Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- efthimis_paok
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Yπομονη 4 ωριστες ακομαefthimis_paok έγραψε:Οι καλύτεροι παπάδες κατι τέτοιες ώρες εμφανίζονται.....

-
che4 έγραψε:makispaspartou έγραψε:Νομίζω ότι ο Libra στον Che απαντούσε αλλά το έγραψε σε λάθος σημείο.Όπως και να έχει είναι άκομψο να χαρακτηρίζεις κάποιον αγράμματο και δικαίως ban-αρίστηκε.
Che τα διάβασα όλα απλά σου απάντησε επιθετικά επειδή τον κριτίκαρες λίγο άκομψα στην αρχή.
Για να τελειώνω κι εγώ εδώ όλοι έχουμε παρακολουθήσει τα κείμενα που παραθέτει ο Libra και πιστεύω έχουν δυσκολία στο να διαβαστούν.Του αναγνωρίζω όμως ότι ποτέ δεν προσέβαλλε κανέναν έως τώρα.Από την άλλη ο Che είναι κλασική φιγούρα εδώ μέσα με πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις και με κόσμιο γενικά ύφος.Το μόνο που του προσάπτω είναι τα κείμενα για τον Lucas!!!![]()
![]()
![]()
Άντε ακόμη δε βγήκε τίποτα???Ούτε ένα σάιτ???
Ρε συ προχθές εδω τον ανεβωκατεβαζαν παπατζη για κυβρακιδη βαν ντέρ φαρ και πόσους άλλους και δεν είπε τιποτα εγω σημερα του ειπα οτι ο Φακ δεν ειναι εξτρέμ εντάξει κάπως άκομψα το παραδέχομαι αλλα αυτος μου την έπεσε αμέσως και επι μια ωρα έγραφε ποσά πτυχία εχει ποσά βγάζει και ολα αυτά σε σχέση με μένα που δε με νοιάζει γιατι δεν γραφω εδω με βάση του τι βγάζω και το ποσά πτυχία εχω
Ηρεμεί κάπως η κατάσταση και ξανά αρχίζει κι ολα αυτά επειδή ο Φακ δεν ειναι εξτρεμ
Τέλος πάντων εγω θελω το Βαρέλα και τον κολομβιανό δανεικό απ την πόρτο απ ολα όσα ακουστηκαν
Άστο ρε Che να πάει..
Βαρέλα-Σκαριόνε-Μπόικο για να πάει καλά ο σχεδιασμός και να αναμένουμε μπαμ μπουμ τον Αύγουστο για 9 και 6....

Kostas_Peraia4 έγραψε:Θα κανω οτι μπορω.Απλα για τον Boyko δεν ειμαι σιγουρος οτι τον θελωilovegame27 έγραψε:Ο Che με κάλυψε!
Kosta κανόνισε σου έχουμε εμπιστοσύνη!
Τον Thorgan Hazard τον ειχα παρακολουθήσει όταν έκανε παπάδες με την Ζουλτε Βαρεγκεμ![]()
![]()
μαζι με τον μποικο που δεν τον θες φερε και εκεινον τον κολομβιανο που και εκεινον δεν τον θες αλλα βαζω το χερι μου στη φωτιαγια το παλικαρι
Kostas_Peraia4 έγραψε:Yπομονη 4 ωριστες ακομαefthimis_paok έγραψε:Οι καλύτεροι παπάδες κατι τέτοιες ώρες εμφανίζονται.....
προσεχε κυκλοφορει ο ρομαν θα σε μπαναρει

prist64 έγραψε:24+ κατι ψιλαsimba έγραψε:48 ωρες?MANIAKOS έγραψε:Τρίτη Θα χουμε νεα πιστευω
![]()
Παντα 48

