Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Εγω δεν καταλαβαινω πως πλεον η πλειοψηφία δεν καταλαβαίνει οτι το προβλημα ειναι ο τρόπος διοικησης του σαββιδη κ οχι τα εκει μέρους πρόσωπα ....
Δε μπορει Οκοι να ναι τυφλοί .. πέφτει κόφτης
Κ όσο δεν κόψει βασικά πραγματα όπως τη μη ύπαρξη Μπατζετ που να μπορούν να διαχειριστούν αυτα θα χουμε
Ηδη αρχισαμε με μιχελ τωρα .... παλι
Κλαηνυχτα μας
Δε μπορει Οκοι να ναι τυφλοί .. πέφτει κόφτης
Κ όσο δεν κόψει βασικά πραγματα όπως τη μη ύπαρξη Μπατζετ που να μπορούν να διαχειριστούν αυτα θα χουμε
Ηδη αρχισαμε με μιχελ τωρα .... παλι
Κλαηνυχτα μας
Είπε ο ανεχόμενος τους γραμματοσημοκολλητές-Υπουργούς της Ελλάδας, ρίχνοντας το φταίξιμο αλλού...KOSTAS54 έγραψε:"""Φίλε μου γιατι ψάχνεις του παρασκήνιο κ εγκαταλείπεις το προσκήνιο, δεν υπάρχουν παντού κρυφοί εχθροί κ συνομωσίες.""""
Φίλε μου, γιατί αυτός είναι ο περιούσιος λαός της Ελλάδας και του ΠΑΟΚ βεβαίως!!!
ΥΓ. Εντάξει δεν τσουβαλιάζω το σύνολο!!!!

Η "συνήθεια που έγινε λατρεία" του περιούσιου λαού της Ελλάδας, η οποία μας έφερε εδώ που είμαστε...

"Αδιαφορείστε για ό,τι δεν σας αρέσει ή ψάξτε δικαιολογίες, "μακριά απ τον κ@λο μας κι ας είναι και 2 πόντους"...
Μην το ψάχνετε σφαιρικά αναζητώντας τα αληθινά αίτια και τις αφορμές, φταίει ο περιούσιος λαός για όλα"!!!!

Κάπως έτσι, με τέτοια σκεπτικά, κάτι χυδαία παχύδερμα "δικαιώνονται" τρολάροντας μας: "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"!!

Υ.Γ. Εντάξει, δεν τσουβαλιάζω το σύνολο...
ΦΤΆΝΕΙ με τις προσωπικές επιθέσεις, από κάθε πλευρά
Άλλο ένα Και θα σβηστούν όλα ως off topic
Άλλο ένα Και θα σβηστούν όλα ως off topic
Μια χαρα τα ξερω και τα εχω γραψει Γρηγορη αυτα που γραφεις και συμφωνω απολυτα.
Αλλωστε δε νομιζω οτι υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να πιστευει οτι το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης δεν βαραινει τον ιδιοκτητη.
Απο τη στιγμη ομως που ο Σλοβακος βγαινει μπροστα και παιρνει την ευθηνη θα τα ακουσει και για τον σχεδιασμο αλλα και για τις λαθος επιλογες,και ας μην ειναι δικες του.
Οσο για τον Σαββιδη τα εγραψα στο τοπικ του,σε 10 ημερες θα επανελθω,ελπιζοντας μεχρι τοτε να εχει αλλαξει κατι και να μη γραψω αυτα που εχω τωρα στο μυαλο μου.
Αλλωστε δε νομιζω οτι υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να πιστευει οτι το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης δεν βαραινει τον ιδιοκτητη.
Απο τη στιγμη ομως που ο Σλοβακος βγαινει μπροστα και παιρνει την ευθηνη θα τα ακουσει και για τον σχεδιασμο αλλα και για τις λαθος επιλογες,και ας μην ειναι δικες του.
Οσο για τον Σαββιδη τα εγραψα στο τοπικ του,σε 10 ημερες θα επανελθω,ελπιζοντας μεχρι τοτε να εχει αλλαξει κατι και να μη γραψω αυτα που εχω τωρα στο μυαλο μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 21 Αύγ 2017, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Κωστα,ισως δεν ασχολειται τοσο.Ισως αποφασιζουν αλλοι για την ομαδα αναμεσα σ αυτον και το Λουμπος.KOSTAS54 έγραψε:Ευτυχώς ή δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε για να πάμε καλύτερα, με αυτόν τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο.
Εκτός κι αν κάποιος έχει καμιά καλή πρόταση. Να τον αλλάξουμε στην τελική.
Καληνυχτα Γκοραν,καληνυχτα μανι,καληνυχτα prist ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΟΚ.
Τόσο μπορεί ή θέλει να ασχοληθεί, τι μπορούμε να κάνουμε??
ΥΓ. Προφανώς για ότι λάθη γίνονται, αυτός που φταίει είναι ο ηγέτης,
Αυτός τα πληρώνει και μεις χάνουμε την ηρεμία μας, αλλά ..... τι άλλο????
Μακάρι ρε Μπάνε εντός του επόμενου 10ημέρου να γίνει αυτό που ελπίζεις-ελπίζουμε για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.!!!!obanebane έγραψε:Μια χαρα τα ξερω και τα εχω γραψει Γρηγορη αυτα που γραφεις και συμφωνω απολυτα.
Είναι μέρος της δουλειάς του Αθλητικού Διευθυντή να παίρνει την ευθύνη επάνω του, καλύπτοντας ίσως ανωτέρους!!
Αν δεν το έκανε, είτε θα είχε πάρει ήδη πόδι σαν αδιάφορος, είτε θα τον θεωρούσαμε όλοι γλάστρα, πράγμα που προσωπικά δεν διαπιστώνω, βλέποντας ένα επίμονο άτομο να παλεύει να συμμαζέψει τα παλιά ασυμμάζευτα άλλων!!
Όπως πιστεύω προσωπικά, είναι λοιπόν τόσο μεγάλο το μπάχαλο που επικρατεί σε πολλούς τομείς στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. μετά από τόσα χρόνια "ό,τι να ναι", που είναι φυσιολογικό να κάνει αρκετά λάθη στην προσπάθεια του!!!!

