Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φουτσίνι έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Θα ηθελα πολυ καποιος να μου απαντησει ποια ειναι αυτα τα επιτευγματα του Σλοβακου που τον εχουν φερει τοσο ψηλα στην εκτιμηση πολλων,εκτος και αν απλα τον υπερασπιζομαστε εις βαρος του Σαββιδη.Οσο και αν πληγωσει φιλους κυνηγους φαντασματων ,το σημερινο αρθρο της πληγης κατα πολλους του ΠΑΟΚ, με βρισκει συμφωνο στο 100% και θα μπορουσα να το εχω γραψει εγω.Δεν ειναι η στελεχωση σε προσωπα της ομαδας ,που βολευει καποιους να ριξουν τις ευθυνες στον Ιβαν, γιατι εκεινος τα εγκρινει ,που με απασχολει περισσοτερο,αν και δικη του νομιζω ηταν η δηλωση πως δεν βιιαζομαστε για κινησεις καθως το ροστερ ειναι ετοιμο να μπει στις υποχρεωσεις.Θα ηθελα πολυ καποιος να μου πει τι εχει πετυχει ο Σλοβακος σε ολους τους αλλους τομεις ευθυνης του,την λειτουργια του τμηματος,την νοοτροπια του τμηματος,τον τροπο που οι παικτες μας αντιμετωπιζουν την ομαδα,την πειθαρχεια,την εικονα εκτος αγωνιστικων χωρων,το πως παικτες πανε και ερχονται χωρις τον παραμικρο σεβασμο στην ομαδα και πολλα αλλα πολυ πιο σημαντικα απο το ροστερ,αμιγως στον τομεα ευθυνης του ΤΔ, εκτος και αν ειναι και αυτη εντολη του Σαββιδη προς αυτον...

Y.Γ Το λαθος του Σαββιδη ηταν η επιλογη του Μιχελ αρχικα,οπως και εκτος λογικης απο την στιγμη που πηρε την ομαδα ειναι σχεδον το συνολο των παραγοντων και οχι μονο που εχεθ προσλαβει.Δυστυχως ο ΠΑΟΚ εχασε το τρενο την μερα που προτιμηθηκε ο ΑΑ αντι του Σαντος.
Περυσι αρχες αυγουστου ησουνα ετοιμος σαν ομαδα εχοντας ενα πληρες ροστερ την ωρα που αρχη της προηγουμενης χρονιας ειχες ενα υπεραριθμο αναρχο ροστερ.

Βρηκε παικτες ελευθερους και αρκετα ποιοτικους που το μονο που μπορεις να πεις ειναι οτι εχουν τσιμπημενο μισθο.

Αν δεν κουράζω βοήθησε με και εμένα.
1) Μάτος κ σακχοφ; επίτευγμα ότι απο ομάδα που καταστράφηκε έφερες δυο παίχτες; Ισχύει το ποιοτικός για σακχοφ, μας ανέβασε ποιοτικά στα χάφ ;

2) Απο που προκύπτει ότι δεν συμφωνούσε για ουαρντα; απο την συμμετοχή του χωρις προετοιμασία στο φιλικό; Επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος δεν ειναι; Κόπηκαν οι κακες εξωαγωνιστικές επιρροές ( το μέλλον θα δείξει) κ άρχισαν οι ενδοαγωνιστικες. Στην αρχή οι φίλαθλοι δακρύζουν απο το θέαμα κ στο τέλος απο το αποτέλεσμα.

Η ευθύνη του κόστους μεταγραφής έχεις δίκιο, βαραίνει άλλον, όλοι ξέρουμε ποιον. Αλλα αν δεν βαριέσαι απάντησε μου κατι που έχω ρωτήσει πολλές φορές. Ο συμπαθέστατος κ σοβαρός (ποτε δεν είπα το αντίθετο) Μιχελ που το έμαθε το ποδοσφαιρο; ποιο ειναι το βιογραφικό του; Απο μια σοβαρή εταιρεία ( δεν λέω ομάδα) με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ; Ξένες γλώσσες , αδέκαστος ως διαιτητής κερδίζοντας τον σεβασμό, καλά ρωσικά κ δημόσιες σχέσεις; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εχει καλυτερο κοντρόλ απο εσένα; Επαναλαμβάνω δεν τον θεωρώ υπαίτιο.

