Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Να απολυθεί ο Μιχελ λογω Στανογεβιτς; Και ποιον θα στέλνουμε στα 200 φορουμ που συμμετεχουμε ανα τον πλανήτη; Τον Παντελω; Ποιον αλλον εχουμε με σοβαρο βιογραφικο που μπορει να σταθει παντου; Γκαλα εκανε ο Βαγγελας στον Πειραιά για την ΟΥΕΦΑ και ο δικος μας εσκασε πρωτος μούρη και δεν ανοιξε ρουθουνι.
Σας παρακαλω, πριν εξισωσετε και ισωπεδωσετε τα παντα σκεφτειτε λιγο. Λιγο, οχι πολυ.
Σας παρακαλω, πριν εξισωσετε και ισωπεδωσετε τα παντα σκεφτειτε λιγο. Λιγο, οχι πολυ.
prist64 έγραψε:οταν σιγουρευτω θα σου το πω.mbison έγραψε:Παπα μπορει και να χεις δικιο. Γιατι ομως παιρνει τον Λεμονη της Ρουμανιας??prist64 έγραψε:Lubos σ' ευχαριστω.
Δεν ξερω πως ηρθε ο πρωην(ξερω) αλλά και μονο που πηρες χαμπαρι εγκαιρα
και εδωσες τελος σ' αυτη την προπονητικη παρωδια
πριν εχουμε κανα απροοπτο στραπατσο,χαιρεις απεριοριστης εκτιμησης.
Βασικα ξερω οτι το τι θα πω εγω και ο καθε φουφουτος το γραφεις στ' αρχιδι@ σου
και οτι το πολυ πολυ να το διαβασουν κανα 2-3 "βαρεμενοι" σαν και μενα σ'αυτο το φορουμ
αλλά αισθανομαι την αναγκη να πω ενα ευχαριστω που μας απαλλαξες
απο τον λεμονή της Σερβιας.
ΥΓ Δεν ειναι καν ο Ρουμανος λεμονης,δεν εχει παρει πρωταθλημα.
Εγω το βρηκα...να δουμε θα το βρειτε κι εσεις;;;;;;
Λουτσεσκου:Τίτλοι ως προπονητής: Κύπελλο Ρουμανίας 2005-06, Κύπελλο Ρουμανίας 2006-07, Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Ρουμανίας 2007-08, Κύπελλο Κατάρ 2012-13
Ελληνας ΧΧΧ:Ως προπονητής: Κύπελλο Ελλάδας: 2007,Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής: 2005,Κύπελλο Σαουδικής Αραβίας (Kings Cup) 2015.
Ευκολακι!!!
υ.γ.Να μην αναφερω αλλα κοινα στο βιογραφικο τους γιατι θα ανατριχιασετε...
Στελνω αγγελιοφορο να σου τα πει απο κονταRizla έγραψε:Πες ρε πατερ λιγο μην βαριεσαι...prist64 έγραψε:Οταν εγινε η προσηψη του Στανογιεβιτς
στις δηλωσεις του αναφερεται ποιανων επιλογη-αποφαση ηταν
Σημερα στη συνεντευξη που εγινε και παλι λεει ποιοιαποφασισαν την απολυση
και ποιος την ενεκρινε
αφιερωστε λιγο απο το χρονο σας και θα καταλαβετε τι εχει γινει

