Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Καλά, οι άντρες τους δε το τιμούν και τόσο αυτό το όχι θέατρο...
Σε Κολομβία, Χιλή κτλ που θυμάμαι από Libertadores που έβλεπα παλαιότερα, κάτι γίνεται
Σε Κολομβία, Χιλή κτλ που θυμάμαι από Libertadores που έβλεπα παλαιότερα, κάτι γίνεται
τωρα αυτη την κουραδα τον ντεπαι προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι ο νεος ρομπεν??ουτε μια τριχα απο τα @@ του μεγαλου αριαν δεν πιανει...
κατα τα αλλα μεγαλη αποκαθηλωση της ολλανδιας πολυ κακη ομαδα και καμια σχεση με το μουντιαλ που εδειξε και 2-3 πραγματα...
κατα τα αλλα μεγαλη αποκαθηλωση της ολλανδιας πολυ κακη ομαδα και καμια σχεση με το μουντιαλ που εδειξε και 2-3 πραγματα...
ειναι καλος παιχτης...αλλα παγκοσμιας κλασης πολυ δυσκολα θα γινει ετσι που τον κοβω...
Θεωρώ έχει μέλλον μπροστά του, αν δουλέψει όσο πρέπει. Και ο Ρόμπεν στην ηλικία του δεν είχε μεγάλη διαφορά
-
Ο Ρόμπεν είναι τεράστιος παίχτης, ίσως μες στους 5 καλύτερους Ολλανδούς στην ιστορία.
Ο Ντεπάι ούτε εμένα με έπειθε αλλά στο Γιουνάιτεντ-Μπριζ που τον είχα δει ήταν τρομερός.
Ο άλλος ο μυρωδιάς έβγαλε το παλτό του βάζελου κι έβαλε Βρσάλικο με ανάποδο πόδι. Βάλε να δούμε λίγο Λέοβατς ρε απίθανε...
Ο Ντεπάι ούτε εμένα με έπειθε αλλά στο Γιουνάιτεντ-Μπριζ που τον είχα δει ήταν τρομερός.
Ο άλλος ο μυρωδιάς έβγαλε το παλτό του βάζελου κι έβαλε Βρσάλικο με ανάποδο πόδι. Βάλε να δούμε λίγο Λέοβατς ρε απίθανε...

Πάρτα ρε μ@λ@κα Ντάισελμπλουμ!

Κάθε γερμανόφιλος που σέβεται τον εαυτό του, δεν χωνεύει καθόλου την Ολλανδία...Sera4 έγραψε: κατα τα αλλα μεγαλη αποκαθηλωση της ολλανδιας πολυ κακη ομαδα και καμια σχεση με το μουντιαλ που εδειξε και 2-3 πραγματα...

- ΑποστόληςΑ
Η Ολλανδία (και ο Άγιαξ) ήταν η αγαπημένη ομάδα μας στη δεκαετία του 70...
- john4serres
Danilo Pereira , βασικος στην Πορτο και πλεον βασικος χαφ στην εθνικη Πορτογαλιας
και ελεγα κατι μου λεει το ονομα
19 ή 20 ετων ειχε ερθει δανεικος στον αρη απο την Παρμα
και ελεγα κατι μου λεει το ονομα
19 ή 20 ετων ειχε ερθει δανεικος στον αρη απο την Παρμα
Ο Μεμφις ειναι (κατ' εμε φυσικά) το νεξτ μπιγκ θινγκ (μαζι με Στερλινγκ) στο νησι.
Αν ο Στέρλινγκ είναι το παιδί-θαύμα της Αγγλίας, βγάζω δελτίο να τους τα πάρω στα 33 μου.
:ugeek:
:ugeek:
-
- Dimitris_L4
Απο τα καλυτερα box to box χαφ στον κοσμο και πολυ υποτιμημενος οσον αφορα την προβολη του...Ο τυπος ειναι παιχταρας...και σκοραρει αρκετα συχνα...black death έγραψε:[youtube]_5e7ZeATPtw[/youtube]