Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Δεδομένης της ιστορίας μας που είναι γεμάτη σφαγές από κοράκια εντός κ εκτός συνόρων, το να έχουμε ΤΔ πρώην διαιτητή είναι off the mark. Η συνισταμένη άποψη του φόρουμ το τελευταίο κ βάλε χρόνο ήταν πως είναι σούπερ πετυχημένος, αλεπού, σκιας κλπ. Κατά τη γνώμη μου αυτό κι αν ήταν off the mark!
- sourmenetes
- Moderator
Περυσι αρχες αυγουστου ησουνα ετοιμος σαν ομαδα εχοντας ενα πληρες ροστερ την ωρα που αρχη της προηγουμενης χρονιας ειχες ενα υπεραριθμο αναρχο ροστερ.joshua έγραψε:Θα ηθελα πολυ καποιος να μου απαντησει ποια ειναι αυτα τα επιτευγματα του Σλοβακου που τον εχουν φερει τοσο ψηλα στην εκτιμηση πολλων,εκτος και αν απλα τον υπερασπιζομαστε εις βαρος του Σαββιδη.Οσο και αν πληγωσει φιλους κυνηγους φαντασματων ,το σημερινο αρθρο της πληγης κατα πολλους του ΠΑΟΚ, με βρισκει συμφωνο στο 100% και θα μπορουσα να το εχω γραψει εγω.Δεν ειναι η στελεχωση σε προσωπα της ομαδας ,που βολευει καποιους να ριξουν τις ευθυνες στον Ιβαν, γιατι εκεινος τα εγκρινει ,που με απασχολει περισσοτερο,αν και δικη του νομιζω ηταν η δηλωση πως δεν βιιαζομαστε για κινησεις καθως το ροστερ ειναι ετοιμο να μπει στις υποχρεωσεις.Θα ηθελα πολυ καποιος να μου πει τι εχει πετυχει ο Σλοβακος σε ολους τους αλλους τομεις ευθυνης του,την λειτουργια του τμηματος,την νοοτροπια του τμηματος,τον τροπο που οι παικτες μας αντιμετωπιζουν την ομαδα,την πειθαρχεια,την εικονα εκτος αγωνιστικων χωρων,το πως παικτες πανε και ερχονται χωρις τον παραμικρο σεβασμο στην ομαδα και πολλα αλλα πολυ πιο σημαντικα απο το ροστερ,αμιγως στον τομεα ευθυνης του ΤΔ, εκτος και αν ειναι και αυτη εντολη του Σαββιδη προς αυτον...
Y.Γ Το λαθος του Σαββιδη ηταν η επιλογη του Μιχελ αρχικα,οπως και εκτος λογικης απο την στιγμη που πηρε την ομαδα ειναι σχεδον το συνολο των παραγοντων και οχι μονο που εχεθ προσλαβει.Δυστυχως ο ΠΑΟΚ εχασε το τρενο την μερα που προτιμηθηκε ο ΑΑ αντι του Σαντος.
Βρηκε παικτες ελευθερους και αρκετα ποιοτικους που το μονο που μπορεις να πεις ειναι οτι εχουν τσιμπημενο μισθο.
Αν δεν ειχε μεσολαβησει ο μικρος σαββιδης πολυ πιθανον να ειχες και το καταλληλο φορ για να παρεις το νταμπλ.
Το οτι εφυγαν συγκεκριμενοι παικτες που πολλα και διαφορα ακουγονται,μιλαω για ελληνες,ειναι στα στοιχεια που θα εκοβαν πολλες κακες εξωαγωνιστικες επιρροες.
Κατι αντιστοιχο εγινε και με ουαρντα.το οτι εφτιαξε περυσι ενα συνολο,πηρε παικτες με βαση αυτο που ηθελε να παιξει ο προπονητης,στηριξε απολυτα τον προπονητη,εφερε καποιον καταξιωμενο για τις ακαδημιες δεν ειναι λιγα,την ωρα που εχει να διαχειριστει ασυνεννοησιες με το μεγαλομετοχο.
Τωρα αν αρχισουμε και λεμε ποιος ειναι ο καμπος και ποιος ο κανιας και ποιος ο κρεσπο θα χασουμε το νοημα.
Δυο μεταγραφες δε του βγηκαν,ο μπρικιτς και ο βαρελα βασει κοστους μεταγραφης.
Η μόνη μου ένσταση sourme σε αυτά που γράφεις είναι ίσως στα στοιχεία των παικτών. Δε δείχνουν να δένουν οι παίκτες (ειδικά στο κέντρο είναι το μαύρο χάλι) και να αλληλοσυμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά τους. Βέβαια αυτό είναι και λάθος του Βλάνταν γιατί μαζί κάνανε επιλογή προσώπων. Ίσως περίμεναν και περισσότερα από τον Τσίμιροτ, δε ξέρω...
- pagotatzis
Δεν καταλαβαίνω από που και ως που η όλη απαξίωση του
Πέρσι σου έφερε 10 παίχτες από τους οποίους οι 9 έπαιξαν
Κάνει τα πάντα να κρατήσει τον κοουτς που έβαλε μια τάξη στα αποδυτήρια και σου πήρε τίτλο μετά από καιρό
