Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Ρε φίλε, χαλάρωσε λίγο.
Ουσιαστικά δέν λέμε κάτι διαφορετικό.Στό δοιηκητικό συμβούλιο το οποίο λαμβάνει και τις αποφάσεις ο Λούμπος είναι ο μόνος που έχει σχέση με την μπάλα.Αυτό είναι γεγονός.
Τώρα εάν εσύ τους ξήλωνες όλους και έβαζες τον Πάμπλο και τον Λίνο μέσα, μαζί σου.
Μέχρι τον επόμενο αποκλεισμό βέβαια, γιατί και αυτούς θα τους βγάλουμε άσχετους σε κάποια φάση...ΠΑΟΚ είσαι.
Ουσιαστικά δέν λέμε κάτι διαφορετικό.Στό δοιηκητικό συμβούλιο το οποίο λαμβάνει και τις αποφάσεις ο Λούμπος είναι ο μόνος που έχει σχέση με την μπάλα.Αυτό είναι γεγονός.
Τώρα εάν εσύ τους ξήλωνες όλους και έβαζες τον Πάμπλο και τον Λίνο μέσα, μαζί σου.
Μέχρι τον επόμενο αποκλεισμό βέβαια, γιατί και αυτούς θα τους βγάλουμε άσχετους σε κάποια φάση...ΠΑΟΚ είσαι.
Φίλε δε ξέρω τι θα γίνει με τον Γκαρσία και τον Λίνο στην πρώτη στραβή.... αυτό παντώς που ξέρω είναι πιο είναι το ορθολογικό!
Το ορθολογικό πρέπει να ακολουθήσεις, ειδικά αν είσαι όπως ο Ιβάν, άσχετος στον χώρο!
Δεν είναι τυχαίο ότι στην Μπούντεσλίγκα 17 από τους 18 τεχνικούς διευθηντές είναι 40άριδες πρώην ποδοσφαιριστές των ομάδων. Και στην Ισπανία το ίδιο ισχύει.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!
Δεν γίνεται ο βασικός υπεύθηνος του αγωνηστικού τμήματος, να είναι KAI άσχετος KAI να μην έχει απολύτως καμία σχέση με το Club.
Το ορθολογικό πρέπει να ακολουθήσεις, ειδικά αν είσαι όπως ο Ιβάν, άσχετος στον χώρο!
Δεν είναι τυχαίο ότι στην Μπούντεσλίγκα 17 από τους 18 τεχνικούς διευθηντές είναι 40άριδες πρώην ποδοσφαιριστές των ομάδων. Και στην Ισπανία το ίδιο ισχύει.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!
Δεν γίνεται ο βασικός υπεύθηνος του αγωνηστικού τμήματος, να είναι KAI άσχετος KAI να μην έχει απολύτως καμία σχέση με το Club.
Ένα σχόλιο επειδή διάβασα ότι πρέπει να παραιτηθεί άμεσα... Εντάξει, αυτός μπορεί να παραιτηθεί και ίσως οφείλει κιόλας... Αλλά δεν πρέπει να γίνει δεκτή... Γιατί πάλι θα μας έρθει κανένας ουρανοκατέβατος από Ρωσία μεριά.
Ο Ιβάν οφείλει να ψαχτεί. Πρώτα για τον εαυτό του και πώς διοικεί, έπειτα για τα στελέχη του ένα ένα. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Κι αν κρίνει ότι πρέπει να βρει κάποιον καλύτερο από τον Μίχελ (που κατά τη γνώμη μου πρέπει) να ψάξει σοβαρά, κι όχι μεταξύ γνωστών και φίλων. Να ψάξει στη Δυτική Ευρώπη, εκεί που έχουν επιτυχίες και βιώσιμα οικονομικά μοντέλα. Αφού μπόρεσε να φέρει τον Φρανκ που δεν καιγόταν να δουλέψει στην Ελλάδα σίγουρα μπορεί να φέρει κι άλλον επιτυχημένο με εμπειρία στον πρωταθλητισμό. Αλλά όχι με τους δικούς του όρους, να δώσει 2-3 κατευθυντήριες γραμμές και τα κλειδιά και τέλος.
