Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
KOSTAS54

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

"""Φίλε μου γιατι ψάχνεις του παρασκήνιο κ εγκαταλείπεις το προσκήνιο, δεν υπάρχουν παντού κρυφοί εχθροί κ συνομωσίες.""""

Φίλε μου, γιατί αυτός είναι ο περιούσιος λαός της Ελλάδας και του ΠΑΟΚ βεβαίως!!!

ΥΓ. Εντάξει δεν τσουβαλιάζω το σύνολο!!!!
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Πετά από προσκήνιο και παρασκήνια (αυτά για τους αρδ), υπάρχει η κοινή λογική: τόσοι τδ, προπονητές, τεχνικά επιτελεία απολύθηκαν ως αποτυχημένοι.
Συνεχείς λάθος επιλογές ή δυσλειτουργεια και κακή οργάνωση; Ότι και να είναι η ευθύνη βαραίνει αυτόν που επιλέγει και συντονίζει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

goran 64 έγραψε: Για το ότι 5 ολόκληρα χρόνια ο Π.Α.Ο.Κ. πάει σημειωτόν στο αγωνιστικό λόγω ίδιων παθογενειών ο Μίχελ φταίει? :oops:
Ξεχνάτε τον 31, που αναγκάστηκε να τον βγάλει φόρα παρτίδα στο γυαλί ο Βλάντο, παίζοντας την καριέρα του? :ugeek:
Ο Πόλκας και ο κάθε Πόλκας κάνει την δουλίτσα του με αλισβερίσια με τα ανύπαρκτα καγκουράκια, καλύπτοντας τα και βγάζοντας "ζουμερά" θέματα απ τα αποδυτήρια μας...Τώρα που στερεύουν οι πηγές, τώρα που έχασε την inside information, βγάζει δόντια για τον Μίχελ, γιατί αυτός είναι ο κύριος αίτιος που σφραγίζονται πια τα αποδυτήρια!!!!
μπράβο ρε γκόραν
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

όταν βλέπεις άρτια συντονισμένο πέσιμο από τους ΑΡΔ σε κάποιον καταλαβαίνεις ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
γενικά σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή οι ΑΡΔ δείχνουν ότι το πέσιμο γίνεται στον Μίχελ, όταν υπάρχει ηρεμία δεν τους παίρνει.
άντε ας πούμε ότι για όλα φταίει ο ΤΔ για ακόμη μια φορά.
εδώ και 6 χρόνια μία φταίει ο ΤΔ μία ο προπονητής και τούμπαλιν.
σε παίχτες πέσιμο ποτέ, με την καραμέλα όποιος το κάνει είναι γκρινιάρης και θέλει το κακό του ΠΑΟΚ.
βέβαια όποιος την πέφτει σε σοβαρά στελέχη της ΠΑΕ, τότε το παραπάνω δεν μετράει.
ο ιβάν ποτέ δεν μπαίνει στο κάδρο των ευθυνών;
δεν σας νοιάζει κανένας ΠΑΟΚ, μόνο η τσέπη σας και τα επαγγελματικά συμφέροντα σας.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΞΥΠΝΑ!ΤΡΕΞΕ!ΑΝΤΕ!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν δεν αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο διοικεί ο Σαββίδης το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ και ο Μόντσι να έρθει και ο Ιησούς Χριστός ο ίδιος να έρθει, τις ίδιες παθογένειες θα έχει ο σύλλογος.
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Έχει κουράσει πραγματικά κάθε λίγο και λιγάκι να ρίχνουμε την ευθύνη στον κάθε δημοσιογράφο. Ο καθένας έχει την άποψή του και είναι το λιγότερο αστείο να κρίνουμε κάποιον από το αίσθημα συμπάθειας ή όχι αντί να τον κρίνουμε από αυτά που γράφει. Σαφώς και ο Κόλκας και κάθε Κόλκας θέλει να κάνει τις γνωριμίες του μέσα στην ομάδα, αλλά δεν είναι αυτός που διαμορφώνει το ρόστερ ή προπονεί την ομάδα. Βρείτε μου παραγράφους με τις οποίες διαφωνείτε με αυτά που γράφει αυτός, ο Τζαντζαράς και ο Τζορμπατζόγλου για παράδειγμα και μετά το συζητάμε. όχι συζήτηση με αερολογίες και προσωπικές συμπάθειες. Ελπίζω ότι ο Μίχελ θα κάνει τις μεταγραφές που πρέπει, αλλά είναι δεδομένο ότι πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις οι οποίες είναι ανεξήγητες για το φετινό ρόστερ και υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Μπορείτε να ψάξετε και να δείτε σε αυτά τα λίγα που έχω γράψει μέχρι τώρα αν και παρακολουθώ το site από την αρχή του, ότι ποτέ δεν έχω καταφερθεί ανοιχτά ενάντια σε κάποιον. Δε θεωρώ ότι είμαι από τους γκρινιάρηδες αλλά επειδή φέτος θεωρώ πως είναι μια χρυσή ευκαιρία είμαι και εγώ απογοητευμένος από το μέχρι τώρα σχεδιασμό για τον οποίο προφανώς και έχει ευθύνη ο Μίχελ. Αν υπάρχει ένα σύστημα που καθυστερεί τις επιλογές του ή τον καπελώνει θα έπρεπε να παραιτηθεί και να φύγει. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και μένει η ευθύνη είναι δική του. Ας περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη και μακάρι οι ανησυχίες όλων να μην επαληθευτούν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κανένας δεν παραιτείται,τα λεφτά είναι πολλά για να τα αφήσουν.
Ο ΠΑΟΚ είναι το παιχνιδάκι της οικογένειας Σαββίδη.
Το αγωνιστικό σχεδιάζεται στο πόδι και αλλάζει ανάλογα με τις ορέξεις.
Μόνο κατά τύχη θα μπορέσει η ομάδα να πάρει πρωτάθλημα.
Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος,με τον ΠΑΟΚ δε τη παλεύω άλλο,κουράστηκα.
Άβαταρ μέλους
achilles

