Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από iasoiako »

joshua έγραψε:Παρακολουθεις σιγουρα τον ΠΑΟΚ, γιατι ακομα και στα τυπικα δεν ισχυουν αυτα που λες...Να μην σχολιασω καν τι ποσα εχουν ξοδευτει για τα ελαχιστα επιτευγματα της ομαδας.
2009-2010 -2016-2017: Ο ΠΑΟΚ έχει 5 φορές 2ος.
Από το 1990-2009: ο ΠΑΟΚ δε βγήκε καμία 2ος.

Αυτό είναι γεγονός δεν είναι ψέμα φίλε μου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όταν απαντηθούν:
1. Το γιατί η ομάδα, επί ΑΑ, μετά τη νίκη στο τηγάνι κατέρρευσε (ξεκινώντας από τη δήλωση του προπονητή τερματοφυλάκων Τερζής ότι ήξεραν πως θα φάνε 4 γκολ στη Ξάνθη) και
2. Το γιατί η ομάδα επίσης κατέρρευσε μετά το κύπελλο

θα μπορέσουμε να κάνουμε, κάποτε, ομάδα.

Αν δεν απαντηθούν κάπως έτσι θα κινούμαστε εσαεί.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

kataramenos5 έγραψε:

Κι αλλη μια ηττα δικια μας, σαν λαος.Γιατι ποτε δεν υπερασπιστηκαμε αυτους που το αξιζανε(Λουμπος,Φρανκ,Χουμπ)στο γηπεδο,στα ΜΜΕ.Γιατι δεν τους προστατεψαμε(αυτους και την ομαδα) απεναντις στιες επιθεσεις των αρδ,Γιατι καταπινουμε αμασητα οτι μας σερβιρουν τα λαμογια που τα παιρνουν απ το χοντρο.Γιατι συνεχιζουμε να τους δινουμε κλικ και ακροαματικοτητες.Γιατι δε τους βαλαμε στη θεση τους οπως καναμε παλια.

Αυτό με το κόσμο που με κάποιον μαγικό τρόπο πρέπει να υπερασπίζεται υπαλληλους της ΠΑΕ κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Η υπεράσπιση οποιουδήποτε στελέχους μιας ΠΑΕ είναι το έργο του και τίποτα άλλο. Όταν η ομάδα δεν βλέπετε και έχει αποκλειστεί από ένα χωριο της Σουηδίας έχουν όλοι ευθύνη. Άλλος μεγαλύτερη, άλλος μικρότερη.

Εγώ δεν είπα να φύγει κανένας. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αλλάξουν τακτική όμως. Δεν γίνετε να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να λειτουργεί όπως λειτουργεί.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Γενικά για να τελειώνουμε, εγώ προσωπικά στηρίζω τον Μίχελ. Μου άρεσε πιο πολύ ο Άρνεσεν γιατί ήταν μεγάλη γάτα, αλλά και ο Μίχελ είναι καλός. Απλά δε του βγήκε με τον προπονητή ρε παιδιά. Δε θα διαλύσουμε το σύμπαν. Έρχονται καλά παικτάκια έστω και τελευταίες μέρες και έχουμε 5-6 καλές μονάδες. Μην καταστρέφουμε τα πάντα. Μπορεί σε δυο μήνες από τώρα η ομάδα να πάει πολύ καλύτερα, γιατί να προδιαγράφουμε το τέλος από τώρα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