Δεν προλαβαινω εγω θα μου καει το γαλακτομπουρεκο

Πίστευα το αντίθετο αλλά πλέον όχι. Το παιχνιδάκι του ειμαστε. Δυστυχώςgeorge188 έγραψε:Σου έχει δείξει στοιχεία ο συγκεκριμένος οτι δεν παίρνει σοβαρά την ομαδα? Δεν νομίζω ή τουλάχιστον δεν το βλέπω εγω.teod1980 έγραψε:Όσο σοβαρά παίρνει ο μεγάλομετοχος την ομάδα, άλλο τόσο την παίρνουν κ οι υπάλληλοι.
Οπότε ποιος ο λόγος ν παραιτηθεί;
Και όχι οι τόσες μαλακίες δεν οφείλονται σε εξωγήινα στοιχεία κ στο ποντιακό στοιχείο. Απλά παίζει.
Κ όπως φαίνεται το ποσό που δίνει στον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο είναι αμελητέο για τον ίδιο.
Άσε που βγήκαν κ κάποια ρίσκα κυρίως μεταγραφικά κ πωλησεις
Παιχνιδάκι δεν ειμαστε, ούτε κ καυλα του όμως ειμαστε. Ούτε εμείς , ούτε η ροστοφ (αξίζει ενα γκουγκλάρισμα για αυτήν την ιστορία) ούτε κ καμία ποδοσφαιρική σοβαρή ομάδα δεν καυλωνει κανέναν μεγαλομέτοχο. Ο άνθρωπος ειναι επενδυτής με κακούς συμβούλους. Δεν ειναι τυχαία η στιγμή που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Σε μια πτωχευμένη χώρα, κάποιοι τον συμβούλευσαν ότι αν θελει να μπει δυνατά στο παιχνίδι της μοιρασιάς χρειάζεται στρατό. Οι εποχές Κόκκαλη όμως πέρασαν ανεπιστρεπτί, η επικείμενη μοιρασιά ειναι για μεγαλύτερους παίκτες κ εχει και γεωπολιτικό χαρακτηρα. Αυτο που μας χαλάει ειναι ότι μας μίλησε πολλές φορές σαν τους πολιτικούς του 80 σε ιθαγενείς. Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε κακό φεγγάρι. Πήρε ρίσκα, συνδέθηκε με μία κυβέρνηση που πιθανώς να φύγει πριν τον λουτσεσκου κ αυτό δεν απέδωσε κ τίποτα. Ελπίζουμε να του πάνε όλα καλά γιατι αν όχι υπάρχει ο κίνδυνος να μας αποχαιρετήσει σαν την ροστοφ. Αυτα είναι φυσιολογικά κ δεν πρεπει να μας τοποθετούν αρνητικά απέναντι στον Ιβαν αλλα,ούτε κ σαν στρατός ιθαγενών. Πρεπει να του αναγνωρίσουμε ότι ειμαστε απο τα ελάχιστα οικονομικώς τακτοποιημένα κλαμπ των Βαλκανίων. Αγωνιστικά τακτοποιημένοι όμως κ με ωραίο ποδοσφαιρο κ φιλοσοφία - λειτουργία ευρωπαϊκών κλαμπ, παρα πολυ δύσκολα.teod1980 έγραψε:Πίστευα το αντίθετο αλλά πλέον όχι. Το παιχνιδάκι του ειμαστε. Δυστυχώςgeorge188 έγραψε:Σου έχει δείξει στοιχεία ο συγκεκριμένος οτι δεν παίρνει σοβαρά την ομαδα? Δεν νομίζω ή τουλάχιστον δεν το βλέπω εγω.teod1980 έγραψε:Όσο σοβαρά παίρνει ο μεγάλομετοχος την ομάδα, άλλο τόσο την παίρνουν κ οι υπάλληλοι.
Και όχι οι τόσες μαλακίες δεν οφείλονται σε εξωγήινα στοιχεία κ στο ποντιακό στοιχείο. Απλά παίζει.
Κ όπως φαίνεται το ποσό που δίνει στον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο είναι αμελητέο για τον ίδιο.
Eγώ κυρίως για μιχελ εννοούσα αλλα οκ. Διαφωνώ φίλε μου γιατί τα εκατομμύρια δεν ειναι στραγάλια, ανεξάρτητα απο το πόσα έχει. Η χρονια δεν χάθηκε, έρχονται και οι μεταγραφές. Εύχομαι να στρώσει το πραμα.teod1980 έγραψε:Πίστευα το αντίθετο αλλά πλέον όχι. Το παιχνιδάκι του ειμαστε. Δυστυχώςgeorge188 έγραψε:Σου έχει δείξει στοιχεία ο συγκεκριμένος οτι δεν παίρνει σοβαρά την ομαδα? Δεν νομίζω ή τουλάχιστον δεν το βλέπω εγω.teod1980 έγραψε:Όσο σοβαρά παίρνει ο μεγάλομετοχος την ομάδα, άλλο τόσο την παίρνουν κ οι υπάλληλοι.

παπά μου μήπως εννοείς αυτούς?
Μάκης Γκακγάτσης
Γιώργης Σαββίδης
Μαρία Γκοντσάροβα
Δημος Παπαδόπουλος
Ηλίας Γεροντίδης
Αρθουρος Νταβιντιαν
τα σέβη μου..
Μάκης Γκακγάτσης
Γιώργης Σαββίδης
Μαρία Γκοντσάροβα
Δημος Παπαδόπουλος
Ηλίας Γεροντίδης
Αρθουρος Νταβιντιαν
τα σέβη μου..
Πακέτο θα φύγεις με το ποντικομούρη,,, Το μεγαλύτερό σου λάθος! Έπεσες στη φάκα και εσύ