Μπορω να παρω μια 11αδα ετοιμων παικτων απο ομαδες που δεν εχουν.;;;οταν σου επαιρνε ο γαβρος οκκα,καφε,γεωργιαδη δεν ειδα να ζνομπαρουν στο λιμανι.
Μακαρι να επαιρνα 5 ματος χωρις να δωσω φραγκο.
Ο σακχοφ περυσι ισως ηταν το πιο σταθερο σου χαφ,δινοντας και 8!! γκολ.αν ειχε δωσει κι αλλα 8 το φορ σου θ χες παρει πρωταθλημα.

Για ουαρντα ειπα οτι δεν το θελουν.προσπαθουν να το δωσουν.

Το που εμαθε μπαλα;;;μια δε με αφορα.γιατι ολοι οι προπονηταραδες που μαθανε;;;
Τα περισσοτερα μανατζεριλικια ειναι.

Εγω το εργο ειδα περυσι και μ αρεσε.φετος εκανε το μεγαλο λαθος που δεν περασε τη δικη του αποψη.
Και εσυ μπορει να εχεις καλυτετο κοντρολ.και ολοι εδω μεσα αν μας ρωτησεις θα τα καταφερναμε καλυτερα.ειναι το μονο σιγουρο.

Και ο τουντουρ καλυτερο κοντρολ εχει απο σενα...αλλα...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

giapas έγραψε:Επίσης ο ίδιος δήλωσε ότι εισηγήθηκε θετικά για Βιερίνια εδώ και 1.5 μήνα κι ακόμα περιμένουμε.

Ο τδ , εισηγήθηκε. Από μόνο του ανέκδοτο. Ο τδ είναι για να παίρνει αποφάσεις , όχι για να εισηγείται.
Έχω πει εδώ και χρόνια ότι στον ΠΑΟΚ ο ΤΔ είναι ο σκάουτερ που εισηγείται και τελικά ο ΤΔ είναι ο Ιβάν. Γενικά έχω πάψει να ασχολούμαι εδώ και καιρό πλέον με τον ΠΑΟΚ διοικητικα. It is what it is, το έχω πάρει πρέφα και απλά γελάω - ουτε χαλιέμαι, ούτε τα μυαλά μου άλλο πονάνε. Μόνο λίγη μπαλίτσα κατά διαστήματα περιμένω και κάνα κυπελλάκι αν είμαστε φορμαρισμένοι.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Ξαναρωτάω γιατί δεν πήρα απάντηση.
Άντε και έφυγε ο μιχελ. Καί?
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Παντελής Κωνσταντινίδης.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Θα τα αλλάξει όλα αδελφέ? εξάλλου εκεί δεν είναι?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι ρωτας και εσυ ρε φιλε.Λυσεις παντα υπαρχουν και σιγουρα πολυ καλυτερες του Μιχελ.Το ερωτημα ειναι κατα ποσο η επιλογη του Ιβαν θα ειναι η σωστη και καπου εκει παγωνουμε ολοι.Εγω παντως γενικα και ειδικα για το ελληνικο πρωταθλημα ειμαι του μοντελου που θελει τον προπονητη να ειναι το αφεντικο, ειδικα οσον αφορα την δημιουργια της ομαδας ,αλλα για να γινει αυτο σιγουρα θες κατι διαφορετικο απο προπονητες επιπεδου Λουτσεσκου η Στανογεβιτς.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Πλάκα κάνω για τον Π.Κ., προφανώς είναι και αυτός μέρος του προβλήματος.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Κοντά είμαστε.Για μένα το ερώτημα(και το στοίχημα) είναι κατά πόσο ο τεχνικός διευθυντής που θα έρθει θα μπορεί να δουλέψει ελεύθερα χωρίς παρεμβασεις και καπελωματα .
Από αυτά που έχω δεί μέχρι τώρα πάντως διατηρώ αμφιβολίες.Δεν θέλω να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

giapas έγραψε:Επίσης ο ίδιος δήλωσε ότι εισηγήθηκε θετικά για Βιερίνια εδώ και 1.5 μήνα κι ακόμα περιμένουμε.

