Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
burbu

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από burbu »

Scientist@PAOK έγραψε:Ο λιμπρε λεει πραγματα και δινει και καποιες πληροφοριες οι οποιες δεν ειναι καθολου παραλογες απλα εχει θεμα με την συνταξη των προτασεων..οταν τον πρωτοδιαβασα μου ηρθε στο μυαλο οτι γραφει μεσω google translate...δηλαδη μεταφραζει απο την γλωσσα του στα ελληνικα μεσω google...εινα χαρακτηριστικη η συνατξη...και μετα εκανα την διαβολικη σκεψη λες να ειναι ο γιωργος σαββιδης !?[FLUSHED FACE][FLUSHED FACE]

Sent from my iPad using Tapatalk
Εμένα πάλι όταν διαβάζω μου ρχεται στο μυαλό ότι παραπαταει το δάχτυλο στο πληχτρολογιο :twisted: φέτος ούτε μια πυρηνική δεν είχαμε τι θα γίνει ?θα λειξουν τα πυρομαχικά στις αποθήκες
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν ξερω ποια ειναι η δυναμη του ιδιοκτητη της Στεαουα.

Ελπιζω ολο αυτο παντως που γινεται να μην καταληξει σε καμια ανανεωση του Βαρελα με την Στεαουα με συμβολαιο ιδιο ή μγαλυτερο με αυτο που δινουμε εμεις στον ποδοσφαιριστη. Το θεωρω δυσκολο να συμβει καθως ο Βαρελα δειχνει πραγματικα να θελει να φυγει, αλλα γινονται συχνα τετοια κολπα.

Θεωρω οτι με Βαρελα Κρεσπο και τους ηδη 3 που εχουμε κανουμε πραγματικα μια πολυ καλη 5αδα κεντρικων αμυντικων. Για οσους μιλανε για υψος, οταν εχουμε τους Μαλε Χατζι στο 1.90+ μου φαινεται δυσκολο να παμε σε ακομα εναν τοσο ψηλο. Εκτος αν βρεθει καποιος που συνδυαζει την ταχυτητα, το υψος και την τεχνικη. Ο Πουγγουρας πιστευω θα ειναι σημαντικο κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ. Πρεπει να βρεθει μια καλη ομαδα εξωτερικου να δουλεψει καλα ο μικρος και να γυρισει ισως του χρονου και να ειναι ο 4ος ή 5ος.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Συμφωνώ πάλι Δημήτρης. Όσο για το ύψος δεν έχεις άδικο. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι στον Μ.Ο περισσότερο πλέον και όχι στο Κ.Άμυνας.

Για το Βαρέλα, η ανανέωση είναι ένα σενάριο για τον παίκτη αν δεν τα βρούν οι ομάδες. Κοντά στον Οκτώβριο - Νοέμβριο ίσως του πει ο Μπακάλης ή υπογράφεις με 10-20% λιγότερα από αυτά που υπόσχεται ο ΠΑΟΚ ή σου κρεμάω το δελτίο. Θα το παει στο θέμα σεβασμού που όφειλε ο ποδοσφαιριστής να είχε. Εμένα αυτή η προσέγγιση μου αρέσει και το έχω πει, όταν μια ομάδα δεν έχει μεγάλη οικονομική - διαπραγματευτική δύναμη. Ειδικά για τα ταλέντα και τα στοιχήματα με ταλέντο, όπου τους βάζει να υπογράφουν 5ετή συμβόλαια ώστε όταν εκείνα "βγούνε, να εισπράξει επιπλέον αξία από αυτούς. Αν δεν "πιάσουν", τότε το μικρό κασέ δίνει τη δυνατότητα δανεισμού σε μικρότερη ομάδα, ώστε να επανέλθει. Το έχω πει 100 φορές το μυστικό της επιτυχίας και για εμάς είναι το σφικτό wage budget, 5ετή συμβόλαια, εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό και στήριξη, ώστε να έρθει η βελτίωσή τους. Άντε να σε δω πως ξεφορτώνεσαι τον Μάαρτενς με τη στρατηγική των υψηλών συμβολαίων με 45% εφορία μόνο και μόνο γιατί είναι φτηνοί σε αγορά ή ελεύθεροι...

