Lubos Michel
- ΑποστόληςΑ
Re: Lubos Michel
Η ομάδα χθες ήταν η ίδια που έκανε πέρυσι την τρομερή πορεία πρωταθλητισμού, ενισχυμένη με Mak, Rey και αποδυναμωμένη κατά Canas.
Δεν δικαιολογείται η χθεσινή εμφάνιση, ούτε χρειαζόταν η περυσινή ομάδα το σούπερ 6ρι και το αντίστοιχο στόπερ για να αποκλείσει τους Σουηδούς.
Αλλά...
Υποτίθεται ότι ο Michel είχε διασυνδέσεις μέσα στην UEFA και θα μπορούσε να μας εξασφαλίσεις μη εχθρικές διαιτησίες. Δεν μιλάω για ευνοϊκές, όπως έχει ο Ολυμπιακός. Μη εχθρικές όμως. Δεν το μπορεί όμως.
Η μεγαλύτερη για μένα φετινή σου αποτυχία είναι στο θέμα προπονητή.
Έχεις αργήσει με τις μεταγραφές, υπερβολικά, αλλά δεν θεωρώ ότι ΜΟΝΟ με μεταγραφές θα μπορούσαμε να προκριθούμε. Η ομάδα είναι σοβαρά άρρωστη μετά το κύπελλο και δεν ξέρω τι φταίει. Στην ΠΑΕ όμως πρέπει να το γνωρίζουν.
Ίσως να μην είναι τυχαία η φυγή Ivic, ίσως να έχουν και βάση αυτά που ακούστηκαν περί απειλών κλπ. Δεν ξέρω. Οταν βλέπω την ομάδα τόσο ανεξήγητα κακή, όλα περνούν από το μυαλό μου.
Δεν δικαιολογείται η χθεσινή εμφάνιση, ούτε χρειαζόταν η περυσινή ομάδα το σούπερ 6ρι και το αντίστοιχο στόπερ για να αποκλείσει τους Σουηδούς.
Αλλά...
Υποτίθεται ότι ο Michel είχε διασυνδέσεις μέσα στην UEFA και θα μπορούσε να μας εξασφαλίσεις μη εχθρικές διαιτησίες. Δεν μιλάω για ευνοϊκές, όπως έχει ο Ολυμπιακός. Μη εχθρικές όμως. Δεν το μπορεί όμως.
Η μεγαλύτερη για μένα φετινή σου αποτυχία είναι στο θέμα προπονητή.
Έχεις αργήσει με τις μεταγραφές, υπερβολικά, αλλά δεν θεωρώ ότι ΜΟΝΟ με μεταγραφές θα μπορούσαμε να προκριθούμε. Η ομάδα είναι σοβαρά άρρωστη μετά το κύπελλο και δεν ξέρω τι φταίει. Στην ΠΑΕ όμως πρέπει να το γνωρίζουν.
Ίσως να μην είναι τυχαία η φυγή Ivic, ίσως να έχουν και βάση αυτά που ακούστηκαν περί απειλών κλπ. Δεν ξέρω. Οταν βλέπω την ομάδα τόσο ανεξήγητα κακή, όλα περνούν από το μυαλό μου.
εύκολο θύμα ο Μιχελ .... ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΛΆΘΟΣ ΉΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΎΣΕΙ Ο ΙΒΆΝ ΤΟΝ ΒΟΥΚΙΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΆΜΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΣΤΑΝΟΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΈΚΑΝΕ ΜΕΓΆΛΗ ΖΗΜΙΆ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ποια ειναι ιδια ρε;;;
Ονειρα βλεπει ο κολκας;;
Οι παικτες σαν παικτες ειναι ιδιοι.η ομαδα δεν ειναι ιδια.
Ποια μπαλα καιει οταν εχεις σκορ 3-1;;;
Μην παραμυθιαζει τον κοσμο...
Το οτι το κεντρο δεν ειναι καλο δε σημαινει οτι στην επιθεση δεν μπορεις να αλλαξει δυο πασες.με καποιο τροπο η μπαλα εφτασε στην επιθεση.
Κακιστες ενεργειες κακιστοι συνδυασμοι.
Ονειρα βλεπει ο κολκας;;
Οι παικτες σαν παικτες ειναι ιδιοι.η ομαδα δεν ειναι ιδια.