Δεν φταίει σε τίποτα
Έχει λίστα με προπονητές κι σου λέει το αφεντικό θέλω Στάνο
Έχει έτοιμη μεταγραφή εδώ και εβδομάδες τον Βιερινια (το είπε στην παρουσίαση του Στάνο ότι τα έχει βρει με παίχτη κι με Ομάδα )
Α βρε Μιχελ που εμπλέξει
Το ψάρι κύριοι βρομάει από το κεφάλι
Ακόμα πονάει αυτό που πάθαμε εχθές
Δεν χωνεύεται με τίποτα
Κάνει τα πάντα να κρατήσει τον κοουτς που έβαλε μια τάξη στα αποδυτήρια και σου πήρε τίτλο μετά από καιρό
Δεν φταίει σε τίποτα
Έχει λίστα με προπονητές κι σου λέει το αφεντικό θέλω Στάνο
Έχει έτοιμη μεταγραφή εδώ και εβδομάδες τον Βιερινια (το είπε στην παρουσίαση του Στάνο ότι τα έχει βρει με παίχτη κι με Ομάδα )
Α βρε Μιχελ που εμπλέξει
Το ψάρι κύριοι βρομάει από το κεφάλι
Ακόμα πονάει αυτό που πάθαμε εχθές
Δεν χωνεύεται με τίποτα
Πέρσυ έφερε 10 και έπαιξαν οι 9, και φέτος έπρεπε να φέρει 5-6, έφερε 2 και έπαιξε ο ένας.pagotatzis έγραψε:Δεν καταλαβαίνω από που και ως που η όλη απαξίωση του
Δεν φταίει σε τίποτα
....
Προσπάθησε να κρατήσει τον προπονητή, απέτυχε.
Ο Στανόγιεβις (όπως είπε ο ίδιος ο Μίχελ) ήταν μαζί με τον Λουτσέσκου στις 3 τελικές επιλογές ανάμεσα σε μία λίστα 20 ονοματων.
Κι απέτυχε και ο πρώτος με την καταστροφική προετοιμασία, και ο δεύτερος που το μόνο που είχε να κάνει ήταν να μην φάει 2 γκολ από μία μπυραρια στο τελευταίο παιχνίδι, να μη κάνει αλχημίες στο πρότελευταίο κτλ.
Απέτυχε όταν δεν βρήκε ομάδα να πουλήσει αυτούς που ήθελε.
Απέτυχε όταν δεν μπόρεσε να ελέγξει τις συμπεριφορες ορισμένων.
Απέτυχε όταν δεν έκανε τις κινήσεις που έπρεπε εγκαίρως.
Όσα καλά έκανε πέρσυ και μας έφερε το κύπελο, άλλα τόσα στραβά έκανε φέτος και να δούμε που θα καταλήξουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paoki94 την Παρ 25 Αύγ 2017, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Τους παικτες θεωρω πως τους εχει ετοιμους.αλλου κολλανε τα πραγματα.περυσι πως τους βρηκε;;;Hermann έγραψε:Η μόνη μου ένσταση sourme σε αυτά που γράφεις είναι ίσως στα στοιχεία των παικτών. Δε δείχνουν να δένουν οι παίκτες (ειδικά στο κέντρο είναι το μαύρο χάλι) και να αλληλοσυμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά τους. Βέβαια αυτό είναι και λάθος του Βλάνταν γιατί μαζί κάνανε επιλογή προσώπων. Ίσως περίμεναν και περισσότερα από τον Τσίμιροτ, δε ξέρω...
Πάρτε το πρέφα, πάρτε το πρέφα, φέτος ούτε το UEFA!kataramenos5 έγραψε:Ο Μιχελ κι ο καθε Μιχελ(Φρανκ ,Τσιτσι,ΖΒ) εφερε τους παικτες ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝΕ.ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΗ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΣΚΕΨΗ.Το λεει ο Ιδιος ο βανιας στην πρωτη του ομιλια ως προεδροςomerta76 έγραψε:Όταν όμως ηρεμήσουμε, ας κάτσουμε να σκεφτούμε ποιους παίχτες έφερε, τι μεταπωλητική αξία έχουν κ πόσο επιτυχημένοι είναι.Μπορει ο Μπις ,ο Λεοβατς ,ο Τζαλμα να ταν οι τριτο τεταρτες επιλογες στη λιστα του.Απλα οι πρωτες μαλλον κριθηκαν ασυμφορες.Τι δε καταλαβαινετε?Ιβαν έγραψε:Ποτέ δεν έπαψα να εγκρίνω όλες τις απαραίτητες για κάθε προπονητή μεταγραφές.
Επειδη καποιοι λετε για διατητες κλπ.Πιο ποδοσφαιρανθρωπος απ τον Αρνεσεν για τη θεση υπαρχει?Πιστευετε οτι ο Φρανκ εφερε τον Μπερμπατοφ για να παιξει στο 3-5-2 του Τουντορ?Απο μονος του?Σοβαρα τωρα?
Ειναι δυνατον να μη καταλαβαινετε τι γινετε στην ομαδα 5 χρονια τωρα και να ριχνετε το φταιξιμο στους εκαστοτε προπονητες και ΤΔ?Εκτος κι αν... δε θελετε.

