Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Η κριτική για τον Μίχελ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αφορά τις φετινές κινήσεις. Πρώτον γιατί δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί και στα μεταγραφικά και στο θέμα προπονητή, δεύτερον γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα βγει από αυτές τις κινήσεις. Αυτή τη στιγμή π.χ. θέλω να τον αποθεώσω για την επιλογή Ρέυ και να τον μπινελικώσω για την επιλογή Λουτσέσκου αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος ποιος τελικά θα βγει και ποιος επέλεξε ποιον και γιατί και αυτό είναι μια διαρκής παθογένεια του τρόπου λειτουργίας της ομάδας που έχει να κάνει κυρίως με τον Ιβάν. Αυτό είναι ξεκάθαρο, η κεφαλή έχει τη βασική ευθύνη για τα επαναλαμβανόμενα δείγματα ερασιτεχνισμού.
Από την άλλη δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Μίχελ φέτος είναι άμοιρος ευθυνών για όλα, ότι δεν έχει καμία σχέση με τις επιλογές προπονητή, ότι για τις μεταγραφές δεν έχει λόγο και απλά εισηγείται κι ότι γενικά δεν φταίει αυτός για την κατάσταση της ομάδας. Γιατί τότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει σηκωθεί να φύγει μετά από τόση υποβάθμιση. Ούτε μπορώ να μιλήσω θετικά για κάποιον που φέτος λειτουργεί δημοσιουπαλληλικά όπως πολλοί υπονοείτε. Για μένα δεν ισχύει ότι είναι θεατής των εξελίξεων στην ομάδα.
Η δική μου προσωπική άποψη για τον Μίχελ είναι ότι είναι μέτριος σαν τεχνικός διευθυντής (ενώ θα μπορούσε να είναι άριστος σαν αθλητικός διευθυντής) έχει να κάνει με τις περσινές κινήσεις που έκανε, που δεν είχε τις φετινές παρεμβάσεις. Και που διαχειρίστηκε κι ένα αρκετά καλό μπάτζετ, κυρίως συμβολαίων. Γενικά δεν νομίζω ότι ξέρει τόσο καλά το ποδόσφαιρο ώστε να στήσει μια σύγχρονη ομάδα πρωταθλητισμού με καλή χημεία και σύνθεση χαρακτηριστικών. Ότι δεν έχει το ποδοσφαιρικό μάτι να φέρει ταλέντα που θα βγάλουν υπεραξία. Ή το δίκτυο σκάουτερ που θα το βρουν γι αυτόν. Γιατί φέτος ψάχνουμε μια πώληση να ξεμπλοκάρουμε κι αυτή δεν ήρθε. Ότι θα κάνει ωφέλιμους δανεισμούς. Ότι θα πουλήσει με κάποιο κέρδος και γρήγορα όταν χρειάζεται. Ότι θα ανανεώσει έγκαιρα αυτόν που θα προσφέρει κ θα δώσει υπεραξία. Ότι γενικά θα δώσει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και το πιο δύσκολο απ όλα, ότι θα μάθει λίγη μπαλίτσα και σύγχρονη λειτουργία ομάδας στον Ιβάν ώστε να τον εμπιστευτεί.
Για μένα σ αυτά έως τώρα και με βάση κυρίως την περσινή χρονιά παίρνει μέτριο βαθμό. Χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να φύγει. Δεν έχω καμία αισιοδοξία ότι αν φύγει θα έρθει καλύτερος. Απλά να κάνει πιο δυναμικές κινήσεις σε όλα τα θέματα.
