Το μικρό μου πόνυ σε πιο θρεντ παίζει?

Πόσο σίγουρος είσαι βρε αδερφέ ότι σε μια ομάδα επιπέδου το πολύ ομίλων E.L. της "Σούπα Λίγδας" θα ερχόταν να "δουλέψει" προπονητής επιπέδου Σάντος αλλά ακόμα και Μπόλονι στα χρόνια της αναξιοπιστίας που διανύουμε?desperando έγραψε:Τους καλύτερους παίκτες να βρει να φέρει,χωρίς προπονητή ομάδα δεν κάνεις.
Είναι αδιανόητο να κάνεις ομαδα 20 εκατομμυρίων και να φέρνεις προπονητή των 150 χιλιάδων ή τον πρώην της Ξάνθης.
Και αυτοί οι δύο ήταν η δυάδα που προκρίθηκε από μια λίστα 15 προπονητών όπως μας ενημέρωσε ο μιχελ.
Είμαι περίεργος οι άλλοι 13 ποιοι ήταν.
Είναι προφανές στα μάτια μου ότι ο μιχελ θέλει προπονητή διαχειρισιμο για αυτό και η επιλογή σε αυτό το γκρουπ των προπονητών,ενας προπονητής επιπέδου Σάντος για παράδειγμα ή ακόμα και μπολονι δεν θα ήταν. Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματα αυτής της φιλοσοφίας τα λούζεται η ομαδα
Αυτό + το σεντόνιsourmenetes έγραψε:Τα ιδια που λετε για τους νυν παικτες λεγατε και για τους πρωην παικτες.
Σας χαλασε πολυ ο μιχελ..
Εχετε απολυτο δικιο.
Για να θυμηθω:σκονδρας,τζιολης,βελλιδης,κοροβεσης,ζαιρο,σαμπο,αντονις και ενα καρο ακομα μετριοτητες σας τις ξεφορτωσε μεσα σε 1,5 σεζον.
Εντελως συμπτωματικα ο τυπος περσι απο μεσα ιουλιου ειχε τελειωσει με τις μεταγραφες και εμενε ενα φορ,το οποιο για διαφορους λογους δεν ηρθε.
Απο περυσι μεχρι φετος τι αλλαξε;;ξεχασε τη δουλεια του;;;σιγουρα εκανε λαθος στο θεμα προπονητη αλλα εστω και αργα επαιξε τα ρεστα του.
Αλλου ειναι λογικα το θεμα.
Το οτι παρελαβε ενα υπεραριθμο πλουσιοαμοιβομενο ροστερ και παει να το εξισορροπησει δε το βλεπει κανεις.
Το οτι απο κει που παικτες που ηρθαν απο αγγλια και ισπανια βλ.κανιας,τους μετατρεψαμε σε σαπακια σε ενα βραδυ δεν το καταλαβαινω.
Η ομαδα σιγουρα βρισκεται σε εντονη διαταραχη και το μονο που πρεπει να κανει τωρα ειναι να παρει αποτελεσματα.
Ποδοσφαιρο θα παιξει.απλα φαινεται οτι η προετοιμασια μας πηγε πολυ πισω.
Δεν το παιζω προστατης κανενος αλλα ας μην ειμαστε μηδενιστες των παντων.
Κατι αντιστοιχο γινεται και σε ολα τα τοπικ των παικτων.