Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
BIacky

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από BIacky »

Εγώ κανένα Σέρβο δε τον θεωρώ μαλακα....Προφανώς ούτε ο Ιβιτς ούτε ο Στανο ήταν προπονηταραδες αλλά ο ενας την έκανε για διάφορους περιεργους λόγους(προσωπικη μου αποψη) που αν τους πω το μπαν έρχεται και ο άλλος μας είπε ας έρθουν οι μεταγραφές και βλέπουμε....Εμείς βέβαια φεραμε τελικά αυτόν που έβλεπε τα πάντα ροδινα,το ρόστερ εκπληκτικό και πολλά άλλα....5 χρόνια με Ιβαν και τα ίδια και τα ίδια....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας κανουμε παντως λιγη υπομονη μεχρι 31/8.Την επομενη Παρασκευη θα μπορουμε να πουμε πολλα περισσοτερα για τον Μιχελ και οχι μονο.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Θα ηθελα πολυ καποιος να μου απαντησει ποια ειναι αυτα τα επιτευγματα του Σλοβακου που τον εχουν φερει τοσο ψηλα στην εκτιμηση πολλων,εκτος και αν απλα τον υπερασπιζομαστε εις βαρος του Σαββιδη.Οσο και αν πληγωσει φιλους κυνηγους φαντασματων ,το σημερινο αρθρο της πληγης κατα πολλους του ΠΑΟΚ, με βρισκει συμφωνο στο 100% και θα μπορουσα να το εχω γραψει εγω.Δεν ειναι η στελεχωση σε προσωπα της ομαδας ,που βολευει καποιους να ριξουν τις ευθυνες στον Ιβαν, γιατι εκεινος τα εγκρινει ,που με απασχολει περισσοτερο,αν και δικη του νομιζω ηταν η δηλωση πως δεν βιιαζομαστε για κινησεις καθως το ροστερ ειναι ετοιμο να μπει στις υποχρεωσεις.Θα ηθελα πολυ καποιος να μου πει τι εχει πετυχει ο Σλοβακος σε ολους τους αλλους τομεις ευθυνης του,την λειτουργια του τμηματος,την νοοτροπια του τμηματος,τον τροπο που οι παικτες μας αντιμετωπιζουν την ομαδα,την πειθαρχεια,την εικονα εκτος αγωνιστικων χωρων,το πως παικτες πανε και ερχονται χωρις τον παραμικρο σεβασμο στην ομαδα και πολλα αλλα πολυ πιο σημαντικα απο το ροστερ,αμιγως στον τομεα ευθυνης του ΤΔ, εκτος και αν ειναι και αυτη εντολη του Σαββιδη προς αυτον...

Y.Γ Το λαθος του Σαββιδη ηταν η επιλογη του Μιχελ αρχικα,οπως και εκτος λογικης απο την στιγμη που πηρε την ομαδα ειναι σχεδον το συνολο των παραγοντων και οχι μονο που εχεθ προσλαβει.Δυστυχως ο ΠΑΟΚ εχασε το τρενο την μερα που προτιμηθηκε ο ΑΑ αντι του Σαντος.
Περυσι αρχες αυγουστου ησουνα ετοιμος σαν ομαδα εχοντας ενα πληρες ροστερ την ωρα που αρχη της προηγουμενης χρονιας ειχες ενα υπεραριθμο αναρχο ροστερ.

Βρηκε παικτες ελευθερους και αρκετα ποιοτικους που το μονο που μπορεις να πεις ειναι οτι εχουν τσιμπημενο μισθο.

Αν δεν κουράζω βοήθησε με και εμένα.
1) Μάτος κ σακχοφ; επίτευγμα ότι απο ομάδα που καταστράφηκε έφερες δυο παίχτες; Ισχύει το ποιοτικός για σακχοφ, μας ανέβασε ποιοτικά στα χάφ ;

2) Απο που προκύπτει ότι δεν συμφωνούσε για ουαρντα; απο την συμμετοχή του χωρις προετοιμασία στο φιλικό; Επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος δεν ειναι; Κόπηκαν οι κακες εξωαγωνιστικές επιρροές ( το μέλλον θα δείξει) κ άρχισαν οι ενδοαγωνιστικες. Στην αρχή οι φίλαθλοι δακρύζουν απο το θέαμα κ στο τέλος απο το αποτέλεσμα.