Από την άλλη δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Μίχελ φέτος είναι άμοιρος ευθυνών για όλα, ότι δεν έχει καμία σχέση με τις επιλογές προπονητή, ότι για τις μεταγραφές δεν έχει λόγο και απλά εισηγείται κι ότι γενικά δεν φταίει αυτός για την κατάσταση της ομάδας. Γιατί τότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει σηκωθεί να φύγει μετά από τόση υποβάθμιση. Ούτε μπορώ να μιλήσω θετικά για κάποιον που φέτος λειτουργεί δημοσιουπαλληλικά όπως πολλοί υπονοείτε. Για μένα δεν ισχύει ότι είναι θεατής των εξελίξεων στην ομάδα.
Η δική μου προσωπική άποψη για τον Μίχελ είναι ότι είναι μέτριος σαν τεχνικός διευθυντής (ενώ θα μπορούσε να είναι άριστος σαν αθλητικός διευθυντής) έχει να κάνει με τις περσινές κινήσεις που έκανε, που δεν είχε τις φετινές παρεμβάσεις. Και που διαχειρίστηκε κι ένα αρκετά καλό μπάτζετ, κυρίως συμβολαίων. Γενικά δεν νομίζω ότι ξέρει τόσο καλά το ποδόσφαιρο ώστε να στήσει μια σύγχρονη ομάδα πρωταθλητισμού με καλή χημεία και σύνθεση χαρακτηριστικών. Ότι δεν έχει το ποδοσφαιρικό μάτι να φέρει ταλέντα που θα βγάλουν υπεραξία. Ή το δίκτυο σκάουτερ που θα το βρουν γι αυτόν. Γιατί φέτος ψάχνουμε μια πώληση να ξεμπλοκάρουμε κι αυτή δεν ήρθε. Ότι θα κάνει ωφέλιμους δανεισμούς. Ότι θα πουλήσει με κάποιο κέρδος και γρήγορα όταν χρειάζεται. Ότι θα ανανεώσει έγκαιρα αυτόν που θα προσφέρει κ θα δώσει υπεραξία. Ότι γενικά θα δώσει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και το πιο δύσκολο απ όλα, ότι θα μάθει λίγη μπαλίτσα και σύγχρονη λειτουργία ομάδας στον Ιβάν ώστε να τον εμπιστευτεί.
Για μένα σ αυτά έως τώρα και με βάση κυρίως την περσινή χρονιά παίρνει μέτριο βαθμό. Χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να φύγει. Δεν έχω καμία αισιοδοξία ότι αν φύγει θα έρθει καλύτερος. Απλά να κάνει πιο δυναμικές κινήσεις σε όλα τα θέματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Τρί 22 Αύγ 2017, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Οι πιο ακριβοι.desperando έγραψε: Είναι αδιανόητο να κάνεις ομαδα 20 εκατομμυρίων και να φέρνεις προπονητή των 150 χιλιάδων ή τον πρώην της Ξάνθης.
Και αυτοί οι δύο ήταν η δυάδα που προκρίθηκε από μια λίστα 15 προπονητών όπως μας ενημέρωσε ο μιχελ.
Είμαι περίεργος οι άλλοι 13 ποιοι ήταν.
1...Πολύ σίγουρος δείχνεις ότι δεν έκανε προεργασία...Inside information ή διαίσθηση άραγε? Αν θέλεις εξηγείς...rainmaker έγραψε:Το αν δουλεύει στη σκιά ή στον ήλιο το έχω γραμμενο .
Προεργασία για προπονητή είχε κάνει όταν διαφαινόταν απ τον Απρίλη ότι ΔΕΝ υπογραφει ανανέωση; ΟΧΙ. Τέλος δε χωράνε αερολογιες σε αυτό.
Ερασιτεχνισμος του χειριστου είδους που ήδη καίει την ομάδα.
Πανευρωπαικου βεληνεκούς παίκτες δεν έρχονται οκ. Υπερτιμημένο και κακοδομημενο ρόστερ οκ.
Τι σκατα μου δηλώνει δημοσίως δύο χρόνια τώρα ότι κάθε φορά θα κάνουμε το ΠΟΛΥ τέσσερις κινήσεις και στην πραξη στο σύνολό πάμε για 20???
Τοσο παρασκηνιακά το παίζει το θέμα ώστε προσπαθεί να μπερδέψει τους πάντες; Μιλάμε για ΠΟΛΥ νόημα.