Υ.Γ. Κάθε προσωπολατρεία μακριά από μένα...Στηρίζω έναν κατά 90% πετυχημένο την πρώτη του χρονιά υπεύθυνο!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Αύγ 2017, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν ασχολείται. Το πρόβλημα είναι ότι θέλει να ασχολείται (είτε γιατί έτσι γουστάρει είτε γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς που επιλέγει) τη στιγμή που ούτε μπάλα ξέρει αλλά ούτε και παρών είναι.
Αν εξαρχής έδινε εν λευκώ ένα μπάτζετ και τη διαχείριση του αγωνιστικού σε κάποιον που εμπιστεύεται, η περαιτέρω ενασχόλησή του δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη.
Κάθε χρόνο στην παρουσίαση του προπονητή ερωτάται ο ΤΔ αν υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ και ακούμε όλο το βλέποντας και κάνοντας, κάθε υπόθεση ξεχωριστή.
Έχουμε και τους εξωπαραγοντικούς συμβουλάτορες από δίπλα ε και τρέχα γύρευε.
Ο Σαββίδης πρέπει να θωρακίσει τον ΠΑΟΚ από τις ορέξεις του. Είχε δηλώσει σωστά κάποτε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει αυτάρκης. Συμφωνώ. Πρέπει να γίνει αυτάρκης όμως και διοικητικά. Να μην ξεκινάει και να τελειώνει στον Σαββίδη η κάθε απόφαση.
Αν εξαρχής έδινε εν λευκώ ένα μπάτζετ και τη διαχείριση του αγωνιστικού σε κάποιον που εμπιστεύεται, η περαιτέρω ενασχόλησή του δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη.
Κάθε χρόνο στην παρουσίαση του προπονητή ερωτάται ο ΤΔ αν υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ και ακούμε όλο το βλέποντας και κάνοντας, κάθε υπόθεση ξεχωριστή.
Έχουμε και τους εξωπαραγοντικούς συμβουλάτορες από δίπλα ε και τρέχα γύρευε.
Ο Σαββίδης πρέπει να θωρακίσει τον ΠΑΟΚ από τις ορέξεις του. Είχε δηλώσει σωστά κάποτε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει αυτάρκης. Συμφωνώ. Πρέπει να γίνει αυτάρκης όμως και διοικητικά. Να μην ξεκινάει και να τελειώνει στον Σαββίδη η κάθε απόφαση.
- kataramenos5
Τιποτα.Κανεις πως δε καταλαβαινεις και συνεχιζεις να πινεις.KOSTAS54 έγραψε:Τόσο μπορεί ή θέλει να ασχοληθεί, τι μπορούμε να κάνουμε??
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Πιανετε τον Σαββιδη στο τοπικ του Μιχελ, τις μεταγραφες στο τοπικ του Σαββιδη και δεν μπορω να σας παρακολουθησω.
Μονο τον Λεβαδειακο δεν εχετε πιασει πουθενα.
Η πραγματικοτητα λεει οτι εκανες ενα Χ στην πρεμιερα.
Μεγαλη δουλεια...
Μερικοί φερατε το τελος του κοσμου.
Ας μπουμε με το καλο στους Ομιλους και ας ερθουν δυο παικτες να δειτε πως αλλάζει η ψυχολογια και ξαναγινεται Θεος ο Σαββιδης και Προφητης του ο Μιχελ.
Μονο τον Λεβαδειακο δεν εχετε πιασει πουθενα.
Η πραγματικοτητα λεει οτι εκανες ενα Χ στην πρεμιερα.
Μεγαλη δουλεια...
Μερικοί φερατε το τελος του κοσμου.
Ας μπουμε με το καλο στους Ομιλους και ας ερθουν δυο παικτες να δειτε πως αλλάζει η ψυχολογια και ξαναγινεται Θεος ο Σαββιδης και Προφητης του ο Μιχελ.
- kataramenos5
Η χτεσινη εικονα εδειξε τη γυμνια μας και την ελειψη σωστου σχεδιασμου.Εδειξε τη δυσλειτουργια της ομαδας.Αν εχανες 20 ευκαιριες και χτυπουσες τη λειβαδια σα το χταποδι θα μιλουσαμε γι αλλη φαση.Χτες ετρεμε το φυλοκαρδι σου.
Κατ, όλα είναι τα ίδια με πέρσι εκτός του προπονητή. Άρα δεν μπορεί να ου φταίει ο ΤΔ. Αν είχε επιλέξει αυτός τον προπονητή από την αρχή θα συμφωνούσα με το ποστ σου, αλλά με τις χαριτωμενιές του Ιβάν όλοι έχουν τα (δικαιολογημένα) άλλοθί τους...
- kataramenos5
Ρε κιθαριστα ειπα οτι φταιει ο ΤΔ?Διαβασε και τα παραπανω.Απλα την πικρα μας λεμε ισως σε λαθος τοπικ οπως λεει κι ο george