Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Ποιος ρατς? Ε τότε δεκάρι ο ιβιτς που την έχει και την θέση,τι άλλο θα ακουσουμε
Θέμα δικαίωσης είναι ;spyretto έγραψε:Αλλες προσφορές δηλαδή δεν έχει ο Βαρέλας; Εγώ λέω ότι ο Μπακάλης τον ΠΑΟΚ τον έχει γραμμένο και θα τον δώσει όπου πέσει το μεγαλύτερο ποσό.
Οπότε όσο κι αν αγαπάει τον Μίχελ αν δεν πέσει το μαρούλι δεν...μην τα ξαναλέμε.
Δεν έρχεται ο παίκτης λέω εγώ 80% σίγουρο. Εσείς πείτε το αντίθετο και θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostas_Peraia4
Παντως αριστερα απο το τωρινο ροστερ μπορουν να παιξουν οι :
Leovac
Matos
Γιαννουλης
Τζαβελλας
Σκονδρας
Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα Ρατς
Leovac
Matos
Γιαννουλης
Τζαβελλας
Σκονδρας
Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα Ρατς
Βαλε κ κοροβεση που επαιξε καποια ματς οπως μεσα στην αεκ και δεν ηταν αρνητικος! 

... και στην Ξάνθη έπαιξε βασικός, αλλά .... μισή μερίδα ρε γμτ, ψεύτικος
- zarathustra79
Για τον varela νομίζω οτι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κλείσει μιας κ καιγόμαστε για τη συγκεκριμένη θέση και χρειαζόμαστε έναν κεντρικό αμυντικό το αργότερο ως τις 10 ιουλίου. Αυτή τη στιγμή παίζεται παιχνίδι πόκερ μεταξύ michel και becali, με τον καθένα να έχει κ από ένα δυνατό χαρτί. Εμείς έχουμε τον παίκτη, οι άλλοι έχουν το χρόνο μαζί τους.
Το να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή είναι το λιγότερο πιθανό σενάριο για μένα, πιστεύω οτι τελικώς θα υποκύψει είτε η μια είτε η άλλη πλευρά και σίγουρα το ποσό δε θα είναι ούτε 600 χιλιάδες, ούτε 2 εκατομμύρια.
Τώρα για το inpaok και το άρθρο παραπάνω, αυτοί είναι που κάποιοι τους θεωρείτε κ αξιόπιστους;;;
Το να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή είναι το λιγότερο πιθανό σενάριο για μένα, πιστεύω οτι τελικώς θα υποκύψει είτε η μια είτε η άλλη πλευρά και σίγουρα το ποσό δε θα είναι ούτε 600 χιλιάδες, ούτε 2 εκατομμύρια.
Τώρα για το inpaok και το άρθρο παραπάνω, αυτοί είναι που κάποιοι τους θεωρείτε κ αξιόπιστους;;;
- Kostas_Peraia4
Παλι επεσαν εξω στο ρεπορταζ οι 24.Μεχρι και ρουμανικο πρωτοσελιδο υπαρχει σημερα,το οποιο λεει οτι εντος της εβδομαδας κλεινει ο Βαρελα.Προσωπικη διαισθηση οτι μεχρι να φυγουμε για προετοιμασια θα ανακοινωσουμε ακομα εναν παικτη,εκτος του Βαρελα
Δεν θα με χαλούσε καθόλου μα καθόλου μια αριστερή πλευρά με Ρατς και Λέοβατς και τρίτο τον Γιαννούλη. Το αντίθετο θα έλεγα.Την θεωρώ ιδανική.
Από εκεί και πέρα αν κλείσει αυτή την εβδομάδα ο Βαρέλα όπως φαίνεται,σκεφτείτε πως αν έκλειναν και οι Κανά Μπιγίκ και Ματέους (που ακόμη πουθενά δεν υπέγραψε νομίζω) στους οποίους φτάσαμε πολύ κοντά,θα είχαμε κάνει 6 μεταγραφές πριν πάει η ομάδα στην Ολλανδία.Αυτό δείχνει σχεδιασμό και σοβαρότητα.