Δημοσίευση από achilles »

Ο Μίχελ από την πρώτη ημέρα που ήρθε εκτελούσε και εκτελεί εντολές άνωθεν. 5 χρόνια με Σαββίδη ακόμα να το καταλάβετε όσοι ρίχνετε τις ευθύνες πάνω του;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Δηλαδη ειναι προτιμοτερο παιχτες που μας ανηκουν να φευγουν δανεικοι και αντι αυτων να ερχονται η να μενουν χειροτεροι στο ροστερ επειδη τι;
Γελασαν στο ακουσμα οτι δεν θα ειναι πρωτες επιλογες;
Οσοι γελανε αποδεσμευση και στο καλο,οχι δανεισμο με το μισο κοστος του συμβολαιου πληρωμενο απο τον ΠΑΟΚ.
Αστειες δικαιολογιες που τις εχω γραψει και εγω στο παρελθον αλλα κουρασαν πλεον.
Μπάνε, επειδή μου απευθύνεις ερώτηση ονομαστικά πιο πάνω, παραθέτοντας μου κάποια ονόματα in and out, θα σου παραθέσω ένα post του Κούρδου (sorry Kourdos μου, δεν θέλω να σε εμπλέξω στην υπόθεση) από έναν μεγάλο εφιάλτη του παρελθόντος, ο οποίος θα μπορούσε να σημάνει την Ανάσταση του Π.Α.Ο.Κ. αλλά δεν ολοκληρώθηκε...
Όπως θα δεις φίλε, οι απορίες του panpangr77 στα σχόλια του pilotos απαντώνται βάση δεδομένων-λεγομένων...

........................................................................................................................................................

Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δημοσίευση από Kourdos » Τρί Νοέμ 29, 2016 1:22 am

panpangr77 έγραψε:
Στις προπονήσεις δεν ειμαστε ,αλλα αν πιστευεις οτι ενας παικτης ειναι προβληματικός ,δεν τον βάζεις να παιξει. Τελος.

pilotos έγραψε:
Άκου τι είπε στην αρχή ο Ιβιτς και θα σου λυθεί η απορία.
Όχι μετά που τον ρωτά ο τζαντζαρας...

SM-G935F

Σωστό, είπε για τον καταρτισμό της ενδεκάδας σήμερα ότι τελευταία στιγμή άλλαξε κάτι και ήταν δικό του λάθος. Εννοεί τον Τζαβέλα μέσα Κρεσπο εξω.

Να το παίξω υπάκουο παιδί και αποφεύγοντας συνωμοσιολογιες, πάλι στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξω: η αρχική ενδεκάδα του θριάμβου στη Φλωρεντία είχε μόνο έναν Έλληνα μέσα, αγωνιστικά λοιπόν το μήνυμα είναι ένα: τον μπουλο οι Έλληνες αν δεν δείχνουν με τις πράξεις ότι αξίζουν να είναι βασικοί. Ίβιτς μαζί σου.

