Lubos Michel
- pagotatzis
Re: Lubos Michel
Απλά μ έπεσε βαρύ το διπλό Lexotanil...Ούτε λόγος για δουλειά σήμερα φυσικά...Κατά τις 7 με πήρε ο ύπνος...kataramenos5 έγραψε:Ουφ , καλα ειναι.

Ό,τι χειρότερη βραδιά έχω περάσει την τελευταία τετραετία αλλά...

Εμένα μπορεί να μου πει κανείς, πώς με τις περιορισμένες γνώσεις μας πάνω στο πώς δουλεύει ο ΠΑΟΚ, χωρίς να ξέρουμε τις συζητήσεις που γίναν με παίκτες, μάνατζερ, με Ίβιτς, υποψηφίους προπονητές, όπως επίσης τί ακριβώς λέει και εννοεί ο καθένας από αυτούς, και με μόνο γνώμονα το πώς παίζει η ομάδα να προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα? Γιατί μας ενδιαφέρει αυτό, αντικειμενικά όμως, εκτός από καφενιακές συζητήσεις και να βρούμε θύτες και θύματα?Paoki94 έγραψε:Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος.pagotatzis έγραψε: Πες τα στο αφεντικό του που όταν είναι να γίνει κάτι πρέπει να τον ρωτήσεις μέ την ζητά του αυτός να ρωτήσει την Μαρία και τον Βουκιτς
Σε αυτόν τα παράπονα
Αυτός είναι ο κύριος λόγος και ο καναδικός που η ομάδα μας δεν πάει μπροστά
Δηλαδή λέει ο Μίχελ, Ιβάν μπορώ να σου φέρω τον τάδε παιχταρά που έχει κάνει παπάδες και κοστίζει 1 μύριο και λέει ο Ιβάν όχι εγώ θέλω εκείνον τον παράξενο τον τραυματία που κοστίζει τα ίδια;
Λέει πχ ο Λούμπος Ιβάν να πάρουμε τον 50χρονο προπονητή της πρωταθλήτριας Κροατίας που παίζει ίδιο σύστημα και έχει εμπειρία από Ευρώπη και θα μας κοστίσει 500Κ και λέει ο Ιβάν όχι φέρτε μου τον κινέζο.
Δεν νομίζω ρε παιδιά να πηγαίνει έτσι το πράγμα.
Δεν νομίζω ότι ο Μίχελ είναι απλά ένας γραμματέας που κάνει τα μιτινγκ και παίρνει τηλέφωνα για να κλείσει παίχτες. Αν αυτό πιστεύετε γι' αυτόν, τότε είναι που δεν κάνει.
- PAOKevolution
Τι να λεμε για τον μιχελ ;!
Ο άνθρωπος τρώει απίστευτο πόλεμο όντας ο καλύτερος ΤΔ επι εποχή σαββιδη!
2 μεταγραφές δεν του βγήκαν όταν όλοι οι άλλοι ήταν λίρα εκατό!Αρεζεστε να βλέπετε αλλαγές προσώπων και αυτο μας πάει πίσω!Που νομίζετε ο σαμπρανο και ο κάθε παίκτης επιπέδου σαμπρανο θα έρθει στον ΠΑΟΚ Ιούλιο και δε θα κοιτάξει κάτι καλύτερο.Ανοιξτε τα μάτια σας στην ομάδα και κλείστε τα αυτιά σας στους αρδ που κάθε μέρα πολεμούν τον ΠΑΟΚ.Απογοητευση είναι κοινή για όλους απο τον αποκλεισμό αλλα αν είναι να κατεβάσουμε τα μούτρα μας τα γαμησαμε όλα!Ψηλα το κεφάλι όσο πε δύσκολο και να είναι ο ΠΑΟΚ έχει περασει και χειρότερα!Περυσι ενωθήκαμε μεταξύ μας και ενώθηκε όλο το ΠΟΚ να μας φάει!Ρεε!!Πανηγυριζε ο βαζελος για τη δεύτερη θέση της αεκ και εσείς κοιτάτε το μιχελ;!Ειμαστε καθόλου καλα;!Δεν είμαι ικανός να κρίνω κανέναν!Αλλα το μιχελ τον παω με χίλια για τις δουλεύεις που κανει και για το γεγονός οτι έχει πάρει χαμπάρι τι φυντάνια είναι οι αρδ.Ενωμενοι και μόνο ενωμένοι θα πάμε μπροστά!