Άντε ρε φτυστε τα μπούτια σας και τελειώνετε με τις θεωρειες εκεί στην ομάδα.
Βεβαίως και δεν φταίει μόνο αυτός. Πάντα απ την κεφαλή ξεκινά το θέμα. Στα δικά του χωράφια όμως δεν τα πήγε καλά και αυτό κρεμάει την ομαδα.
2...Για να τελειώνουν απ τις θεωρίες και να προχωρήσουν στην πράξη η διαφορά είναι το μπαγιόκο, το " 'Αγιο φως" δηλαδή που φωνάζουμε τόσον καιρό κι όχι τα "πράσινα φώτα", οι συσκέψεις και τα οικογενειακά μπερδεγουέις...
Ευτυχώς ή δυστυχώς λοιπόν όλοι ξέρουμε ποιος "πεζεβέγκης κρατάει την πούγκα" με τα ριάλια στον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Τι άλλαξε λοιπόν από τα Χριστούγεννα, μετά τον τον Μάιο ρε παλίκαρε? Ξέχασε όσα ήξερε ή το ριξε στο σορολόπ?Paoki94 έγραψε:5 τερματοφυλακες. Αυτό τα λέει όλα κι ας ειναι μέχρι στιγμής πολύ καλός ο Ρέι.
Ένα δεξί μπακ με έναν απο πισω που δεν το μεπιστευονται ουτε στα φιλικα.
Ένα αριστερό μπακ που ειναι υπ' ατμον και από πίσω του ο γυάλινος Λεβεκ.
Δεν ενισχυθήκαμε στα στοπερ που ήταν η πρώτη προτεραιοτητα για φέτος.
Δεν ενισχυθήκαμε στο 6, που ήταν επίσης από τις πρώτες προτεραιοτητες.
Η αποχώρηση τον Κίτσιου και Χαρίση φαίνεται να έχουν αποδυναμώσει την ομάδα και να τις στέρησαν το βάθος πάγκου σε δύο καίριες θέσεις.
Έρχεται ο Ελ Καντουρί στο 8, που φαίνεται η μόνη μεταγραφή (μαζί με Ρέι) που φαίνεται να είναι δουλειά Μίχελ.
Ήρθε ο Μακ από σπόντα και είμαι σίγουρος πως 6 μήνες πριν ούτε για πλάκα δεν θα το είχαν σκεφτεί στην ΠΑΕ.
Τα έξτρεμ έμειναν στο επίπεδο που είμασταν. Μακάρι να έρθει και ο Βιειρίνια ο οποίος πάλι δεν θα είναι δουλειά Μίχελ.
Και στο φορ, έχουμε μείνει με ένα παικταρά και με έναν παίκτη που τον θέλει ο Πλατανιάς δανεικό.
Έχουμε ανοίξει τρύπες στα πλάγια μπακ και στο φορ, δεν έχουμε καλύψει τις γνωστές τρύπες στο κέντρο της άμυνας και στο 6, καλύψαμε το κενό του γλύκου με τον Ρέυ, επέστρεψε ο Μακ δανεικός και ελπίζουμε σε επιστροφή Βιειρίνια κι άγιος ο Θεός.
Συν το φιάσκο με τους προπονητές.![]()
![]()
Ο Μίχελ έχει κάνει πάρα πολλά λάθη μέσα σε 3 μήνες. Πάρα πολλά που πιθανοτατα θα μας στερήσουν ένα πρωτάθλημα και χωρίς πλει οφ για να διορθώσεις τη χρονια, ποιος ξέρει τι άλλο.
Αυτό δεν αναιρεί την σχεδόν τέλεια δουλειά που έκανε πέρσυ το καλοκαίρι και φέτος τα Χριστουγεννα.
Απλά χρειαζόμαστε τον Μίχελ που γνωρίσαμε, όχι τη σκιά του σκιά.
Κάνε το come back ρε τρελέ αυτές τις 8-9 μέρες. Δείξε τι μπορείς να κάνεις.
Θα θελα πολύ να με πεις τι βάζεις με τον νου σου, μιας και δεν πιστεύω να ξέρεις στα σίγουρα κι εσύ...
Το να κάνουμε "οπαδική αντιπολίτευση" στον Μίχελ των 19 μηνών, όταν ξέρουμε με ποιον τρόπο (δεν) λειτουργεί (παρά) με βραδύτητα δημοσίου η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τουλάχιστον τα πέντε τελευταία χρόνια (τα προηγούμενα ακόμα χειρότερα), προσωπικά μου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ και συμπαθάτε με!!!!