παντως αν ερθουν ολοι αυτοι που θελουμε και με βαση τη συνεντευξη ιβιτς μιχελ ο μοναδικος ελληνας εντεκαδατος θα ειναι ο τζαβ με τη λογικη οτι θα παρουν και σεντερ φορ καλυτερο του κλαους
και ναι ξερω δε υπαρχει εντεκαδα αλλα 22αδα και εγω ειμαι απτ τους πρωτους που το λενε αλλα η πιο δυνατη ενετκαδα μας θα ειναι 10 στους11 ξενοι
και ναι ξερω δε υπαρχει εντεκαδα αλλα 22αδα και εγω ειμαι απτ τους πρωτους που το λενε αλλα η πιο δυνατη ενετκαδα μας θα ειναι 10 στους11 ξενοι
Καλα παντα ετσι λεμε κ βλεπω γλυκο τζιολη κλαους τζαβε να επιβιώνουν συν χαριση
ειπαμε αν γινουν οσα λεμε και ειπαν στη συνεντευξη ιβιτς μιχελ
τερμα μποικο
αμυνα λεο λεο ελα ελα
χαφ τσιμι καρλος δεκαρι(κιντερο)
επιθεση τζαλμα ματεους γκαρι
τελικα μας εμεινε μονο ο ενας ελα στην αμυνα με κινησεις οι οποιες ειναι εντος προγραμματος παντα
τερμα μποικο
αμυνα λεο λεο ελα ελα
χαφ τσιμι καρλος δεκαρι(κιντερο)
επιθεση τζαλμα ματεους γκαρι
τελικα μας εμεινε μονο ο ενας ελα στην αμυνα με κινησεις οι οποιες ειναι εντος προγραμματος παντα
Το πιο πιθανο ειναι να βρεις εναν καλυτερο απο Γλυκο Κλαους Τζιωλη (στο χορταρι οχι στα χαρτια). Οτιδηποτε παραπανω θα ειναι τεραστια επιτυχιαche4 έγραψε:παντως αν ερθουν ολοι αυτοι που θελουμε και με βαση τη συνεντευξη ιβιτς μιχελ ο μοναδικος ελληνας εντεκαδατος θα ειναι ο τζαβ με τη λογικη οτι θα παρουν και σεντερ φορ καλυτερο του κλαους
- Scientist@PAOK
Ο λιμπρε λεει πραγματα και δινει και καποιες πληροφοριες οι οποιες δεν ειναι καθολου παραλογες απλα εχει θεμα με την συνταξη των προτασεων..οταν τον πρωτοδιαβασα μου ηρθε στο μυαλο οτι γραφει μεσω google translate...δηλαδη μεταφραζει απο την γλωσσα του στα ελληνικα μεσω google...εινα χαρακτηριστικη η συνατξη...και μετα εκανα την διαβολικη σκεψη λες να ειναι ο γιωργος σαββιδης !?[FLUSHED FACE][FLUSHED FACE]
Sent from my iPad using Tapatalk
Αυτός ποιος είναι πάλι???Kostas_Peraia4 έγραψε:Yπομονη 4 ωριστες ακομαefthimis_paok έγραψε:Οι καλύτεροι παπάδες κατι τέτοιες ώρες εμφανίζονται.....

Ο πάτερ Σουλπίκιος ο παιχνιδο-θρονιστής???

-
Scientist@PAOK έγραψε:Ο λιμπρε λεει πραγματα και δινει και καποιες πληροφοριες οι οποιες δεν ειναι καθολου παραλογες απλα εχει θεμα με την συνταξη των προτασεων..οταν τον πρωτοδιαβασα μου ηρθε στο μυαλο οτι γραφει μεσω google translate...δηλαδη μεταφραζει απο την γλωσσα του στα ελληνικα μεσω google...εινα χαρακτηριστικη η συνατξη...και μετα εκανα την διαβολικη σκεψη λες να ειναι ο γιωργος σαββιδης !?[FLUSHED FACE][FLUSHED FACE]
αν ηταν ο γιωργακης δε θα ελεγε οτι βγαζει 3 χιλιαρικα το μηνα και εγω που δεν τα βγαζω

και ολα αυτα γιατι ο φανουρης δεν ειναι εξτρεμ....
βρειτε μου αλλο λογο να αρπαχτει ετσι με το οτι ο φανουρης δεν μππορει να παιξει δεκαρι και εξτρεμ και ψαξτε ποιοι εδω και μερες λενε και γραφουν οτι ο φανουρης ειναι γιαυτες τις θεσεις