Βλέπω πρωτοσέλιδα καθώς και σδνα και άλλες σελίδες να γράφεται ότι δήλωσε ότι με αυτόν τον προπονητή θα πάρουμε τον τίτλο. Ποτέ δεν το είπε αυτό. Δείτε τις δηλώσεις του στο 0:30 όπου επ' ακριβώς αναφέρει:
"We believe that with this coach PAOK will be back in the race for the title and achieve all the goals that we have given before the season"
[youtube]4kX-Pb_lhJU[/youtube]
Μιλάει δηλαδή για επιστροφή στην διεκδίκηση του τίτλου και στην επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί στην αρχή της σεζόν το οποίο είναι πολύ διαφορετικό από την σίγουρη κατάκτηση του τίτλου που του αποδίδεται ως δήλωση και που δεν την έχει πεί. Είναι φανερή η προσπάθεια επιτάχυνσης του ροκανίσματος του με την άμεση σύνδεση του με οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα του προπονητή. Θα λένε σε μια γκέλα ότι εσύ μας είπες ότι με αυτόν τον προπονητή θα έχουμε τον τίτλο και ούτε τον ΧΧΧ δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυξάνοντας την πίεση για να φύγει. Παρακαλώ και τους μοντ να το δούν και αν κρίνουν να διορθώσουν τον τίτλο του αντίστοιχου άρθρου της κεντρικής.
"We believe that with this coach PAOK will be back in the race for the title and achieve all the goals that we have given before the season"
[youtube]4kX-Pb_lhJU[/youtube]
Μιλάει δηλαδή για επιστροφή στην διεκδίκηση του τίτλου και στην επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί στην αρχή της σεζόν το οποίο είναι πολύ διαφορετικό από την σίγουρη κατάκτηση του τίτλου που του αποδίδεται ως δήλωση και που δεν την έχει πεί. Είναι φανερή η προσπάθεια επιτάχυνσης του ροκανίσματος του με την άμεση σύνδεση του με οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα του προπονητή. Θα λένε σε μια γκέλα ότι εσύ μας είπες ότι με αυτόν τον προπονητή θα έχουμε τον τίτλο και ούτε τον ΧΧΧ δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυξάνοντας την πίεση για να φύγει. Παρακαλώ και τους μοντ να το δούν και αν κρίνουν να διορθώσουν τον τίτλο του αντίστοιχου άρθρου της κεντρικής.
ας θεωρησουμε οτι η δηλωση αναληψης ευθυνης για την αποτυχημενη προσληψη στανογεβιτς ηταν μια "ασπιδα" για το μεγαλο αφεντικο. σαν να του ειπε και σαν να μας ειπε "εσυ/αυτος εκανε την παπαρια με τον στανογεβιτς αλλα εγω βγαινω μπροστα να φαω το κραξιμο". ισως και να ξερει οτι στο μυαλο του σαββιδη αυτο να του δινει ποντους. ο καλος υπαλληλος που προστατευει την εικονα του αφεντικου.
ας θεωρησουμε επισης οτι ο μιχελ εχει συμβιβαστει με την ιδεα οτι δουλευει για μια ιδορρυθμη οικογενεια (μπαμπας και γιος) και οτι κατα καιρους θα πρεπει να δεχτει αποφασεις κοντρα στην δικη του λογικη και φιλοσοφια (βουκιτς-στανογεβιτς). εμεις μπορει να λεμε οτι εαν ρε μεγαλε δεν σε λαμβανουν υποψιν οταν διαλεγουν προπονητη, τι καθεσε και παριστανεις τον τεχνοκρατη, αλλα αυτος μπορει να εχει την υπομονη και τον τροπο στο τελος της ημερας να εχει ενα σημαντικο ποσοστο στις τελικες ληψεις αποφασεων. εχει αρκετες συμπαθεις οποτε ας μην ειμαστε αυστηροι.
αλλα ρε λουμπος, οταν τα φερνεις τα πραγματα εκει που θελεις, φευγει ο σερβος και ειναι να διαλεξεις προπονητη, δεν μπορει να φερνεις τον ρουμανο πρωην προπονητη του πανοπουλου και να μιλας για πρωταθλημα. δεν...
με μια απορια θα μεινω μονο. εψαξες ποτε για αλλον προπονητη ή ειχες απο τον μαιο κλεισμενο τον ρουμανο?
ας θεωρησουμε επισης οτι ο μιχελ εχει συμβιβαστει με την ιδεα οτι δουλευει για μια ιδορρυθμη οικογενεια (μπαμπας και γιος) και οτι κατα καιρους θα πρεπει να δεχτει αποφασεις κοντρα στην δικη του λογικη και φιλοσοφια (βουκιτς-στανογεβιτς). εμεις μπορει να λεμε οτι εαν ρε μεγαλε δεν σε λαμβανουν υποψιν οταν διαλεγουν προπονητη, τι καθεσε και παριστανεις τον τεχνοκρατη, αλλα αυτος μπορει να εχει την υπομονη και τον τροπο στο τελος της ημερας να εχει ενα σημαντικο ποσοστο στις τελικες ληψεις αποφασεων. εχει αρκετες συμπαθεις οποτε ας μην ειμαστε αυστηροι.
αλλα ρε λουμπος, οταν τα φερνεις τα πραγματα εκει που θελεις, φευγει ο σερβος και ειναι να διαλεξεις προπονητη, δεν μπορει να φερνεις τον ρουμανο πρωην προπονητη του πανοπουλου και να μιλας για πρωταθλημα. δεν...
με μια απορια θα μεινω μονο. εψαξες ποτε για αλλον προπονητη ή ειχες απο τον μαιο κλεισμενο τον ρουμανο?
Μάκης Γκακγάτσης
Γιώργης Σαββίδης
Μαρία Γκοντσάροβα
Δημος Παπαδόπουλος
Ηλίας Γεροντίδης
Αρθουρος Νταβιντιαν
Ποιοι από αυτούς γνωρίζουν το παραμικρό από ποδόσφαιρο ώστε να λειτουργεί σωστά η ομάδα ψάχνω και δεν βρίσκω...
Γιώργης Σαββίδης
Μαρία Γκοντσάροβα
Δημος Παπαδόπουλος
Ηλίας Γεροντίδης
Αρθουρος Νταβιντιαν
Ποιοι από αυτούς γνωρίζουν το παραμικρό από ποδόσφαιρο ώστε να λειτουργεί σωστά η ομάδα ψάχνω και δεν βρίσκω...
"Μελάκι φάε στην αρχή, φαρμάκι φάε στο τέλος..."
Τι είναι?
Το post του kos παραπάνω...
Καλά λέω εγώ ότι ακόμα δεν ξεζαλιστήκαμε απ τα χθεσινά...Μπορεί και να πικραθήκαμε για ακόμα μια φορά...
Τουλάχιστον όμως για την πάρτη μου το παραδέχτηκα με γενναιότητα, όχι μόνο χθες αλλά και σήμερα...
Γι αυτό και αποφεύγω να ποστάρω και πολλά πολλά εν θερμώ, εν ιλίγγω και πικραμένος ταυτοχρόνως...
Τέσπα..."Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία":
Λιούμπος γερά,
τα γκέμια σου σφιχτά...
Τουλάχιστον με αυτόν "καβάλα στο άλογο" υπάρχει ελπίδα για προγραμματισμένες επιτυχίες κι όχι τυχαίες...
Εύχομαι τα μελλοντικά αποτελέσματα να τον/με δικαιώσουν, για το καλό του Π.Α.Ο.Κ., πάνω απ όλα και πάντα...
Υ.Γ. Που να μην δήλωνε κιόλας: "Μην νομίζετε ότι δεν δουλεύω...Απλά μ αρέσει να το κάνω στην σκιά"...
Τι είναι?
Το post του kos παραπάνω...
Καλά λέω εγώ ότι ακόμα δεν ξεζαλιστήκαμε απ τα χθεσινά...Μπορεί και να πικραθήκαμε για ακόμα μια φορά...
Τουλάχιστον όμως για την πάρτη μου το παραδέχτηκα με γενναιότητα, όχι μόνο χθες αλλά και σήμερα...
Γι αυτό και αποφεύγω να ποστάρω και πολλά πολλά εν θερμώ, εν ιλίγγω και πικραμένος ταυτοχρόνως...
Τέσπα..."Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία":
Λιούμπος γερά,
τα γκέμια σου σφιχτά...