Υ.Γ. Mr. Lubos, sorry but i tell you that lastly you have become permanently, a "pese pita na se faw" thing...

Love only για το PAOKI_Sweden!!!!

- kataramenos5
- paoki_sweden
Love u 2 brother Goran.
On thursday I will scream PAOKARA for all the brothers that cannot participate ine the game against ergotelis of Sweden.
PAME ARROSTIAAAAAAA!
On thursday I will scream PAOKARA for all the brothers that cannot participate ine the game against ergotelis of Sweden.
PAME ARROSTIAAAAAAA!

Δώσε όσα παραπάνω έχεις και για πάρτη μας ρε PAOKtsakIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.............

Υ.Γ. Θεωρώ πολύ πληρέστερη (πωλήσεις) την κριτική του Johnys999 λίγο πιο πάνω, αν και με κάποια διαφωνώ...

Υ.Γ. Θεωρώ πολύ πληρέστερη (πωλήσεις) την κριτική του Johnys999 λίγο πιο πάνω, αν και με κάποια διαφωνώ...

paoki_sweden έγραψε:Love u 2 brother Goran.
PAME ARROSTIAAAAAAA!
Μπράβο bro!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!
Lubos Michelkataramenos5 έγραψε:[youtube]JtlbHaAojYk[/youtube]
από goran 64 »
Έρωτας είναι θαρρώ
ό, τι νιώθω αγγίζω και ζω
ένα αθώο φιλί
ένα βλέμμα που στάζει η ζωή.
Έρωτας είναι θαρρώ
ό, τι ψάχνω σε σένα να βρω
δύο σταγόνες ζωής,
ένας τρόπος να πεις σ’ αγαπώ.
Ένα ταξίδι στο φως
ένας δέκατος τρίτος Θεός
μια γλυκιά φυλακή
που δε θέλεις να βγεις από κεί.
Ένα ταξίδι στο φως
ένας δέκατος τρίτος Θεός
κι ένας λόγος να πεις
πώς αξίζει στον κόσμο να ζεις.
Έρωτας είναι θαρρώ
που γελά σαν παιδάκι μικρό
με δυο χείλη φωτιά
με δυο χέρια ανοιχτά σαν φτερά.
Τα μάτια της είχε κλειστά
Τα μαλλιά της στον ώμο λυτά
κι ένας ήλιος θαρρείς στο κορμί της να πέφτει νωρίς
Οταν φερνεις παικτες προσωπικοτητες, θες και προπονητη να εμπνεει εμπειρια και σεβασμο.
Μεγάλη κρυάδα αν το έβαλες τύποις αστεϊσμού ρε Κώστα...Παγώσαμε μεσ' στο κατακαλόκαιρο μα τον Θεό...
Αν πάλι βρίσκεις κάτι σοβαρό, συνδέοντας το τραγούδι με τα nicknames του Κατ και το δικό μου και με την "υπεράσπιση" του Μίχελ, τότε λυπάμαι πολύ...Δεν θα ναι όμως η πρώτη φορά που θα νιώσω έτσι για ιδέες σου...
Τραβάτε τον δρόμο των ΑΡΔ λοιπόν και κρεμάστε τον, όπως τόσους και τόσους...Άλλο ένα εξιλαστήριο θύμα...
"Μέγας παθών ο εθελοτυφλός παρά της εξουσιολαγνείας"...
Υ.Γ. Φρουραααά...ΦΡΟΥΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν πάλι βρίσκεις κάτι σοβαρό, συνδέοντας το τραγούδι με τα nicknames του Κατ και το δικό μου και με την "υπεράσπιση" του Μίχελ, τότε λυπάμαι πολύ...Δεν θα ναι όμως η πρώτη φορά που θα νιώσω έτσι για ιδέες σου...
Τραβάτε τον δρόμο των ΑΡΔ λοιπόν και κρεμάστε τον, όπως τόσους και τόσους...Άλλο ένα εξιλαστήριο θύμα...
"Μέγας παθών ο εθελοτυφλός παρά της εξουσιολαγνείας"...

Υ.Γ. Φρουραααά...ΦΡΟΥΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλτοοό, παλτοοοοό!!!!!!!
"Μέγας παθών ο εθελοτυφλός παρά της εξουσιολαγνείας"..
Μια μετάφραση στα ελληνικά, παρακαλώ!!!!!
ΥΓ, Δεν έγραψα ποτέ κάτι κατά του Μίχελ, όπως, σχεδόν, για κανένα μέλος του ΠΑΟΚ.
"Μέγας παθών ο εθελοτυφλός παρά της εξουσιολαγνείας"..
Μια μετάφραση στα ελληνικά, παρακαλώ!!!!!
ΥΓ, Δεν έγραψα ποτέ κάτι κατά του Μίχελ, όπως, σχεδόν, για κανένα μέλος του ΠΑΟΚ.

Τώρα μάλιστα...Γέλασα με την καρδιά μου...

Υ.Γ. Δυστυχώς η Πυθία απέθανε πριν τον μεθερμηνεύσει...Δικός της ήτο ο χρησμός, εάν ενθυμούμαι καλώς...

Τώρα σοβαρά το λες? Και αυτό τι είναι που έγραψες πρι λίγο στο θρεντ του Γκαγκάτση?KOSTAS54 έγραψε: ΥΓ, Δεν έγραψα ποτέ κάτι κατά του Μίχελ, όπως, σχεδόν, για κανένα μέλος του ΠΑΟΚ.
Κώστα δεν μας τα λες και πολύ καλά... Μετρόπολις?KOSTAS54 έγραψε: Σκίζουμε όλο τον κόσμο εκτός από τον Μίχελ(Νέο τοτέμ).
Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι έγραψα εναντίον του Μίχελ????
Το έγραψα για κάποιους εδώ μέσα, που ακολουθούν αυτήν την τακτική.
Μάλλον ατύχησες!!!
ΥΓ, Η ένστασή μου δεν είναι για την προστασία στον Μίχελ,
αλλά τα χτυπήματα σ όλους τους άλλους.
Το έγραψα για κάποιους εδώ μέσα, που ακολουθούν αυτήν την τακτική.
Μάλλον ατύχησες!!!
ΥΓ, Η ένστασή μου δεν είναι για την προστασία στον Μίχελ,
αλλά τα χτυπήματα σ όλους τους άλλους.