Η ευθύνη του κόστους μεταγραφής έχεις δίκιο, βαραίνει άλλον, όλοι ξέρουμε ποιον. Αλλα αν δεν βαριέσαι απάντησε μου κατι που έχω ρωτήσει πολλές φορές. Ο συμπαθέστατος κ σοβαρός (ποτε δεν είπα το αντίθετο) Μιχελ που το έμαθε το ποδοσφαιρο; ποιο ειναι το βιογραφικό του; Απο μια σοβαρή εταιρεία ( δεν λέω ομάδα) με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ; Ξένες γλώσσες , αδέκαστος ως διαιτητής κερδίζοντας τον σεβασμό, καλά ρωσικά κ δημόσιες σχέσεις; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εχει καλυτερο κοντρόλ απο εσένα; Επαναλαμβάνω δεν τον θεωρώ υπαίτιο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Αν αυτες αφορουν κατι τοσο θεμελιωδες οσο ειναι ο προπονητης μιας ομαδας? Και σε ξαναρωτω,λες ο Σαββιδης που και αν εχει εγκρινει ποσα για ποσα,πχ μονο για τερματοφυλακες 4-5 μυρια τα τελευταια χρονια και μονο φετος ενω εχει τερματοφυλακα που αμοιβεται με 500.000 στον παγκο πηρε αλλους 2 τον ενα με αγορα,να ορθωσε το αναστημα του μονο για τον μισθο του προπονητη? Ειναι δυνατον να ειπε οκ για 2 μυρια αγορας απο την Αργεντινη αλλα να ειπε οχι για 500.000 παραπανω απο τον Στανογεβιτς ξερω γω στον Ραμος γιατι εκρινε πως δεν ειχε κατι καλυτερο να του προσφερει η ακομα για τους συνομωσιολογους πως δεν θελει εντονη προσωπηκοτητα στον παγκο αλλα υποχοιρια ο ιδιος που απεριψε τον Πασιεντζα για τον Στεφενς?
Η διαφορά είναι ότι αν μπει στον Χ στανο λουτσεσκου και αρχίσει τα γνωστά καραγκιοζηλικια το πιο πιθανό είναι να μην γίνει τίποτα.
Φαντάζεσαι όμως κάτι τέτοιο να το κάνει στον Σάντος ή στον μπαμπά λουτσεσκου?
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

joshua έγραψε:Ας κανουμε παντως λιγη υπομονη μεχρι 31/8.Την επομενη Παρασκευη θα μπορουμε να πουμε πολλα περισσοτερα για τον Μιχελ και οχι μονο.
Την άλλη Παρασκευή θα μας απασχολήσει σοβαρά ο φάκελος Ιβαν. Ειδάλλως στρουθοκαμηλίζουμε . Ο Μιχελ καλο παιδί φαίνεται, όσα του ζητούν κ όσα μπορει τα προσφέρει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιατι τοτε επελεξε με προσωπηκη παρεμβαση τον Στεφενς? Και αν θελει να κανει απολυτο κουμαντο και να ελεγχει τον προπονητη-τσιρακι του γιατι προσελαβε ΤΔ?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Ρε παιδια καταλαβαινετε οτι περιγραφετε εναν ηλιθιο Σαββιδη, που ενω επιλεγει ο ιδιος προπονητη και οχι ο ΤΔ, αντι να εμπιστευτει στον πρωτο και τον καταρτισμο της ομαδας, οπως γινεται σε τοσες και τοσες ομαδες που δεν ακολουθουν το μοντελο του δευτερου, πληρωνει εναν ΤΔ ετσι χωρις λογο για να τον εχει απλα ως γλαστρα.
Αν έκανε κάτι καλό αυτός ο αποκλεισμός, είναι, θέλω να πιστεύω,
ότι αρκετός κόσμος που πίστευε ότι οι ίδιοι και οι ίδιοι -κάποιοι- κοροϊδεύουν τον Σαββίδη επί πέντε χρόνια τώρα
είναι πλέον πολύ λιγότεροι.
Δεν ξέρω αν είναι αισιόδοξη η σκέψη μου, dum spiro spero όμως.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Γιατι τοτε επελεξε με προσωπηκη παρεμβαση τον Στεφενς? Και αν θελει να κανει απολυτο κουμαντο και να ελεγχει τον προπονητη-τσιρακι του γιατι προσελαβε ΤΔ?
Γιατί μετά τον Στέφενς κατάλαβε ότι το αρχοντοχωριατηλικι του δεν περνάει σε τέτοιους ανθρώπους.
Δυστυχώς ως πολιτικός πρώτα απ όλα ο Σαββίδης έχει ανάγκη και έχει συνηθίσει τους γες μεν δίπλα του και αυτούς που σκύβουν κεφάλι στα μπινελικια του.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Sick Bastard έγραψε:
joshua έγραψε:Ρε παιδια καταλαβαινετε οτι περιγραφετε εναν ηλιθιο Σαββιδη, που ενω επιλεγει ο ιδιος προπονητη και οχι ο ΤΔ, αντι να εμπιστευτει στον πρωτο και τον καταρτισμο της ομαδας, οπως γινεται σε τοσες και τοσες ομαδες που δεν ακολουθουν το μοντελο του δευτερου, πληρωνει εναν ΤΔ ετσι χωρις λογο για να τον εχει απλα ως γλαστρα.
Αν έκανε κάτι καλό αυτός ο αποκλεισμός, είναι, θέλω να πιστεύω,
ότι αρκετός κόσμος που πίστευε ότι οι ίδιοι και οι ίδιοι -κάποιοι- κοροϊδεύουν τον Σαββίδη επί πέντε χρόνια τώρα
είναι πλέον πολύ λιγότεροι.
Δεν ξέρω αν είναι αισιόδοξη η σκέψη μου, dum spiro spero όμως.
Σωστό, αργά ή γρήγορα θα ερχόταν αυτή η στιγμή. Εμένα με ζώνουν τα φίδια λίγο που δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η γνωστή μεταμεσονύχτια σύσκεψη μέσω skype.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καταλαβαινεις οτι με την ιδια λογικη, χωρις να λεω οτι ειναι σωστη η λαθος, κανεις δεν μπορει να ξερει με σιγουρια, ο Μιχελ δεν μπορει να εχει αλλο ρολο παρα του yes sir και για αυτο εχει τοποθετηθει στην θεση, αρα δεν ειναι δυνατον καποιοι να τον επικροτουν, καθως ειναι απλα αχυρανθρωπος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλή συνεχεια στην καριέρα σου