Ποια μπαλα καιει οταν εχεις σκορ 3-1;;;
Μην παραμυθιαζει τον κοσμο...
Το οτι το κεντρο δεν ειναι καλο δε σημαινει οτι στην επιθεση δεν μπορεις να αλλαξει δυο πασες.με καποιο τροπο η μπαλα εφτασε στην επιθεση.
Κακιστες ενεργειες κακιστοι συνδυασμοι.
- Sick Bastard
για ποιούς λόγους;Sera4 έγραψε:ο ιβιτς εφυγε για συγκεκριμενους λογους απο τον ΠΑΟΚ, οχι λογω απειλων :ugeek:
Σίγουρα αποτελεί εύκολο στόχο για πολλούς, αλλά έχει και αυτός ευθύνες για την κατάντια. Κάθονται όλοι προσοχή και τους εξουσιάζει η κοτσάρεβα για το πόσο γρήγορα και πως θα τελειώσει μια μεταγραφή. Είναι εικόνα γραφείων σοβαρής ΠΑΕ να ανακοινώνεται παίκτης την ώρα που παίζει η ομάδα ευρωπαϊκό αγώνα? Επίσης, έφυγε ο απαράδεκτος (τα γράφαμε απο τότε που ήρθε οτι δεν κάνει) πρωην προπονητής και ποιός ήρθε? Αν γράψω τις πραγματικές μου απόψεις για τον τωρινό προπονητή θα διαγραφώ με συνοπτικες διαδικασίες.eorptol1 έγραψε:εύκολο θύμα ο Μιχελ .... ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΛΆΘΟΣ ΉΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΎΣΕΙ Ο ΙΒΆΝ ΤΟΝ ΒΟΥΚΙΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΆΜΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΣΤΑΝΟΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΈΚΑΝΕ ΜΕΓΆΛΗ ΖΗΜΙΆ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ
Σε κάθε περίπτωση η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για όλους. Δεν μπορεί να διαλύεται μια ομάδα που τερμάτισε ΔΕΥΤΕΡΗ πέρσι και κατέκτησε τον πρώτο μας τίτλο μετά απο 15 χρόνια και να λέμε δεν πειράζει μην γκρινιάζετε.
- pisakaipoupoula
εγώ ξέρω ότι η Σέριφ παίζει ομίλους europa με ασίστ του Ζάιρο κ εμείς παίζουμε με βασικό τον Τζάλμα και αλλαγή τον Ενρίκε, και στα χαφ ο Χαρίσης δε μας έκανε, αφού έχουμε τον υπερπαίκτουρα Σάχοφ....κανείς απ τους παραπάνω δε μπορεί να κρατήσει μπάλα υπό πίεση....ε αν σκεφτείς ότι ο μνημονιακός Παοκ είχε στις θέσεις τους Γκαρσία και Βιερίνια προφανώς κάτι γίνεται λάθος στην όλη φιλοσοφία μεταγραφών...πολύ λάθος
Για το ότι η ομάδα πήγε στα play off του Europa League χωρίς ούτε ένα εξάρι και χωρίς αναπληρωματικά πλαγια μπακ δεν γίνετε να μην φταίει και ο τεχνικός διευθυντής. Έχει κι αυτός μεγάλη ευθύνη γι αυτό το πράμα που είδαμε χθες.
Και να πω ότι δεν το είδε? 40 λεπτά μας έπαιζε μονότερμα μέσα στην Τούμπα ομάδα από την Ουκρανία με μπατζετ football league. Κανονικά την επομενη μέρα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να έχει πάρει ένα χαφ τουλάχιστον. Ρίσκαρε και αυτός και έχασαν και η ομάδα και εμείς.
Και να πω ότι δεν το είδε? 40 λεπτά μας έπαιζε μονότερμα μέσα στην Τούμπα ομάδα από την Ουκρανία με μπατζετ football league. Κανονικά την επομενη μέρα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να έχει πάρει ένα χαφ τουλάχιστον. Ρίσκαρε και αυτός και έχασαν και η ομάδα και εμείς.
