην Ουκρανορουμανια σας!
Τα κάνες πουτανα φέτος και πρέπει κ συ να πληρώσεις το μάρμαρο. Αγκαζέ και στην Ουκρανορουμανια σας!
Κανένας ορθολογισμός στις επιλογές προπονητη, τα λέγαμε και πριν τα αποτελέσματα. Τόσοι παίκτες άνω του μυρίου και επιμονή σε προπονητές τών 500χ. Το ίδιο έκανε κι ο γαύρος φέτος και έχει το χαλί του κι αυτός.
Μιχελ εισαι πολυ μηστηριος τυπος ρε φιλε. Φερνεις Ματος,Μπισεσβαρ,Βαρελα φερνεις και Τιαμ Μπρικιτς.
Μου φερνεις φορακλα και τερματαρα,μου φερνεις και Στανογεβιτς η/και Λουτσεσκου.
Τι σκατα γινεται,μια κρυο μια ζεστη μονο σε κατι κινεζικα βασανιστηρια
Ξέχασες Λεβεκ...Alastor έγραψε:Μιχελ εισαι πολυ μηστηριος τυπος ρε φιλε. Φερνεις Ματος,Μπισεσβαρ,Βαρελα φερνεις και Τιαμ Μπρικιτς.
- Chuck Norris
Πιστεύω έχει μεγάλο κομμάτι της ευθύνης για το κακό πρόσωπο που δείχνει φέτος η ομάδα , όχι τόσο για τις μεταγραφές , αλλά για τις επιλογές προπονητών.
σωστος,να βαλω και ενρικε/λημνιο στις θετικες επιλογες επισης
Και τον Αρνεσεν παντως ο προπονητης του εφαγε το κεφαλι.Αν του εβγαινε ο Τουντορ,ακομα εδω θα ηταν πιστευω
Και τον Αρνεσεν παντως ο προπονητης του εφαγε το κεφαλι.Αν του εβγαινε ο Τουντορ,ακομα εδω θα ηταν πιστευω