Τουλάχιστον με αυτόν "καβάλα στο άλογο" υπάρχει ελπίδα για προγραμματισμένες επιτυχίες κι όχι τυχαίες...
Εύχομαι τα μελλοντικά αποτελέσματα να τον/με δικαιώσουν, για το καλό του Π.Α.Ο.Κ., πάνω απ όλα και πάντα...

Υ.Γ. Που να μην δήλωνε κιόλας: "Μην νομίζετε ότι δεν δουλεύω...Απλά μ αρέσει να το κάνω στην σκιά"...

μονο μελακι απο εμενα φιλε γκοραν. πευκομελο.
αναγνωριζω οτι για να κρατηθεις στον ΠΑΟΚ του σαββιδη πρεπει να συμμετεχεις σε παιχνιδια εξουσιας/επιβειωσης.
την εκανα την κωλοτουμπα μου
αλλα μεχρι εκει. δεν ειμαι ακομη ετοιμος να δεχτω οτι ο μιχελ στηριξε στανογεβιτς.
αναγνωριζω οτι για να κρατηθεις στον ΠΑΟΚ του σαββιδη πρεπει να συμμετεχεις σε παιχνιδια εξουσιας/επιβειωσης.
την εκανα την κωλοτουμπα μου

ειδα μολις το βιντεο με τις δηλωσεις του. δεν περιμενα κατι διαφορετικο. ειναι ο μονος ανθρωπος στο αγωνιστικο που βγαζει ηγετικες ικανοτητες. χαιρομαι που ειναι σ αυτη τη θεση.