Ο Λούμπος οφείλει να διορθώσει όσο μπορεί την ομάδα και αγωνιστικά και οικονομικά στις μέρες που έμειναν για μεταγραφές κι εφόσον αποφασιστεί από το αφεντικό να βγει στη σέντρα να περιμένει μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης, να τον ενημερώσει και μετά να την κάνει. Με την ίδια διαδικασία που ήρθε δηλαδή. Αν αποφασιστεί να μείνει να βγει να μιλήσει ειλικρινά για το τι έφταιξε φέτος, να κάνει την αυτοκριτική του δημόσια κι ας μη φταίει εξολοκλήρου και να στρωθεί στη δουλειά, να μάθει παίχτες, πρωταθλήματα και τι να προσέχει πριν υπογράψει κάποιον. Όχι άλλους Ουάρντα, Λεβέκ και νωθρούς χωρίς κίνητρα.
Με όποια άλλη σειρά ή τρόπο γίνουν τα γεγονότα θα έχουμε μία από τα ίδια.
Μια παραίτηση τώρα, στην κατάσταση που είναι η ομάδα, θα τη διαλύσει τελείως.
Υ.Γ.
Μέχρι σήμερα πίστευα ότι δεν πρέπει να φύγει και το είχα γράψει κιόλας, αν κ προσωπικά δεν μου αρέσουν οι περισσότερες επιλογές του, κυρίως του περσινού καλοκαιριού. Αλλά αυτή η αποσύνθεση της ομάδας και στη Λειβαδιά και στη Σουηδία δε μπορεί να είναι μόνο έργο των προπονητών. Η ομάδα είναι ξέφραγο αμπέλι και οι παίχτες ασόβαροι και στο χαβαλέ μέχρι να σφίξουν οι κώλοι. Οι κώλοι όμως έπρεπε να έχουν σφίξει νωρίτερα κι αυτή η αρμοδιότητα είναι κυρίως δική του. Ακούμε για παίχτες που ξενυχτούσαν πέρυσι, τι έκανε? Ο Μπίσε δεύτερη χρονιά περπατάει, τι έκανε? Ο Μακ μια μέρα πριν φύγει η ομάδα έκανε πάρτι γενεθλίων. Μην πιάσω και τον Ουάρντα... Πειθαρχία 0.
Ο Ιβάν οφείλει να ψαχτεί. Πρώτα για τον εαυτό του και πώς διοικεί, έπειτα για τα στελέχη του ένα ένα. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Κι αν κρίνει ότι πρέπει να βρει κάποιον καλύτερο από τον Μίχελ (που κατά τη γνώμη μου πρέπει) να ψάξει σοβαρά, κι όχι μεταξύ γνωστών και φίλων. Να ψάξει στη Δυτική Ευρώπη, εκεί που έχουν επιτυχίες και βιώσιμα οικονομικά μοντέλα. Αφού μπόρεσε να φέρει τον Φρανκ που δεν καιγόταν να δουλέψει στην Ελλάδα σίγουρα μπορεί να φέρει κι άλλον επιτυχημένο με εμπειρία στον πρωταθλητισμό. Αλλά όχι με τους δικούς του όρους, να δώσει 2-3 κατευθυντήριες γραμμές και τα κλειδιά και τέλος.
Ο Λούμπος οφείλει να διορθώσει όσο μπορεί την ομάδα και αγωνιστικά και οικονομικά στις μέρες που έμειναν για μεταγραφές κι εφόσον αποφασιστεί από το αφεντικό να βγει στη σέντρα να περιμένει μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης, να τον ενημερώσει και μετά να την κάνει. Με την ίδια διαδικασία που ήρθε δηλαδή. Αν αποφασιστεί να μείνει να βγει να μιλήσει ειλικρινά για το τι έφταιξε φέτος, να κάνει την αυτοκριτική του δημόσια κι ας μη φταίει εξολοκλήρου και να στρωθεί στη δουλειά, να μάθει παίχτες, πρωταθλήματα και τι να προσέχει πριν υπογράψει κάποιον. Όχι άλλους Ουάρντα, Λεβέκ και νωθρούς χωρίς κίνητρα.
Με όποια άλλη σειρά ή τρόπο γίνουν τα γεγονότα θα έχουμε μία από τα ίδια.
Μια παραίτηση τώρα, στην κατάσταση που είναι η ομάδα, θα τη διαλύσει τελείως.
Υ.Γ.
