Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Συνεχίζονται να ακούγονται ονόματα που είναι τραγικές μεταγραφικές επιλογές και ελπίζω να μην ισχύουν, με τελευταίο του τιμωρημένου και θερμοκέφαλου Ζοζούλια που θα ναι εύκολο θύμα του κάθε στημένου κόρακα στην Ελλάδα.
Και τίποτα να μκην ισχύει πάντως φαίνεται το πού ψάχνουμε. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοιτάζουμε συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες ακριβές και υπερτιμημένες αγορές. Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, τέλος. Το σοβαρό ποδόσφαιρο παίζεται στη Δυτική Ευρώπη κι εμείς κοιτάμε συνέχεια ανατολικά. Ο Τ.Δ. μιας ομάδας όπως ο Π.Α.Ο.Κ. οφείλει να γνωρίζει όλο τον πλανήτη κι όχι μόνο τη γειτονιά του. Αλλιώς ας κρατούσαμε τον Τσιστιακώφ
Και τίποτα να μκην ισχύει πάντως φαίνεται το πού ψάχνουμε. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοιτάζουμε συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες ακριβές και υπερτιμημένες αγορές. Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, τέλος. Το σοβαρό ποδόσφαιρο παίζεται στη Δυτική Ευρώπη κι εμείς κοιτάμε συνέχεια ανατολικά. Ο Τ.Δ. μιας ομάδας όπως ο Π.Α.Ο.Κ. οφείλει να γνωρίζει όλο τον πλανήτη κι όχι μόνο τη γειτονιά του. Αλλιώς ας κρατούσαμε τον Τσιστιακώφ
- dim-cyprous-paok
Όσα είπε ο Μίρον Μάρκεβιτς στον ArenaFM 89.4:
Αναφορικά με το αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πάρει κάποιον ακόμα από την Ντιεπρ:«Ο Σενεγαλέζος στόπερ, Πάπα Γκουέ ,είναι ελεύθερος και είναι πάρα πολύ καλός αμυντικός».
Τι λεει αυτος ο ΠΑΠΑΣ γκουε πε παλικαρια,καλος παπας σας φενετε???
Αναφορικά με το αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πάρει κάποιον ακόμα από την Ντιεπρ:«Ο Σενεγαλέζος στόπερ, Πάπα Γκουέ ,είναι ελεύθερος και είναι πάρα πολύ καλός αμυντικός».
Τι λεει αυτος ο ΠΑΠΑΣ γκουε πε παλικαρια,καλος παπας σας φενετε???
- sourmenetes
- Moderator
Φιλτατε johnny για να παρεις σοβαρο παιχτη απο τη δυτικη ευρωπη μαλλον πρεπει να περιμενεις μεσα προς τελη αυγουστου και εμεις βιαζομαστε..
Τωρα γιατι ειναι τραγικες επιλογες,δε μας το ανελυσες.
Τωρα γιατι ειναι τραγικες επιλογες,δε μας το ανελυσες.
Ειπε ο Μαρκεβιτς στο ραδιο καλα λογια για τον Ζουμπουλια και αυτο μου φτανει. Επισης ειπε ο επομενος καλος που θα μπορουσε να ερθει λευτερος στον ΠΑΟΚ ειναι (η συμπαθεια μου) Παπα Γκουε, εκεινο το Σενεγαλεζικο νταμαρι στοπερ
- Καπετάνιος
Απο ορισμενες;spyretto έγραψε:Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Η πρόταση που μου έγινε ήταν σύμφωνη με αυτά που έχω στο μυαλό μου. Έχει πιο δυνατό κόσμο από ορισμένες τουρκικές ομάδες».
Τον κόβω ήδη τρελαμένο αυτόν.
Ειναι οργανωμενο το σχεδιο.
Φερνεις παικτες απο Ντνιπρο.
Παιρνεις πρωταθλημα.
Φευγει ο Ιβιτς.
Ερχεται ο Μαρκεβιτς.
Φερνεις παικτες απο Ντνιπρο.
Παιρνεις πρωταθλημα.
Φευγει ο Ιβιτς.
