Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από nothu »

Εγω θελω να βγει και να μας πει ποιος εφερε τον Στανογεβιτς. Ποιος ειναι υπευθυνος γι αυτο που εγινε το τελευταιο διμηνο. Και οποιος κι αν ειναι αυτος δρομο. Επικινδυνος ειναι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εάν και ΕΦΟΣΟΝ τα περσινά και φετινά ΤΣΙΡΚΑ δεν είναι εντολή άνωθεν λόγω συμφερόντων με μάνατζερ και εμμονών της ιδιοκτησίας, τότε πρέπει να απολυθεί ΑΜΕΣΑ.

Ναι είπαμε ο κολκας είναι μ@λ@κ@ς και ύποπτος αλλά για τον Μιχελ έχει 100% δίκιο.

Τετοια αποσύνθεση ρόστερ για δύο συνεχόμενες χρονιές ενώ το βασικό μοτο είναι "χρειαζόμαστε 3-4 βασικους μόνο" δεν έχει ξαναγίνει.

Τέτοια θλιβερη έλλειψη σοβαρών επιλογών για ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ της ομάδας δεν έχουμε ξαναδεί.

Τέτοια ανεξήγητη εκδίωξη τόσων παικτών χωρίς να πάρει η ομάδα φραγκο δεν ξανάγινε.

Τέτοια αυτοκτονικη δημιουργία ΕΠΙΠΛΕΟΝ αναγκών ενώ απλά μας έλειπαν τρεις βασικοί δεν είναι λογική.

Είναι τόσο πολλά τα ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ λάθη π έγιναν ώστε καταντάει γελοίο και ύποπτο.

Ξαναλέω ο μόνος λόγος να τον δικαιολογησω είναι να φανερωθεί ότι πχ πήρε εντολή να κόψει παίκτες λόγω μάνατζερ κλπ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Θλίβομαι αλλά συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν είχαμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ έλλειψη σοβαρών επιλογών σε βασικές ανάγκες-θέσεις και δη την τελευταία 5αετία? :o
Ούτε σαν ανέκδοτο δεν μπορώ να το δεχτώ, συμπαθάτε με...Μάρτυς μου ο Θεός, το στόπερ, το εξτρέμ & το 10άρι! :evil:
Το ότι ξεσκαρτάρεται λοιπόν το ρόστερ από παίχτες που είτε δεν έχουν παιχτικές δυνατότητες, παρά για Β' Εθνική κι άμα, είτε δεν είναι καν επαγγελματίες και ξημεροβραδιάζονται στα μπαράκια μπεκροπίνοντας σας πείραξε? :shock:
Η ανοχή του Προέδρου μας σε πολλά κακομαθημένα, λόγω συμπαθειών του γιου του κυρίως, δεν σας πείραξε? :?
Το φάγωμα τόσων προπονητών επί 5 χρόνια, δίχως έστω ένα πρόστιμο σε παίχτη δεν το βρίσκετε ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ? :roll:
Για το ότι 5 ολόκληρα χρόνια ο Π.Α.Ο.Κ. πάει σημειωτόν στο αγωνιστικό λόγω ίδιων παθογενειών ο Μίχελ φταίει? :oops:
Ξεχνάτε τον 31, που αναγκάστηκε να τον βγάλει φόρα παρτίδα στο γυαλί ο Βλάντο, παίζοντας την καριέρα του? :ugeek:

Ο Πόλκας και ο κάθε Πόλκας κάνει την δουλίτσα του με αλισβερίσια με τα ανύπαρκτα καγκουράκια, καλύπτοντας τα και βγάζοντας "ζουμερά" θέματα απ τα αποδυτήρια μας...Τώρα που στερεύουν οι πηγές, τώρα που έχασε την inside information, βγάζει δόντια για τον Μίχελ, γιατί αυτός είναι ο κύριος αίτιος που σφραγίζονται πια τα αποδυτήρια!!!!

Πού και ποιος ήταν ο Πόλκας πριν επιστρέψει ο Θ.Ζ. απ την Μπολόνια στον Π.Α.Ο.Κ., σαν παίχτης αρχικά ξέρετε? :geek:

Κοιτάξτε παραπάνω ή παραδίπλα να βρείτε τις πρωταρχικές ευθύνες που καταντήσαμε "τσίρκο" όπως ισχυρίζεστε!!!!
Αν ο Μίχελ αφηνόταν να δουλέψει ελεύθερα, όπως ξεκίνησε να κάνει απ το περσινό καλοκαίρι, θα ήμασταν αλλιώς!!
Έλα όμως που στον Π.Α.Ο.Κ. όλο κάτι συμβαίνει και οι τεχνοκράτες υπάλληλοι του, αυτοί που χρυσοπληρώνει ο Πρόεδρος για να κάνουν την δουλειά (που εκείνος δεν γνωρίζει), μεταμορφώνονται άξαφνα σε ανταγωνιστές!!!! :(

Τι, ποιος και γιατί φταίει δεν ξέρω σίγουρα και εικασίες δεν θέλω να κάνω, αλλά δεν μπορεί να φταίνε όλο αυτοί!!!!

