Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Όσο δεν γίνεται γνωστή η νέα ομάδα του Douglas ελπίζω (περισσότερο εύχομαι δηλαδή).
STRAFNIK έγραψε:παιδιά με κάθε επιφύλαξη , γιατί ο τύπος που μου το πε άλλες φορές ήταν σωστός και άλλες όχι,
λέει οτι ο crespo είναι ήδη κλεισμένος και θα ανακοίνωθει απο 1 Ιούλη![]()
ελπίζω να μου πούλησε παπα
Μακάρι να ειναι Πάπας οχι απλός παπάς
Θα αναπολούμε ινιγο και Βίβιαν
Ε καλά, μέχρι να τον δούμε στο χορτάρι κι αυτός δεν μπορεί να κριθεί. Αλλά το ότι δίνει ο ΠΑΟΚ 1 μύριο στην Στεάουα και καλύπτει και το συμβόλαιο του Βαρέλα παππάς μου φαίνεται επίσης...δώσαμε ποτέ 1 μύριο για παίκτη σε ομάδα; ( εκτός Κουτσιανικούλη βέβαια ).
-
Ρωτήστε τον Γκαρι Ροντριγκεζ κάποιος αν εχουμε κλείσει τον Βαρέλα ,αυτός θα ξέρει... πατριωτακια ειναι
Δεν πιστευω να παρουμε Κρεσπο,δεν θελω να το πιστεψω...και για παγκο μου φαινεται αλμυρουτσικος...
- Chuck Norris
Δώσαμε πέρσι σε δύο περιπτώσεις ... Τσιμι και Λεοβατςspyretto έγραψε:Ε καλά, μέχρι να τον δούμε στο χορτάρι κι αυτός δεν μπορεί να κριθεί. Αλλά το ότι δίνει ο ΠΑΟΚ 1 μύριο στην Στεάουα και καλύπτει και το συμβόλαιο του Βαρέλα παππάς μου φαίνεται επίσης...δώσαμε ποτέ 1 μύριο για παίκτη σε ομάδα; ( εκτός Κουτσιανικούλη βέβαια ).
Αν τον κλείσαμε πάντως θα φανεί ότι φέτος πάμε αποφασισμένοι για να καλύψουμε το ρόστερ με πιο αξιόλογους παίκτες και όχι με παίκτες-ρίσκα όπως στο πρόσφατο παρελθόν.
Μακάρι, τον Μίχελ τον πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Μακάρι, τον Μίχελ τον πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 26 Ιουν 2016, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Αν ειναι να παρουνε κρεσπο και ακομα εναν οποιονδηποτε προτιμω βαρελα μονο.
Δεν εχω δει τον κρεσπο αλλα εχω δει το βαρελα και τρελαινομαι να ερθει
Δεν εχω δει τον κρεσπο αλλα εχω δει το βαρελα και τρελαινομαι να ερθει
- ace79grpaok
Τελικά 20 σελίδες για έναν παπα? Ούτε βαρελας έκλεισε ούτε ο ζουζουλιας λάθος συναγερμός.
Για να κλείσουν τέτοιοι παίκτες πρέπει να πέσει μπακίρι. Με τα 500 χιλιάρικα προσφορές δεν κλείνουν.
Εκαναν και σε άλλους προσφορές το πεντακοσάρικο πέρσι και πρόπερσι...κανείς τους δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ.
Εκαναν και σε άλλους προσφορές το πεντακοσάρικο πέρσι και πρόπερσι...κανείς τους δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ.
Υποθετικη διαπιστωση και ερωτηση.
Φαινεται οτι ο Μιχελ, με βαση οσα λενε οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστες και οι μανατζερς τους, εχει προχωρησει δυο περιπτωσεις αμυντικων. Του Κρεσπο και του Βαρελα. Οταν βγαινουν Μιχελ και Ιβιτς και λενε "Τελος ο Βιτορ, γιατι θελουμε κατι καλυτερο", θα ηταν περιεργο να παρουν για αντικαταστατη του εναν ποδοσφαιριστη σαν τον Κρεσπο. Θα το θεωρουσα τουλαχιστον αφελες ειναι η αληθεια, αν και μπορει στο γηπεδο να κανουμε κωλοτουμπες.