.......................................................................................................................................................

Ήμασταν λίγοι που πήραμε το μέρος αυτού που ήθελε να "καθαρίσει" ΠΑΙΧΤΕΣ, όχι παίχτη για να ξεσκαρτάρουμε!!!!
Αυτό λοιπόν δεν ολοκληρώθηκε τον Γενάρη, όπως θα πρεπε να γίνει κι εμείς συνεχίσαμε να στρουθοκαμηλίζουμε...

Δεν πρόκειται λοιπόν να διαμαρτυρηθώ γιατί ο Μίχελ, πολύ πιθανά, συνεχίζει αυτό το ξεσκαρτάρισμα ΚΑΙ φέτος...

Το ότι οι επιλογές αυτών που έρχονται είναι μετά από τελική απόφαση του Ιβάν, κατόπιν εισηγήσεων Μίχελ (μόνο όμως άραγε???), θαρρώ πως καταλαβαίνεις ότι έχει την δική του ξεχωριστή σημασία, πιστεύω πως καταλαβαίνεις...

Λάθη γίνονται (κι απ τον Μίχελ) αλλά υποχρεωτικά πρέπει να διορθώνονται για να πάει η ομάδα όλο και καλύτερα...

Ουδείς αλάνθαστος λοιπόν αλλά δεν νομίζω ότι είναι λογικό να έχουν φύγει-αλλάξει όλοι όσοι φταίνε-φταίγανε στο παρελθόν και ο οργανισμός να ζει καταστάσεις ντε ζα βου για 5 χρόνια, με διαφορετικούς μόνο πρωταγωνιστές!!!!

Δεν είμαι της άποψης ότι αν και όταν φύγει ο Μίχελ, τότε θα ζήσουμε κάτι ουσιαστικά καλύτερο-σωστότερο...
Αυτό φυσικά το εικάζω, βλέποντας όμως πως δεν έγινε ούτε με την φυγή Άρνεσεν και Αγγελίδη, καταλαβαίνεις!!!!

Εμπιστοσύνη και συνεργασία στελεχών χρειάζεται ο Π.Α.Ο.Κ. και όχι εισηγήσεις όποιων να ναι, συσκέψεις, καθυστερήσεις και έναν εγωκεντρικό εσωτερικό ανταγωνισμό, που υφέρπει στα σπλάχνα του 5 χρόνια τώρα!!!!
"Το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι", οπότε το κεφάλι ας βελτιωθεί, κατά το "ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο"!

Εμείς όλοι σπάμε το κεφάλι μας, όχι μόνο εδώ μέσα, αφιερώνοντας ώρες ολόκληρες για την καψούρα μας!!!!
:pano:
Δεν θα ταν το πλέον λογικό, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. να κάνει κάτι παραπάνω από μας για την επένδυση του?
:nairepaok:

Υ.Γ. Σου θυμίζω ότι δεν είχες δει εκείνον τον εφιαλτικό αγώνα τότε, γιατί εκείνη την μέρα υπήρχε "διπλή κηδεία 90χρονων", όπως πολύ εύστοχα, έστω και "μαυροχιουμοριστικά", είχε παρατηρήσει τότε ο αδερφός μας josua...

Υ.Γ. 2...Αν ψάχναμε να βρούμε τις "αμετακίνητες (έως τσιμεντωμένες θα λεγα) σταθερές" του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. τα τελευταία χρόνια, την στιγμή που νομίζουμε ότι "έχουν αλλαχτεί και τα πλακάκια", ίσως να βρίσκαμε τι φταίει...

Υ.Γ. 3...Έχω κάνει αρκετά σχόλια σε διάφορα topics μετά τον χθεσινό αγώνα, αν θες δες τα και θα καταλάβεις...

Υ.Γ. 4...Αλήθεια αναρωτιέμαι, "το Μαράκι" τι σόι ρόλο παίζει στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Π.Α.Ο.Κ.?

Υ.Γ. 5...Κάνα πρόστιμο στα κακομαθημένα για κακή απόδοση-αδιαφορία είχαμε ποτέ? Κάποιοι φωνάζουμε χρόνια!