:pano:

Υ.Γ. Ο Μίχελ από τότε που ανέλαβε, πόσους παίχτες έφερε και πόσους παίχτες βρήκε ήδη στον Π.Α.Ο.Κ.? :oops:

Υ.Γ. 2...Μήπως να (ξανα)φέρναμε και τον κυρ Νίκο τον ξεσκονιστή να ανακαλύψει (& πάλι) το βαρέλι δίχως πάτο? :twisted:

Υ.Γ. 3..."Ο μεγαλύτερος εχθρός του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο ίδιος ο Π.Α.Ο.Κ."!!!! Ίσως το μοναδικό σωστό που είπε ο Α.Α.!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

..πέστα βρε Γρηγόρη γιατί νομίζω ότι ζώ σε παράλληλο σύμπαν, και μόνο εγώ αντιλαμβάνομαι τις καταστάσεις..
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

goran 64 έγραψε:Δεν είχαμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ έλλειψη σοβαρών επιλογών σε βασικές ανάγκες-θέσεις και δη την τελευταία 5αετία? :o
Ούτε σαν ανέκδοτο δεν μπορώ να το δεχτώ, συμπαθάτε με...Μάρτυς μου ο Θεός, το στόπερ, το εξτρέμ & το 10άρι! :evil:
Το ότι ξεσκαρτάρεται λοιπόν το ρόστερ από παίχτες που είτε δεν έχουν παιχτικές δυνατότητες, παρά για Β' Εθνική κι άμα, είτε δεν είναι καν επαγγελματίες και ξημεροβραδιάζονται στα μπαράκια μπεκροπίνοντας σας πείραξε? :shock:
Η ανοχή του Προέδρου μας σε πολλά κακομαθημένα, λόγω συμπαθειών του γιου του κυρίως, δεν σας πείραξε? :?
Το φάγωμα τόσων προπονητών επί 5 χρόνια, δίχως έστω ένα πρόστιμο σε παίχτη δεν το βρίσκετε ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ? :roll:
Για το ότι 5 ολόκληρα χρόνια ο Π.Α.Ο.Κ. πάει σημειωτόν στο αγωνιστικό λόγω ίδιων παθογενειών ο Μίχελ φταίει? :oops:
Ξεχνάτε τον 31, που αναγκάστηκε να τον βγάλει φόρα παρτίδα στο γυαλί ο Βλάντο, παίζοντας την καριέρα του? :ugeek:

Ο Πόλκας και ο κάθε Πόλκας κάνει την δουλίτσα του με αλισβερίσια με τα ανύπαρκτα καγκουράκια, καλύπτοντας τα και βγάζοντας "ζουμερά" θέματα απ τα αποδυτήρια μας...Τώρα που στερεύουν οι πηγές, τώρα που έχασε την inside information, βγάζει δόντια για τον Μίχελ, γιατί αυτός είναι ο κύριος αίτιος που σφραγίζονται πια τα αποδυτήρια!!!!

Πού και ποιος ήταν ο Πόλκας πριν επιστρέψει ο Θ.Ζ. απ την Μπολόνια στον Π.Α.Ο.Κ., σαν παίχτης αρχικά ξέρετε? :geek:

Κοιτάξτε παραπάνω ή παραδίπλα να βρείτε τις πρωταρχικές ευθύνες που καταντήσαμε "τσίρκο" όπως ισχυρίζεστε!!!!
Αν ο Μίχελ αφηνόταν να δουλέψει ελεύθερα, όπως ξεκίνησε να κάνει απ το περσινό καλοκαίρι, θα ήμασταν αλλιώς!!
Έλα όμως που στον Π.Α.Ο.Κ. όλο κάτι συμβαίνει και οι τεχνοκράτες υπάλληλοι του, αυτοί που χρυσοπληρώνει ο Πρόεδρος για να κάνουν την δουλειά (που εκείνος δεν γνωρίζει), μεταμορφώνονται άξαφνα σε ανταγωνιστές!!!! :(

Τι, ποιος και γιατί φταίει δεν ξέρω σίγουρα και εικασίες δεν θέλω να κάνω, αλλά δεν μπορεί να φταίνε όλο αυτοί!!!!

