Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
-
Re: Απ: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Μα γι' αυτό και δεν έπαιζε βασικός ο Τσαρτας. Αλλά εντάξει, εκτός απ' το ότι ήξερε πολλή μπάλα ήταν και πολύ έξυπνος παίχτης, καμία σχέση με Μήτρογλου.
Η εθνική σίγουρα θα μπορούσε να παίξει καλύτερα (τουλάχιστον με λίγη όρεξη παραπάνω) αλλά θα μπορούσε να είναι και πολύ πιο αναποτελεσματική γενικότερα.
Αυτός είναι ο Σάντος, εμείς τον ξέρουμε καλύτερα απ' όλους. Σε κάποια πράγματα είναι κορυφαίος αλλά δεν μπορούσε ποτέ να μεταδώσει επιθετικό πνεύμα σε μια ομάδα.
Η εθνική σίγουρα θα μπορούσε να παίξει καλύτερα (τουλάχιστον με λίγη όρεξη παραπάνω) αλλά θα μπορούσε να είναι και πολύ πιο αναποτελεσματική γενικότερα.
Αυτός είναι ο Σάντος, εμείς τον ξέρουμε καλύτερα απ' όλους. Σε κάποια πράγματα είναι κορυφαίος αλλά δεν μπορούσε ποτέ να μεταδώσει επιθετικό πνεύμα σε μια ομάδα.
- kataramenos5
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Κι όμως ήταν κάτι παιχνίδια ,ελάχιστα μεν που η ομάδα έπαιζε ένα αλλιώτικο ποδόσφαιρο (με οφη,λειβαδια κλπ αν θυμάμαι καλά) που έλεγες αυτο ειναι απο δώ και πέρα θα δούμε μπαλα.Κι όμως στο επόμενο ήσουν παλι 2 ταχύτητες κάτω.
- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη συγνωμη αλλα ποια εθνικη παιζει γρηγορο και θεαματικο ποδοσφαιρο?ελαχιστες ειναι και εχουν παικταραδες.
με τι παικτες να παιξει γρηγορο και ομορφο ποδοσφαιρο η εθνικη?με χαφ τους τζιολη μανιαταρο και και τον γηραιο καραγκουνη παιζουμε και με εξτρεμ τους σαλπιγγιδη ,κονε,οικοδομο.
μηπως εχουμε υπερβολικες απαιτησεις απο μια ομαδα που στερειται ταλεντου?
τι να το κανω να προσπαθω να παιξω ενα ποδοσφαιρο πιο επιθετικο και να τερματισω 4-5 στον ομιλο?
δυστυχως σε αυτες τις διοργανωσεις ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.
οταν βλεπεις ομαδες με παικταραδες οπως η σερβια,η τσεχια,η τουρκια,η σλοβενια,η πολωνια και αλλες να μενουν εκτος μουντιαλ και να μην καταφερνουν να αποδοσουν εγω πως μπορω να εχω απαιτησεις απο την ομαδα μου οταν χωρις παικτες καταφερε τουλαχιστον να βρισκεται στα μπαραζ για την εισοδο της στο μουντιαλ?
ποιο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο για να εχουμε και απαιτησεις να βλεπουμε και ωραια μπαλα?
στο περασμενο ευρο κανεις δεν θυμαται τι μπαλα επαιξε η εθνικη αλλα θυμουνται ολοι οτι προκριθηκε στην επομενη φαση αφηνοντας εκτος ομαδες οπως η ρωσια και η πολωνια.
προσωπικα πιστευω οτι αν θελουμε να εχουμε επιτυχιες σαν εθνικη (οπου επιτυχιες,οι συμετοχες μας σε τελικες διοργανωσεις)ο μονος τροπος ειναι με αυτο το στιλ παιχνιδιου.επιτελους η εθνικη απαικτησε το δικο της στιλ και εκανε την δικη της σχολη.μπορει αυτος ο τυπος παιχνιδιου να ειναι αποκρουστηκος,να μην αρεσει σε κανεναν αλλα στον πρωταθλητισμο το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει πανω απο ολα.αυτο μπορουμε αυτο παιζουμε.