Φυσικά κάποια ελεύθερα κελεπούρια στιλ Τζαλμά, Μάτος, Σακχοφ δεν τα αφήνεις, που δεν είχαν ούτε μεγάλο κασέ αναλογικά με την αξία τους. Επιπλέον η ομάδα μας χρειαζόταν επιγόντως εμπειρία σε αυτή τη φάση, οπότε ήταν ιδανικές κινήσεις. Παραπάνω μιλάω για γενική στρατηγική προσέγγιση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καθόλου στο ρεπερτόριό του τις ακριβές αγορές, τα 5ετή συμβόλαια, και το σφικτό wage budget. Έχουμε όμως στο τελευταίο μια ξεκάθαρη βελτίωση από τη χρονιά του Φρανκ :)

Yg: Μια ερώτηση: Ρε παιδιά πώς είναι δυνατόν να ακούγεται φήμη ενδιαφέροντος για τον Σάλπι της Ντνίπρο και όχι για τον Douglas που είναι παικταράς και μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδα? Έχει κλείσει πουθενά αλλού?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Libra έγραψε:
Με συγχωρεις δεν το ειδα το "no offense".
Aπλα δεν γραφω οτι μου κατεθει τα πληροφορουμε απ εγκυρες πηγες.
Σιγουρα απ επισημες ανακοινωσεις της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. ειναι η τελικες (μεχρι να μπει ι τζιφρα)

Ετυχε να παρακολουθησω την αντιπαραθεση οταν ξεκινησε... Απεφευγα να σχολιασω να μη ριξω λαδι στη φωτια κι εγω αλλα ξαναδιαβαζω τις παραθεσεις και φορτωνω... Θα τα πω και σορυ και για το οφ τοπικ και ριξτε με και καμια μερα μπαν αφου τρωγομαι :mrgreen:

Ενταξει, ο che το ψιλοξεκινησε αλλα στο χαλαρο. Ο αλλος ηταν εμετικος οταν αρχισε να λεει για πτυχια, διδακτορικα και βγαζω 3000 το μηνα οποτε δεν θα μου μιλας γιατι ειμαι ο μαμαω.... Σωπα ρε μεγαλε... Κοροϊδο σε πιανουν. Με τοσα πτυχια 3000? Εγω βγαζω παραπανω και τελειωσα μονο Λυκειο. Κατι δεν κανεις καλα.

Διδακτορικο? εισαι σιγουρος? η μηπως κανα δικτατορικο? Σε τι γλωσσα τα πηρες τα πτυχια ρε ψωνιο? Σε αυτοδημιουργητη? Ο ανθρωπος που γραφει στην ιδια προταση "Η τελικες" και "Ι τζιφρα" (οχι αυτα δεν ειναι τυπογραφικα, ουτε λαθη βιασυνης, αλλα καθαρη αγραμματοσυνη) γυρναει και λεει στον αλλον "να στα πω και στα αγγλικα ή δεν εχεις ουτε lower?". Ο "βγαζω 3000 χιλιαρικα και μη μου μιλατε οι υποδεεστεροι". Ξερναω στα μουτρα σου...
και σας χαιρετω γιατι δεν το γλυτωνω το ban. Σορυ mods. :mrgreen:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Απ οτι καταλαβα ο ΜΙχελ περιμενει ταυτοχρονα τον Κρεσπο μονο αν παρει την ελευθερας του ή τελος παντων με λιγες χιλ, και τον Βαρελα γυρω 1 εκ αγορα max (οσα εδωσε ο Μπακαλι).
Αν του κατσει πρωτα ο Κρεσπο, τοτε θα αρχισει να κατεβαινει απ το εκ. γιατι απ τον Δεκεμβρη θα μπορεσει να τον κλεισει τζαμπα για του χρονου.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλη εβδομαδα να εχουμε μακρυα απο παρεξηγησεις...κτ μ λεει οτι σε 48 ωρες το πολυ θα μας επισκεφτει παιχτης...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