Υ.Γ. Ο Μίχελ από τότε που ανέλαβε, πόσους παίχτες έφερε και πόσους παίχτες βρήκε ήδη στον Π.Α.Ο.Κ.? :oops:

Υ.Γ. 2...Μήπως να (ξανα)φέρναμε και τον κυρ Νίκο τον ξεσκονιστή να ανακαλύψει (& πάλι) το βαρέλι δίχως πάτο? :twisted:

Υ.Γ. 3..."Ο μεγαλύτερος εχθρός του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο ίδιος ο Π.Α.Ο.Κ."!!!! Ίσως το μοναδικό σωστό που είπε ο Α.Α.!!

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγορη.
Ας περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γρηγορη εχουμε και λεμε,Λεβεκ in (χρονιους τραυματισμους που επιβεβαιωσε με το καλημερα) Γιαννουλης out (μπορει να μην ηταν ο παιχταρας,δε τον εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση αλλα ηταν μια λυση για το ροτεισον της ομαδας χωρις κοστος) Λεοβατς,αποτι γραφτηκε του εχει ζητηθει να φερει προσφορα,αυτο ειχε ως αποτελεσμα την αδιαφορια του παιχτη,καμια σχεση με τον παιχτη που ειδαμε οταν ηρθε στην ομαδα.
Αποτελεσμα,η ομαδα χρειαζεται βασικο αριστερο μπακ απο το πουθενα,που μαλιστα πρεπει να βρει σε δεκα μερες.
Κων/ιδης in (επισης με βεβαρημενο ιατρικο ιστορικο,και για να μην προτιμηθει εχθες σε ενα παιχνιδι απεναντι σε μια ομαδα η οποια αγωνιστικα περυσι επεσε κατηγορια σημαινει οτι δεν) Κιτσιου out (μια σταθερα που ηταν ιδανικη για το ροτεισον του Βραζιλιανου,επισης με χαμηλο κοστος)
Αποτελεσμα,χρειαζομαστε και αναπληρωματικο δεξι μπακ,αντε εκει ας πουμε οτι υπαρχει και ο Δεληγιαννιδης ο οποιος ομως σε καμια περιπτωση δε μπορει να συγκριθει με τον Κιτσιου σε εμπειρια και γνωση της θεσης,δεν ειναι μπακ ο μικρος,κακα τα ψεματα.
Κατσε in (ενας παιχτης που εδω και δυο χρονια προσπαθουν να τον ξεφορτωθουν και το ξερει,φανηκε εχθες ποσο πολυ νιωθει μελος της ομαδας,του περναγαν τη μπαλα κατω απο τα ποδια κατι διμετροι αφρικανοι που τους βρηκε ο Κομποτης σε κατι γυρισματα τσοντας στη Μυκονο.
Χαρισης out παιχτης ο οποιος ειχε αστειρευτες δυναμεις και αδιαφορο δε τον ελεγες ποτε,ηθελε εναν δασκαλο να του μαθει ενα δυο πραγματα για τη θεση και να δουλεψει τις αδυναμιες του,αλλη μια σταθερα για το ροτεισον η οποια μας χαιρετησε.
Ουσιαστικα η ομαδα αυτη τη στιγμη εχει τρεις παιχτες (κανιας,σαχοφ,τσιμιροτ) για δυο θεσεις στο κεντρο η παρουσια του Κατσε αντι του Κανιας ηταν εξισου (μην πω παραπανω) αρνητικη με την χρησιμοποιηση του Κρεσπο στα δεξια.
Αποτελεσμα,θελουμε οπωσδηποτε παιχτη και εκει.
Αθανασιαδης out (καλως η κακως ηταν η εναλακτικη του Πριγιοβιτς,ο προπονητης δηλωσε οτι τον ηθελε στην ομαδα και οτι πρεπει να αντικατασταθει,οχι ομως εκ των εσω που γραφουμε εδω με τον Μακ πχ)
Αποτελεσμα,και αποκτηση επιθετικου.
Γενικο συμπερασμα,αν υποθεσουμε οτι ερχεται ο Καντουρι και το κερασακι στην τουρτα βιερινια(παιχτες πολυ καλοι μεν αλλα σε θεσεις που η ομαδα εχει λυσεις,το παραβλεπουμε ομως γιατι ειναι καλυτεροι απο τους υπαρχοντες) χρειαζομαστε επιπλεον ενα αριστερο μπακ,ενα στοπερ,ενα εξαρι και εναν επιθετικο,
Συνολο εξι παιχτες,βγαζω εξω το δεξι μπακ που ομως αν μεινουμε ετσι θα δειτε που θα αντιμετωπισουμε προβλημα μεσα στη χρονια.
Επισης για να ερθει αριστερο μπακ πρεπει να φυγει ο Λεοβατς αλλιως δεν,παιχτης που στα καλυτερα του ειχε αμυντικα προβληματα,φανταστειτε τι εχει να γινει με το φαντασμα του,που βλεπουμε απο την αρχη της χρονιας.
Ποιος γαμημενος εκανε τον σχεδιασμο και αποψιλωσε ολες τις δευτερες λυσεις της ομαδας,εγω μηπως;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχως
Άβαταρ μέλους
obanebane

Α ξεχασα και το Μαλεζας in Χατζηψηλεας out ακομα γελανε τα μουστακια του Σπανου.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

rainmaker έγραψε:Εάν και ΕΦΟΣΟΝ τα περσινά και φετινά ΤΣΙΡΚΑ δεν είναι εντολή άνωθεν λόγω συμφερόντων με μάνατζερ και εμμονών της ιδιοκτησίας, τότε πρέπει να απολυθεί ΑΜΕΣΑ.