οταν σαν κρατος θα βγαλω παικτες οπως ο χαμτσικ,ο μοντριτς,o γιοβετιτς,ο ταντιτς,ο τοσιτς,ο μπλαζικοφσκι και ο λεβαντοφσκι τοτε θα εχω και απαιτησεις για καλυτερο ποδοσφαιρο
με τι παικτες να παιξει γρηγορο και ομορφο ποδοσφαιρο η εθνικη?με χαφ τους τζιολη μανιαταρο και και τον γηραιο καραγκουνη παιζουμε και με εξτρεμ τους σαλπιγγιδη ,κονε,οικοδομο.
τι να το κανω να προσπαθω να παιξω ενα ποδοσφαιρο πιο επιθετικο και να τερματισω 4-5 στον ομιλο?
οταν βλεπεις ομαδες με παικταραδες οπως η σερβια,η τσεχια,η τουρκια,η σλοβενια,η πολωνια και αλλες να μενουν εκτος μουντιαλ και να μην καταφερνουν να αποδοσουν εγω πως μπορω να εχω απαιτησεις απο την ομαδα μου οταν χωρις παικτες καταφερε τουλαχιστον να βρισκεται στα μπαραζ για την εισοδο της στο μουντιαλ?
ποιο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο για να εχουμε και απαιτησεις να βλεπουμε και ωραια μπαλα?
στο περασμενο ευρο κανεις δεν θυμαται τι μπαλα επαιξε η εθνικη αλλα θυμουνται ολοι οτι προκριθηκε στην επομενη φαση αφηνοντας εκτος ομαδες οπως η ρωσια και η πολωνια.
προσωπικα πιστευω οτι αν θελουμε να εχουμε επιτυχιες σαν εθνικη (οπου επιτυχιες,οι συμετοχες μας σε τελικες διοργανωσεις)ο μονος τροπος ειναι με αυτο το στιλ παιχνιδιου.επιτελους η εθνικη απαικτησε το δικο της στιλ και εκανε την δικη της σχολη.μπορει αυτος ο τυπος παιχνιδιου να ειναι αποκρουστηκος,να μην αρεσει σε κανεναν αλλα στον πρωταθλητισμο το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει πανω απο ολα.αυτο μπορουμε αυτο παιζουμε.
οταν σαν κρατος θα βγαλω παικτες οπως ο χαμτσικ,ο μοντριτς,o γιοβετιτς,ο ταντιτς,ο τοσιτς,ο μπλαζικοφσκι και ο λεβαντοφσκι τοτε θα εχω και απαιτησεις για καλυτερο ποδοσφαιρο
ρε μαγκες, μια χαρά είμαστε. Εντάξει, μπορεί να λέμε και καμια μλκ για τον Δόν, αλλά δεν παύει να είναι προπονητής ουσίας. και αυτό μας αρκεί και μας περισσεύει εννίοτε.
ας περάσουμε το μπαράζ να πάμε Μουντιάλ, που είναι τουρνουά και άρα όλα γίνονται, και δεν θα θυμάται κανείς το πως περάσαμε.
Επίσης, εντάξει, δεν έχουμε ρε παιδιά και τόσο άμπαλους παίχτες. απλά δεν είναι και οι μαέστροι της μπάλας. οκ. ότι μπορούμε κάνουμε και φαίνεται ότι σιγά σιγά δημιουργούμε μια σταθερά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
ας περάσουμε το μπαράζ να πάμε Μουντιάλ, που είναι τουρνουά και άρα όλα γίνονται, και δεν θα θυμάται κανείς το πως περάσαμε.
Επίσης, εντάξει, δεν έχουμε ρε παιδιά και τόσο άμπαλους παίχτες. απλά δεν είναι και οι μαέστροι της μπάλας. οκ. ότι μπορούμε κάνουμε και φαίνεται ότι σιγά σιγά δημιουργούμε μια σταθερά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
- kataramenos5
Στο άλλο άκρο πας despe.Δεν είπα εγω γιουρούσι μπροστά κι ότι βγεί.Ούτε να γίνουμε Βραζιλία είπα.Κι αν έπαιζες δηλαδη με ομαδες που σε παίρνει όπως χθες πιο επιθετικά θα βγαινες 4-5ος?Ημαρτον. Φτασαμε στο σημείο να θεωρείται έγκλημα να περνάνε οι Τοροσιδης Χολέμπας πανω απο 2 φορές το κέντρο.Ε όχι κι έτσι.Κάτι πιο ισορροπημένο βρε αδερφέ .desperando έγραψε:δηλαδη συγνωμη αλλα ποια εθνικη παιζει γρηγορο και θεαματικο ποδοσφαιρο?ελαχιστες ειναι και εχουν παικταραδες.
