Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KOSTAS54 έγραψε:
Επαναλαμβάνω, μόνο από την προετοιμασία???
Αν θυμάμαι καλά, διάβασα μια συνέντευξη του γυμναστή στη αρχή της προετοιμασίας, που έλεγε ότι ακολούθησαν αυτό το πρόγραμμα προετοιμασίας γιατί οι παίχτες ήταν φορτωμένοι από πέρσι και είχαν μικρό διάστημα ξεκούρασης.
Δεν ξέρω αν είναι μόνο από την προετοιμασία, ξέρω σίγουρα ότι δεν είναι λόγο ποιότητας.
Επίσης ο τρόπος αποκατάστασης μέχρι πριν 10 μέρες ήταν διαφορετικος απ ότι πέρσι
Συμφωνώ για τα περί ποιότητας.
Για τα υπόλοιπα, απλώς προβληματισμό, δεδομένης και της εικόνας στο τελευταίο τουλάχιστον δίμηνο της περσινής χρονιάς(PO} , που ήταν περίπου παρόμοια με την φετινή.
Στα περσινά πλέι οφ η ομάδα ήταν μπουρδέλο γιατί είχαν καταλάβει ότι κάτι παίχτηκε με τον Ίβιτς μετά το ματς με τον βαζελο στον ημιτελικό στην Αθήνα.
Το γλυκό έδεσε μετά το ντου στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την ΑΕΚ
Θα βγει ο Σαββίδης να πει "Οχι, δεν κάνω δεκτή την παραίτηση τπυ Μιχελ, γιατί εγώ ευθύνομαι για την επιλογή του Στανογεβιτς και τον αποκλεισμό από τους Σουηδούς. Εγώ καθυστέρησα τις μεταγραφές για να πέσει το κοστος".;;; Για άλλη μια φορά θα φταίνε όλοι οο άλλοι ; Χίλια καλά έχεις κάνει στον ΠΑΟΚ μην κάνεις τόσο μεγάλο λάθος και διώξεις τον Μιχελ...Αηδίασα με υους ριοληδες24 και την επίθεση που σου κάνουν ρε Σκιά...
Εγώ θέλω να μου πουν τα αρδ γιατί λένε ότι ευθύνεται ο μιχελ για τον αποκλεισμό.
Επειδή δεν ήρθε ένα 6αρι έγκαιρα?
Ας μου πουν γιατί τον λένε άσχετο?
Εγώ έχω κάθε καλή διάθεση να τους πιστέψω.
Αλλά όσο τον λένε άσχετο χωρίς επιχειρήματα εγώ θα πιστεύω ότι το λένε γιατί τους έχει στα σκοτάδια και δεν τους θεωρεί καν επαγγελματίες
ειστε καχυποπτοι και συνωμοσιολογοι, εντελως τυχαιο ειναι το γεγονος οτι ολοι οι ρεπορτερ συντονισμενα αναφερουν οτι ο μιχελ ειναι ασχετος και αιτια ολων των κακων.
απλα το ειδαν ολοι μαζι και τυχαινει να εχουν την ιδια αποψη και να την φωναζουν οπου βρουν.
ετυχε.
Αποδείξεις δεν έχω αλλά αφού κάθε χρόνο βλέπουμε το ίδιο έργο, οι ποντικοί πρέπει να είναι οι ίδιοι... Ποιοι είναι μέσα στην ΠΑΕ ακλόνητοι εδώ και χρόνια?
ΥΓ. Φέρτε πίσω τον παλιό Μανιακ που τρόλαρε τα πάντα.
desperando έγραψε:Εγώ θέλω να μου πουν τα αρδ γιατί λένε ότι ευθύνεται ο μιχελ για τον αποκλεισμό.
Επειδή δεν ήρθε ένα 6αρι έγκαιρα?
Ας μου πουν γιατί τον λένε άσχετο?
Εγώ έχω κάθε καλή διάθεση να τους πιστέψω.
