Φουτσίνι έγραψε:Περυσι αρχες αυγουστου ησουνα ετοιμος σαν ομαδα εχοντας ενα πληρες ροστερ την ωρα που αρχη της προηγουμενης χρονιας ειχες ενα υπεραριθμο αναρχο ροστερ.sourmenetes έγραψε:joshua έγραψε:Θα ηθελα πολυ καποιος να μου απαντησει ποια ειναι αυτα τα επιτευγματα του Σλοβακου που τον εχουν φερει τοσο ψηλα στην εκτιμηση πολλων,εκτος και αν απλα τον υπερασπιζομαστε εις βαρος του Σαββιδη.Οσο και αν πληγωσει φιλους κυνηγους φαντασματων ,το σημερινο αρθρο της πληγης κατα πολλους του ΠΑΟΚ, με βρισκει συμφωνο στο 100% και θα μπορουσα να το εχω γραψει εγω.Δεν ειναι η στελεχωση σε προσωπα της ομαδας ,που βολευει καποιους να ριξουν τις ευθυνες στον Ιβαν, γιατι εκεινος τα εγκρινει ,που με απασχολει περισσοτερο,αν και δικη του νομιζω ηταν η δηλωση πως δεν βιιαζομαστε για κινησεις καθως το ροστερ ειναι ετοιμο να μπει στις υποχρεωσεις.Θα ηθελα πολυ καποιος να μου πει τι εχει πετυχει ο Σλοβακος σε ολους τους αλλους τομεις ευθυνης του,την λειτουργια του τμηματος,την νοοτροπια του τμηματος,τον τροπο που οι παικτες μας αντιμετωπιζουν την ομαδα,την πειθαρχεια,την εικονα εκτος αγωνιστικων χωρων,το πως παικτες πανε και ερχονται χωρις τον παραμικρο σεβασμο στην ομαδα και πολλα αλλα πολυ πιο σημαντικα απο το ροστερ,αμιγως στον τομεα ευθυνης του ΤΔ, εκτος και αν ειναι και αυτη εντολη του Σαββιδη προς αυτον...
Y.Γ Το λαθος του Σαββιδη ηταν η επιλογη του Μιχελ αρχικα,οπως και εκτος λογικης απο την στιγμη που πηρε την ομαδα ειναι σχεδον το συνολο των παραγοντων και οχι μονο που εχεθ προσλαβει.Δυστυχως ο ΠΑΟΚ εχασε το τρενο την μερα που προτιμηθηκε ο ΑΑ αντι του Σαντος.
Βρηκε παικτες ελευθερους και αρκετα ποιοτικους που το μονο που μπορεις να πεις ειναι οτι εχουν τσιμπημενο μισθο.
Αν δεν κουράζω βοήθησε με και εμένα.
1) Μάτος κ σακχοφ; επίτευγμα ότι απο ομάδα που καταστράφηκε έφερες δυο παίχτες; Ισχύει το ποιοτικός για σακχοφ, μας ανέβασε ποιοτικά στα χάφ ;
2) Απο που προκύπτει ότι δεν συμφωνούσε για ουαρντα; απο την συμμετοχή του χωρις προετοιμασία στο φιλικό; Επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος δεν ειναι; Κόπηκαν οι κακες εξωαγωνιστικές επιρροές ( το μέλλον θα δείξει) κ άρχισαν οι ενδοαγωνιστικες. Στην αρχή οι φίλαθλοι δακρύζουν απο το θέαμα κ στο τέλος απο το αποτέλεσμα.
Η ευθύνη του κόστους μεταγραφής έχεις δίκιο, βαραίνει άλλον, όλοι ξέρουμε ποιον. Αλλα αν δεν βαριέσαι απάντησε μου κατι που έχω ρωτήσει πολλές φορές. Ο συμπαθέστατος κ σοβαρός (ποτε δεν είπα το αντίθετο) Μιχελ που το έμαθε το ποδοσφαιρο; ποιο ειναι το βιογραφικό του; Απο μια σοβαρή εταιρεία ( δεν λέω ομάδα) με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ; Ξένες γλώσσες , αδέκαστος ως διαιτητής κερδίζοντας τον σεβασμό, καλά ρωσικά κ δημόσιες σχέσεις; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εχει καλυτερο κοντρόλ απο εσένα; Επαναλαμβάνω δεν τον θεωρώ υπαίτιο.
Μπορω να παρω μια 11αδα ετοιμων παικτων απο ομαδες που δεν εχουν.;;;οταν σου επαιρνε ο γαβρος οκκα,καφε,γεωργιαδη δεν ειδα να ζνομπαρουν στο λιμανι.
Μακαρι να επαιρνα 5 ματος χωρις να δωσω φραγκο.
Ο σακχοφ περυσι ισως ηταν το πιο σταθερο σου χαφ,δινοντας και 8!! γκολ.αν ειχε δωσει κι αλλα 8 το φορ σου θ χες παρει πρωταθλημα.
Για ουαρντα ειπα οτι δεν το θελουν.προσπαθουν να το δωσουν.
Το που εμαθε μπαλα;;;μια δε με αφορα.γιατι ολοι οι προπονηταραδες που μαθανε;;;
Τα περισσοτερα μανατζεριλικια ειναι.
Εγω το εργο ειδα περυσι και μ αρεσε.φετος εκανε το μεγαλο λαθος που δεν περασε τη δικη του αποψη.
Και εσυ μπορει να εχεις καλυτετο κοντρολ.και ολοι εδω μεσα αν μας ρωτησεις θα τα καταφερναμε καλυτερα.ειναι το μονο σιγουρο.
Και ο τουντουρ καλυτερο κοντρολ εχει απο σενα...αλλα...