Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Δηλαδη αυτο που λετε καποιοι ειναι πως ολα στην ομαδα λειτουργουν ρολοι,υπαρχουν παικταραδες σε ολες τις θεσεις,ο ΤΔ τελει υποδειγματικα τα χρεη του οσον αφορα αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα θεματα και μονος λογος για την εικονα της ομαδας με 9 στους 11 ιδιους με την περσινη χρονια ειναι ο Στανογεβιτς που ηταν επιλογη Σαββιδη ενω ο Μιχελ ηθελε να φερει τον Χουαντε Ραμος...
Ζητησες καποιες εξηγησεις για το πως θεωρουμε καλο τον Μιχελ.
Σου απαντησα εγω,μπορει και αλλοι.

Το οτι ειρωνευσαι και πας την κουβεντα στο πουθενα δεν το καταλαβαινω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Δηλαδή πιστεύεις ότι το διαθέσιμο μπάτζετ για προπονητή ήταν πχ 1,5 μυριο ( που τόσο πρέπει να είναι πάνω κάτω σύμφωνα με το συνολικό μπάτζετ της ομάδας) και ο τ.δ έφερε κάποιον με 2 κατοσταρικα?

Μπορεί να ισχύει και αυτό, μπορεί ο μιχελ να έπεισε τον Σαββίδη ότι με προπονητή τύπου λουτσεσκου οι που επιτυχίας είναι μεγαλύτερες απ ότι με προπονητή τύπου Σάντος.

Αν έγινε κάτι τέτοιο τότε μιλάμε για επικίνδυνους ανθρώπους
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

giliopoulos έγραψε:
giapas έγραψε:Επίσης ο ίδιος δήλωσε ότι εισηγήθηκε θετικά για Βιερίνια εδώ και 1.5 μήνα κι ακόμα περιμένουμε.
Ετσι ακριβως. Και ο τζατζαρας μολις τωρα λεει οτι ο μιχελ ειναι ασχετος επειδη το 1μυριο του ουαρντα δεν θελει να το δωσει για βιερινια. Μετα ρε παιδια τι να πουμε. Εχεις κανονικους αρδ που σπερνουν τη διχονοια.
Ψέματα είναι?
Άσχετα αν ο ουαρντα ήταν 100% επιλογή Ίβιτς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

θα στο πω αλλιως Ντεσπε.Αν ο ΤΔ διευθυντης κρινει πως ειναι απαραιτητο να αποκτηθει προπονητης με 1,5 μυριο και ο ιδιοκτητης δεν του το δινει και του λεει φιλαρακι εγω δινω μεχρι 500 αλλα δινω 1 για να στελνω διακοπες τον Ουρντα,αν εχει κακαλα παραιτειται.Αν λειτουργει ως δημοσιος υπαλληλος για να παιρνει τον μισθο τοτε ναι ειναι επικυνδινος.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Διόρθωσε και το 2ο λάθος σου με Ρασβάν και κόψε την κεφαλή σου να φέρεις Προπονητή που θα τον στηρίξεις και με παίκτες. Αν δεν σε αφήνει ο Ιβάν, παραιτήσου, για το καλό της δικής σου καριέρας. Και για περισσότερα εφόδια εδώ:

http://sportingdirector.com/the-course/

[youtube]pqYdHau7xZo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Τι λέτε ρε σεις που θα παραιτηθώ εγώ από την δουλειά μου επειδή το αφεντικό μου δεν κάνει δεκτές τις εισηγήσεις μου.
Το πολύ πολύ να του πω μετά ένα "βλέπεις?"
Αν κάθε υπάλληλος παραιτούνταν κάθε φορά που οι εισηγήσεις του δεν θα γίνονταν δεκτές θα ήταν τσίρκο ή αγορα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν αυτες αφορουν κατι τοσο θεμελιωδες οσο ειναι ο προπονητης μιας ομαδας? Και σε ξαναρωτω,λες ο Σαββιδης που και αν εχει εγκρινει ποσα για ποσα,πχ μονο για τερματοφυλακες 4-5 μυρια τα τελευταια χρονια και μονο φετος ενω εχει τερματοφυλακα που αμοιβεται με 500.000 στον παγκο πηρε αλλους 2 τον ενα με αγορα,να ορθωσε το αναστημα του μονο για τον μισθο του προπονητη? Ειναι δυνατον να ειπε οκ για 2 μυρια αγορας απο την Αργεντινη αλλα να ειπε οχι για 500.000 παραπανω απο τον Στανογεβιτς ξερω γω στον Ραμος γιατι εκρινε πως δεν ειχε κατι καλυτερο να του προσφερει η ακομα για τους συνομωσιολογους πως δεν θελει εντονη προσωπηκοτητα στον παγκο αλλα υποχοιρια ο ιδιος που απεριψε τον Πασιεντζα για τον Στεφενς?
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Άντε και έφυγε ο μιχελ.Και?
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Kourdos έγραψε:Διόρθωσε και το 2ο λάθος σου με Ρασβάν και κόψε την κεφαλή σου να φέρεις Προπονητή που θα τον στηρίξεις και με παίκτες. Αν δεν σε αφήνει ο Ιβάν, παραιτήσου, για το καλό της δικής σου καριέρας. Και για περισσότερα εφόδια εδώ:

http://sportingdirector.com/the-course/

[youtube]pqYdHau7xZo[/youtube]
Ρε παιδια σε ποιο πλανητη ζειτε??
Ξερετε κανενα ΥΠΑΛΛΗΛΟ να παραιτειται επειδη δεν θελει να του βαζει το αφεντικο του ενα πλαισιο?
Ή ειναι κανενας παοκαρχης ο μιχελ? Ημαρτον
Τζατζαρας μολις τωρα. Ο μιχελ ειναι ασχετος γιατι του ειπε ο σαββιδης να φερει προπονητη και αυτος ειχε να προτεινει μονο τον λουτσεσκου. Μα ειναι δυνατον ρε παιδια???
Δηλαδη σου λεει το αφεντικο σου προτεινε μου προπονητες και εσυ εχεις μονο εναν?? Θα τρελαθηκες μαλλον
Μα δεν βλεπετε τα ιδια μα ακριβως τα ιδια πραγματα με ολους τους τδ?? Και παλι λεμε τι φταιει
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Πλάκα έχετε μερικοί

Ο Μιχελ στην παρουσίαση του Στανο τόνισε για τον Βιερινια

Με τον παίχτη τα βρήκα και με την ομάδα
Αλλά δεν είναι οικονομικός διευθυντής είναι αθλητικός διευθυντής
Φωτογράφησε Μαρία και ιβαν σε τυχόν μη μεταγραφή του Βιερινια

Δεν έχω κανένα λόγο να μην τον πιστέψω με αυτά που είδαν τα ματάκια μου τα τελευταία χρόνια
Με τον Ιβαν

Α ξέρω ,πλήρωσε το χρέος
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

joshua έγραψε:θα στο πω αλλιως Ντεσπε.Αν ο ΤΔ διευθυντης κρινει πως ειναι απαραιτητο να αποκτηθει προπονητης με 1,5 μυριο και ο ιδιοκτητης δεν του το δινει και του λεει φιλαρακι εγω δινω μεχρι 500 αλλα δινω 1 για να στελνω διακοπες τον Ουρντα,αν εχει κακαλα παραιτειται.Αν λειτουργει ως δημοσιος υπαλληλος για να παιρνει τον μισθο τοτε ναι ειναι επικυνδινος.
Φίλε μου δεν λειτουργεί ως δημόσιος υπάλληλος αλλα ως ιδιωτικός. Αυτό δεν ειναι; Γιατι να χάσει τις σταθερές απολαβές του αν ο μεγαλομέτοχος του δίνει στραβές υποδείξεις; Υπογράφοντας μία σύμβαση κ τα μέρη φέρουν την ίδια ευθύνη σε περίπτωση αθέτησης της συμφωνίας με υπαιτιότητα τους. Εντάξει μπαλα δεν ξέρει, αλλα στην προκειμένη περίπτωση ( οταν οι ίδιες αντιποδοσφαιρικες παπαριες μας ταλαιπωρούν 5 χρονια) γιατι φταίει αυτός.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δίνουμε πολλή προσοχή στο διαθέσιμο προϋπολογισμό για το τεχνικό τιμ. Ομως αξία έχει το ετήσιο κόστος, όσων περνούν 2-3 φορές σπό κάθε θέση. Σπρώχτα από την αρχή και αν δεν έρχεται κανένας πέστο. Δεν χρειάζεται το σταφ της Μπάρτσα. Ικανοί και επιτυχημένοι, με παραστάσεις επαγγελματίες απαιτούνται. Πχ με το σταφ του Χάσι, που κάπως απαξιώναμε, θα πηγαίναμε τόσο χάλια; Αυτή η ψυχή ο Στανό και οι δικοί του τσιμουδιά; και εδώ πληρωμένη σιωπή; οι αρδ τίποτα; εξαφανίστηκε; τα τηλέφωνα κλειστά; θα ήθελα να σκούσω το κανένα σχόλιο από το στοματάκι του. Κωστή αν δεν το έκανες, ψάξτον. Εχει μεγάλο ενδιαφέρον η μούγκα
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

στον ξερολα των μεταγραφων μπορουμε να παιξουμε Λινο για αντιακτασταστη του?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδια καταλαβαινετε οτι περιγραφετε εναν ηλιθιο Σαββιδη, που ενω επιλεγει ο ιδιος προπονητη και οχι ο ΤΔ, αντι να εμπιστευτει στον πρωτο και τον καταρτισμο της ομαδας, οπως γινεται σε τοσες και τοσες ομαδες που δεν ακολουθουν το μοντελο του δευτερου, πληρωνει εναν ΤΔ ετσι χωρις λογο για να τον εχει απλα ως γλαστρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

paokmaniak έγραψε:στον ξερολα των μεταγραφων μπορουμε να παιξουμε Λινο για αντιακτασταστη του?
Θα ειχε σιγουρα μεγαλυτερη λογικη απο τον Μιχελ.Μια ομαδα οφειλει να απευθυνεται στις οποιες σταθερες εχει δημιουργησει τα τελευταια χρονια για την αναδειξη στελεχων και τετοια ειναι ο Λινο,ο Γκαρσια,ο Κοντρερας,ο Βιερινια ως ποδοσφαιριστης που πλεον ειναι η καταλληλοτερη στιγμη να επιστρεψει αν ειναι εξυπνοι στην παε και οποιος αλλος.Ειναι αστειο να μην εχουν αποψη τετοιες προσωπηκοτητες,θυμαμαι χαρακτηριστικα τον Γκαρσια να λεει πως προτεινε τον Αγκιρε και τον Πογιετ ρε φιλε αλλα δεν εισακουστηκε,οχι τον Στανογεβιτς και τον Λουτσεσκου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”