Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Απίστευτη φάση για βολφσμπουργκ!!!
Νοιερ μπακοτερμα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Νοιερ μπακοτερμα
- john4serres
Τρελή γωνία βρήκε το τέραςOdi έγραψε:Απίστευτο γκολ-φάουλ Μπαλοτέλι και 0-1 η Μίλαν στο Ούντινε.
Λες και βλέπω άλλο παιχνίδι σε 5 λεπτα............................................
Τους πίεζαν , κέρδιζαν στο ημίχρονο 0-1 και στο 60 είναι 5-1 , όλα από Λεβαντόφσκι, απίστευτο !!!
- john4serres
αυτος ο γκουαρντιολα δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθει να αποδειξει ωρες ωρες οτι ειναι τπτ θαυματοποιος ή τετοιο??προσπαθει εδω και 2 χρονια να πεισει οτι παιχτες οπως ο αλαμπα, ο λαμ, ο ραφινια μπορουν να παιζουν σεντερ μπακ...καθε φορα σου ανεβαινει η πιεση βλεποντας τις βλακειες που προσπαθει να περασει 2 χρονια στο μοναχο...
και σημερα τα ιδια εκανε μεχρι που ξυπνησε και στο ημιχρονο ειδαμε το κλασσικο 4-2-3-1 της μπαγερν...πεταξε 5 γκολακια σε ενα τεαρτο με το μεγαλο πολωνο και τελειωσε η μπουγαδα...στο πρωτο ημιχρονο με τα συστηματα του η βολφςμπουργκ εκανε παρτυ...
δεν θυμαμαι και εγω απο ποτε ειχα να δω το λαμ και τον αλαμπα να αλωνιζουν παλι στις πτερυγες οπως τους εμαθε ολος ο κοσμος τοσα χρονια...
ημαρτον με το ισπανικο τραγι που σαι ρε γιουπ????
και σημερα τα ιδια εκανε μεχρι που ξυπνησε και στο ημιχρονο ειδαμε το κλασσικο 4-2-3-1 της μπαγερν...πεταξε 5 γκολακια σε ενα τεαρτο με το μεγαλο πολωνο και τελειωσε η μπουγαδα...στο πρωτο ημιχρονο με τα συστηματα του η βολφςμπουργκ εκανε παρτυ...
δεν θυμαμαι και εγω απο ποτε ειχα να δω το λαμ και τον αλαμπα να αλωνιζουν παλι στις πτερυγες οπως τους εμαθε ολος ο κοσμος τοσα χρονια...
ημαρτον με το ισπανικο τραγι που σαι ρε γιουπ????