Υ.Γ. 6...Πώς σε φάνηκε η ανταλλαγή χαμογελαστών βλεμμάτων μεταξύ Αρετόπουστου-Μάνταλου χθες στην αποβολή των προπονητών? Γιατί ο δικός μας στην σουίτα κι ο άλλος στην κερκίδα πίσω απ τον πάγκο του? Υπενθυμίζω ότι αυτά έγιναν μετά τα πανηγύρια ότι "πήραμε την ΕΠΟ" και παράλληλα με την χθεσινή παρουσία στο χωράφι της σουβλακούπολης του Αντιπροέδρου μας Χρυσοστομάκη Γκαγκάτση, ο οποίος "είναι εκνευρισμένος με τον Μάνταλο" (σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του inPAOK) και χθες ήταν με σκυμμένο κεφάλι, ΑΛΑΛΟΣ, δίχως καν ένα ΚΙΧ!!!! :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Αύγ 2017, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

obanebane έγραψε:Μόνο κατά τύχη θα μπορέσει η ομάδα να πάρει πρωτάθλημα.
Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος,με τον ΠΑΟΚ δε τη παλεύω άλλο,κουράστηκα.
για να μην πάρεις πρωτάθλημα κατά τύχη, χρειάζεσαι έναν πρόεδρο που θα είναι στα γραφεία της ΠΑΕ σχεδόν καθημερινά και θα ασχολείται με την επένδυση του, συνεργαζόμενος με τους γνώστες υπαλλήλους του.
όταν δεν ασχολείται με την επένδυση και βάζει άλλους, και το κυριότερο όταν αυτούς τους άλλους τους απολύει με ευκολία(αφού θα ακούσει άλλους) και θα προσλάβει άλλους(επειδή θα ακούσει άλλους), έτσι ναι μόνο κατά τύχη θα δεις πρωτάθλημα.
όταν έχει ΤΔ και ακούς τον μπράντιτς και τον τσαουσίλα για τον προπονητή που θα προσλάβεις τότε σωτηρία δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τι καθόμουν κι έγραφα κοτζάμ σεντόνι? :oops:
Νιώθω πολύ χαζός μετά το τελευταίο post του tsou... :roll:

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε:Δεν είχαμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ έλλειψη σοβαρών επιλογών σε βασικές ανάγκες-θέσεις και δη την τελευταία 5αετία? :o
Ούτε σαν ανέκδοτο δεν μπορώ να το δεχτώ, συμπαθάτε με...Μάρτυς μου ο Θεός, το στόπερ, το εξτρέμ & το 10άρι! :evil:
Το ότι ξεσκαρτάρεται λοιπόν το ρόστερ από παίχτες που είτε δεν έχουν παιχτικές δυνατότητες, παρά για Β' Εθνική κι άμα, είτε δεν είναι καν επαγγελματίες και ξημεροβραδιάζονται στα μπαράκια μπεκροπίνοντας σας πείραξε? :shock:
Η ανοχή του Προέδρου μας σε πολλά κακομαθημένα, λόγω συμπαθειών του γιου του κυρίως, δεν σας πείραξε? :?
Το φάγωμα τόσων προπονητών επί 5 χρόνια, δίχως έστω ένα πρόστιμο σε παίχτη δεν το βρίσκετε ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ? :roll:
Για το ότι 5 ολόκληρα χρόνια ο Π.Α.Ο.Κ. πάει σημειωτόν στο αγωνιστικό λόγω ίδιων παθογενειών ο Μίχελ φταίει? :oops:
Ξεχνάτε τον 31, που αναγκάστηκε να τον βγάλει φόρα παρτίδα στο γυαλί ο Βλάντο, παίζοντας την καριέρα του? :ugeek:

Ο Πόλκας και ο κάθε Πόλκας κάνει την δουλίτσα του με αλισβερίσια με τα ανύπαρκτα καγκουράκια, καλύπτοντας τα και βγάζοντας "ζουμερά" θέματα απ τα αποδυτήρια μας...Τώρα που στερεύουν οι πηγές, τώρα που έχασε την inside information, βγάζει δόντια για τον Μίχελ, γιατί αυτός είναι ο κύριος αίτιος που σφραγίζονται πια τα αποδυτήρια!!!!

