Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
παντως το 8εμα βιειρινια ειναι η τωρα (το πολυ καλοκαιρι) η ποτε...δεν θελει να ερ8ει ο ιδιος ο αντρε 33 να κοροιδευει τον κοσμο... ειναι 31 χρονων τωρα.... βολσμπουρκ δεν παιζει και πολυ....
Πως θα πουλησουμε κανα φυλο ρε;
Γραψε οτι ερχεται ο Βιερινια.
Γραψε οτι ερχεται ο Βιερινια.
Δεν παιζει παντως ειναι σε ηλικια καλη κ για μας οποτε θεωρητικά στέκει
Το κακο ειναι οτι ο σαββιδης βαζει λεφτα εξει πουβεχει κολλήματα πχ Μπέρμπα
Οποτε δε θα έδινε ευκολα για αλλον
Τεσπα θα δουμε
Κ γ πιστευω δε θα ναι ο ίδιος αλλα εχει προσωπικότητα , ηγέτης ποιοτητα μας ανεβάζει πολυ
Κπ είδα γαβρος για χατσεριδι
μεληκιωτη κανεις ;
Το κακο ειναι οτι ο σαββιδης βαζει λεφτα εξει πουβεχει κολλήματα πχ Μπέρμπα
Οποτε δε θα έδινε ευκολα για αλλον
Τεσπα θα δουμε
Κ γ πιστευω δε θα ναι ο ίδιος αλλα εχει προσωπικότητα , ηγέτης ποιοτητα μας ανεβάζει πολυ
Κπ είδα γαβρος για χατσεριδι
μεληκιωτη κανεις ;
- The_Stalker
Θα συμφωνήσω.agios έγραψε:Αυτόν τον Andre Castro της Κασίμπασα τον βλέπω με το μισό πόδι στην Τούμπα.......δεν ξέρω γιατί μου χει κάτσει,ταιριάζουν όλα....
Maniak, πού είδες για Μεληκιώτη; Οι Βεροιώτες ας μας πουν αν ξέρουν κάτι παραπάνω. Είναι 20 και παίζει φορ κ εξτρέμ, δεν ξέρω τπτ παραπάνω.
- john4serres
Μην τα λες αυτα παρα εξω, θα σε πουν νεόπλουτο και οτι δεν πρεπει να ειναι ετσι ο ΠΑΟΚ.Hermann έγραψε:Άμα έχουμε ταβάνι για αγορά το 1,5Μ τότε άστα να πάνε...
Αν έρθει ο Βιερι θα τον θεωρήσω σαν μια καλή ενίσχυση της ομάδας. Για την ενδεκαδα ? Φυσικά για την ενδεκάδα. Το ταλέντο και η τεχνική δεν ξεχνιούνται απο κανένα παίκτη.
Αλλά....
Αποψη μου όμως είναι πως δεν είναι ο ίδιος παίκτης όπως πριν από 5-6 χρόνια. Τα χρόνια έχουν περάσει για να κάνει από την θέση του εξτρεμ μαγικά όπως κάποτε. Εχοντας μάλιστα μετατραπεί κυρίως σε δεξι μπακ τα τελευταία χρόνια.
Όποτε ας το δούμε - αν έρθει - σαν μια καλή μεταγραφή που ασφαλώς θα βοηθήσει την ομάδα αλλά μέχρι εκεί.
Αλλά....
Αποψη μου όμως είναι πως δεν είναι ο ίδιος παίκτης όπως πριν από 5-6 χρόνια. Τα χρόνια έχουν περάσει για να κάνει από την θέση του εξτρεμ μαγικά όπως κάποτε. Εχοντας μάλιστα μετατραπεί κυρίως σε δεξι μπακ τα τελευταία χρόνια.
Όποτε ας το δούμε - αν έρθει - σαν μια καλή μεταγραφή που ασφαλώς θα βοηθήσει την ομάδα αλλά μέχρι εκεί.
φτασαμε σε σημειο να λεμε οτι ο αντρε στα 30 δεν ειναι μεταγραφαρα ολκης..ποσο μεγαλωσε ο ΠΑΟΚ μας...παλια μας φερανε τελειωμενους με 5 γκολ σε 50 ιταλια και πηγαιναμε αεροδρομεια χιλιαδες κοσμου....
Μα δεν είναι νούμερα αυτά όταν ζητάς έναν φορ που θα σε ανεβάσει επίπεδο και θα ΄ναι γκολτζής. Εκτός αν μας έρθει από Β΄ Τουρκίας. Είδα τώρα και αυτόν τον Αντρέ Κάστρο και μου άρεσε πολύ. Ματέους, Κάστρο, Αζμούν η αγία τριάδαjohn4serres έγραψε:Μην τα λες αυτα παρα εξω, θα σε πουν νεόπλουτο και οτι δεν πρεπει να ειναι ετσι ο ΠΑΟΚ.Hermann έγραψε:Άμα έχουμε ταβάνι για αγορά το 1,5Μ τότε άστα να πάνε...