Μέχρι σήμερα πίστευα ότι δεν πρέπει να φύγει και το είχα γράψει κιόλας, αν κ προσωπικά δεν μου αρέσουν οι περισσότερες επιλογές του, κυρίως του περσινού καλοκαιριού. Αλλά αυτή η αποσύνθεση της ομάδας και στη Λειβαδιά και στη Σουηδία δε μπορεί να είναι μόνο έργο των προπονητών. Η ομάδα είναι ξέφραγο αμπέλι και οι παίχτες ασόβαροι και στο χαβαλέ μέχρι να σφίξουν οι κώλοι. Οι κώλοι όμως έπρεπε να έχουν σφίξει νωρίτερα κι αυτή η αρμοδιότητα είναι κυρίως δική του. Ακούμε για παίχτες που ξενυχτούσαν πέρυσι, τι έκανε? Ο Μπίσε δεύτερη χρονιά περπατάει, τι έκανε? Ο Μακ μια μέρα πριν φύγει η ομάδα έκανε πάρτι γενεθλίων. Μην πιάσω και τον Ουάρντα... Πειθαρχία 0.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Παρ 25 Αύγ 2017, 02:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
paokpool αντιπαρερχομενος τον κάπως επιθετικό σου τόνο προς τον αδερφό Γκοραν, ομολογώ πως η σκέψη σου, υποστηριζόμενη και από τους αριθμούς που αναφέρεις, είναι λογική.
Μην εξάπτεσαι αδερφέ...Δυστυχώς ή ευτυχώς, έφτασα αισίως στα 53 μου κι είμαι από μωρό παιδί στα γήπεδα...paokpool έγραψε:Την ειρωνία σου επειδή δε μου έκανες την τιμή να σχολιάσεις πούλησε την αλλού, ποδόσφαιρο δεν πρόκειτε να μου εξηγήσεις ούτε σε 200 χρόνια. Ζω και μεγάλωσα στην Γερμανία, παρακολουθώ ποδόσφαιρο 35 χρόνια και όχι από τότε που υπάρχει ίντερνετ και Pay Tv.... υποδειγματικό, όχι Σούπερ Λιγκ. δεν χρειάζομαι μάθημα.goran 64 έγραψε:Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να σχολιάσω τίποτε απ τα προηγούμενα σου αδερφέ...Μετά (κι) απ αυτό κατάλαβα...paokpool έγραψε:
ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ
ΛΙΝΟ
Αν εσύ πιστεύεις πως ο διαιτητής σκαμπάζει περισσότερο ποδόσφαιρο από Γκαρσία και Λίνο καλή συνέχεια!
Και δεν έγραψα Βούκιτς όπως ειρωνεύτηκε κάποιος γελοίος..... ούτε Σάλμον έγραψα, ούτε Ίλιεφ..... είμουν συγκεκριμένος.
Γι' αυτό αυτή η ομάδα θα δε θα δει άσπρη μέρα! Δε πάει να βάλει άλλα 800 εκατομμύρια ο Ιβάν.... γιατί πρώτα από όλα δε χαμπαριάζει ο κόσμος από μπάλα!
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ, ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
ΟΛΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
ΟΛΗ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ 20.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.... Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΙΒΕ ΛΟΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ!
Εσύ κάτσε και νόμιζε πως είσαι υπερ άνων και σκαμπάζεις επειδή δεν σχολιάζεις, ενώ όλα τα μεγάλα και οργανωμένα Club της Ευρώπης ακολουθούνε χρόνια τώρα αυτή την ΣΩΣΤΗ λογική.
Περίμενε να νιώσει ο Σλοβάκος διατητής που ήρθε από την Ουκρανία (ΚΑΙ ΟΧΙ! ΔΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ...) που βρίσκεται.
Όπως καταλαβαίνεις (έστω και λανθασμένα φυσικά) αν δεν χρειάζεσαι μάθημα εσύ, πόσο μάλλον εγώ, έτσι?
Αναφέρεις λοιπόν τους Λίνο και Γκαρσία ως τι? Ως βαθείς γνώστες του ποδοσφαίρου? Διαφωνώ κάθετα βασικά...
Ελπίζω να έχω τουλάχιστον τέτοιο δικαίωμα, δίχως καν να θέλω να σε πείσω για αυτό που πιστεύω του λόγου μου...
Άλλο θέμα το μοντέλο των ομάδων-υπόδειγμα της Γερμανίας και της Ισπανίας κι άλλο αν αυτοί είναι γνώστες!!!!
Δηλαδή πόσο παραπάνω γνώστες είναι απ τον περσινό μας προπονητή και τι θα κατάφερναν περισσότερο αυτοί?
Ξέχασες να μας πεις στα παραπάνω (που συμφωνώ) τι σόι Προέδρους έχουν στην Γερμανία όλα τα μεγάλα clubs...