Πού και ποιος ήταν ο Πόλκας πριν επιστρέψει ο Θ.Ζ. απ την Μπολόνια στον Π.Α.Ο.Κ., σαν παίχτης αρχικά ξέρετε? :geek:

Κοιτάξτε παραπάνω ή παραδίπλα να βρείτε τις πρωταρχικές ευθύνες που καταντήσαμε "τσίρκο" όπως ισχυρίζεστε!!!!
Αν ο Μίχελ αφηνόταν να δουλέψει ελεύθερα, όπως ξεκίνησε να κάνει απ το περσινό καλοκαίρι, θα ήμασταν αλλιώς!!
Έλα όμως που στον Π.Α.Ο.Κ. όλο κάτι συμβαίνει και οι τεχνοκράτες υπάλληλοι του, αυτοί που χρυσοπληρώνει ο Πρόεδρος για να κάνουν την δουλειά (που εκείνος δεν γνωρίζει), μεταμορφώνονται άξαφνα σε ανταγωνιστές!!!! :(

Τι, ποιος και γιατί φταίει δεν ξέρω σίγουρα και εικασίες δεν θέλω να κάνω, αλλά δεν μπορεί να φταίνε όλο αυτοί!!!!

Υ.Γ. Ο Μίχελ από τότε που ανέλαβε, πόσους παίχτες έφερε και πόσους παίχτες βρήκε ήδη στον Π.Α.Ο.Κ.? :oops:

Υ.Γ. 2...Μήπως να (ξανα)φέρναμε και τον κυρ Νίκο τον ξεσκονιστή να ανακαλύψει (& πάλι) το βαρέλι δίχως πάτο? :twisted:

Υ.Γ. 3..."Ο μεγαλύτερος εχθρός του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο ίδιος ο Π.Α.Ο.Κ."!!!! Ίσως το μοναδικό σωστό που είπε ο Α.Α.!!

:nairepaok:
Κορνιζα.

Rainmaker ολα αυτα που λες θα ισχυαν για Λουμπος αν δε βλεπαμε τα ιδια κι απαραλλαχτα με Ζηση,Τσιτσι,Φρανκ.
Ολοι εκαναν τα ιδια λαθη με το ιδιο ακριβως τροπο τωρα κι ο Λουμπος?Πολυ χοντρο για να το καταπιουμε.
Τι σκτα ειχαν ολοι οι ΤΔ του ΠΑΟΚ.Πασχουν απο καποια περιεργη παθηση που δε τους αφηνει να δουν οτι η ομαδα χρειαζεται 6ρι απο περσι?Πραγματα που βλεπουν τα μικρα παιδια δε τα βλεπει ο Λουμπος?Δε θα τον ειχε σουτα ρει η σαχταρ στο τριμηνο αν ηταν ετσι?Μονο στον ΠΑΟΚ το παθαινουν?
Εγω θα κανω μια(δυο) εικασιες .Ο τδ προτεινει σοβαρους παικτες στις θεσεις που χρειαζομαστε αλλα ζητανε πολλα για να ερθουν στη μπανανια μας.Κι εκει σκαλωνει το πραγμα.Στη...συσκεψη.Ποιος ο λογος να σπρωξεις πολυ χρημα με τοσο μικρες πιθανοτητες να τα παρεις πισω.Υπαρχει και η αλλη περιπτωση που λεει για τα.. καστρα αλλα ας το αφησουμε καλυτερα.
kataramenos5 έγραψε:Αν (ΑΝ) τελικα ισχυει του Σερβου τοτε αυτος θα γινει ο νεος ιγκορ κι εσυ ο νεος Φρανκ.Συντομα.

ΥΓ και παμε παλι απ την αρχη
Τα οργανα αρχισανε Λουμπος .Εσυ θα τα φορτωθεις ολα κι εμεις θα μεινουμε παλι με την πικρα για την ελπιδα που σβηνει.Ελπιδα οτι κατι θ αλαξει επιτελους.Ελπιδα οτι καποτε θα φτιαξουμε μια σοβαρη ομαδα.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ευτυχώς ή δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε για να πάμε καλύτερα, με αυτόν τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο.
Εκτός κι αν κάποιος έχει καμιά καλή πρόταση. Να τον αλλάξουμε στην τελική.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

nothu έγραψε:Εγω θελω να βγει και να μας πει ποιος εφερε τον Στανογεβιτς. Ποιος ειναι υπευθυνος γι αυτο που εγινε το τελευταιο διμηνο. Και οποιος κι αν ειναι αυτος δρομο. Επικινδυνος ειναι.
Κι αν δεν γινεται να φυγει αυτος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”