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΑΣ!
Ο άνθρωπος τρώει απίστευτο πόλεμο όντας ο καλύτερος ΤΔ επι εποχή σαββιδη!
2 μεταγραφές δεν του βγήκαν όταν όλοι οι άλλοι ήταν λίρα εκατό!Αρεζεστε να βλέπετε αλλαγές προσώπων και αυτο μας πάει πίσω!Που νομίζετε ο σαμπρανο και ο κάθε παίκτης επιπέδου σαμπρανο θα έρθει στον ΠΑΟΚ Ιούλιο και δε θα κοιτάξει κάτι καλύτερο.Ανοιξτε τα μάτια σας στην ομάδα και κλείστε τα αυτιά σας στους αρδ που κάθε μέρα πολεμούν τον ΠΑΟΚ.Απογοητευση είναι κοινή για όλους απο τον αποκλεισμό αλλα αν είναι να κατεβάσουμε τα μούτρα μας τα γαμησαμε όλα!Ψηλα το κεφάλι όσο πε δύσκολο και να είναι ο ΠΑΟΚ έχει περασει και χειρότερα!Περυσι ενωθήκαμε μεταξύ μας και ενώθηκε όλο το ΠΟΚ να μας φάει!Ρεε!!Πανηγυριζε ο βαζελος για τη δεύτερη θέση της αεκ και εσείς κοιτάτε το μιχελ;!Ειμαστε καθόλου καλα;!Δεν είμαι ικανός να κρίνω κανέναν!Αλλα το μιχελ τον παω με χίλια για τις δουλεύεις που κανει και για το γεγονός οτι έχει πάρει χαμπάρι τι φυντάνια είναι οι αρδ.Ενωμενοι και μόνο ενωμένοι θα πάμε μπροστά!
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΑΣ!
- pagotatzis
Έχεις δίκιο φίλεiasoiako έγραψε:Εμένα μπορεί να μου πει κανείς, πώς με τις περιορισμένες γνώσεις μας πάνω στο πώς δουλεύει ο ΠΑΟΚ, χωρίς να ξέρουμε τις συζητήσεις που γίναν με παίκτες, μάνατζερ, με Ίβιτς, υποψηφίους προπονητές, όπως επίσης τί ακριβώς λέει και εννοεί ο καθένας από αυτούς, και με μόνο γνώμονα το πώς παίζει η ομάδα να προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα? Γιατί μας ενδιαφέρει αυτό, αντικειμενικά όμως, εκτός από καφενιακές συζητήσεις και να βρούμε θύτες και θύματα?Paoki94 έγραψε:Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος.pagotatzis έγραψε: Πες τα στο αφεντικό του που όταν είναι να γίνει κάτι πρέπει να τον ρωτήσεις μέ την ζητά του αυτός να ρωτήσει την Μαρία και τον Βουκιτς
Σε αυτόν τα παράπονα
Αυτός είναι ο κύριος λόγος και ο καναδικός που η ομάδα μας δεν πάει μπροστά
Δηλαδή λέει ο Μίχελ, Ιβάν μπορώ να σου φέρω τον τάδε παιχταρά που έχει κάνει παπάδες και κοστίζει 1 μύριο και λέει ο Ιβάν όχι εγώ θέλω εκείνον τον παράξενο τον τραυματία που κοστίζει τα ίδια;
Λέει πχ ο Λούμπος Ιβάν να πάρουμε τον 50χρονο προπονητή της πρωταθλήτριας Κροατίας που παίζει ίδιο σύστημα και έχει εμπειρία από Ευρώπη και θα μας κοστίσει 500Κ και λέει ο Ιβάν όχι φέρτε μου τον κινέζο.