Ερχεται ο Μαρκεβιτς.
koseco έγραψε:Εμένα πάντως με το που άκουσα για Ζοζουλια, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι:
Μάμησε τους γαύρους σαν την Τζούλια ρε Ζοζούλια ρε Ζοζούλια
ειναι για πολλα συνθηματα λεμε... ενα σωρο ριμες κανει...
τι Τζουλια, Παπουλια, Παναγουλια, μαρουλια, καρουλια, καπουλια... εχει πολυ πραμα

- painkiller4
Ναι ρε συ αυτόν για στόπερ και άσε τώρα κάτι Κρεσπους και λιμαmbison έγραψε:Ειπε ο Μαρκεβιτς στο ραδιο καλα λογια για τον Ζουμπουλια και αυτο μου φτανει. Επισης ειπε ο επομενος καλος που θα μπορουσε να ερθει λευτερος στον ΠΑΟΚ ειναι (η συμπαθεια μου) Παπα Γκουε, εκεινο το Σενεγαλεζικο νταμαρι στοπερ
- ace79grpaok
Για να λέει ο ζουζουλιας ότι έκλεισε με 2 φορες λιγότερα λεφτά προφανώς ρε παιδια μάλλον η τιμωρία έπαιξε τον ρόλο της χαζοχαζζετα.
- buffalobill4
Φερε βαρελα φερε και παπα σενεγκαλ και ειμαι καλυμενος στην αμυνα.
- buffalobill4
Αυτο ακριβως σκεφτηκα κ εγω ειςace79grpaok έγραψε:Για να λέει ο ζουζουλιας ότι έκλεισε με 2 φορες λιγότερα λεφτά προφανώς ρε παιδια μάλλον η τιμωρία έπαιξε τον ρόλο της χαζοχαζζετα.
Οκ, ας πω τη γνώμη μου για τις επιλογές ως τώρα.
-Λέο Μάτος. Καλή μεταγραφή θεωρητικά, πολύ καλή κίνηση.
- Σακχόφ. Ποιος ο λόγος να βιαστείς να πάρεις κι άλλο 8άρι τη στιγμή που έχεις Τσίμι, Χαρίση, Κάτσε (που ακόμα δεν πουλήθηκε). Παίχτης που πιθανόν να έχει τα προβλήματα προσαρμογής του Σάμπο και πιάνει και θέση ξένου. Κι έχεις κι άλλα 3 οχτάρια Σάμπο, Αντώνη και Γκολάσα που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, μέχρι στιγμής είναι όλοι εδώ. Σίγουρα άλλο ένα οχτάρι δεν ήταν βασική προτεραιότητα πάντως ώστε να ναι πρώτη μεταγραφή.
- Τζαλμά. Μπορεί να είναι καλός παίχτης, μπορεί όμως να μην είναι καλύτερος του Γκάρι ή του Μακ. Και οκ, ο Μακ θα πουληθεί. Αν όμως ο Γκάρι είναι καλύτερος γιατί δίνεις του Τζαλμά τα διπλάσια. Με 800 ακούστηκε ότι έκλεισε. Ο Γκάρι δεν πρέπει να ζητήσει τα ίδια τουλάχιστον λεφτά? Πέρα απ αυτό θα ήθελα ένα εξτρέμ με άλλα στοιχεία, να είναι καλός στο κλειστό παιχνίδι, κλειστή τρίπλα, στημένα, μακρινό σουτ.
Πάμε τώρα σε όσους ακούγονται. Βαρέλα οκ, καλός φαίνεται αρκεί να μην έχει δίπλα Τζαβέλα γιατί πάλι θα τρώμε κεφαλιές στα στημένα. Όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι μεταγραφές επιπέδου. Κρέσπο, Αγκάτζι, κάτι άλλοι περίεργοι. Για Μπόικο δεν ξέρω τι αξίζει. Στην Τουρκία πάντως δεν έπιασε και είναι και πανάκριβος.
Τερματά έπρεπε να έχουμε βρει από το Μάη. Κεντρικό αμυντικό επίσης. Κι αν δεν είχε διαλυθεί η Ντνίπρο δηλαδή θα είχαμε φέρει μόνο το Τζαλμά? Ή οι Ουκρανοί έχουν προτεραιότητα απέναντι άλλων λόγω Μίχελς? Αυτά δεν μ αρέσουν και τις θεωρώ τραγικές επιλογές και μακάρι να διαψευστώ. Για το Ζοζούλια τα έχω γράψει στο προηγούμενο μήνυμα.
