Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Ο Ζαιρο σε ποιον να έδινε και στις 3 περιπτώσεις; Για πείτε.
Στον πουθενά;
SM-G935F
Στον πουθενά;
SM-G935F
μέχρι που παλεύουμε φέτος με την Βέροια για το ποιος θα μείνει στην κατηγορία,χάλια μαύρα είμαστε.Που πάτε ωρέ!!!
- Scientist@PAOK
Για όσους δεν βλέπουν το ματσ, ο Απολλων δεν είναι ομαδούλα τερματισε 3η στην κύπρο και παιζει Ευρωπη..είναι πολύ δυνατή και σφικτή ομαδα...επιπεδου ατρομητου, αστερα τριπολης ίσως και καλύτερη.
- buffalobill4
Αν το λες σε μενα εννοω στη φαση που παιρνει τη μπαλα στην γραμμη της περιοχης και μαλιστα εγραψα σουταρεpilotos έγραψε:Ο Ζαιρο σε ποιον να έδινε και στις 3 περιπτώσεις; Για πείτε.
Στον πουθενά;
SM-G935F
Συνολικά νομίζω ότι ο ιβιτς σήμερα τον διευκολυναν κάποιοι που θα φύγουν... Τα φιλικά για αυτήν την δουλειά γίνονται, ξεκολλάτε.
Εγώ τον Πελκα δεν θα τον πουλούσα ούτε για 5 μύρια.
Καλοκαίρι είναι ακόμα, πάμε για την έκπληξη στην Ολλανδία.
Υγ αυτός ο Ισπανός που όλοι οι ειδήμονες τον έβγαλαν άχρηστο πριν καν ρθει, λες και έβλεπαν όλα τα χρόνια την πορεία του, εμένα με εκπλήσσει με τις θέσεις που παίρνει στο γήπεδο. Δεν ξέρω τί θα βγει αλλά αν κάνεις μια σύγκριση IQ με τον προηγούμενο που φορούσε το 15, απέχει παρασσαγκας...
SM-G935F
Εγώ τον Πελκα δεν θα τον πουλούσα ούτε για 5 μύρια.
Καλοκαίρι είναι ακόμα, πάμε για την έκπληξη στην Ολλανδία.
Υγ αυτός ο Ισπανός που όλοι οι ειδήμονες τον έβγαλαν άχρηστο πριν καν ρθει, λες και έβλεπαν όλα τα χρόνια την πορεία του, εμένα με εκπλήσσει με τις θέσεις που παίρνει στο γήπεδο. Δεν ξέρω τί θα βγει αλλά αν κάνεις μια σύγκριση IQ με τον προηγούμενο που φορούσε το 15, απέχει παρασσαγκας...
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 21 Ιούλ 2016, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
την τελευταια φαση αυτος την δημιουργησε απο το πουθενα,δενφ αινοταν οτι θα γινει κατιpilotos έγραψε:Ο Ζαιρο σε ποιον να έδινε και στις 3 περιπτώσεις; Για πείτε.
Στον πουθενά;
SM-G935F
πολυ καλος!
Με 3 μπροστά του;buffalobill4 έγραψε:Αν το λες σε μενα εννοω στη φαση που παιρνει τη μπαλα στην γραμμη της περιοχης και μαλιστα εγραψα σουταρεpilotos έγραψε:Ο Ζαιρο σε ποιον να έδινε και στις 3 περιπτώσεις; Για πείτε.
Στον πουθενά;
SM-G935F
Δείχνει στον Γιαννούλη να κάνει κίνηση και μένει άγαλμα...
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 21 Ιούλ 2016, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι θα πηγαίνουν οι κοπέλες στον κρεσπο και θα λένε είσαι Β'Διαλογης ασπρακιRoMaN έγραψε:Ωραίος ο Τζιόλης, πάντα έλεγα ότι με άρεσε.
Ωραίο γκολ, αν και δεν τον βλέπω τον αγώνα.
Β' διαλογής είναι κομπλιμέντο για τον Crespo.PaokP έγραψε:Β'Διαλογης ασπρακιαRoMaN έγραψε:Δεν βλέπω τον αγώνα, αλλά πού πας με Brkic και Πούγγουρα; Έτσι θα παίξουμε με τον Ajax;;;
Μακάρι να περάσουμε φέτος τον Πανιώνιο και τον Αστέρα στη βαθμολογία...με το ζόρι πλέη οφ...
Κάτι ασπράκια του πανεριού εκεί στην άμυνα...κλάφ'τα Χαράλαμπε..
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Λέτε το σενδόνι το τσ.λ όπισθεν της εκκλησίας να έχασε λίγο το κέφι του μετά το αρχοντικό γκολ του Αλέκιους;;

Γκολ παλι απο στημενο, φανερα τα δουλεψαμε και μπραβο.
3 παιχτες ακομα θελουμε οπως ειδα την προβα τζενεραλε, στοπερ (εκτος του Βαρελα θελει ακομα 1), εξτρεμ και φορ!
Κακοι οι περισσοτεροι, ελπιζουμε σε αλλη εικονα την Τριτη.
Τρομαζω με τις αλλαγες ειδικα στην αμυνα και στο κεντρο!
3 παιχτες ακομα θελουμε οπως ειδα την προβα τζενεραλε, στοπερ (εκτος του Βαρελα θελει ακομα 1), εξτρεμ και φορ!
Κακοι οι περισσοτεροι, ελπιζουμε σε αλλη εικονα την Τριτη.
Τρομαζω με τις αλλαγες ειδικα στην αμυνα και στο κεντρο!
μπα για κατάκτηση τσουλου πάμε καρφωτοί, το μόνο που μας τραβάει λίγο πίσω είναι η γκρίνια.
όταν σταματήσει τα νταμπλ θα είναι συνεχόμενα.
όταν σταματήσει τα νταμπλ θα είναι συνεχόμενα.
- Scientist@PAOK
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο επαιξε συγχρονη αμυνα με πίεση ψηλά με πολλες βοήθιες και πολύ γρηγορους μπακ!
- buffalobill4
Οτι αυτο που εκανε ηταν πιο ποδοσφαιρικα ορθο. Να ντριπλαρει ολη την αμυνα. Βασικα το εγραψα και πριν. Δεν αφορα στη συγκεκριμενη φαση. Δεν αφορα στο συγκεκριμενο αγωνα. Γενικοτερα δεν παιζει ποτε με τη μια
+82RoMaN έγραψε:Δεν βλέπω τον αγώνα, αλλά πού πας με Brkic και Πούγγουρα; Έτσι θα παίξουμε με τον Ajax;;;
Μακάρι να περάσουμε φέτος τον Πανιώνιο και τον Αστέρα στη βαθμολογία...με το ζόρι πλέη οφ...
Κάτι ασπράκια του πανεριού εκεί στην άμυνα...κλάφ'τα Χαράλαμπε..
χρειαζομαστε 20 παιχτες ακομα λεμε!