Αν τον Βιερινια δεν τον ηξερες και εβλεπες απλα το βιογραφικο του,το οποιο λεει,145 συμμετοχες και 6 γκολ τα τελευταια 4 χρονια, με σχεδον τις μισες να ειναι σε θεση εξτρεμ, για να μην πει καποιος οτι παιζει πλεον μονο δεξι μπακ, θα ησουν ενθουσιασμενος και σιγουρος οτι θα λυσεις το βασικο σου προβλημα που ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ? Εγω τη βρισκω κινηση που μπορει ανετα να εξελιχθει ειτε σε ευχη ειτε σε καταρα.
Demir έγραψε:φτασαμε σε σημειο να λεμε οτι ο αντρε στα 30 δεν ειναι μεταγραφαρα ολκης..ποσο μεγαλωσε ο ΠΑΟΚ μας...παλια μας φερανε τελειωμενους με 5 γκολ σε 50 ιταλια και πηγαιναμε αεροδρομεια χιλιαδες κοσμου....
Ναι αλλά τότε υπήρχε η καύλα

- Scientist@PAOK
joshua έγραψε:Αν τον Βιερινια δεν τον ηξερες και εβλεπες απλα το βιογραφικο του,το οποιο λεει,145 συμμετοχες και 6 γκολ τα τελευταια 4 χρονια, με σχεδον τις μισες να ειναι σε θεση εξτρεμ, για να μην πει καποιος οτι παιζει πλεον μονο δεξι μπακ, θα ησουν ενθουσιασμενος και σιγουρος οτι θα λυσεις το βασικο σου προβλημα που ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ? Εγω τη βρισκω κινηση που μπορει ανετα να εξελιχθει ειτε σε ευχη ειτε σε καταρα.
Ρε φίλε εσυ πάντα βγάζεις αρνητισμό σε οτιδήποτε γίνεται...
Βιέρι υγειής σωματικά κ νοητικά 31 χρόνων με συμβόλαιο σε καλή ομάδα της Μπουντεσλίγκα στον ΠΑΟΚ πολυ πολυ δύσκολα. Ας προσγειωθούμε, μοναδική περίπτωση να δοθούν πολλα λεφτά που δεν ξέρω πόσοι εδώ μεσα συνεχίζουν να πιστεύουν σε κατι τέτοιο ή ο τραυματισμός του να ειναι τέτοιος που να μην του επιτρέπει να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο.
- Sick Bastard
Αυτό είναι ένα μεγάλο αν.joshua έγραψε:Αν τον Βιερινια δεν τον ηξερες και εβλεπες απλα το βιογραφικο του,το οποιο λεει,145 συμμετοχες και 6 γκολ τα τελευταια 4 χρονια, με σχεδον τις μισες να ειναι σε θεση εξτρεμ, για να μην πει καποιος οτι παιζει πλεον μονο δεξι μπακ, θα ησουν ενθουσιασμενος και σιγουρος οτι θα λυσεις το βασικο σου προβλημα που ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ? Εγω τη βρισκω κινηση που μπορει ανετα να εξελιχθει ειτε σε ευχη ειτε σε καταρα.
Επειδή τον ξέρεις, δεν έχει κάποιο νόημα.
Ο Αντελίνο δεν έρχεται για τα γκολ (με την έννοια, ότι δεν θα βγει πρώτος σκόρερ).
Ο Αντελίνο έρχεται για την γκάβλα.
Σορυ Σικ αλλα η καυλα δεν παιζει μπαλα και αυτη τη στιγμη για μενα ειναι μεγαλο ερωτηματικο ο Βιερινια.Τον εβλεπα το καλοκαιρι με την Πορτογαλια και οταν εβγαινε μπροστα δεν εκανε καν προσπαθεια να περασει αντιπαλο,απλα ανεβαινε και εψαχνε την πασα και αναρωτιομουν τι εγινε ο παικτης που μοιραζε σακουλες στην Ελλαδα.
- sourmenetes
- Moderator
Στην εθνικη πορτογαλιας επαιζε δεξι μπακ,αρα αλλο ρολο ειχε...
Επισης αυτο με την κατασταση του γιατι το λετε;;;στην μπουνεσλιγκα 5 χρονια προπονειται.πλακα κανουμε;;;
Να μη φερουμε λαχεια.
Να μη φερουμε μεγαλους σε ηλικια .
Να μη φερουμε αυτους που ξερουμε.
Ποιον να φερουμε τελικα;;;χειμωνας ειναι.μετρημενες επιλογες και τις θελουμε και αρχη του μηνα στην Τουμπα...
Λιγο δυσκολο το πακετο..
Επισης αυτο με την κατασταση του γιατι το λετε;;;στην μπουνεσλιγκα 5 χρονια προπονειται.πλακα κανουμε;;;
Να μη φερουμε λαχεια.
Να μη φερουμε μεγαλους σε ηλικια .
Να μη φερουμε αυτους που ξερουμε.
Ποιον να φερουμε τελικα;;;χειμωνας ειναι.μετρημενες επιλογες και τις θελουμε και αρχη του μηνα στην Τουμπα...
Λιγο δυσκολο το πακετο..