iasoiako έγραψε:Γενικά για να τελειώνουμε, εγώ προσωπικά στηρίζω τον Μίχελ. Μου άρεσε πιο πολύ ο Άρνεσεν γιατί ήταν μεγάλη γάτα, αλλά και ο Μίχελ είναι καλός. Απλά δε του βγήκε με τον προπονητή ρε παιδιά. Δε θα διαλύσουμε το σύμπαν. Έρχονται καλά παικτάκια έστω και τελευταίες μέρες και έχουμε 5-6 καλές μονάδες. Μην καταστρέφουμε τα πάντα. Μπορεί σε δυο μήνες από τώρα η ομάδα να πάει πολύ καλύτερα, γιατί να προδιαγράφουμε το τέλος από τώρα.
Αδερφε μου μια διευκρινηση μονο θα ηθελα...
Σε πιο πανω ποστ γραφεις οτι εφυγαν 15 παικτες και ηρθαν 12...ποιοι ειναι οι 12;
Και σε ρωταω γιατι επιχειρηματολογεις πανω σ αυτο λεγοντας να δεσει η ομαδα κτλ...Οταν η χθεσινη ομαδα ηταν η ιδια ακριβως με περυσι...με μονη διαφορα τον Ρευ στο τερμα και τον Μακ στα εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Η ομάδα δυστυχώς βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Δόθηκε η πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλουν όλοι το άχτι τους - κακά τα ψέματα, το περίμενε κόσμος και ντουνιάς αυτό που έγινε και δε μιλάω για εδώ μέσα, που, οκ, υπάρχει άδολη κατά βάση σχέση αγάπης για την ομάδα από τους περισσότερους. Δεν ξέρω αν υπάρχει επιστροφή. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο Μιχελ. Φοβάμαι ότι έχουμε μπει σε mode βαζελων επί ημερών ριζούπολης. Δε συγκρίνω τόσο τις αιτίες εισόδου στην εν λόγω φάση κρίσης όσο το πού βλέπω να καταλήγει όλο αυτό. Δε βρίσκω δίκαιο να "φαγωθούν" ικανοί παίχτες αυτής της ομάδας στο βωμό της κλασικής ανθρωποφαγίας και σίγουρα αγανάκτησης για τον αποκλεισμό. Πραγματικά, ένας άνθρωπος λογικής Σάντος ή Ζαγοράκη θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος σε περιστάσεις σαν αυτήν. Σε θέση προέδρου, λέω.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

psykoman έγραψε:
iasoiako έγραψε:Γενικά για να τελειώνουμε, εγώ προσωπικά στηρίζω τον Μίχελ. Μου άρεσε πιο πολύ ο Άρνεσεν γιατί ήταν μεγάλη γάτα, αλλά και ο Μίχελ είναι καλός. Απλά δε του βγήκε με τον προπονητή ρε παιδιά. Δε θα διαλύσουμε το σύμπαν. Έρχονται καλά παικτάκια έστω και τελευταίες μέρες και έχουμε 5-6 καλές μονάδες. Μην καταστρέφουμε τα πάντα. Μπορεί σε δυο μήνες από τώρα η ομάδα να πάει πολύ καλύτερα, γιατί να προδιαγράφουμε το τέλος από τώρα.
Αδερφε μου μια διευκρινηση μονο θα ηθελα...
Σε πιο πανω ποστ γραφεις οτι εφυγαν 15 παικτες και ηρθαν 12...ποιοι ειναι οι 12;
Και σε ρωταω γιατι επιχειρηματολογεις πανω σ αυτο λεγοντας να δεσει η ομαδα κτλ...Οταν η χθεσινη ομαδα ηταν η ιδια ακριβως με περυσι...με μονη διαφορα τον Ρευ στο τερμα και τον Μακ στα εξτρεμ.
Ναι διευκρίνω, ότι μιλάω για καινούρια χρονιά, λαμβάνοντας υπόψη ημερολογιακά ένα χρόνο. Οπότε σε αυτόν θα ενταχθούν όλες οι μεταγραφές από περσινό καλοκαίρι μέχρι φετινό. Ημερολογιακά, δε θεωρείς ότι μιλάμε για μια 80% διαφορποίηση του ρόστερ. Θεωρώντας θεωρητικά ότι, αρχίζοντας να γνωρίζονται καλύτερα οι χαρακτήρες δε σημαίνει ότι πάντα έχουμε και το βέλτιστο του δεσίματος της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

γιατί οι μεταγραφές του βγήκανε?
οι πιο πολλές είναι αποτυχημένες παρά το ανάποδο....αν συνυπολογίσουμε πόσα ξοδεύτηκαν για τον καθένα και τι μισθό παίρνουν μιλάμε για επική αποτυχία.
iasoiako έγραψε: 2009-2010 -2016-2017: Ο ΠΑΟΚ έχει 5 φορές 2ος.