che4 έγραψε: και ολα αυτα γιατι ο φανουρης δεν ειναι εξτρεμ....
Θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουμε ότι ο καθένας δικαιούται να εκφράζει την άποψή του χωρίς αντιδράσεις. Όπως εσείς θεωρείτε ότι η Mercedes είναι καλύτερη της BMW έτσι κι εγώ υποστηρίζω ότι η Toyota συνολικά είναι λειτουργικότερη (και ωφελιμότερη) όλων.
Δεν μπορεί να αποδειχθεί κάτι τέτοιο, απλά είναι άποψη.
Εγώ θεωρώ ότι ο Αντώνης μπορεί να γίνει το καλύτερο χαφ μας. Άλλοι θεωρούν ότι δεν έχει φυσική κατάσταση και ότι δεν μαρκάρει, επομένως δεν έχει θέση στο ρόστερ.
ΠΡΕΠΕΙ να ακούγονται και οι δύο απόψεις.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αλλες προσφορές δηλαδή δεν έχει ο Βαρέλας; Εγώ λέω ότι ο Μπακάλης τον ΠΑΟΚ τον έχει γραμμένο και θα τον δώσει όπου πέσει το μεγαλύτερο ποσό.
Οπότε όσο κι αν αγαπάει τον Μίχελ αν δεν πέσει το μαρούλι δεν...μην τα ξαναλέμε.
Δεν έρχεται ο παίκτης λέω εγώ 80% σίγουρο. Εσείς πείτε το αντίθετο και θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Καλημερες αδέρφια.....πάρτε μία φρέσκια είδηση από Ρουμανία μερια....

http://m.fanatik.ro/steaua-dupa-varela- ... abi-750318

Νομίζω ότι λέει ότι αυτή την εβδομάδα επισημοποιειται ή μεταγραφή Βαρελα στον ΠΑΟΚ και ότι μετα τον Βαρελα φεύγει και άλλος παίχτης για Αραβια μεριά....για να δούμε.....
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Κοιτα ειναι περιεργη η κατασταση με βαρελα. Επειδη ληγεθ το συμβολαιο του μονο ομαδες που εχουν πραγματικα μεγαλη αναγκη θα διναν απο τωρα λεφτα για να τον παρουν... Κ εγω εχω την εντυπωση οτι οσο καθυστερει κατι συνηθως χαλαει εκτος αν εχουμε μαρουλι για ξοδεμα κ το παμε λαου λαου ετσι ωστε να κερδισουμε οτι μπορουμε.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δυστυχώς αργούνε οι πωλήσεις λούκας και μακ... (απορώ γιατί)
οπότε αργεί και το μαρούλι για ξόδεμα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Λόγο γιουρο δεν κινείται φύλλο στην Ευρώπη μεταγραφικα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τώρα που έληξε το copa america δεν παίρνουμε εκείνον τον Λατίνο χαφ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Σενάριο Ρατς για ΠΑΟΚ!

ινπαοκ - 27. Ιουνίου 2016 09:53 Μάνος Τσαλγατίδης

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην ψάχνει αριστερό μπακ, ωστόσο οι Ρουμάνοι ανακάλυψαν και «αποκάλυψαν» επιστροφή του Ρασβάν Ρατς στον Δικέφαλο!

Το σάιτ «dolce-sport.ro» αναφέρει ως αποκλειστική πληροφορία ότι ο Ρατς είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ!!!

Το σενάριο είναι δύσκολο διότι ο Δικέφαλος έχει κρατήσει για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Λέοβατς, επέστρεψε από δανεισμό στη Βέροια ο Γιαννούλης, ενώ ως αριστερά μπακ μπορούν να παίξουν επίσης ο Λέο Μάτος αλλά και ο Τζαβέλλας με τον Σκόνδρα αν χρειαστεί…

Το ρουμανικό δημοσίευμα αναφέρει πάντως ότι σύμφωνα με πληροφορίες του «Dolce Sport» ο Ραζβάν Ρατς έχει καλές πιθανότητες να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. «Ο 35χρονος αμυντικός έχει προχωρημένες συζητήσεις με την ελληνική ομάδα. Ο Ρατς έπαιξε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-15. Μετά επέστρεψε στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία όμως υποβιβάστηκε στη β’ κατηγορία της Ισπανίας και έτσι το συμβόλαιο του Ρατς με την ισπανική ομάδα θα λυθεί», σημειώνουν οι Ρουμάνοι.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Στο Euro και μετα απο 12 ακριβως μηνες που ειχε ξεκινησει προετοιμασια ο Ρατς ειχε πραγματι αρκετες δυναμεις και εδειχνε αρκετα αθλητικος.Δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει το δημοσιευμα,αλλα θα ηταν αρκετα αξιοπιστη λυση,οταν χρειαζεται ανασες ο Λεοβατς.Επισης ο Κροατης μας εχει δειξει οτι ειναι αρκετα επιρρεπης στους τραυματισμους.Δεν θα ημουν αρνητικος στο να γυρισει ο Ρατς με 200-300 χιλιαρικα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”