Θα συμφωνήσω με K_geo μή τους απαξιώνουμε τόσο τους παίκτες μας.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Άντε να μπω στο τριπάκι
Ποιος Χολέμπας ; πέρασε (όσο είδα εγώ στο Β) 3-4 φορές overlap. Ε και ; μηδέν από μηδέν όμικρον. Όχι φυσικά ότι φταίει μόνο αυτός. Ποιος Τοροσίδης ; τον είδες καλά ; (για προχτές μιλάω). Που είναι εκείνος ο μπάκαρος που έπαιζε στον ΟΣΦΠ πριν ~3 χρόνια ; γιατί αυτός που παίζει τώρα, μόνο στο σουλούπι του μοιάζει.
Πάμε στο δεύτερο επιχείρημα. Λες (-τε) ο Σάντος να είναι ΤΟΣΟ χαζός και να μην ξέρει ότι οι παίκτες του ΟΣΦΠ "ξεχνιούνται" ; οτι δλδ ΔΕΝ έχουν το επίπεδο συγκέντρωσης που κανονικά θα έπρεπε να έχουν προερχόμενοι από ομάδα που παίζει ΤσουΛου κτλ ; λες να ΜΗΝ ξέρει και γιατί ΔΕΝ το έχουν ; αυτός δλδ που ζει τα τελευταία 5 χρόνια ; στο Βέλγιο ;
Εδώ με το χωριό (όπως ΣΩΣΤΑ το είπε κάποιος) και μας έκαναν (είπαμε έβλεπα στο Β) φάσεις αυτοί. Κάνανε και "Αχχχ" και σηκωθήκανε και από τον πάγκο, όπως είπε ο σπίκερ. Που και να τους ξαμολήσει να παίξουμε και επίθεση. Θα τρώμε γκολ από τον κάθε καραγκιόζη. Οπότε τι κάνει ; τραβάει μια γραμμή, και τους λέει "ως εδώ και μη παρέκει".
Ποιος Χολέμπας ; πέρασε (όσο είδα εγώ στο Β) 3-4 φορές overlap. Ε και ; μηδέν από μηδέν όμικρον. Όχι φυσικά ότι φταίει μόνο αυτός. Ποιος Τοροσίδης ; τον είδες καλά ; (για προχτές μιλάω). Που είναι εκείνος ο μπάκαρος που έπαιζε στον ΟΣΦΠ πριν ~3 χρόνια ; γιατί αυτός που παίζει τώρα, μόνο στο σουλούπι του μοιάζει.
Πάμε στο δεύτερο επιχείρημα. Λες (-τε) ο Σάντος να είναι ΤΟΣΟ χαζός και να μην ξέρει ότι οι παίκτες του ΟΣΦΠ "ξεχνιούνται" ; οτι δλδ ΔΕΝ έχουν το επίπεδο συγκέντρωσης που κανονικά θα έπρεπε να έχουν προερχόμενοι από ομάδα που παίζει ΤσουΛου κτλ ; λες να ΜΗΝ ξέρει και γιατί ΔΕΝ το έχουν ; αυτός δλδ που ζει τα τελευταία 5 χρόνια ; στο Βέλγιο ;
Εδώ με το χωριό (όπως ΣΩΣΤΑ το είπε κάποιος) και μας έκαναν (είπαμε έβλεπα στο Β) φάσεις αυτοί. Κάνανε και "Αχχχ" και σηκωθήκανε και από τον πάγκο, όπως είπε ο σπίκερ. Που και να τους ξαμολήσει να παίξουμε και επίθεση. Θα τρώμε γκολ από τον κάθε καραγκιόζη. Οπότε τι κάνει ; τραβάει μια γραμμή, και τους λέει "ως εδώ και μη παρέκει".