Δεν νομίζω ρε παιδιά να πηγαίνει έτσι το πράγμα.
Δεν νομίζω ότι ο Μίχελ είναι απλά ένας γραμματέας που κάνει τα μιτινγκ και παίρνει τηλέφωνα για να κλείσει παίχτες. Αν αυτό πιστεύετε γι' αυτόν, τότε είναι που δεν κάνει.
Ένα μόνο ξέρουμε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και χρόνια
Και όταν διώχνεις τους πάντες και αλλάζεις πάντα προσωπικό αλλά ουδεμία πρόοδο
Ε τότε κάποτε πρέπει να αλλάξεις και Εσυ σαν αφεντικό
Ένα μόνο μπορεί να φταίει τώρα
Για να βρούμε τους φταίχτες, να ζητήσουμε την απομακρυνση τους και την αντικατάσταση με καλύτερους.
Γιατί σαν οπαδοί θέλουμε πάντα το καλύτερο.
- pagotatzis
Μάλλον Ε καταλαβαίνειςPaoki94 έγραψε:Για να βρούμε τους φταίχτες, να ζητήσουμε την απομακρυνση τους και την αντικατάσταση με καλύτερους.
Αυτό που ζητάς το έχουμε κάνει πόσες φορές τώρα
Δεν θα βοηθήσει
Ίσως για λίγο καιρό και μέρα ξανά τα ίδια
Δηλαδη αυτο που λετε καποιοι ειναι πως ολα στην ομαδα λειτουργουν ρολοι,υπαρχουν παικταραδες σε ολες τις θεσεις,ο ΤΔ τελει υποδειγματικα τα χρεη του οσον αφορα αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα θεματα και μονος λογος για την εικονα της ομαδας με 9 στους 11 ιδιους με την περσινη χρονια ειναι ο Στανογεβιτς που ηταν επιλογη Σαββιδη ενω ο Μιχελ ηθελε να φερει τον Χουαντε Ραμος...
Αν τους βάλουμε κ τους δυο να κάνουν ενα κοντρόλ τον Μιχελ θα τον τρέχουμε για μαγνητικήkataramenos5 έγραψε:Ε τοτε ρε παιδια γιατι τοση στεναχωρια?Του παιρνουμε το κεφαλι φερνουμε Ζησακο κι ολα καλα.Θα στρωσουν τα παντα ολα.
Εγώ τουλάχιστον θα κρίνω την ομάδα σε διάρκεια. Σου θυμίζω ότι και πέρσυ ο ΠΑΟΚ μέχρι 15 αγωνιστική ήταν 8οςjoshua έγραψε:Δηλαδη αυτο που λετε καποιοι ειναι πως ολα στην ομαδα λειτουργουν ρολοι,υπαρχουν παικταραδες σε ολες τις θεσεις,ο ΤΔ τελει υποδειγματικα τα χρεη του οσον αφορα αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα θεματα και μονος λογος για την εικονα της ομαδας με 9 στους 11 ιδιους με την περσινη χρονια ειναι ο Στανογεβιτς που ηταν επιλογη Σαββιδη ενω ο Μιχελ ηθελε να φερει τον Χουαντε Ραμος...
σαφως και εχει πολλες ευθυνες και σαφως μπορει να τις κρυψει και αυτος κατω απο το χαλακι...αλλωστε αυτο ειναι το μοναδικο κατορθωμα του σημερινου τροπου διοικησης....ολοι μπορουν να ριξουν τις ευθυνες σε ολους...γι αυτο γουσταρουν μαριονετες γιατι βολευονται ολοι με αυτο...
δωσε του μιχελ ενα μπατζετ και εκτελεστικο ρολο και να φαει ολη την κατακραυγη για τα φετινα κωμικα αν το αξιζει με τα εργα του...
τωρα ολοι μπορουν να τα ριξουν σε ολους...παιχτες, προπονητες, στελεχη, μεγαλομετοχοι...
