Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Η γκρινια παντως υπαρχει χρονια...νταμπλ δεν ειδαμε...tsou έγραψε:μπα για κατάκτηση τσουλου πάμε καρφωτοί, το μόνο που μας τραβάει λίγο πίσω είναι η γκρίνια.
όταν σταματήσει τα νταμπλ θα είναι συνεχόμενα.
Συνελθετε...εχουμε αγωνα την τριτη....
- sourmenetes
- Moderator
Ναι west..δε θα βαλει πελκα φανταζομαι..σακχοφ-τσιμιροτ-τζιολη βλεπω εγω.
Επίσης η βασική μας 11άδα δεν έχει δεχτεί γκολ ακόμα στα φιλικά (νομίζω ο Γλύκος δεν έχει φάει γκολ σε 5 ματς).
Στα θετικά ...
Στα θετικά ...
- Duke_Rolson
έπρεπε να έχουμε μακ και βιερίνια..MANIAKOS έγραψε:Λογικα παμε για συντριβή
- WestBlock4
Ο σακοφ αν παιζει μαζι με τζιωλη θα ειμαστε πιο αργοι κ απο ποδηλατο στο κεντρο..γοα σθτο κ ο ιβιτς δε τους εχει δοκιμασει μαζι
Βλέπετε καμία περίπτωση να παίξει αριστερά ο μπισεσβαρ αντί ροντι;
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Ετσι ακριβωςlamosas έγραψε:Πολυ καλο αποτέλεσμα. Δεν θελω να φαντάζομαι καν τι θα γινοταν αν βαζαμε 3-4 γκολ. Καλύτερα ετσι για ολους. Παιχτες διοικηση λαο.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Κι εγω θελω να χανει η ομαδα στα φιλικα. Θα προτιμουσα βεβαια σημερα να παιζαμε και λιγο παραπανω αλλα πιστευω θα συνελθουμε λιγο εμεις οι οπαδοι και ισως καποιοι παικτες οσον αφορα στα ματς με τον αγιαξ
- sourmenetes
- Moderator
- Duke_Rolson
Το ποδόσφαιρο παίζεται με το μυαλό.Τα πόδια απλά είναι τα εργαλείαWestBlock4 έγραψε:Ο σακοφ αν παιζει μαζι με τζιωλη θα ειμαστε πιο αργοι κ απο ποδηλατο στο κεντρο..γοα σθτο κ ο ιβιτς δε τους εχει δοκιμασει μαζι
Αντρέα Πίρλο
- sourmenetes
- Moderator
Ειναι πολυ αργος για εξτρεμ.PaokP έγραψε:Βλέπετε καμία περίπτωση να παίξει αριστερά ο μπισεσβαρ αντί ροντι;
Ο Σάχοφ έχει την πιο γρήγορη σκέψη στο ρόστερ.WestBlock4 έγραψε:Ο σακοφ αν παιζει μαζι με τζιωλη θα ειμαστε πιο αργοι κ απο ποδηλατο στο κεντρο..γοα σθτο κ ο ιβιτς δε τους εχει δοκιμασει μαζι
Ο Τζιόλης ειναι απαραίτητος να συμμαζέψει τις γραμμές, είναι τελείως ασύνδετες.
Τώρα για την ταχύτητα, στο ματς βλέπω να αμυνόμαστε όλοι πίσω από την μπάλα, και με τους γρήγορους ακραίους το αντισταθμίζεις.
- buffalobill4
Για μενα η πασα στο χαριστεα ηταν σαν να βαζω ενα ποτηρι νεροDuke_Rolson έγραψε:Το ποδόσφαιρο παίζεται με το μυαλό.Τα πόδια απλά είναι τα εργαλείαWestBlock4 έγραψε:Ο σακοφ αν παιζει μαζι με τζιωλη θα ειμαστε πιο αργοι κ απο ποδηλατο στο κεντρο..γοα σθτο κ ο ιβιτς δε τους εχει δοκιμασει μαζι
Αντρέα Πίρλο
Βασιλης Τσιαρτας.
Τους βαζεις μαζι?
- WestBlock4
Ο πιρλο ομως ειχε κ ενα γκατουζο να τρωει τα χιλιομετρα με το κουταλι... με σακοφ τζιωλη μαζι ποιος καημενος θα τρεχει κ ειδικα στο εκτος που θα μας εχουν πιεση ? Στον αγιαξ βλεπω χαριση τσιμιροτ κ σακοφ. Και τουμπα αν ειναι ετοιμος κανιας σακοφ μπισεσβαρ.
- Δημητρης17
Ο Απολλωνας Λεμεσσου καλη και σφιχτη ομαδα, επιπεδου Τριπολης και Ατρομητου οπως ειπε καποιος νωριτερα και αυτη τη στιγμη καλυτερος απο Μπρυζ και Στεαουα που αντιμετωπισαμε πριν λιγες μερες στην Ολλανδια. Λιγη ξεκουραση χρειαζεται η ομαδα μας και μην νομιζετε οτι θα εχουμε αυτην την εικονα στα παιχνιδια με Αγιαξ. Για να ειμαι ειλικρινης πιστευω οτι χρειαζομαστε αριστερο εξτρεμ, Ροντριγκεζ και Ζαιρο μαζι δεν κανουν εναν Τζαλμα και η ομαδα θα γερνει απο εκει. Επισης ειναι φανερο οτι χρειαζομαστε επιθετικο ανωτερης κλασης απο αυτους που ηδη εχουμε. Κουλουρης και Περειρα λιγα πραγματα, δεν νομιζω οτι κι ο Αθανασιαδης θα μπορουσε να τραβηξει την ομαδα πιο ψηλα, τουλαχιστον με οσα ειδα στην Ολλανδια. Βεβαια πιστευω οτι την ευκαιρια του Κουλουρη, στην σεντρα του Κιτσιου στο β΄ημιχρονο, θα την ειχε κανει γκολ. Ο Βαρελα δεν θα προλαβει το πρωτο ματς, ελπιζω να μπορεσει να παιξει στο δευτερο, χρειαζομαστε εναν καλυτερο απο τον Τζαβελλα για παρτενερ του Κρεσπο. Ειμαι αισιοδοξος!!!