Οποτε βαζουμε ενδοχομενα.
1.Παιρνεις Βαρελα, Κρεσπο, δανεικος ο Πουγγουρας και πας με 5αδα. Μας χαλαει μια 5αδα Βαρελα, Κρεσπο, Τζαβελλα, Μαλεζα και Χατζι;
2.Κρατας στο προσκηνιο τον Κρεσπο ως μετρο πιεσης και μονο.
3.Παιρνεις Βαρελα, το ενδιαφερον για Τζαβελλα ειναι πραγματικο οποτε εχεις κανει πρεοεργασια για να εχεις ετοιμη λυση αν αποφασισεις πωληση του.
Προσωπικα απο την διαχειριση που εκανε ο Ιβιτς μου εδωσε να καταλαβω οτι εχει ενα θεματακι με Χατζι. Οποτε πιστευω στο πρωτο ενδεχομενο με λυση εναν δανεισμο του ή τωρα ή τον χειμωνα, αναλογα με το πας θα παει το πραγμα μεχρι τοτε.
Φαινεται οτι ο Μιχελ, με βαση οσα λενε οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστες και οι μανατζερς τους, εχει προχωρησει δυο περιπτωσεις αμυντικων. Του Κρεσπο και του Βαρελα. Οταν βγαινουν Μιχελ και Ιβιτς και λενε "Τελος ο Βιτορ, γιατι θελουμε κατι καλυτερο", θα ηταν περιεργο να παρουν για αντικαταστατη του εναν ποδοσφαιριστη σαν τον Κρεσπο. Θα το θεωρουσα τουλαχιστον αφελες ειναι η αληθεια, αν και μπορει στο γηπεδο να κανουμε κωλοτουμπες.
Οποτε βαζουμε ενδοχομενα.
1.Παιρνεις Βαρελα, Κρεσπο, δανεικος ο Πουγγουρας και πας με 5αδα. Μας χαλαει μια 5αδα Βαρελα, Κρεσπο, Τζαβελλα, Μαλεζα και Χατζι;
3.Παιρνεις Βαρελα, το ενδιαφερον για Τζαβελλα ειναι πραγματικο οποτε εχεις κανει πρεοεργασια για να εχεις ετοιμη λυση αν αποφασισεις πωληση του.
Προσωπικα απο την διαχειριση που εκανε ο Ιβιτς μου εδωσε να καταλαβω οτι εχει ενα θεματακι με Χατζι. Οποτε πιστευω στο πρωτο ενδεχομενο με λυση εναν δανεισμο του ή τωρα ή τον χειμωνα, αναλογα με το πας θα παει το πραγμα μεχρι τοτε.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Γουστάρω τον τερματά της Σλοβακίας,δικό μας παιδί ειναι,το συμβόλαιο του λήγει σ'ένα χρόνο,πόσα να θέλει η Πλζεν να το δωσει;
http://www.transfermarkt.co.uk/matus-ko ... eler/21053
http://www.transfermarkt.co.uk/matus-ko ... eler/21053
Συμφωνοι,ομως αξιζει να δωσεις τα χρηματα αυτα για Κρεσπο μονο και μονο ως μετρο πιεσης αν δεν πιασει ο ποδοσφαιριστης; Το οποιο ειναι και το πιο πιθανο.DimitrisS έγραψε: Οποτε βαζουμε ενδοχομενα.
Ρε συ Νέτο...

Ζουζούλιας = Νέος & Φιλότιμος Πάμπλο...
Την ίδια αγωγή να τον δίνουν με τα Lexotanill...

Ζουζούλιας = Νέος & Φιλότιμος Πάμπλο...

Την ίδια αγωγή να τον δίνουν με τα Lexotanill...

- Kostas_Peraia4
Για να ερθει ο Zozulya,αλλα και οποιοσδηποτε μη-κοινοτικος παικτης,θα πρεπει πρωτα να αδειασει θεση ξενου,καθως εχουμε ηδη τους Jairo-Golasa-Shakhov-Matos-Facundo