Επίσης δεν καταλαβαίνω την οργή σου για έναν Τ.Δ., υπάλληλο της ΠΑΕ, ο οποίος πέρσι ξεκίνησε μια δουλειά που του ανατέθηκε κατόπιν συμφωνίας, δείχνοντας αρκετά καλά δείγματα γραφής, ειδικά σαν πρώτη του χρονιά εκεί...
Σαν τι βάζεις με τον νου σου ότι έγινε την 2η χρονιά, που είχε και στρωμένο κορμό, και δεν κατάφερε 2-3 πινελιές?
Ότι είναι άμπαλος, δεν ξέρει τι σόι παίχτες χρειάζεται, δεν έχει κονέ, τεμπελιάζει? Μα τότε πέρυσι πώς πήγε καλά?
Μήπως όμως δεν ξέρεις ή μήπως αγνοείς επιδεικτικά, το ποιος/ποιοι συμφώνησε/αν και του ανέθεσαν την δουλειά?
Αυτός/οι δηλαδή δεν έχουν ευθύνες, όταν ειδικά δεν δίνουν standard budget & παίρνουν & τις τελικές αποφάσεις?
Με όλο τον σεβασμό ειλικρινά και με το συμπάθιο για το προηγούμενο post μου, που το πέρασες για ειρωνικό...

Υ.Γ. Για κάποιες ομάδες-πρότυπα της Γερμανίας & της Ισπανίας πάω πάσο, αλλά στα @@πάρια μου τι κάνει ο gay!!!!
Aπό τους υποστηρικτές του Μίχελ που μόλις δουν σχόλια αρνητικά απαντούν με ειρωνία και για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, περιμένω να μου πουν σε τί είναι ευχαριστημένοι από αυτόν στο κομμάτι του Τεχνικού Διευθυντή (καταρτισμό ρόστερ, αξιοποίηση παικτών της Κ20, αγοροπωλησίες με κέρδος και ό,τι άλλο θέλετε).
Και φυσικά να μουν που πού ή πώς μπορεί να έμαθε να αξιολογεί παίκτες ένας πρώην διαιτητής.
Κάποτε είχε ακουστεί και το όνομα εκείνου του Κερκυραίου φαλακρού διαιτητή για την ομάδα μας. Θα μπορούσαν ποτέ πρώην διαιτητές να αξιολογήσουν ποδοσφαιριστές?
Και φυσικά να μουν που πού ή πώς μπορεί να έμαθε να αξιολογεί παίκτες ένας πρώην διαιτητής.
Κάποτε είχε ακουστεί και το όνομα εκείνου του Κερκυραίου φαλακρού διαιτητή για την ομάδα μας. Θα μπορούσαν ποτέ πρώην διαιτητές να αξιολογήσουν ποδοσφαιριστές?
- pisakaipoupoula
Σάχοφ, Τζαλμάδες, Ενρίκε, Κρέσπο, Στανοτέτοιοι, καλύτερος παίκτης του ρόστερ ο Μπίσεβαρ από β Τουρκίας, ένα κάρο λεφτά στις απόλυτες μετριότητες...ωραία τα μανατζεριλίκια αλλά τα χεις μαμήσει τη μάνα μεγάλε
Μπα ο κολκας λέει ειρωνικά τον διώξαμε και είναι μια χαρά στην ΕΠΟKOSTAS54 έγραψε:Ήρθε η ώρα του ΖΒ!
Αυτός ξέρει καλλίτερα φίλοι είναι
- john4serres
Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να καταλάβεις ότι Ιβάν και Μίχελ είναι άμπαλοι.
End of story, που λένε και στο χωριόμ.
End of story, που λένε και στο χωριόμ.
Ωραία.θα φύγει ο μιχελ και θα λυθεί ως δια μαγείας το πρόβλημα μας.Το βρήκαμε πάλι ποιός φταίει.
Τουλάχιστον μην του φορτώνετε και την επιλογή Στανογεβιτς.Ελεος.
Μιζαδορος και αυτός όπως και ο αρνεσεν? Όλοι οι απατεώνες στον ΠΑΟΚ ένα πράγμα.
Καλά ο κολκας στα καλύτερα του,τώρα που βρήκε πεδίο ελεύθερο σε θάβει ανοιχτά πλεον.
Για όλα φταίει ο μιχελ μάγκες... τον διώχνουμε και είμαστε καλά.καλυτερα από ποτέ
Καλά ο κολκας στα καλύτερα του,τώρα που βρήκε πεδίο ελεύθερο σε θάβει ανοιχτά πλεον.