η μία απ τις 5 είναι έργο Μίχελ, και μιλάμε πάντα για μια αεκ που μόλις ανέβηκε απ τη Γ και τον Παναθηναικό που πουλάει ότι έχει για να ζήσει...αν είχαμε το ίδιο μπάτζετ για μεταγραφές με τους δυο τώρα με το κυάλι θα τους κοιτάζαμε
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Thanks mate iasoiako
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Ποια προσωπα μωρε αξιζανε,που βρισκονται τωρα Αρνεσεν και Στεφενς? Τυπικες επιλογες νεοπλουτισμου του στυλ ποιος ειναι ο πιο ακριβος και πιο λουσατος που μπορω να φερω ηταν και οι 2 ,ενω οι αντιτουριστικες αλλα αμιγως ποδοσφαιρικες οπως του Σαντος δεν εμας εκαναν.
Αντιτουριστικη με κονσεισαο,λινο,γκαρσια,κοντρερας δε την λες
Άβαταρ μέλους
iasoiako

pisakaipoupoula έγραψε:γιατί οι μεταγραφές του βγήκανε?
οι πιο πολλές είναι αποτυχημένες παρά το ανάποδο....αν συνυπολογίσουμε πόσα ξοδεύτηκαν για τον καθένα και τι μισθό παίρνουν μιλάμε για επική αποτυχία.
iasoiako έγραψε: 2009-2010 -2016-2017: Ο ΠΑΟΚ έχει 5 φορές 2ος.

η μία απ τις 5 είναι έργο Μίχελ, και μιλάμε πάντα για μια αεκ που μόλις ανέβηκε απ τη Γ και τον Παναθηναικό που πουλάει ότι έχει για να ζήσει...αν είχαμε το ίδιο μπάτζετ για μεταγραφές με τους δυο τώρα με το κυάλι θα τους κοιτάζαμε
Ναι αλλά δε λαμβάνεις υπόψη ένα παράγοντα. Ότι μπορεί εμείς την δεδομένη περίοδο να έχουμε λεφτά, αλλά μιλάμε για συναγωνισμό με δύο ομάδες οι οποίες είναι βάση τίτλων, επιτυχιών και διακρίσεων πιο επιτυχημένες από τον ΠΑΟΚ και επίσης έχουνε και μεγαλύτερη βάση στο κέντρο λήψης αποφάσεων που είναι η Αθήνα. Άρα πιστεύω ότι το ένα ισοσκέλισε το άλλο. Σίγουρα μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά υπάρχει λόγος να τα διαλύσουμε όλα σε μια νύχτα, αξίζει?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι λες ρε Σούρμε και εσυ; Αντιτουριστικη στα μάτια του Σαββιδη εννοώ ειδικά σε συνάρτηση με το κόστος της.Που κολλάνε οι παίκτες που ανέφερες;
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Εχουν γινει πολλα λαθη αλλα παντα υπαρχει το χειροτερο.Θα ηθελα να γινει μια ομαδα 3-4 ατομων με επικεφαλη το Μιχελ αλλα οχι υπευθυνο τ αγωνιστικου.Επισης θα ηθελα οσο τραβηγμενο και αν ειναι να νε ζητηθει η επιστροφη του πιο παραξηγημενου παικτη-οπαδου του ΠΑΟΚ.Δεν υπαρχουν πολλοι με τις εμπειριες του και την αγαπη τ για το ΠΑΟΚ.
Επισης θελω να εχει παραδωσει ηδη τα κλειδια στο Μιχελ ο Ιβαν
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ??? :redcard: :redcard:
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Ποιος Μίχελ τώρα. Ακόμα και γλάστρα να πάρουμε, περνάει απο το Σαββίδη, μετά απο σύσκεψη βέβαια. Εντάξει, έπρεπε να παραιτηθεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”