Από εκεί και πέρα αν κλείσει αυτή την εβδομάδα ο Βαρέλα όπως φαίνεται,σκεφτείτε πως αν έκλειναν και οι Κανά Μπιγίκ και Ματέους (που ακόμη πουθενά δεν υπέγραψε νομίζω) στους οποίους φτάσαμε πολύ κοντά,θα είχαμε κάνει 6 μεταγραφές πριν πάει η ομάδα στην Ολλανδία.Αυτό δείχνει σχεδιασμό και σοβαρότητα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Το θέμα είναι ότι με τον χρόνο να μας πιέζει ο μπεκαλι έχει το πάνω χέρι
Αυτός ήταν ακόμα ένας λόγος για τον οποίο έπρεπε να κρατήσουμε τον βιτορ
Πάνω από τρία τριάμισι κατοστάρικα αποκλείεται να πήρε από τους εβραίους
Και μετά με την Προσθήκη βαρελα θα ήμασταν υπερπληρης στην άμυνα
Τώρα παρακαλάμε να μην μουλαρωσει ο μπεκαλι και μας τον δώσει 31 Αυγούστου
Έχουμε και αυτά τα δημοσιεύματα για κρεσποπου κάνουν ακόμα και τον πιλοτο να αναφωνεί πορτογάλος γύρναπισω
Αυτός ήταν ακόμα ένας λόγος για τον οποίο έπρεπε να κρατήσουμε τον βιτορ
Πάνω από τρία τριάμισι κατοστάρικα αποκλείεται να πήρε από τους εβραίους
Και μετά με την Προσθήκη βαρελα θα ήμασταν υπερπληρης στην άμυνα
Τώρα παρακαλάμε να μην μουλαρωσει ο μπεκαλι και μας τον δώσει 31 Αυγούστου
Έχουμε και αυτά τα δημοσιεύματα για κρεσποπου κάνουν ακόμα και τον πιλοτο να αναφωνεί πορτογάλος γύρναπισω
αν ο Ρατς έρχεται με 300, αντε το πολυ 350 χιλιάρικα για μπακαπ εγώ τον θέλω. Εκανε καλό euro, μπορεί να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
- zarathustra79
Οι 24 δεν έγραψαν οτι αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία, έγραψαν οτι οι φήμες οτι είναι οριστική η συμφωνία δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά. Τα άρθρα και τα πρωτοσέλιδα των ρουμάνων δεν οριστικοποιούν τη μεταγραφή, είναι απλά φήμες. Σε πρωτοσέλιδα και ιστοσελίδες ως τώρα έχουμε κάνει καμιά 20ρια μεταγραφές!!!
desperado σύμφωνα πάντα με όσα διαβάζουμε στον vitor έγινε προσφορά με 400 χιλιάδες και την αρνήθηκε. Η ομάδα στην οποία υπέγραψε είναι η πρωταθλήτρια ισραήλ και γράφτηκε οτι πήγε για 500 χιλιάρικα.
desperado σύμφωνα πάντα με όσα διαβάζουμε στον vitor έγινε προσφορά με 400 χιλιάδες και την αρνήθηκε. Η ομάδα στην οποία υπέγραψε είναι η πρωταθλήτρια ισραήλ και γράφτηκε οτι πήγε για 500 χιλιάρικα.
- ace79grpaok
Aν φέρει ρατς τότε προτείνω για Μπακ κοντρερας ,αμ χαφ Ζαγοράκης, δεκαρρρρρρρ κουδας και φορ σαράφης και είσαι έτοιμος για κύπελο πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης.
Ο Ρατς αφού ανανέωσε (γελάει ακόμα ο κόσμος Ζήση) έκανε καμιά 15 άθλια παιχνίδια σερί. Προσωπικά αυτόν τον Ρατς δεν τον θέλω. Μιλάμε και για έναν παίκτη στα 35 του.
Πέρα από αυτό υπάρχουν θέσεις στις οποίες πονάμε πολύ περισσότερο. Προτεραιότητα πρέπει να έχουν εκείνες.
Πέρα από αυτό υπάρχουν θέσεις στις οποίες πονάμε πολύ περισσότερο. Προτεραιότητα πρέπει να έχουν εκείνες.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο ρατς αν έρχεται αποδεχόμενος τον ρόλο της ρεζερβας και του τύπου που θα έχει τον ρόλο να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τους νεαρούς και άπειρους στον πρωταθλητισμό συμπαίκτες του Καλώς να ορίσει
Σε διαφορετική περίπτωση ας πάει στην πατρίδα του.
Πάντως σωματικά και Αθλητικά φαίνεται τρια-τέσσερα χρόνια μικρότερος από την πραγματική του ηλικια
Σε διαφορετική περίπτωση ας πάει στην πατρίδα του.
Πάντως σωματικά και Αθλητικά φαίνεται τρια-τέσσερα χρόνια μικρότερος από την πραγματική του ηλικια
Εγώ σας ξαναλέω οτι αριστερό μπακ έχουμε μόνο τον Λέοβατς και τον νεαρό Γιαννούλη.
Αν θέλεις η ομάδα να έχει σταθερές,δεν μπορείς να μετακινείς τον Λέο Μάτος,πότε δεξιά πότε αριστερά.
Θέλει αριστερό μπακ η ομάδα,μακάρι να είναι ο Ρατς.
15 σερί άθλια παιχνίδια έκανε όλη η ομάδα.Όχι μόνο ο Ρουμάνος.
Αν θέλεις η ομάδα να έχει σταθερές,δεν μπορείς να μετακινείς τον Λέο Μάτος,πότε δεξιά πότε αριστερά.
Θέλει αριστερό μπακ η ομάδα,μακάρι να είναι ο Ρατς.
15 σερί άθλια παιχνίδια έκανε όλη η ομάδα.Όχι μόνο ο Ρουμάνος.