Καλα κανουν. Ειμαστε τοσο χαζοι που καποιοι θα γιουχαρουν τον Κλαους με τοσο ντορο και συντηρηση κλιματος απο τοσα πουστικα αρθρα απο τους αρδMANIAKOS έγραψε:Εφόσον το ματς θα ναι κεκλεισμένων γιατι να χει μετάδοση ; Μονο εμενα με φαινεται χαζό;
Ας ανοίξουν τις θύρες να παμε
Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
john4serres έγραψε:νεαρος κυπριος , θεση εξτρεμ
υπαρχει και τοπικ
Ωραια
Για το κεκλεισμένων δεν ειναι λύση ....αν ειναι αυτος ο λόγος που δεν το νομιζω
Δλδ δικαιωνουύμε τον μακ που βρίζαμε Μέτε απο τετοια δήλωση οτι παιζουμε καλυτερα χωρις κοσμο ;
Τεσπα ο κόσμος διψάει να δει μπαλα κ εγω το ιδιο .. Ήθελα να παω στο ματς
Αδερφε, καποιες φορες οπως τωρα ναι ειναι λυση δυστυχως γιατι εχουμε καποια μεριδα κοσμου που δεν ειναι αρκετα ωριμη για να κλεισει το θεμα για καλο της χρονιας που ερχεται.
Δε μπορω να το αποδεκτω με τοτ οτι ειναι αυτος ο λόγος
Οι λυςεις πονάει χέρι κόψε χέρι δεν μου κανουν
Οι λυςεις πονάει χέρι κόψε χέρι δεν μου κανουν
-
Γιατί πάει στο κακό ο νου σας,εξαρχης ήταν κεκλεισμένων ο αγώνας,εγω βλέπω ότι η νόβα ψήφισε καινούργιο πρωταθλητή,καταλαβε την δύναμη του ΠΑΟΚ
Τον δικαιωνεις δεν τον δικαιωνεις, δίκιο είχε για ωρισμένους αγώνες.MANIAKOS έγραψε:john4serres έγραψε:νεαρος κυπριος , θεση εξτρεμ
υπαρχει και τοπικ
Ωραια
Για το κεκλεισμένων δεν ειναι λύση ....αν ειναι αυτος ο λόγος που δεν το νομιζω
Δλδ δικαιωνουύμε τον μακ που βρίζαμε Μέτε απο τετοια δήλωση οτι παιζουμε καλυτερα χωρις κοσμο ;
Τεσπα ο κόσμος διψάει να δει μπαλα κ εγω το ιδιο .. Ήθελα να παω στο ματς
- Δημητρης17
- Δημητρης17
Μαλλον δεν γνωριζει κανεις αυτη τη στιγμη Νικολα. Παντως στο Περιστερι θα εχει εισητηρια, θα παω με τον Μπερρυ, οποιος θελει...nikolasf έγραψε:Τελικα θα υπαρχει τηλεοπτικη καλυψη με τη Βερροια η οχι;;;;
Kανονικα και επισημα Novasports1HD το αυριανο φιλικο με Βεροια στις 20:00 στην ΤΟΥΜΠΑ.
Τεταρτη θα ειμαι κι εγω με εναν φιλο στο Περιστερι....και στις 26 νομιζω παιζουμε με Λιβαδεια....εχω σκοπο τωρα μετακομισα Αθηνα να δω ολα τα παιχνιδια εδω κοντα (Αττικη) και λιγο πιο μακρια (Παναιτωλικο-Λιβαδεια κτλπ).
Ενδιαφερουσα επισκεψη μεσοβδομαδα στο καταραμενο Περιστερι...