Συμφωνώ πάλι Δημήτρης. Όσο για το ύψος δεν έχεις άδικο. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι στον Μ.Ο περισσότερο πλέον και όχι στο Κ.Άμυνας.
Για το Βαρέλα, η ανανέωση είναι ένα σενάριο για τον παίκτη αν δεν τα βρούν οι ομάδες. Κοντά στον Οκτώβριο - Νοέμβριο ίσως του πει ο Μπακάλης ή υπογράφεις με 10-20% λιγότερα από αυτά που υπόσχεται ο ΠΑΟΚ ή σου κρεμάω το δελτίο. Θα το παει στο θέμα σεβασμού που όφειλε ο ποδοσφαιριστής να είχε. Εμένα αυτή η προσέγγιση μου αρέσει και το έχω πει, όταν μια ομάδα δεν έχει μεγάλη οικονομική - διαπραγματευτική δύναμη. Ειδικά για τα ταλέντα και τα στοιχήματα με ταλέντο, όπου τους βάζει να υπογράφουν 5ετή συμβόλαια ώστε όταν εκείνα "βγούνε, να εισπράξει επιπλέον αξία από αυτούς. Αν δεν "πιάσουν", τότε το μικρό κασέ δίνει τη δυνατότητα δανεισμού σε μικρότερη ομάδα, ώστε να επανέλθει. Το έχω πει 100 φορές το μυστικό της επιτυχίας και για εμάς είναι το σφικτό wage budget, 5ετή συμβόλαια, εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό και στήριξη, ώστε να έρθει η βελτίωσή τους. Άντε να σε δω πως ξεφορτώνεσαι τον Μάαρτενς με τη στρατηγική των υψηλών συμβολαίων με 45% εφορία μόνο και μόνο γιατί είναι φτηνοί σε αγορά ή ελεύθεροι...
Φυσικά κάποια ελεύθερα κελεπούρια στιλ Τζαλμά, Μάτος, Σακχοφ δεν τα αφήνεις, που δεν είχαν ούτε μεγάλο κασέ αναλογικά με την αξία τους. Επιπλέον η ομάδα μας χρειαζόταν επιγόντως εμπειρία σε αυτή τη φάση, οπότε ήταν ιδανικές κινήσεις. Παραπάνω μιλάω για γενική στρατηγική προσέγγιση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καθόλου στο ρεπερτόριό του τις ακριβές αγορές, τα 5ετή συμβόλαια, και το σφικτό wage budget. Έχουμε όμως στο τελευταίο μια ξεκάθαρη βελτίωση από τη χρονιά του Φρανκ
Yg: Μια ερώτηση: Ρε παιδιά πώς είναι δυνατόν να ακούγεται φήμη ενδιαφέροντος για τον Σάλπι της Ντνίπρο και όχι για τον Douglas που είναι παικταράς και μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδα? Έχει κλείσει πουθενά αλλού?