Για όλα φταίει ο μιχελ μάγκες... τον διώχνουμε και είμαστε καλά.καλυτερα από ποτέ
Όταν όμως ηρεμήσουμε, ας κάτσουμε να σκεφτούμε ποιους παίχτες έφερε, τι μεταπωλητική αξία έχουν κ πόσο επιτυχημένοι είναι. Αν τώρα που μιλάμε θέλουμε σαν οπαδοί αριστερό μπακ, στόπερ, αμυντικό χαφ κ έναν ακόμη επιθετικό για βασικούς, σημαίνει ότι κάποια λάθη έχουν γίνει.

Και σε τελική ανάλυση, επειδή εγώ γουστάρω να διαβάζω τους ΑΡΔ κ τον κάθε Κόλκα, ας μου απαντήσει κάποιος αν στα παρακάτω που λέει έχει άδικο:
"Και το μεγάλο παραμύθι. Τι έπαθε η ομάδα από πέρυσι; Τι να πάθει ρε, η ίδια είναι. Σε κάθε παιχνίδι που έκαιγε η μπάλα ήταν στα χαμένα, πήρε κάποια που τις βγήκαν αλλά ελάχιστα, πήραμε ένα κύπελλο με απίστευτη τύχη σε προημιτελικά και ημιτελικά και στα πλέι οφς μας προσπέρασαν ομάδες που άλλαξαν τρεις προπονητές.
Και πέρυσι το τερατούργημα Μίχελ δεν είχε όγκο, δύναμη, ποιότητα και προσωπικότητα, με κορυφαίο παίκτη τον μη αθλητή Μπίσεσβαρ.
Δεν πήραμε το κέντρο σε μισό εκτός έδρας ντέρμπι, δεν ανταποκριθήκαμε σε καμία ομάδα που μας πίεσε ψηλά"
Αν είναι ένας απλός κακεντρεχής που θέλει απλά να δημιουργεί πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, τότε γιατί εμείς τώρα ζητάμε 4-5 παίχτες με προσωπικότητα και διαφορετικά χαρακτηριστικά για βασικούς;;
"Και το μεγάλο παραμύθι. Τι έπαθε η ομάδα από πέρυσι; Τι να πάθει ρε, η ίδια είναι. Σε κάθε παιχνίδι που έκαιγε η μπάλα ήταν στα χαμένα, πήρε κάποια που τις βγήκαν αλλά ελάχιστα, πήραμε ένα κύπελλο με απίστευτη τύχη σε προημιτελικά και ημιτελικά και στα πλέι οφς μας προσπέρασαν ομάδες που άλλαξαν τρεις προπονητές.
Και πέρυσι το τερατούργημα Μίχελ δεν είχε όγκο, δύναμη, ποιότητα και προσωπικότητα, με κορυφαίο παίκτη τον μη αθλητή Μπίσεσβαρ.
Δεν πήραμε το κέντρο σε μισό εκτός έδρας ντέρμπι, δεν ανταποκριθήκαμε σε καμία ομάδα που μας πίεσε ψηλά"
Αν είναι ένας απλός κακεντρεχής που θέλει απλά να δημιουργεί πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, τότε γιατί εμείς τώρα ζητάμε 4-5 παίχτες με προσωπικότητα και διαφορετικά χαρακτηριστικά για βασικούς;;
Τι να διαπιστώνει κανείς ότι η ομάδα είχε και πέρσι πρόβλημα δεν είναι και τόσο δύσκολο.Ειπε κανείς ότι έχει άδικο σε αυτό που διαπιστώνει?Δεν ανακάλυψε και την Αμερική, αυτά που λέει τα λέγαμε και εμείς.
Το πρόβλημα όμως με αυτούς είναι ότι ρίχνουν επιλεκτικά την ευθύνη για την όλη κατάσταση κατά το δοκούν.Φυσικα για αυτό και τους λένε αρδ.
Το πρόβλημα όμως με αυτούς είναι ότι ρίχνουν επιλεκτικά την ευθύνη για την όλη κατάσταση κατά το δοκούν.Φυσικα για αυτό και τους λένε αρδ.
Στα κάγκελα είναι ο χοντρός και κράζει Μιχελalp920 έγραψε:Ωραία.θα φύγει ο μιχελ και θα λυθεί ως δια μαγείας το πρόβλημα μας.Το βρήκαμε πάλι ποιός φταίει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk