καλος ο οδηγος αισιοδοξιας βρε γρηγορη μου απλα ο κανονας λεει οτι 9 στις 10 φορες ο κρεσπο θα βγαινει...κρεσπο, ο ινιγκο θα βγαινει....ινιγκο στο τελος, και ο κουμαλο...κουμαλο :ugeek:goran 64 έγραψε:Βρε συ Μάκη μου, αν έρθει ο Κρέσπο και μας βγει ξέρω γω...Τάκολα π.χ., θα μας νοιάξει καθόλου αν ήταν η σεντερμπακάρα προδιαγραφών που περιμέναμε εναγωνίως, ή μήπως πρωτίστως θα πρέπει να εκθειάσουμε το "μάτι" του Βλάντο που τον είδε παρ όλα τα μέτρια χαρακτηριστικά του βιογραφικού του???
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Γιατί ίσως διαπραγματεύεται με την Ντνίπρο για την ελευθέρας του επειδή έχει μεν συμβόλαιο, αλλά του χρωστάνε και μπόλικα λεφτά για παράδειγμα Gergeo4??? Δεν είμαι βέβαιος, αλλά είναι μία πιθανότητα, δεν βρίσκεις???gergeo4 έγραψε:κ γιατι δεν τον ανακοινωνουμε τοτε γομαρε;;
- Dimitris_L4
Ναι.....GoMaRoS έγραψε:Λέτε να έχουμε κλεισμένο τελικά και τον Douglas από την Dnipro;
Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω εδώ μέσα πολλά μηνύματα θα σου πω φίλε την γνώμη μου για την μεταγραφική συνέχεια ...Sera4 έγραψε:αμην και ποτε αδερφε μου...αμην και ποτε :ugeek:tad έγραψε: Εμένα η ξεκάθαρη γνώμη μου είναι μία
1ον "ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ" ...
2ον ¨Φέρτε παίχτες με παραστάσεις και προσωπικότητα¨ και ας πληρώσετε και κάτι παραπάνω ...
Θέλουμε άλλες 4 μεταγραφές στον άξονα με παίχτες ποιότητας καλύτερους από αυτούς που έχουμε και σίγουρα ίδιας ποιότητας με τους καλούς του γαύρου ... τουλάχιστον τέτοιου επιπέδου ... με σειρά σημαντικότητας
Ένα επιθετικό χαφ
Ένα σέντερ μπακ
Ένα εξάρι
Έναν τερματά ...
εγώ προσωπικά αυτούς θα έπερνα ... και το λέμε καιρό τώρα ...
Η επόμενη κίνηση θα ήταν η εξής:
Ανανέωση σε όλα τα συμβόλαια των παιχτών κάτω των 25 που θα συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα ώστε να έχουν τουλάχιστον 2-4 χρόνια συμβόλαιο από το τέλος της χρονιάς και μετά ... Σε αυτούς μέσα και ο Μακ ο οποίος είναι πολύ δυνατό κεφάλαιο και δεν τον απαξιώνω σε καμία περίπτωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tad την Τρί 28 Ιουν 2016, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sera4 έγραψε:καλος ο οδηγος αισιοδοξιας βρε γρηγορη μου απλα ο κανονας λεει οτι 9 στις 10 φορες ο κρεσπο θα βγαινει...κρεσπο, ο ινιγκο θα βγαινει....ινιγκο στο τελος, και ο κουμαλο...κουμαλο :ugeek:goran 64 έγραψε:Βρε συ Μάκη μου, αν έρθει ο Κρέσπο και μας βγει ξέρω γω...Τάκολα π.χ., θα μας νοιάξει καθόλου αν ήταν η σεντερμπακάρα προδιαγραφών που περιμέναμε εναγωνίως, ή μήπως πρωτίστως θα πρέπει να εκθειάσουμε το "μάτι" του Βλάντο που τον είδε παρ όλα τα μέτρια χαρακτηριστικά του βιογραφικού του???
Ε τότε ρε Σεραφείμ και ο Σαββίδης θα βγαίνει και θα ξαναβγαίνει Σαββίδης και κάθε Φλεβαρο-Μάρτιο θα αλλάζουμε προπονητή και Τ.Δ., κ.ο.κ. κάθε χρόνο "μια από τα ίδια" !!!

Αν είναι έτσι, τότε ας αλλάξουμε κι εμείς ομάδα να μην παιδευόμαστε τζάμπα και βερεσέ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 28 Ιουν 2016, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πάω για καφέ και περιμένω να ακούσω επιστρέφοντας για κλεισμένους Νταγκλες και Βαρέλες και όχι για Κρέσπους!!!!
Χαχαχαχα!!!
Ελπίζω να μου φέρουν στο τέλος Ντέβιτς και Σκαριόνε μήπως και καταπιώ τον Κρέσπο!!!
χαχαχα!!
Χαχαχαχα!!!
Ελπίζω να μου φέρουν στο τέλος Ντέβιτς και Σκαριόνε μήπως και καταπιώ τον Κρέσπο!!!
χαχαχα!!
Τον ήθελε και ο Αρνεσεν?ron-swanson έγραψε:Παντως για να τον ηθελε και ο Αρνεσεν περσι και να τον θελουν και οι Μιχελ-Ιβιτς φετος, κατι θα βλεπουν. Δεν γινεται να ειναι αμπαλοι και οι τρεις.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν και μιλαμε για αγωνιστικα ζητηματα δε θεωρω πως απεχει και πολυ αυτο που γραφεις και για το σαββιδη...εκτος που να νομιζεις οτι και ο ιβιτς με τον μιχελ δεν του ειναι αναλωσιμοι...goran 64 έγραψε:Sera4 έγραψε:καλος ο οδηγος αισιοδοξιας βρε γρηγορη μου απλα ο κανονας λεει οτι 9 στις 10 φορες ο κρεσπο θα βγαινει...κρεσπο, ο ινιγκο θα βγαινει....ινιγκο στο τελος, και ο κουμαλο...κουμαλο :ugeek:goran 64 έγραψε:Βρε συ Μάκη μου, αν έρθει ο Κρέσπο και μας βγει ξέρω γω...Τάκολα π.χ., θα μας νοιάξει καθόλου αν ήταν η σεντερμπακάρα προδιαγραφών που περιμέναμε εναγωνίως, ή μήπως πρωτίστως θα πρέπει να εκθειάσουμε το "μάτι" του Βλάντο που τον είδε παρ όλα τα μέτρια χαρακτηριστικά του βιογραφικού του???
Ε τότε ρε Σεραφείμ και ο Σαββίδης θα βγαίνει και θα ξαναβγαίνει Σαββίδης και κάθε Φλεβαρο-Μάρτιο θα αλλάζουμε προπονητή και Τ.Δ., κ.ο.κ. κάθε χρόνο "μια από τα ίδια" !!!![]()
Αν είναι έτσι, τότε ας αλλάξουμε κι εμείς ομάδα να μην παιδευόμαστε τζάμπα και βερεσέ...![]()
![]()
ομαδα δεν μπορουμε αν αλλαξουμε και αυτο το ξερεις οι ομαδες ειναι απο τα πραγματα με τα οποια ταυτιζεσαι σε ολη σου τη ζωη...
Χαβαλέ κάνω ρε Σεραφείμ και το καταλαβαίνεις θαρρώ για την ομάδα...Εξ ου και τα
...
Το έχουμε πει ξανά και ξανά για τον Σαββίδη ότι κάνει λάθος που θεωρεί αναλώσιμους όποιους δεν πάρουν Πρωτάθλημα απ την πρώτη τους χρονιά στον Π.Α.Ο.Κ., οπότε νομίζω ότι η δική μας υποστήριξη στις επιλογές τους είναι η μεγαλύτερη ασπίδα που μπορούν να έχουν!!!!
Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό προσπαθώ να είμαι εναρμονισμένος, τουλάχιστον μετά την αποπομπή του Στέφενς, αλλά ακόμα περισσότερο μετά το περυσινό καπέλωμα και την αναπόφευκτη για την αξιοπρέπεια-υστεροφημία του φυγή του Άρνεσεν, τεράστιων ποδοσφαιρανθρώπων που πέρασαν και χάθηκαν απ τον Π.Α.Ο.Κ. του Σαββίδη και των δύο...

Το έχουμε πει ξανά και ξανά για τον Σαββίδη ότι κάνει λάθος που θεωρεί αναλώσιμους όποιους δεν πάρουν Πρωτάθλημα απ την πρώτη τους χρονιά στον Π.Α.Ο.Κ., οπότε νομίζω ότι η δική μας υποστήριξη στις επιλογές τους είναι η μεγαλύτερη ασπίδα που μπορούν να έχουν!!!!

Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό προσπαθώ να είμαι εναρμονισμένος, τουλάχιστον μετά την αποπομπή του Στέφενς, αλλά ακόμα περισσότερο μετά το περυσινό καπέλωμα και την αναπόφευκτη για την αξιοπρέπεια-υστεροφημία του φυγή του Άρνεσεν, τεράστιων ποδοσφαιρανθρώπων που πέρασαν και χάθηκαν απ τον Π.Α.Ο.Κ. του Σαββίδη και των δύο...

συμφωνω απολυτα tad αν και εγω θα εβαζα και επιθετικο μεσα...συμφωνω και για τις ανανεωσεις αν και πιστευω οτι ο μακ χαθηκε απο τη στιγμη που δεν ανανεωσε περισυ τετοια εποχη...tad έγραψε:Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω εδώ μέσα πολλά μηνύματα θα σου πω φίλε την γνώμη μου για την μεταγραφική συνέχεια ...Sera4 έγραψε:αμην και ποτε αδερφε μου...αμην και ποτε :ugeek:tad έγραψε: Εμένα η ξεκάθαρη γνώμη μου είναι μία
1ον "ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ" ...
2ον ¨Φέρτε παίχτες με παραστάσεις και προσωπικότητα¨ και ας πληρώσετε και κάτι παραπάνω ...
Θέλουμε άλλες 4 μεταγραφές στον άξονα με παίχτες ποιότητας καλύτερους από αυτούς που έχουμε και σίγουρα ίδιας ποιότητας με τους καλούς του γαύρου ... τουλάχιστον τέτοιου επιπέδου ... με σειρά σημαντικότητας
Ένα επιθετικό χαφ
Ένα σέντερ μπακ
Ένα εξάρι
Έναν τερματά ...
εγώ προσωπικά αυτούς θα έπερνα ... και το λέμε καιρό τώρα ...
Η επόμενη κίνηση θα ήταν η εξής:
Ανανέωση σε όλα τα συμβόλαια των παιχτών κάτω των 25 που θα συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα ώστε να έχουν τουλάχιστον 2-4 χρόνια συμβόλαιο από το τέλος της χρονιάς και μετά ... Σε αυτούς μέσα και ο Μακ ο οποίος είναι πολύ δυνατό κεφάλαιο και δεν τον απαξιώνω σε καμία περίπτωση
γκοραν

Θα μας πειράξει ολους και θ κλαίμε σαν τις χήρες παλι εδω μεσα στα μεσα της χρονιάς οταν επιβεβαιωθουν στο χορταρι οι κριτικες,το βιογραφικο κ τα χαρακτηριστικα π τον συνοδευουν..
Εκτος κ αν δν τρεχει καστανο γι'αυτους π το παιζουν χαλαροι, λοιδωρωντας αριστερα δεξιά ως ξερολες, οικονομολογους, γκρινιαρηδες, αλεφαντους οσους δν πιστευουν οτι τετοιοι παικτες θα μας ανεβάσουν επιπεδο..
Οπως λεει ο Σερα, οπως ειπα κ γω πριν μερες, τετοιοι παικτες εχουν πολυ μικρες πιθανοτητες επιτυχιας, κατι π εχει επιβεβαιωθει κατα κορον ολα αυτα τα χρονια..
Υ.Γ.
Btw, Giorgo, μη μπερδευεσαι παληκαρε, αλλοι ειναι αυτοι προσπαθουν να πεισουν για κατι επιμονα (VDV,κρεσπο,μαδουρο,κοστα,μαρτενς κλπ κλπ), επιστρατευοντας ειρωνιες σε καθε αντιθετη αποψη μη σεβομενοι τον πλουραλισμο, λες κ είναι κατι απειλητικό..
Οπως επισης αλλοι ειναι αυτοι π κατα το δοκουν χρησιμοποιουν διαφορετικά κριτηρια κατα περιπτωση για να σχολιασουν μεταγραφες δικες μας κ αλλων, προσπαθωντας να πεισουν για κατι, κριτικαροντας (sic) ταυτόχρονα οσους πιστεύουν κατι διαφορετικο (Κρεσπο σε κουλοβαζελους λιμο κ γέλια, σε μας αστον βίλα κ αρνεσεν, μολεδο στο βαζελο αναπηρος κ γελια, νεσιντ σε μας ευκαιρια ναναστηθει, και τελιωμο δεν εχει η λιστα..)
Λιγη μετριοπαθεια δε βλαπτει.
Εκτος κ αν δν τρεχει καστανο γι'αυτους π το παιζουν χαλαροι, λοιδωρωντας αριστερα δεξιά ως ξερολες, οικονομολογους, γκρινιαρηδες, αλεφαντους οσους δν πιστευουν οτι τετοιοι παικτες θα μας ανεβάσουν επιπεδο..
Οπως λεει ο Σερα, οπως ειπα κ γω πριν μερες, τετοιοι παικτες εχουν πολυ μικρες πιθανοτητες επιτυχιας, κατι π εχει επιβεβαιωθει κατα κορον ολα αυτα τα χρονια..
Υ.Γ.
Btw, Giorgo, μη μπερδευεσαι παληκαρε, αλλοι ειναι αυτοι προσπαθουν να πεισουν για κατι επιμονα (VDV,κρεσπο,μαδουρο,κοστα,μαρτενς κλπ κλπ), επιστρατευοντας ειρωνιες σε καθε αντιθετη αποψη μη σεβομενοι τον πλουραλισμο, λες κ είναι κατι απειλητικό..
Οπως επισης αλλοι ειναι αυτοι π κατα το δοκουν χρησιμοποιουν διαφορετικά κριτηρια κατα περιπτωση για να σχολιασουν μεταγραφες δικες μας κ αλλων, προσπαθωντας να πεισουν για κατι, κριτικαροντας (sic) ταυτόχρονα οσους πιστεύουν κατι διαφορετικο (Κρεσπο σε κουλοβαζελους λιμο κ γέλια, σε μας αστον βίλα κ αρνεσεν, μολεδο στο βαζελο αναπηρος κ γελια, νεσιντ σε μας ευκαιρια ναναστηθει, και τελιωμο δεν εχει η λιστα..)
Λιγη μετριοπαθεια δε βλαπτει.
-
Ναι. Περυσι καποια στιγμη τον Αυγουστο οταν ανακοινωθηκε απο την Αστον Βιλλα βγηκαν ρεπορταζ που λεγανε οτι τον ηθελε ο Αρνεσεν, ειχε φτασει πολυ κοντα στο να τον φερει, αλλα τελευταια στιγμη μπηκε η Αστον Βιλλα στο κολπο και πηγε εκει ο παιχτης.eorptol έγραψε:Τον ήθελε και ο Αρνεσεν?ron-swanson έγραψε:Παντως για να τον ηθελε και ο Αρνεσεν περσι και να τον θελουν και οι Μιχελ-Ιβιτς φετος, κατι θα βλεπουν. Δεν γινεται να ειναι αμπαλοι και οι τρεις.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρον πολλα γράφουν τα ρεπορταρδ απο ατζεντηδες για να πετύχουν καλυτερο συμβολαιο για τον παικτη τους, εμπλεκοντας μαλιστα ενα ονομα οπως ο Φρανκ, π μετρα στην αγγλια.. 

-
Νομιζω οτι αφου ειχε υπογραψει ο Κρεσπο ειχαν βγει τα ρεπορταζ.
http://www.gazzetta.gr/football/article ... aston-vila
Ενταξει για να μην παρεξηγηθω ουτε εγω τον θελω και ειμαι σιγουρος οτι δεν μας αλλαζει επιπεδο. Δηλαδη δεν ειναι αυτο που ειχα στο μυαλο μου με τιποτα.
Μακαρι (αν ερθει) να πεσω εξω και να ειναι περιπτωση Γκαρι Ροντριγκες που οι οπαδοι της Ελτσε τον εκραζαν και σε μας βγηκε μια χαρα.
http://www.gazzetta.gr/football/article ... aston-vila
Ενταξει για να μην παρεξηγηθω ουτε εγω τον θελω και ειμαι σιγουρος οτι δεν μας αλλαζει επιπεδο. Δηλαδη δεν ειναι αυτο που ειχα στο μυαλο μου με τιποτα.
Μακαρι (αν ερθει) να πεσω εξω και να ειναι περιπτωση Γκαρι Ροντριγκες που οι οπαδοι της Ελτσε τον εκραζαν και σε μας βγηκε μια χαρα.
Άσχετο, αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω με όσα διαβάζω...
Αν τυχόν κάποιος διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις και ενοχλείται με τον τρόπο γραφής μου, μπορεί ελεύθερα να μου απευθύνεται προσωπικά, ώστε να "βρίσκουμε την άκρη" μέσα από έναν πολιτισμένο διάλογο, έστω και συμφωνώντας στο τέλος ότι διαφωνούμε...
Αυτό γενικότερα είναι θαρρώ κάτι το οποίο αναβαθμίζει την ύπαρξη και την λειτουργία ενός forum κι όχι οι γενικόλογες και αόριστες αναφορές σε "φανταστικο-πραγματικές" απειλές γι αυτό...
Αν τυχόν κάποιος διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις και ενοχλείται με τον τρόπο γραφής μου, μπορεί ελεύθερα να μου απευθύνεται προσωπικά, ώστε να "βρίσκουμε την άκρη" μέσα από έναν πολιτισμένο διάλογο, έστω και συμφωνώντας στο τέλος ότι διαφωνούμε...

Αυτό γενικότερα είναι θαρρώ κάτι το οποίο αναβαθμίζει την ύπαρξη και την λειτουργία ενός forum κι όχι οι γενικόλογες και αόριστες αναφορές σε "φανταστικο-πραγματικές" απειλές γι αυτό...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 28 Ιουν 2016, 17:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.