Ο τδ , εισηγήθηκε. Από μόνο του ανέκδοτο. Ο τδ είναι για να παίρνει αποφάσεις , όχι για να εισηγείται.
Την απόφαση την πήρε εδώ και καιρό ναι...και περιμένουμε γιατί για να φέρει τον οποιονδήποτε πρέπει να ξοδευτούν τουλάχιστον 3 εκατομμύρια....εδώ ο ενρίκε κόστισε τόσα αγορά + συμβόλαιο...σα να πάει ο πρότζεκτ μάνατζερ στην εταιρία και να λέει να οκ θα τα τελειώσω όλα στην ώρα τους αλλά το προτζεκτ τελικά θα κοστίσει τα 3πλάσια απ ότι αναμενόταν....μάλλον 9 στις 10 την τελική έγκριση θα την δώσει η διεύθυνση.
Η ομάδα δεν νοσεί απ τον Μίχελ φυσικά αλλά το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο είνα ότι ο βάζελος και η αεκ με ελεύθερους και συμβόλαια της πο@τσας έχουν καλύτερους απ τον Ενρίκε και τον κάθε Ενρίκε, αυτό είναι το πρόβλημα, στο αγωνιστικό τουλάχιστον

Από κει και πέρα όποιος και να ρθει αν θα χει τον Ιβάν και τον Γιώργη να παρεμβαίνουν στο αγωνιστικό μια ζωή πάνω κάτω τα ίδια θα χουμε, δευτεροτέταρτοι στην καλύτερη...αν φύγει ο Ιβάν και ο Γιώργης Ιβάν θα λέμε και θα κλαίμε
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Η γενική πεποίθηση για τη δουλειά του Μίχελ είναι ότι πέρυσι με τον Ίβιτς συνεργάστηκαν αρμονικά και έφτιαξαν μια ποιοτική ομάδα. Μετά τη φυγή όμως του Ίβιτς και το γενικότερο μπέρδεμα που ακολούθησε δέχτηκε παρεμβάσεις, καθυστέρησε στον σχεδιασμό λόγω Ιβάν και αλλαγής προπονητών και το αποτέλεσμα ήρθε ως Νέμεσις. Σωστά όλα αυτά αλλά υπάρχει ένα μεγάλο λάθος. Η περσινή ομάδα ήταν πολύ λιγότερο ποιοτική απ όσο πιστεύει πολύς κόσμος και σίγουρα κι ο ίδιος ο Μίχελ, κι εκεί είναι η παγίδα. Και αποδεικνύεται όχι τόσο από τους φετινούς αγώνες αλλά από τους περσινούς, με τους σοβαρούς εννοείται αντιπάλους, που σε πάρα πολλούς φάνηκε το πρόβλημα. Ο συλλογισμός λοιπόν που γίνεται ξεκινάει από λανθασμένη βάση και είναι όλος λανθασμένος. Και είναι ο βασικός λόγος που δεν μπορούν πολλοί να εξηγήσουν τι συμβαίνει με το ρόστερ και γιατί δεν παίζουν μπάλα. Γιατί πέρυσι στο καλό της διάστημα με τους εύκολους αντιπάλους και το ένα ματς τη βδομάδα η ομάδα έπαιζε στο ταβάνι της. Για δύο μήνες και μετά πάλι κατηφόρα που διαρκεί ακόμα. Πέρα απ αυτό το διάστημα μόνο αναλαμπές από τις καύλες του Γκάρι και του Πρίγιο.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Να πω μεταξύ σοβαρού κι αστείου ότι τις καλύτερες πινελιές σε ένα ρόστερ τελικά τις είχε βάλει ο Πανντελής Κων/νίδης όσο ήταν τ.δ.
Και προπονητάρα διαπραγματεύτηκε και πήρε και παίκτες σε θέσεις που πονούσαμε. Όχι ότι του βγήκαν άριστοι, αλλά ρε φίλε πετύχαινε τις θέσεις.
Τι λαίλαπα είναι αυτοί με τους τδ που παίρνουν παίκτες είτε σε θέσεις που χουμε, είτε δε παίρνουν εκεί που πονάμε.

Βέβαια αυτο γίνεται αν δε ξέρεις πόσα έχεις να ξοδέψεις και πρέπει να πάρεις το οκ μέσω skype
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Πάντα υπάρχει εξιλαστήριο θύμα στον ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Αν δεν κουράζω βοήθησε με και εμένα.
1) Μάτος κ σακχοφ; επίτευγμα ότι απο ομάδα που καταστράφηκε έφερες δυο παίχτες; Ισχύει το ποιοτικός για σακχοφ, μας ανέβασε ποιοτικά στα χάφ ;
2) Απο που προκύπτει ότι δεν συμφωνούσε για ουαρντα; απο την συμμετοχή του χωρις προετοιμασία στο φιλικό; Επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος δεν ειναι; Κόπηκαν οι κακες εξωαγωνιστικές επιρροές ( το μέλλον θα δείξει) κ άρχισαν οι ενδοαγωνιστικες. Στην αρχή οι φίλαθλοι δακρύζουν απο το θέαμα κ στο τέλος απο το αποτέλεσμα.