δωσε του μιχελ ενα μπατζετ και εκτελεστικο ρολο και να φαει ολη την κατακραυγη για τα φετινα κωμικα αν το αξιζει με τα εργα του...
τωρα ολοι μπορουν να τα ριξουν σε ολους...παιχτες, προπονητες, στελεχη, μεγαλομετοχοι...
Και στο γιουρόπα μέχρι τέταρτη αγωνιστική στους ομίλους είμασταν έτοιμοι να αποκλειστούμε.iasoiako έγραψε:Εγώ τουλάχιστον θα κρίνω την ομάδα σε διάρκεια. Σου θυμίζω ότι και πέρσυ ο ΠΑΟΚ μέχρι 15 αγωνιστική ήταν 8οςjoshua έγραψε:Δηλαδη αυτο που λετε καποιοι ειναι πως ολα στην ομαδα λειτουργουν ρολοι,υπαρχουν παικταραδες σε ολες τις θεσεις,ο ΤΔ τελει υποδειγματικα τα χρεη του οσον αφορα αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα θεματα και μονος λογος για την εικονα της ομαδας με 9 στους 11 ιδιους με την περσινη χρονια ειναι ο Στανογεβιτς που ηταν επιλογη Σαββιδη ενω ο Μιχελ ηθελε να φερει τον Χουαντε Ραμος...
Αλλά περάσαμε στους 32. Και παίξαμε μπαλάρα. Και πήραμε κύπελο. Και αγωνιστικά είμασταν 3 βαθμούς πίσω από τον πρώτο.
Φέτος σε τι από όλα αυτά προσδοκείς; Κύπελο; 3 βαθμούς διαφορά από τον γαύρο; σουπερ ποδόσφαιρο; ή στους 32 της ευρώπης.
ομάδα μοντέλο την κάνανε.. που λέει και το σύνθημα.
Post του eorptol...goran 64 έγραψε:Guitarman έγραψε:Έτσι ακριβώς...eorptol1 έγραψε:εύκολο θύμα ο Μιχελ .... ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΛΆΘΟΣ ΉΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΎΣΕΙ Ο ΙΒΆΝ ΤΟΝ ΒΟΥΚΙΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΆΜΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΣΤΑΝΟΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΈΚΑΝΕ ΜΕΓΆΛΗ ΖΗΜΙΆ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ
Τη ζημιά στην ομάδα την κάνει δυστυχώς ο σωτήρας της... Α ρε Ιβάν...

Κάποιοι, αρκετοί κιόλας, μετά κι απ αυτό, συνεχίζετε ακόμα να ψάχνετε τι φταίει, ποιος, πώς, γιατί?

Τι (κάνετε ότι) δεν καταλαβαίνετε πια?

Σαν Π.Α.Ο.Κ.τσήδες μάθαμε να τραβάμε μπροστά, πάντα με ψηλά το κεφάλι κι όχι κρυμμένοι πίσω απ το δάχτυλο!!!!

Υ.Γ. Στο Κύπελλο η κούλα, ναι, η ντροπή της Πόλης, μας το πήρε το κέντρο?[/quote
Δυστυχώς το παράδειγμα των σκουληκιών μας έκανε δειλους με την αλήθεια. Νιώθουμε περισσότερο κοντά στα αρουρια παρα στον ολυμπιακο
Ρε sera εγω δεν εχω πειστει απο πουθενα πως δεν εχει αυτον τον ρολο.Απο που συμπαιρενουμε το αντιθετο? Θελω συγκεκριμενα παραδειγματα για να απαντησω.Sera4 έγραψε:σαφως και εχει πολλες ευθυνες και σαφως μπορει να τις κρυψει και αυτος κατω απο το χαλακι...αλλωστε αυτο ειναι το μοναδικο κατορθωμα του σημερινου τροπου διοικησης....ολοι μπορουν να ριξουν τις ευθυνες σε ολους...γι αυτο γουσταρουν μαριονετες γιατι βολευονται ολοι με αυτο...