Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Παλαιολόγος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
εγω εναν κρεσπο ηξερα τον αργεντινο
αυτος ποιος ειναι;
μην φαμε κανενα λοπεθ παλι
αυτος ποιος ειναι;
μην φαμε κανενα λοπεθ παλι
Λόπεθ παικταρα μπροστα του...
Δεν τον ξερω ιςως να ναι κ συμπαθητικός παντως απο βιογραφικό δε εκει πολλα
Δεν τον ξερω ιςως να ναι κ συμπαθητικός παντως απο βιογραφικό δε εκει πολλα
TheCursed έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Κερστ για πες ρε φιλε.
Να πεσω νωρις για υπνο που εχω να σηκωθω χαραματα,η να ξενυχτησω λιγο?
Πεσε για υπνο κ γω θα πεσε σε κανα 2 ωρο γιατι δουλευω η αποφαση του σαββιδη ελπιζω να ειναι γρηγορη οποτε οταν το μαθω το ποσταρω με τν μια μν ανχωνεσται εγω εχω καλο προαισθημα οχι μονο για ματεους γενικα για φετος θα ειμαστε ομαδα πιστευω
Αν δουλευει το σκαιπ αλλιως σουβλάκι με ακρίδες θα τρώει ο Ματέους
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτ δν υπαρχει κινεζικη ομαδα ηταν μοχλος πιεσης απλα μπορει να κανω κ λαθος αλλα ειναι δυνατον να χαλαει μεταγραφη κ να μν αναφερεται πουθενα το ονομα τς ομαδας για τν οποια χαλασε??απλη λογικηMANIAKOS έγραψε:TheCursed έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Κερστ για πες ρε φιλε.
Πεσε για υπνο κ γω θα πεσε σε κανα 2 ωρο γιατι δουλευω η αποφαση του σαββιδη ελπιζω να ειναι γρηγορη οποτε οταν το μαθω το ποσταρω με τν μια μν ανχωνεσται εγω εχω καλο προαισθημα οχι μονο για ματεους γενικα για φετος θα ειμαστε ομαδα πιστευω
- efthimis_paok
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Λοιπόν,
Για να λήγει το θέμα.
Ήρθε.

Μακάρι να υπογράψει κανα μην φύγει έτσι σαν τον Βραζιλιάνο.
Για να λήγει το θέμα.
Ήρθε.

Μακάρι να υπογράψει κανα μην φύγει έτσι σαν τον Βραζιλιάνο.
Αν ισχυει οτι ζηταει 1.2 απο 800 πιστευω οτι δεν πρεπει να τον παρουμε. Πολλα τα λεφτα για τοσο μεγαλο σε ηλικια.
Αρχισε το vol2 ελπιζω σε καλυτερα ποστ αλλιως βλεπω τους αντμιν να καθαριζουν σκαλες για να βγει το μεροκαματο...
TheCursed έγραψε:MANIAKOS έγραψε:[quote="TheCurΚερστ για πες ρε φιλε.
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτ δν υπαρχει κινεζικη ομαδα ηταν μοχλος πιεσης απλα μπορει να κανω κ λαθος αλλα ειναι δυνατον να χαλαει μεταγραφη κ να μν αναφερεται πουθενα το ονομα τς ομαδας για τν οποια χαλασε??απλη λογικη[/quote]
Απλα πολυ τραβηγμένο να ρθουν κ ξαφνικά να φεύγουν τεσπα θα δουμε
- Παλαιολόγος
ελευθερο ομως τον βρηκαμεaquila έγραψε:Αν ισχυει οτι ζηταει 1.2 απο 800 πιστευω οτι δεν πρεπει να τον παρουμε. Πολλα τα λεφτα για τοσο μεγαλο σε ηλικια.
δηλ οπως το λες λογικα στο 1 τα βρισκουν,που οκ δεν ειναι τραγικο,νομιζω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 22 Ιουν 2016, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Γέλασα, δάκρυσα με τον Σκορδοπούτσογλου και με το
ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΤΑ OFF-TOPIC!!!
Το επόμενο off φεύγει άκλαυτο, ούτε edit ούτε τίποτα. Επανάληψη off-topic από το ίδιο άτομο, φέρνει 1 μέρα ban.
