Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Μακάρι να πάμε για έναν ακόμη αμυντικό ποιότητας. Αν είναι Θεσσαλονίκη, θα κλείσει 100%. Bargain είναι για αυτούς ο ΠΑΟΚ. Για εμάς το τι θα είναι θα φανεί στην πράξη. Σήμερα είμαι στεναχωρημένος με αυτή τη μεταγραφή, βάσει όσων πληροφοριών έχω τη δυνατότητα να συλλέξω σαν απλός οπαδός. Προτιμώ να γίνονται λίγες κι καλές κινήσεις γιατί πλέον έχουμε κορμό καλό. Φυσικά ο Ίβιτς είναι γάτα και εύχομαι να μας βγει λύρα 100%. Μακάρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 28 Ιουν 2016, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:Αυτο παλυ με τους Κατσε,Μακ πως το ερμηνευει κανεις?
Τι εννοεις;
-
thanos-xanthi έγραψε: επισης για τον Σκονδρα σιγα μη παρουμε και λεφτα κιολας, ουτε του παπα..
thanos-xanthi έγραψε:vs40 δε σ ειρωνευτηκα, λαθος καταλαβες...τι μισθο να γλυτωσεις, αποζημιωση θα δωσεις για να λυσεις συμβολαια, δεν ειναι manager εδω
Odi έγραψε:Ποιος Σκόνδρας είναι μια χαρά;Ο δικός μας;Μήπως μπερδεύεστε;
simba έγραψε:Vs μια χαρα μπορει ναναι για αυτους αλλα 200κ ουτε απο τυφλο κινεζο μεγιστανα δεν παιρνει μετα τον ΠΑΟΚ..
Τοσα θ προτιμησουν να δωσουν στους πρωτοκλασατους τους παικτες (αν τα εχουν)

Φίλε vs40... όπως βλέπεις άδικα χάνεις το χρόνο σου.
- navigator11
Εστιάζω κυρίως στα της πρώτης παραγράφου! Προσωπικά, τα έχω κατά νου και έχω όλην την καλή διάθεση και υπομονή να περιμένω να δω αν και σε ποιο βαθμό έχει να προσφέρει ο παίχτης! Καλή επιτυχία να έχει ο άνθρωπος, εφόσον οριστικοποιηθεί η απόκτησή του!Rizla έγραψε:Αν γινει τελικα η μεταγραφη του Κρεσπο, θα πρεπει να θυμαστε οτι πχ Ο Μπερμπα στον ΠΑΟΚ δεν επαιξε...ο Νεσιντ στον ΠΑΟΚ δεν επαιξε και πολλοι αλλοι...
Σαφως ειναι πιο ευκολο ν λες οτι ο παιχτης ειναι αχρηστος κι αν οντως αποδειχθει αχρηστος να βγεις να πεις σαςταλεγαεγω,ομως γιατι υπαρχει αυτη η αναγκη;
Τελειως διαφορετικο να πεις οτι ο παιχτης συμφωνα με το βιογραφικο του δεν ειναι καλη κινηση και με τα λεφτα που ακουγεται οτι θα δαπανηθουν ειναι πολυ μεγαλο ρισκο και διαφορετικο να γραφεις σε καθε ποστ επι 15 μερες οτι ερχεται ο Αρμαγγεδων...
Οτι χάνουν την προετοιμασία Ολλανδία λογια άδειας αλλα λεει δεν ειναι παραξενο για παικτες που παίξανε τωραobanebane έγραψε:joshua έγραψε:Αυτο παλυ με τους Κατσε,Μακ πως το ερμηνευει κανεις?
Τι εννοεις;
- buffalobill4
το οτι δεν πηρε κεφαλια απο τον κλαους δεν τον κανει μετριοτατο. εγω το εγραψα μαλιστα μετα το ματς οτι τον εσκισε ψηλα. αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι καλος ο μολεδο. γενικα ο κλαους ειναι ο καλυτερος επιθετικος στον αερα στην ελλαδα μπροστα και απο τον μπεργκ ο οποιος πηδαει παντα με τα χερια στον αντιπαλο (εξ ου και το πλεονεκτημα).obanebane έγραψε:buffalobill4 έγραψε:μαλλον οχι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή ο Ιβάνωφ του Παναθηναϊκού είναι καλύτερος;
ο μολεδο ομως ειναι καλυτερος απο ολους τους δικους μας
Ποιος Μολεδο αυτος που δεν πηρε ουτε μια κεφαλια απο τον Κλαους;ο παλιος Μολεδο μπορει αυτος που ειδα εγω στα playoffs μετριοτατος.
ο δικος μας δεν εχανε κεφαλια απο τον μανωλα ο οποιος ειναι απο τους πιο χοτ σεντερ μπακ. δεν κανει μετριοτατο αυτο τον μανωλα.
ο μολεδο ο παλιος ηταν παιχταρα. ο μολεδο του βαζελου ειναι πολυ καλος παιχτης.
Λογικα δεν παιζουν στον πρωτο προκριματικο οι 2.Εμενα πιο πολυ μου φερνει σε παρτε χρονο και βρειτε ομαδα παρα σε κανονικη αδεια.22 μερες αδεια δεν πηραν οι υπολοιποι.
Αν δεν κάνω λάθος με βάζελο παιξαμε 31-5 και η πρώτη προπόνηση έγινε 22-6.
Οι Τζαβελλας,Τζιολης ποσες μερες πηρανε?Και αυτοι για ομαδα ψαχνουν?
- zarathustra79
OK να δεχθώ οτι δεν τον έχουμε δει (κ ας έχει πατήσει τα 29 του με μόνο αξιόλογο highlight στην καριέρα του η παρουσία του στη Sevilla). ΟΚ να δεχθώ οτι θα αποκτηθεί ως πέμπτη επιλογή και για να μην υπάρχει κ το άγχος να ξεμείνουμε απο αμυντικους ενοψει προκριματικων.
Το να δώσουμε όμως και 500 χιλιάρικα (σε λιρες παρακαλω) για να τον παρουμε δεν ειναι παραλογο;;;;
Το να δώσουμε όμως και 500 χιλιάρικα (σε λιρες παρακαλω) για να τον παρουμε δεν ειναι παραλογο;;;;