Υ.Γ. Τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. δεν θα μας τον στερήσει Κ Α Ν Ε Ν Α Σ, γιατί ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΠΙΖΙΜ Π.Α.Ο.Κ. !!!!

- kataramenos5
- pagotatzis
Πες τα στο αφεντικό του που όταν είναι να γίνει κάτι πρέπει να τον ρωτήσεις μέ την ζητά του αυτός να ρωτήσει την Μαρία και τον ΒουκιτςPaoki94 έγραψε:Πέρσυ έφερε 10 και έπαιξαν οι 9, και φέτος έπρεπε να φέρει 5-6, έφερε 2 και έπαιξε ο ένας.pagotatzis έγραψε:Δεν καταλαβαίνω από που και ως που η όλη απαξίωση του
Δεν φταίει σε τίποτα
....
Προσπάθησε να κρατήσει τον προπονητή, απέτυχε.
Ο Στανόγιεβις (όπως είπε ο ίδιος ο Μίχελ) ήταν μαζί με τον Λουτσέσκου στις 3 τελικές επιλογές ανάμεσα σε μία λίστα 20 ονοματων.
Κι απέτυχε και ο πρώτος με την καταστροφική προετοιμασία, και ο δεύτερος που το μόνο που είχε να κάνει ήταν να μην φάει 2 γκολ από μία μπυραρια στο τελευταίο παιχνίδι, να μη κάνει αλχημίες στο πρότελευταίο κτλ.
Απέτυχε όταν δεν βρήκε ομάδα να πουλήσει αυτούς που ήθελε.
Απέτυχε όταν δεν μπόρεσε να ελέγξει τις συμπεριφορες ορισμένων.
Απέτυχε όταν δεν έκανε τις κινήσεις που έπρεπε εγκαίρως.
Όσα καλά έκανε πέρσυ και μας έφερε το κύπελο, άλλα τόσα στραβά έκανε φέτος και να δούμε που θα καταλήξουμε.
Σε αυτόν τα παράπονα
Αυτός είναι ο κύριος λόγος και ο καναδικός που η ομάδα μας δεν πάει μπροστά
Ωραια,θα πω τι βλεπω και εγω.Βλεπω φετος στην ομαδα εναν Μπισεσβαρ που ο Μιχελ επελεξε,οχι ο Σαββιδης, εκτος και αν τα 800.000 που διεθεσε τα θεωρειτε λιγα,να ειναι αδιαφορος.Απο περσι γνωριζαμε οτι εχει θεματα νοοτροπιας που και τοτε τον ειχαν φερει πολλες φορες εκτος ομαδας,φετος ισως ακομα περισσοτερο γιατι βλεπει να αποκτουνται παικτες στην θεση του.Βλεπω εναν τραγικο Τσιμιροτ που μονο σκοπο εχει να φυγει απο την ομαδα,σκοπο που εξεφρασε απο περσι και η παε δια χειρος Μιχελ,του εχει δωσει το δικαιωμα αυτο, καθως ικανοποιει παντα τις επιθυμιες των παικτων.Βλεπω εναν Λεοβατς με αντιστοιχα θεματα,με προβληματα πειθαρχιας μετα και την ελευση του γυαλινου Λεβεκ,επιλογη φανταζομαι του Μιχελ,δεν νομιζω να τον ειδε σε καποιο ονειρο του ο Ιβαν.Βλεπω ενα Σαχοφ χωρις θεωριες συνομωσιας,απλα εναν μετριο παικτη,παικτη προιον ποδοσφαιρου μιας αλλης εποχης,αποκλειστικα επιλογη του Μιχελ,να σερνεται.Βλεπω εναν Μακ να βρισκεται επι της ουσιας εκτος ομαδας,οταν οι παικτες πισω και διπλα του εχουν την παραπανω εικονα και ολα αυτα εχουν ως αποτελεσμα τα 5/11 της ομαδας να ειναι ουσιαστικα απων καταστρεφοντας την εικονα της.Αν τωρα ολα τα παραπανω ειναι ευθυνη του Σαββιδη και οχι του συνδιασμου ΤΔ και προπονητη,παω πασο.
- kataramenos5
Ε τοτε ρε παιδια γιατι τοση στεναχωρια?Του παιρνουμε το κεφαλι φερνουμε Ζησακο κι ολα καλα.Θα στρωσουν τα παντα ολα.
Post του eorptol...Guitarman έγραψε:Έτσι ακριβώς...eorptol1 έγραψε:εύκολο θύμα ο Μιχελ .... ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΛΆΘΟΣ ΉΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΎΣΕΙ Ο ΙΒΆΝ ΤΟΝ ΒΟΥΚΙΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΆΜΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΣΤΑΝΟΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΈΚΑΝΕ ΜΕΓΆΛΗ ΖΗΜΙΆ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ
Τη ζημιά στην ομάδα την κάνει δυστυχώς ο σωτήρας της... Α ρε Ιβάν...