Οργανωμένη κενωνία είμαστε, έχουμε και καφενείο αν θέλετε να πείτε εκεί κάτι άσχετο...ή τα αντίστοιχα topics...
thanos-xanthi έγραψε:μπορει να ζητησε κινεζικο να φαει για μεσημεριανο , και ο κυρ κυρ να καταλαβε με τα απταιστα αγγλικα του οτι υπαρχει προταση απο κινα
ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΤΑ OFF-TOPIC!!!
Το επόμενο off φεύγει άκλαυτο, ούτε edit ούτε τίποτα. Επανάληψη off-topic από το ίδιο άτομο, φέρνει 1 μέρα ban.
RoMaN έγραψε:Ξεσαλ...
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!!![]()
Ας μη ξεφύγουμε με off-topic στο παρόν...στο προηγούμενο ήμασταν αρκετά ανεκτικοί, μη 500ρίσουμε σε μια βδομάδα κι ετούτο!
Οργανωμένη κενωνία είμαστε, έχουμε και καφενείο αν θέλετε να πείτε εκεί κάτι άσχετο...ή τα αντίστοιχα topics...
Δεν μου φαινεται τραβηγμενο να ζητησε κατι παραπανω τελευταια στιγμη ο ποδοσφαιριστης, ακομα και την τελευταια στιγμη, εχοντας ισως στα χερια του και προταση με περισσοτερα χρηματα.
Μου φαινεται πολυ μεγαλη η αυξηση που ζηταει, αν ισχυουν οσα λεει ο φιλος. Αν πραγματικα ισχυουν ολα αυτα, νομιζω οτι η πιο σωστη αντιπροταση απο πλευρας ΠΑΟΚ θα ηταν μια αυξηση ισως μεχρι και το 1εκ.
Σε ολα αυτα παιζει μεγαλο ρολο το κατα ποσο ειναι ετοιμος ο Μιχελ στο να φερει σχετικα γρηγορα αλλον μεσοεπιθετικο, αν τελικα δεν συμφωνησει ο Ματεους. Αν εχεις ετοιμη καλη ενναλακτικη με τα ιδια ή και λιγοτερα λεφτα θα φανει.
Μου φαινεται πολυ μεγαλη η αυξηση που ζηταει, αν ισχυουν οσα λεει ο φιλος. Αν πραγματικα ισχυουν ολα αυτα, νομιζω οτι η πιο σωστη αντιπροταση απο πλευρας ΠΑΟΚ θα ηταν μια αυξηση ισως μεχρι και το 1εκ.
Σε ολα αυτα παιζει μεγαλο ρολο το κατα ποσο ειναι ετοιμος ο Μιχελ στο να φερει σχετικα γρηγορα αλλον μεσοεπιθετικο, αν τελικα δεν συμφωνησει ο Ματεους. Αν εχεις ετοιμη καλη ενναλακτικη με τα ιδια ή και λιγοτερα λεφτα θα φανει.
Υποτίθεται αντιμακ ειναι κ εχεις κ τζαλμα γκαρι συν ζαιρο μυστα απο πισω οποτε άδειοι δεν ειμαστε αλλα ποιοτητα κ γκολ τα χανουμε
- kataramenos5
Ρε Ρομαν χαλαρωστε λιγο.Οπαδικο σαιτ ειναι οχι μανατζερικο.Χωραει και λιγος χαβαλες (σχετικος μ αυτα που γινονται).Στο καφενειο ειναι τελειως ξεκαρφωτα.
- kataramenos5
Απορω γιατι τρελαινεστε?Εχει καμια σημασια ποιος θα ερθει ?Περασαν προπονηταραδες,τεχνικοι διευθυνταδες με @@@ παικταραδες οπως ο Μπερμπα και ο Βιερι κι ομως εμεις καθε Μαρτη το ιδιο εργο βλεπουμε και το ιδιο θα δουμε και φετος.Οταν η καταληξη ειναι ειναι γνωστη εκ των προτερων ποιος ο λογος να ενθουσιαζεσαι η να στεναχωριεσαι για καποιο Ματεους?