Έτσι ακριβώς...eorptol1 έγραψε:εύκολο θύμα ο Μιχελ .... ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΛΆΘΟΣ ΉΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΎΣΕΙ Ο ΙΒΆΝ ΤΟΝ ΒΟΥΚΙΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΆΜΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΣΤΑΝΟΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΈΚΑΝΕ ΜΕΓΆΛΗ ΖΗΜΙΆ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ
Τη ζημιά στην ομάδα την κάνει δυστυχώς ο σωτήρας της... Α ρε Ιβάν...
- Sick Bastard
αααχχχααααχχαχαχαααχαα τι διαβάζουμε ρε πστη μου και από ποιούς!
(όχι απο σενα Guitarman)
(όχι απο σενα Guitarman)
Συγγνώμη ρε μάγκες αλλά όχι. Το έγκλημα δεν είναι ότι διάλεξε Στανογεβιτς ( που ΚΑΙ αυτό μαλακια ειναι).
Το έγκλημα είναι που αρνείται κατηγορηματικά να ρίξει ένα ΣΟΒΑΡΟ πακέτο για ΣΟΒΑΡΟ προπονητή με παραστάσεις σύγχρονου ποδοσφαίρου σε ΣΟΒΑΡΕΣ χώρες.
Όλο με γνωστούς και μπατζανακηδες θέλει να κάνει ομάδα.
Ε δε γίνεται έτσι.
Βεβαίως για να είμαστε ον τοπικ αυτό είναι και ευθύνη Μιχελ που δεν έκανε καμία σοβαρή πρόταση για αντικαταστάτη του βλανταν
Το έγκλημα είναι που αρνείται κατηγορηματικά να ρίξει ένα ΣΟΒΑΡΟ πακέτο για ΣΟΒΑΡΟ προπονητή με παραστάσεις σύγχρονου ποδοσφαίρου σε ΣΟΒΑΡΕΣ χώρες.
Όλο με γνωστούς και μπατζανακηδες θέλει να κάνει ομάδα.
Ε δε γίνεται έτσι.
Βεβαίως για να είμαστε ον τοπικ αυτό είναι και ευθύνη Μιχελ που δεν έκανε καμία σοβαρή πρόταση για αντικαταστάτη του βλανταν
- kataramenos5
Ο Μιχελ κι ο καθε Μιχελ(Φρανκ ,Τσιτσι,ΖΒ) εφερε τους παικτες ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝΕ.ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΗ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΣΚΕΨΗ.Το λεει ο Ιδιος ο βανιας στην πρωτη του ομιλια ως προεδροςomerta76 έγραψε:Όταν όμως ηρεμήσουμε, ας κάτσουμε να σκεφτούμε ποιους παίχτες έφερε, τι μεταπωλητική αξία έχουν κ πόσο επιτυχημένοι είναι.
Μπορει ο Μπις ,ο Λεοβατς ,ο Τζαλμα να ταν οι τριτο τεταρτες επιλογες στη λιστα του.Απλα οι πρωτες μαλλον κριθηκαν ασυμφορες.Τι δε καταλαβαινετε?Ιβαν έγραψε:Ποτέ δεν έπαψα να εγκρίνω όλες τις απαραίτητες για κάθε προπονητή μεταγραφές.
Επειδη καποιοι λετε για διατητες κλπ.Πιο ποδοσφαιρανθρωπος απ τον Αρνεσεν για τη θεση υπαρχει?Πιστευετε οτι ο Φρανκ εφερε τον Μπερμπατοφ για να παιξει στο 3-5-2 του Τουντορ?Απο μονος του?Σοβαρα τωρα?
Ειναι δυνατον να μη καταλαβαινετε τι γινετε στην ομαδα 5 χρονια τωρα και να ριχνετε το φταιξιμο στους εκαστοτε προπονητες και ΤΔ?Εκτος κι αν... δε θελετε.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξερουμε κατα ποσο ισχυει αυτο ρειν.
Καποιοι ισως ενδιεφεραν αλλα ζητησαν και αντιστοιχα μπατζετ.
Αλλα και παλι λεω δεν ειναι κακο να πας σε πιο οικονομικη λυση,αρκει να στηριχθει και να εχει προδιαγραφες.
Καποιοι ισως ενδιεφεραν αλλα ζητησαν και αντιστοιχα μπατζετ.
Αλλα και παλι λεω δεν ειναι κακο να πας σε πιο οικονομικη λυση,αρκει να στηριχθει και να εχει προδιαγραφες.