Αλλά όσο τον λένε άσχετο χωρίς επιχειρήματα εγώ θα πιστεύω ότι το λένε γιατί τους έχει στα σκοτάδια και δεν τους θεωρεί καν επαγγελματίες
Δηλαδή προσπαθείτε όλοι να εκφράσετε τη γνώμη πως οι δημοσιογράφοι βγαίνουν κερδισμένοι από όλα όσα έχουν συμβεί και εσκεμμένα θέλουν να φάνε το Μίχελ. Η αλήθεια μπορεί να είναι ότι για ένα βραχυπρόθεσμο χρονικό διάστημα θα έχουν ακροαματικότητα και περισσότερα clicks αλλά μακροπρόθεσμα και στη μεγάλη διάρκεια της χρονιάς σαφώς και δε τους συμφέρει αυτή η ανακατωσούρα όταν συνδυάζεται με κακή πορεία του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν δημοσιογράφοι ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους (άλλωστε είναι μέσα στην κουλτούρα μας να βλέπουμε παντού φαντάσματα) οι οποίοι από την αρχή της περιόδου έλεγαν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά αλλά εμείς τους βρίζαμε. Τώρα που αποδείχτηκε ότι είχαν δίκιο το να τους βρίζουμε πάλι είναι αστειότητα. Ο Μίχελ ήταν ένας πρώην διαιτητής, επομένως δε σημαίνει ότι είχε άμεση σχέση με το τι είναι ποδόσφαιρο και πως χτίζεται μια ομάδα. Και εγώ μπορεί να είμαι νοσοκόμος αλλά το γιατρό δε θα μπορέσω να τον κάνω. Μπορεί να είμαι σερβιτόρος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξέρω να μαγειρεύω. Μπορεί να είμαι ψάλτης αλλά τον παπά δε ξέρω να τον κάνω. Όλοι συμφωνούμε ότι η προεργασία ήταν απαράδεκτη και ότι οι ευθύνες του υπάρχουν και σε άλλα επίπεδα (κρούσματα απειθαρχίας, ομαδικό πνεύμα). Αλλά ακόμη και όλα τα υπόλοιπα να συγχωρήσουμε το γεγονός ότι ο Ιβάν προχώρησε στην επιλογή Βούκιτς και αυτός δεν παραιτήθηκε μου λέει πάρα πολλά. Για μένα και μόνο αυτό είναι αιτία να το διαγράψω για πάντα. Γιατί μου δείχνει ότι τον ενδιαφέρει η θεσούλα του πιο πολύ ακόμη και από την αξιοπρέπεια του. Τώρα πως όλοι εσείς αυτό δε το θεωρείτε ατόπημα απίστευτα απαράδεκτο δε μπορώ να καταλάβω. Το να βάζουμε τον εγωισμό μας πάνω από την ομάδα, το να γράφουμε ΑΡΔ για να χαιρόμαστε αντί να αναφερόμαστε σε όσα πραγματικά συμβαίνουν με κάνει να αναρωτιέμαι για πολλά πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AntoniosK την Σάβ 26 Αύγ 2017, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
desperando έγραψε:Στα περσινά πλέι οφ η ομάδα ήταν μπουρδέλο γιατί είχαν καταλάβει ότι κάτι παίχτηκε με τον Ίβιτς μετά το ματς με τον βαζελο στον ημιτελικό στην Αθήνα.
Το γλυκό έδεσε μετά το ντου στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την ΑΕΚ
MANIAKOS έγραψε:Έτυχε όπως τυχαίνει παντα όπως τα μαθαίνουν παντα μαζι
Απλα ΦΕΝ κερω ποιος ειναι ο ποντικός
Tο έχουμε πεί εκατό φορές...
ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 Κ.Γ.Π. ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΒΙΤΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Ο ΙΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.
Αυτοί τρυπάνε εδώ και χρόνια την ομάδα.
Να το ξαναπούμε;
MANIAKOS έγραψε:Έτυχε όπως τυχαίνει παντα όπως τα μαθαίνουν παντα μαζι
Απλα ΦΕΝ κερω ποιος ειναι ο ποντικός
Tο έχουμε πεί εκατό φορές...
ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 Κ.Γ.Π. ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΒΙΤΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Ο ΙΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.
Αυτοί τρυπάνε εδώ και χρόνια την ομάδα.
Να το ξαναπούμε;
Ποιοι ειναι ρε παιδια οι τρεις κ γ Π ; Γιατι μιλάτε ολοι με υπονοούμενα; Αφου ξερεις λες ο τάδε ο τάδε και ο τάδε. Αλλιως μου θυμιζει τα του κλαους που ελεγε η ομαδα ειναι άρρωστη και θα μιλησω και και και .... Και τιποτα δεν ειπε στο τελος.