αναγραμματισμός ειναι κοντα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:1...Γιατι τοτε επελεξε με προσωπηκη παρεμβαση τον Στεφενς?
2...Και αν θελει να κανει απολυτο κουμαντο και να ελεγχει τον προπονητη-τσιρακι του γιατι προσελαβε ΤΔ?
1...Γιατί όταν επέλεξε τον Στέφενς θεώρησε πως έκανε ό,τι καλύτερο και όντως έτσι ήταν...Αλλά για πόσο κράτησε?

2...Θέλει το απόλυτο κουμάντο και να χει κι ασπίδα κι αυτός και ο αληθινός Τ.Δ., που δεν βγαίνει φόρα παρτίδα...

Μετά από τόσα post για "κυνήγια", για "7άρια και 5άρια" και "με μαλαματίνες", τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε?
Αν θέλετε να τα πάρουμε απ την αρχή λοιπόν για να βρούμε ενδείξεις για όσα υποστηρίζω, γίνεται μόνο προφορικά!

Ένα μονάχα θα σας θυμίσω για τα μέσα του Γενάρη 2017..."Ερχόμαστε Ελλάδα με τον μεγάλο κι όλα θα λυθούν"!!!!

Όσοι θέλετε να ακούσετε συζήτηση με επιχειρήματα για "αποχρώσες ενδείξεις" μπείτε general, απόψε στις 21:00...

:pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα αν κανει απλα οτι του λεει το αφεντικο του, για ποιον λογο ο δευτερος να τον απομακρυνει?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Γιατι μετα απο καθε στραβη πρεπει να βρισκεται ενας που την πληρωνει. Ο αυτοφωρακιας δηλαδη. Δε λεω οτι ειναι τετοιος ο μιχελ. Δεν ξερω.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Είναι νομίζω εμφανές ότι επί της ουσίας και ερευνητικό ρεπορτάζ σήμερα για ΠΑΟΚ δεν υφίσταται σε κανένα site. Νομίζω ότι ο πόλεμος που ξεκίνησε με τους δημοσιογράφους και τα μέσα δε θα βγάλει πουθενά. Εγώ θέλω να διαβάζω αυθεντικές ειδήσεις για την ομάδα. Δεν χαλάνε τις μεταγραφές οι αρδ, αν είναι να γίνει, συνήθως γίνεται. Επάγγελμα είναι και αυτό, ψωμί βγάζουν οι περισσότεροι. Οι δηλώσεις του Γιώργη και κυρίως οι αλήθειες ότι πχ οι δημοσιογράφοι δεν ταξιδεύουν με την ομάδα, δε βοηθούν. Στην απομόνωση και στην κόντρα δεν ανθίζει τίποτα. Υπάρχουν βέβαια και όρια, που οφείλει να θέτει διάφανα μία καλά οργανωμένη ομάδα. Δε θέλω μυστικοπάθεια κύριε Μίχελ, γιατί δεν εξυπηρετεί πάντα τα συμφέροντα της ομάδας. Εγώ είμαι μόνο με τον ΠΑΟΚ και επιθυμώ, δεν απαιτώ, να ενημερώνομαι, ώστε συνεργατικά να δίναμαι να εισφέρω. Ομάδα χωρίς φιλάθλους δύσκολα στέκεται. Ομάδα εταιρεία χωρίς συνδράμουσα βάση με τίποτα. Μας θέλετε; Δείξτε το. Ε και πόρτα στους μεθυσμένους και στους κανίβαλους. Ξέρετε, ο ΑΜΚΑ στα εισητήρια χρησιμεύει για να φαίνονται και τα παιδιά που θέλουν άλλου είδους βοήθεια και υποστήριξη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”