Ναι είπαμε ο κολκας είναι μ@λ@κ@ς και ύποπτος αλλά για τον Μιχελ έχει 100% δίκιο.

Τετοια αποσύνθεση ρόστερ για δύο συνεχόμενες χρονιές ενώ το βασικό μοτο είναι "χρειαζόμαστε 3-4 βασικους μόνο" δεν έχει ξαναγίνει.

Τέτοια θλιβερη έλλειψη σοβαρών επιλογών για ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ της ομάδας δεν έχουμε ξαναδεί.

Τέτοια ανεξήγητη εκδίωξη τόσων παικτών χωρίς να πάρει η ομάδα φραγκο δεν ξανάγινε.

Τέτοια αυτοκτονικη δημιουργία ΕΠΙΠΛΕΟΝ αναγκών ενώ απλά μας έλειπαν τρεις βασικοί δεν είναι λογική.

Είναι τόσο πολλά τα ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ λάθη π έγιναν ώστε καταντάει γελοίο και ύποπτο.

Ξαναλέω ο μόνος λόγος να τον δικαιολογησω είναι να φανερωθεί ότι πχ πήρε εντολή να κόψει παίκτες λόγω μάνατζερ κλπ
Σωστά όλα
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Του χατζηψηλεα οταν ακουσε οτι θ ηταν τεταρτο στοπερ ομως δν γελασαν.Για αυτο εφυγε.Ενω ο μαλεζας δν ειπε τπτ.Οπως κ για Κλάους αντιστοιχα.Περα της περσινής χρονιας εινσι πολυτέλεια ν εχεις ενα τετοιο σκορερ αλλαγη αλλα με μαξ 400-500 χιλιαρικα οχι 800.Ολα κρινονται ξεχωριστα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δηλαδη ειναι προτιμοτερο παιχτες που μας ανηκουν να φευγουν δανεικοι και αντι αυτων να ερχονται η να μενουν χειροτεροι στο ροστερ επειδη τι;
Γελασαν στο ακουσμα οτι δεν θα ειναι πρωτες επιλογες;
Οσοι γελανε αποδεσμευση και στο καλο,οχι δανεισμο με το μισο κοστος του συμβολαιου πληρωμενο απο τον ΠΑΟΚ.
Αστειες δικαιολογιες που τις εχω γραψει και εγω στο παρελθον αλλα κουρασαν πλεον.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

goran 64 έγραψε:Δεν είχαμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ έλλειψη σοβαρών επιλογών σε βασικές ανάγκες-θέσεις και δη την τελευταία 5αετία? :o

Φίλε μου γιατι ψάχνεις του παρασκήνιο κ εγκαταλείπεις το προσκήνιο, δεν υπάρχουν παντού κρυφοί εχθροί κ συνομωσίες. Οι αλήθειες ειναι μπροστά μας κ ο τρόπος που οργανώνονται οι ποδοσφαιρικές ομάδες ειναι συγκεκριμένος. Εμείς απο αυτό απέχουμε περισσότερο απο ότι την εποχή Ζαγοράκη. Για τον Μιχελ που ζητάς να τον αφήσουν να δουλέψει. Με ποια ιδιότητα; Απο τα υπόλοιπα που γράφεις φαίνεται ότι γνωρίζεις το άθλημα. Ειναι δυνατόν τα βασικά προσόντα ενός ΤΔ να ειναι η ευφυΐα κ οι γνωριμίες στο παγκόσμιο ποδοσφαιρο; Ας πάρουμε τον Μαυροματη αν ειναι, την ίδια γνώση επι του αθλήματος εχει με τον Μιχελ. Κατα τον άλλα κ εγώ τον θεωρώ ικανό στέλεχος, γιατι όχι CEO;
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Εξαιρετικός Γκοραν.

Έσβησα μόνο το Υ.Γ.3 ως γνήσιο Αγγελόσκυλο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι με ποιον τρόπο καταλήξανε σε Στανόγεβιτς, Λουτσέσκου και Ζόρζε Κόστα στο top 3 της λίστας προπονητών. Είναι απίστευτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”