-Λέο Μάτος. Καλή μεταγραφή θεωρητικά, πολύ καλή κίνηση.
- Σακχόφ. Ποιος ο λόγος να βιαστείς να πάρεις κι άλλο 8άρι τη στιγμή που έχεις Τσίμι, Χαρίση, Κάτσε (που ακόμα δεν πουλήθηκε). Παίχτης που πιθανόν να έχει τα προβλήματα προσαρμογής του Σάμπο και πιάνει και θέση ξένου. Κι έχεις κι άλλα 3 οχτάρια Σάμπο, Αντώνη και Γκολάσα που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, μέχρι στιγμής είναι όλοι εδώ. Σίγουρα άλλο ένα οχτάρι δεν ήταν βασική προτεραιότητα πάντως ώστε να ναι πρώτη μεταγραφή.
- Τζαλμά. Μπορεί να είναι καλός παίχτης, μπορεί όμως να μην είναι καλύτερος του Γκάρι ή του Μακ. Και οκ, ο Μακ θα πουληθεί. Αν όμως ο Γκάρι είναι καλύτερος γιατί δίνεις του Τζαλμά τα διπλάσια. Με 800 ακούστηκε ότι έκλεισε. Ο Γκάρι δεν πρέπει να ζητήσει τα ίδια τουλάχιστον λεφτά? Πέρα απ αυτό θα ήθελα ένα εξτρέμ με άλλα στοιχεία, να είναι καλός στο κλειστό παιχνίδι, κλειστή τρίπλα, στημένα, μακρινό σουτ.
Πάμε τώρα σε όσους ακούγονται. Βαρέλα οκ, καλός φαίνεται αρκεί να μην έχει δίπλα Τζαβέλα γιατί πάλι θα τρώμε κεφαλιές στα στημένα. Όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι μεταγραφές επιπέδου. Κρέσπο, Αγκάτζι, κάτι άλλοι περίεργοι. Για Μπόικο δεν ξέρω τι αξίζει. Στην Τουρκία πάντως δεν έπιασε και είναι και πανάκριβος.
Τερματά έπρεπε να έχουμε βρει από το Μάη. Κεντρικό αμυντικό επίσης. Κι αν δεν είχε διαλυθεί η Ντνίπρο δηλαδή θα είχαμε φέρει μόνο το Τζαλμά? Ή οι Ουκρανοί έχουν προτεραιότητα απέναντι άλλων λόγω Μίχελς? Αυτά δεν μ αρέσουν και τις θεωρώ τραγικές επιλογές και μακάρι να διαψευστώ. Για το Ζοζούλια τα έχω γράψει στο προηγούμενο μήνυμα.
αν έρθει αυτό το αλάνι ειμαι υπερευχαριστημένος, ο άνθρωπας ειναι ταυρί κανονικό ,
τέτοιο παίκτη δέν έχουμε
και εννοειτε δεν με ενδιαφέρει η τιμωρία του,πλάκα κανουμε τωρα ;
τέτοιο παικτρόνι στην ηλικία του, ούτε στα ονειρά μας ...να μαστε λιγο σοβαροί
τέτοιο παίκτη δέν έχουμε
και εννοειτε δεν με ενδιαφέρει η τιμωρία του,πλάκα κανουμε τωρα ;
τέτοιο παικτρόνι στην ηλικία του, ούτε στα ονειρά μας ...να μαστε λιγο σοβαροί
Καλος πρεπει να ειναι ο Ζουμπουλιας αν ερθει, μακαρι να προσφερει αυτα που μπορει και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι. Ο Βαρελας παντως με καιει περισσοτερο να κλεισει.
Θυμάμαι τον Πάπα με τη Μέταλιστ. Τι παικταράς ήταν αυτός??? Είχαμε πάθει πλάκα όλοι. Θηρίο. Τώρα στα 32 του δεν ξέρω..
Αν δεν κάτσει του Βαρέλα όμως μέσα με τα 1000!!
Αν δεν κάτσει του Βαρέλα όμως μέσα με τα 1000!!