Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από eorptol1 »

Τώρα γράφουν ότι μένει ο Μιχελ.... Καιμε λοιπόν το σενάριο.... Πάμε για άλλο.... Και γιατί τον κράτησε τι κρύβεται πίσω από αυτό κλπ. Κλπ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Lubos Michelε

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για μενα εχει καεί μαλλον ο μιχελ

Δε νομΙΩ ν βγάλει χρονια εκτος αν το παμε σερι
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ε ναι ένα από τα δύο θα γίνει η θα μείνει η θα φύγει.... Κσι αν έχει καεί γιατι να μην φύγει από τώρα; η πιστεύουμε τις θεωρίες για Σαββίδη ότι τρέμει και θέλει εξιλαστήρια θύματα;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ρε μένει ο Σκιάς λέμε :opaokara: :opaokara: :opaokara: !!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Lubos Michelι να

eorptol1 έγραψε:Ε ναι ένα από τα δύο θα γίνει η θα μείνει η θα φύγει.... Κσι αν έχει καεί γιατι να μην φύγει από τώρα; η πιστεύουμε τις θεωρίες για Σαββίδη ότι τρέμει και θέλει εξιλαστήρια θύματα;

Για μενα ερώτημα ειναι το ποτε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Το ερώτημα αυτό έχει απαντηθεί.... Κανείς δεν είναι μόνιμα πουθενά.... :) :) η ουσία είναι ότι ο Μιχελ μένει.... Φυσικά κάποια στιγμή θα φύγει και αυτός όπως όλοι....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να μας χαιρετήσεις. Η ομάδα πάνω από όλα πάσχει σε θέματα νοοτροπίας,δεν γίνεται όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές να έγιναν ξαφνικά άμπαλοι και ο ΤΔ είναι από τους βασικούς υπεύθυνους.Δωστε επιτέλους θέση σε προσωπικότητες που πέρασαν από την ομάδα και ήταν μέλη της τελευταίας πειθαρχημένης που εμφανισαμε στο γήπεδο.Λινο,Γκαρσια ήρθε η ώρα να βγουν μπροστά.Ομαδα που δεν δίνει θέση σε ηγετικές της φυσιογνωμίες και αναζητά μονίμως μισθοφόρους δεν έχει τύχη.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Λογικά θα χαιρετήσεις σύντομα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ακόμα θυμάμαι συνέντευξη Γκαρσια να ερωτάται για προπονητή και να λέει πρότεινα Αγκιρε η Πογιετ αλλά δεν με άκουσαν.Χεσε τον χαρακτήρα του,εγώ ποτέ δεν ήμουν οπαδός του,αλλά ρε φίλε είναι το μεγαλύτερο όνομα που πέρασε τα τελευταία χρόνια,ο πιο αναγνωρίσιμος ποδοσφαιριστής σου.Δεν γίνεται να μην ακούς αυτόν και να ακούς τον κάθε τυχάρπαστο επειδή ίσως γνωρίζει ρωσικά.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Το να διαλέξεις προπονητή, είναι το πιο δύσκολο εγχείρημα όλων.
Πρέπει να γνωρίζεις ΑΡΙΣΤΑ τους παίκτες της ομάδας σου και να έχεις δει 50 ματς της κάθε ομάδας των υποψηφίων προπονητών σου. Μετά επιλέγεις βάσει των παικτών σου και πώς μπορούν να παίξουν το ποιοι προπονητές θα μπορούσαν να πάρουν αυτό το σύνολο και να το κάνουν ΟΜΑΔΑ.
Δεν νομίζω να έκανες τίποτα από αυτά και να κατέληξες στον Λουτσέσκου. Πας πολύ καλά με τις μεταγραφές, αλλά προπονητή σωστό ούτε ο Άρνεσεν μπόρεσε να βρει, πόσω μάλλον εσύ. Δηλαδή ΜΟΝΟ ο Φερνάντο Σάντος υπάρχει, έτσι; Ένας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ που να ξέρει να στήνει ομάδες δεν υπάρχει σε όλον τον κόσμο, ε; Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία...πουθένα μαμώ το φελέκι μου;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο στοχος ήταν να παρεις βολικό προπονητη οχι καλο
Φανηκε δις αυτο κ η ασπρόμαυρη γυάλινη σφαίρα ιςως τονδειξει κ Τρίτη φορα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο στοχος ηταν η συμβουλη του μπαμπα Λουτσεσκου απο τις γνωριμιες μας στην μονη αλλη εξωδιαιτητικη ποδοσφαιρικη θητεια.Νεαρος Κροατης,Σερβος,Ρουμανος προπονητης ειναι ανεκδοτο στις μερες μας αλλα τι να κανουμε που μιλαμε τα Σλαβικα καλυτερα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι ανοησία να φέρνουμε παίκτες εκατομμυρίων και να τσιγκουνευόμαστε στον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν δεν κοιταξουμε δυτικα,συγκεκριμενα νοτιοδυτικα και επιμεινουμε να κοιταμε ανατολικα απλα ΔΕΝ...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ας περιμενουμε τον σουπεργαμω προπονητη τον δασκαλο τον αρχοντα της πειθαρχιας και της τακτικης, αυτον που στηνει ομαδες απο το 0, να ερθει στο πρωταθλημα της ελλαδας και να δεχτει μονοετη συμβολαια και ανωθεν παρεμβασεις απο τον σαββιδη. Συγγνωμη αλλα δεν θελετε να το δεχτειτε οτι δεν γινονται αυτα τα πραματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”