Κάποιοι, αρκετοί κιόλας, μετά κι απ αυτό, συνεχίζετε ακόμα να ψάχνετε τι φταίει, ποιος, πώς, γιατί?

Τι (κάνετε ότι) δεν καταλαβαίνετε πια?

Σαν Π.Α.Ο.Κ.τσήδες μάθαμε να τραβάμε μπροστά, πάντα με ψηλά το κεφάλι κι όχι κρυμμένοι πίσω απ το δάχτυλο!!!!

Υ.Γ. Στο Κύπελλο η κούλα, ναι, η ντροπή της Πόλης, μας το πήρε το κέντρο?
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος.pagotatzis έγραψε: Πες τα στο αφεντικό του που όταν είναι να γίνει κάτι πρέπει να τον ρωτήσεις μέ την ζητά του αυτός να ρωτήσει την Μαρία και τον Βουκιτς
Σε αυτόν τα παράπονα
Αυτός είναι ο κύριος λόγος και ο καναδικός που η ομάδα μας δεν πάει μπροστά
Δηλαδή λέει ο Μίχελ, Ιβάν μπορώ να σου φέρω τον τάδε παιχταρά που έχει κάνει παπάδες και κοστίζει 1 μύριο και λέει ο Ιβάν όχι εγώ θέλω εκείνον τον παράξενο τον τραυματία που κοστίζει τα ίδια;
Λέει πχ ο Λούμπος Ιβάν να πάρουμε τον 50χρονο προπονητή της πρωταθλήτριας Κροατίας που παίζει ίδιο σύστημα και έχει εμπειρία από Ευρώπη και θα μας κοστίσει 500Κ και λέει ο Ιβάν όχι φέρτε μου τον κινέζο.
Δεν νομίζω ρε παιδιά να πηγαίνει έτσι το πράγμα.
Δεν νομίζω ότι ο Μίχελ είναι απλά ένας γραμματέας που κάνει τα μιτινγκ και παίρνει τηλέφωνα για να κλείσει παίχτες. Αν αυτό πιστεύετε γι' αυτόν, τότε είναι που δεν κάνει.
Η στεναχώρια είναι γιατί έχεις έναν τύπο ο οποίος έχει κάνει 5 καλά και 10 στραβά, και φοβάσαι ότι αν φύγει ο επόμενος θα είναι ακόμα χειρότερος.kataramenos5 έγραψε:Ε τοτε ρε παιδια γιατι τοση στεναχωρια?Του παιρνουμε το κεφαλι φερνουμε Ζησακο κι ολα καλα.Θα στρωσουν τα παντα ολα.

Kat δεν εχεις καταλαβει κατι.Εγω και οχι μονο, ριχνουμε μεγαλυτερες ευθυνες επι της ουσιας στον Ιβαν, σε σχεση με αλλους.Απλα εμεις λεμε οτι το λαθος βρισκεται στην επιλογη των προσωπων, ενω αλλοι στην μη στηριξη των προσωπων.Εγω λεω πως οταν εμεις επιμενουμε σε εποχες που επικρατησε για παραδειγμα το ποδοσφαιρο της ιβηρικης να επενδυουμε σε σχολες που βρισκονται σε κριση αν δεν εχουν πεθανει για την στελεχωση σε παραγοντες και προπονητες, οπως αυτες της Σερβιας,της Ρουμανιας και τη πρωην ΕΣΣδ,λειτουργουμε εκτος ποδοσφαιρικης λογικης και ειμαστε καταδικασμενοι σε αποτυχια.Να το βρασω πχ να φυγει ο Μιχελ αν ειναι να μου φερουν τον Βουκιτς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 25 Αύγ 2017, 13:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.