Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Πραγματικά όσο το ψάχνω και μιας και κάθησα και είδα όλα τα ντέρμπι της στενούς τον τελευταίο χρόνο πραγματικά θα χαλάσω πολύ αν χαλάσει του βαρελα.
Ο ΠΑΟΚ τέτοιον αμυντικό δεν είχε ποτέ,πολύ υψηλού επιπέδου παικτης ο οποίος σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ στην Τούμπα μιας και είναι από τους παίκτες που γουστάρει ο κοσμος.
Όσο για τον Ουκρανό να πω την αλήθεια έχω καεί στο παρελθόν από παίκτες που είχαν μεγάλους τραυματισμούς.
Σε διαφορετική περίπτωση θα τον ήθελα.
Ο ΠΑΟΚ τέτοιον αμυντικό δεν είχε ποτέ,πολύ υψηλού επιπέδου παικτης ο οποίος σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ στην Τούμπα μιας και είναι από τους παίκτες που γουστάρει ο κοσμος.
Όσο για τον Ουκρανό να πω την αλήθεια έχω καεί στο παρελθόν από παίκτες που είχαν μεγάλους τραυματισμούς.
- Kostas_Peraia4
Despe κανε τον κοπο ρε συ και γραψε μας για τα χαρακτηριστικα του Βαρελαdesperando έγραψε:Πραγματικά όσο το ψάχνω και μιας και κάθησα και είδα όλα τα ντέρμπι της στενούς τον τελευταίο χρόνο πραγματικά θα χαλάσω πολύ αν χαλάσει του βαρελα.
Βασικα ο Βαρελα με την μπαλα που ξέρει παιζει ανετα 6-8αρι σε εμάς.
Ρομανε παλι φιδιαζεις;
20 σελιδες απο χθες το βραδυ...και μονο το ποστ του φαραω και μερικα για τον βαρελά ανηκουν εδω.

20 σελιδες απο χθες το βραδυ...και μονο το ποστ του φαραω και μερικα για τον βαρελά ανηκουν εδω.
- Μπαρκαρούτσος
4 παρά (απόγευμα) ξύπνησα, 20 σελίδες κάνατε σήμερα...gimme a break!
Το ότι ζητάτε από μόνοι σας "επιβλέποντα", δεν σας τιμάει ιδιαίτερα...

Το ότι ζητάτε από μόνοι σας "επιβλέποντα", δεν σας τιμάει ιδιαίτερα...

Ε,μα εδω μεταγραφες ειναι...ο Ζοζουλιας με ειχε κανει παντως τρελες χρονιες στο μανατζερ πριν μερικα χρονια...
Wonderkid το παληκαρι...βεβαια εχει περασει και καμια δεκαετια,,,
Wonderkid το παληκαρι...βεβαια εχει περασει και καμια δεκαετια,,,

sn0ufel4 έγραψε:Παπαγιαννοπουλος πουλεναρα!
Μαλλον ειμαι ο μοναδικός που δικαιούται να τον εχει πουλεν
Φανέλα στον ξερόλα ο παπατζων με μοναδικό ποντάρισμα στο χαβαλέ
desperando έγραψε:Πραγματικά όσο το ψάχνω και μιας και κάθησα και είδα όλα τα ντέρμπι της στενούς τον τελευταίο χρόνο πραγματικά θα χαλάσω πολύ αν χαλάσει του βαρελα.
Συμφωνώ απόλυτα απλα δε μιλάω μην παει γκαντεμιά
Αν ερθει θα ποστάρω δέκα φορές μονο φατσούλα να πανηγυρίζει τύπου γκοραν αλλα δικαιολογημένα
Και γιατι τον μνημονεύουμε τον συγκεκριμένο; Μήπως θα έρθει στον ΠΑΟΚ να προπονείται μέχρι τον Νοέμβρη;
μήπως θα πάμε με αυτόν στα προκριματικά; κάτι πιο ρεαλιστικό υπάρχει;
μήπως θα πάμε με αυτόν στα προκριματικά; κάτι πιο ρεαλιστικό υπάρχει;
- desperando
- Επικοινωνία:
Ότι είχα γράψει πριν κάτι μέρες απ αυτα που μου είχε μεταφέρει ο φίλος μου.Kostas_Peraia4 έγραψε:Despe κανε τον κοπο ρε συ και γραψε μας για τα χαρακτηριστικα του Βαρελαdesperando έγραψε:Πραγματικά όσο το ψάχνω και μιας και κάθησα και είδα όλα τα ντέρμπι της στενούς τον τελευταίο χρόνο πραγματικά θα χαλάσω πολύ αν χαλάσει του βαρελα.
Πολύ αθλητικός παίκτης,με ταχύτητα πλαγίου μπακ,πολύ γυμνασμένο κορμί και δυνατός.
Κανένα πρόβλημα στο ψηλό παιχνίδι αφού το άλμα του ,η δύναμη του και οι τοποθετήσεις του τον δίνουν πλεονέκτημα.
Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι η ευχαιρια που έχει με την μπάλα. Η τεχνική του είναι παίκτη που αγωνίζεται μια γραμμή πιο μπροστά
Τα κατεβασματα που κάνει θυμίζουν Κοντρέρας απλά πιστεύω ότι είναι πιο ολοκληρωμένος αμυντικός από τον Πάμπλο.
Ίσως το μόνο που έχει να ζηλέψει είναι οι υψηλότερες παραστάσεις που είχε ο Πάμπλο.
Ίσως το μόνο αρνητικό του είναι ότι σπαταλά δυνάμεις αφήνοντας πολλές φορές την άμυνα αλά αυτό το αφήνω στον βλαντο
να είσαι το αντίπαλο φορ και να δεις το βαρέλα μπροστά σου...
να σου σκάσει και κάνα χαμόγελο...
σιγά μην τον πλησιάσεις
να σου σκάσει και κάνα χαμόγελο...
σιγά μην τον πλησιάσεις
παιδιά με κάθε επιφύλαξη , γιατί ο τύπος που μου το πε άλλες φορές ήταν σωστός και άλλες όχι,
λέει οτι ο crespo είναι ήδη κλεισμένος και θα ανακοίνωθει απο 1 Ιούλη
ελπίζω να μου πούλησε παπα
λέει οτι ο crespo είναι ήδη κλεισμένος και θα ανακοίνωθει απο 1 Ιούλη

ελπίζω να μου πούλησε παπα
Ολοι .... Εν ισχυει οτι ειναι κλεισμένος ιςως παμε για δυο Μπακ κ περιμένουν να τον ανακοινώσουν μαζι με αλλον