Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Spiros_S

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Spiros_S »

Όσο δεν γίνεται γνωστή η νέα ομάδα του Douglas ελπίζω (περισσότερο εύχομαι δηλαδή).
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

STRAFNIK έγραψε:παιδιά με κάθε επιφύλαξη , γιατί ο τύπος που μου το πε άλλες φορές ήταν σωστός και άλλες όχι,
λέει οτι ο crespo είναι ήδη κλεισμένος και θα ανακοίνωθει απο 1 Ιούλη :evil:
ελπίζω να μου πούλησε παπα

Μακάρι να ειναι Πάπας οχι απλός παπάς

Θα αναπολούμε ινιγο και Βίβιαν
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ε καλά, μέχρι να τον δούμε στο χορτάρι κι αυτός δεν μπορεί να κριθεί. Αλλά το ότι δίνει ο ΠΑΟΚ 1 μύριο στην Στεάουα και καλύπτει και το συμβόλαιο του Βαρέλα παππάς μου φαίνεται επίσης...δώσαμε ποτέ 1 μύριο για παίκτη σε ομάδα; ( εκτός Κουτσιανικούλη βέβαια ).
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ρωτήστε τον Γκαρι Ροντριγκεζ κάποιος αν εχουμε κλείσει τον Βαρέλα ,αυτός θα ξέρει... πατριωτακια ειναι
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν πιστευω να παρουμε Κρεσπο,δεν θελω να το πιστεψω...και για παγκο μου φαινεται αλμυρουτσικος...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

spyretto έγραψε:Ε καλά, μέχρι να τον δούμε στο χορτάρι κι αυτός δεν μπορεί να κριθεί. Αλλά το ότι δίνει ο ΠΑΟΚ 1 μύριο στην Στεάουα και καλύπτει και το συμβόλαιο του Βαρέλα παππάς μου φαίνεται επίσης...δώσαμε ποτέ 1 μύριο για παίκτη σε ομάδα; ( εκτός Κουτσιανικούλη βέβαια ).
Δώσαμε πέρσι σε δύο περιπτώσεις ... Τσιμι και Λεοβατς
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αν τον κλείσαμε πάντως θα φανεί ότι φέτος πάμε αποφασισμένοι για να καλύψουμε το ρόστερ με πιο αξιόλογους παίκτες και όχι με παίκτες-ρίσκα όπως στο πρόσφατο παρελθόν.
Μακάρι, τον Μίχελ τον πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 26 Ιουν 2016, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αν ειναι να παρουνε κρεσπο και ακομα εναν οποιονδηποτε προτιμω βαρελα μονο.

Δεν εχω δει τον κρεσπο αλλα εχω δει το βαρελα και τρελαινομαι να ερθει
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τελικά 20 σελίδες για έναν παπα? Ούτε βαρελας έκλεισε ούτε ο ζουζουλιας λάθος συναγερμός.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Για να κλείσουν τέτοιοι παίκτες πρέπει να πέσει μπακίρι. Με τα 500 χιλιάρικα προσφορές δεν κλείνουν.
Εκαναν και σε άλλους προσφορές το πεντακοσάρικο πέρσι και πρόπερσι...κανείς τους δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Υποθετικη διαπιστωση και ερωτηση.

Φαινεται οτι ο Μιχελ, με βαση οσα λενε οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστες και οι μανατζερς τους, εχει προχωρησει δυο περιπτωσεις αμυντικων. Του Κρεσπο και του Βαρελα. Οταν βγαινουν Μιχελ και Ιβιτς και λενε "Τελος ο Βιτορ, γιατι θελουμε κατι καλυτερο", θα ηταν περιεργο να παρουν για αντικαταστατη του εναν ποδοσφαιριστη σαν τον Κρεσπο. Θα το θεωρουσα τουλαχιστον αφελες ειναι η αληθεια, αν και μπορει στο γηπεδο να κανουμε κωλοτουμπες.

Οποτε βαζουμε ενδοχομενα.

1.Παιρνεις Βαρελα, Κρεσπο, δανεικος ο Πουγγουρας και πας με 5αδα. Μας χαλαει μια 5αδα Βαρελα, Κρεσπο, Τζαβελλα, Μαλεζα και Χατζι;

2.Κρατας στο προσκηνιο τον Κρεσπο ως μετρο πιεσης και μονο.

3.Παιρνεις Βαρελα, το ενδιαφερον για Τζαβελλα ειναι πραγματικο οποτε εχεις κανει πρεοεργασια για να εχεις ετοιμη λυση αν αποφασισεις πωληση του.

Προσωπικα απο την διαχειριση που εκανε ο Ιβιτς μου εδωσε να καταλαβω οτι εχει ενα θεματακι με Χατζι. Οποτε πιστευω στο πρωτο ενδεχομενο με λυση εναν δανεισμο του ή τωρα ή τον χειμωνα, αναλογα με το πας θα παει το πραγμα μεχρι τοτε.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Γουστάρω τον τερματά της Σλοβακίας,δικό μας παιδί ειναι,το συμβόλαιο του λήγει σ'ένα χρόνο,πόσα να θέλει η Πλζεν να το δωσει;

http://www.transfermarkt.co.uk/matus-ko ... eler/21053
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

DimitrisS έγραψε: Οποτε βαζουμε ενδοχομενα.

1.Παιρνεις Βαρελα, Κρεσπο, δανεικος ο Πουγγουρας και πας με 5αδα. Μας χαλαει μια 5αδα Βαρελα, Κρεσπο, Τζαβελλα, Μαλεζα και Χατζι;

2.Κρατας στο προσκηνιο τον Κρεσπο ως μετρο πιεσης και μονο.

3.Παιρνεις Βαρελα, το ενδιαφερον για Τζαβελλα ειναι πραγματικο οποτε εχεις κανει πρεοεργασια για να εχεις ετοιμη λυση αν αποφασισεις πωληση του.

Προσωπικα απο την διαχειριση που εκανε ο Ιβιτς μου εδωσε να καταλαβω οτι εχει ενα θεματακι με Χατζι. Οποτε πιστευω στο πρωτο ενδεχομενο με λυση εναν δανεισμο του ή τωρα ή τον χειμωνα, αναλογα με το πας θα παει το πραγμα μεχρι τοτε.
Συμφωνοι,ομως αξιζει να δωσεις τα χρηματα αυτα για Κρεσπο μονο και μονο ως μετρο πιεσης αν δεν πιασει ο ποδοσφαιριστης; Το οποιο ειναι και το πιο πιθανο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ρε συ Νέτο... :oops: :oops: :oops:

Ζουζούλιας = Νέος & Φιλότιμος Πάμπλο... :o

Την ίδια αγωγή να τον δίνουν με τα Lexotanill... :D
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Για να ερθει ο Zozulya,αλλα και οποιοσδηποτε μη-κοινοτικος παικτης,θα πρεπει πρωτα να αδειασει θεση ξενου,καθως εχουμε ηδη τους Jairo-Golasa-Shakhov-Matos-Facundo
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”