Η ευθύνη του κόστους μεταγραφής έχεις δίκιο, βαραίνει άλλον, όλοι ξέρουμε ποιον. Αλλα αν δεν βαριέσαι απάντησε μου κατι που έχω ρωτήσει πολλές φορές. Ο συμπαθέστατος κ σοβαρός (ποτε δεν είπα το αντίθετο) Μιχελ που το έμαθε το ποδοσφαιρο; ποιο ειναι το βιογραφικό του; Απο μια σοβαρή εταιρεία ( δεν λέω ομάδα) με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ; Ξένες γλώσσες , αδέκαστος ως διαιτητής κερδίζοντας τον σεβασμό, καλά ρωσικά κ δημόσιες σχέσεις; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εχει καλυτερο κοντρόλ απο εσένα; Επαναλαμβάνω δεν τον θεωρώ υπαίτιο.[/quote]

Μπορω να παρω μια 11αδα ετοιμων παικτων απο ομαδες που δεν εχουν.;;;οταν σου επαιρνε ο γαβρος οκκα,καφε,γεωργιαδη δεν ειδα να ζνομπαρουν στο λιμανι.
Μακαρι να επαιρνα 5 ματος χωρις να δωσω φραγκο.
Ο σακχοφ περυσι ισως ηταν το πιο σταθερο σου χαφ,δινοντας και 8!! γκολ.αν ειχε δωσει κι αλλα 8 το φορ σου θ χες παρει πρωταθλημα.

Για ουαρντα ειπα οτι δεν το θελουν.προσπαθουν να το δωσουν.

Το που εμαθε μπαλα;;;μια δε με αφορα.γιατι ολοι οι προπονηταραδες που μαθανε;;;
Τα περισσοτερα μανατζεριλικια ειναι.

Εγω το εργο ειδα περυσι και μ αρεσε.φετος εκανε το μεγαλο λαθος που δεν περασε τη δικη του αποψη.
Και εσυ μπορει να εχεις καλυτετο κοντρολ.και ολοι εδω μεσα αν μας ρωτησεις θα τα καταφερναμε καλυτερα.ειναι το μονο σιγουρο.

Και ο τουντουρ καλυτερο κοντρολ εχει απο σενα...αλλα...[/quote

Φίλε μου σουρμε επέτρεψε μου,
Ο σακχοφ σε ανέβασε επίπεδο;
Η συμμετοχή στο πλιάτσικο της κατόχου ΟΥΕΦΑ απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις κ σκαουτινγ;
Φυσικά κ εχει καλυτερο κοντρόλ απο εμένα ο Τουντορ,το πιθανοτερο κ ο Φορτουλα να εχει. Εχει κάνει πολλα περισσότερα κοντρόλ κ για αυτό ειναι καλυτερος. Το ίδιο πράγμα λέμε.
Για να μην μακρηγορούμε, διαφωνείς ότι ο επικεφαλής του ποδοσφ. τμήματος πρεπει να ξέρει , αν όχι την περισσότερη, σίγουρα πολλα καντάρια μπαλα;
Αυτος που θα χαράξει την ποδοσφ. φιλοσοφία της ομάδας κ θα κάνει τις ανάλογες επιλογές;
Σοβαρή εταιρεία δηλ να προσλάβει ως επικεφαλή του ιατρικού τμήματος έναν γνωστό, πολύγλωσσο κ με διασυνδέσεις φυσιοθεραπευτή; Μετα απο μερικά αποτυχημένα χειρουργεία θα έβγαινες να πεις κατω τα χέρια απο τον επικεφαλή του ιατρικού τμήματος.
Αν εμείς δεν σεβόμαστε την ομάδα μας κανεις επενδυτής ή έμμισθος σ αυτή δεν θα το κάνει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν δεν κανουμε άλλες μετεγγραφες που κατι ιςως τετοιο διαφαίνεται με βασει την μη λογική σαββιδη
Ξενοικιασε φάε γυρο όσο μπορεις
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

τελείωσες άδικα .... σε έφαγε το ποντίκι.... Άιντε τέρμα ο ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”