- kataramenos5
Μπορει και να μαι Βέλγος τελικά.Δε σε πιάνω.angelheart έγραψε: λες να ΜΗΝ ξέρει και γιατί ΔΕΝ το έχουν ; αυτός δλδ που ζει τα τελευταία 5 χρόνια ; στο Βέλγιο ;
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ρε συ είναι απλό. Οι παίκτες του ΟΣΦΠ έχουν την "βοήθεια του κοινού" ΓΚΑΡΑΝΤΙ. Και το κακό ΔΕΝ είναι αυτό. Όλοι οι "μεγάλοι" λίγο πολύ έτσι σφυρίζονται παντού. Το κακό είναι οτι ΚΑΙ το ξέρουν, αλλά και έχουν ΠΛΕΟΝ προσαρμοστεί σ' αυτό. ΔΕΝ είναι 110% συγκεντρωμένοι, γιατί δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είναι. Αυτό έχει περάσει πλέον στο DNA τους. Και αυτό το γνωρίζουν ΟΛΟΙ. Επί Μπάγεβιτς κάποτε, όταν στην Ελλάδα έπαιζαν φουλ επιθετικά, μόλις έβγαιναν εκτός Ελλάδας τραβούσαν μια γραμμή και δεν την περνούσαν. Ο Ρεχάγκελ δεν τους έβαζε καν μέσα.
Πες μου εσύ τώρα το εξής. Είσαι ο Σάντος. Κάποιοι από τους βασικό κορμό σου παίζουν εξωτερικό. Από τους υπόλοιπους τώρα, οι περισσότεροι είναι του ΟΣΦΠ. Παίκτες δλδ που παίζουν κατά βάση ΑΔΙΑΦΟΡΑ. Δεν έχουν το νου τους να γυρίσουν πίσω, είναι επιρρεπείς σε κάρτες κτλ κτλ. Πως θα πας λοιπόν με 3-4 τέτοιους (συχνά και παραπάνω) παίκτες στην 11άδα να ανοιχτείς ; εύκολο το 'χεις ;
ΥΓ : Επειδή θα ρωτήσεις. Με ξενυχτάει ο ένας γιος μου.

Πες μου εσύ τώρα το εξής. Είσαι ο Σάντος. Κάποιοι από τους βασικό κορμό σου παίζουν εξωτερικό. Από τους υπόλοιπους τώρα, οι περισσότεροι είναι του ΟΣΦΠ. Παίκτες δλδ που παίζουν κατά βάση ΑΔΙΑΦΟΡΑ. Δεν έχουν το νου τους να γυρίσουν πίσω, είναι επιρρεπείς σε κάρτες κτλ κτλ. Πως θα πας λοιπόν με 3-4 τέτοιους (συχνά και παραπάνω) παίκτες στην 11άδα να ανοιχτείς ; εύκολο το 'χεις ;
ΥΓ : Επειδή θα ρωτήσεις. Με ξενυχτάει ο ένας γιος μου.

kataramenos5 έγραψε: Φτασαμε στο σημείο να θεωρείται έγκλημα να περνάνε οι Τοροσιδης Χολέμπας πανω απο 2 φορές το κέντρο.Ε όχι κι έτσι.Κάτι πιο ισορροπημένο βρε αδερφέ .
Το πιο ισορροπημενο παραλιγο να το κανει το Λιχτεσταιν....

Αν εξαιρεσεις την ομαδα που επαιξε στην Ιταλια το 1980 στο παλαι ποτε Κυπελλο Εθνων Ευρωπης που ειχε πραγματι μια ποιοτητα οσον αφορα τους παικτες απο εκει και περα τι εχουμε να επιδειξουμε ?
Το 1994 με τα ψεμματα ο συγχωρεμενος ο Αλκετας μας πηγε στο Αμερικα και θεωρηθηκε κορυφαια επιτυχια της Εθνικης Ομαδας ....
Απο εκει και περα τοσο ο Οτο οσο και ο Σαντος ερχομενοι εδω ειδαν με τι εχουν να κανουν.... Και οι δυο μαζεψαν τους " μισθοφορους παικτες " που επαιζαν ανα την ευρωπη - με την σωστη λογικη οτι κατι παραπανω εχουν συλλεξει ως εμπειριες- εβαλαν και 7-8 παικτες απο το πλεον υποβαθμισμενο και στημενο πρωταθλημα της Ευρωπης και τους εμαθαν το ταμπουρι και οτι εαν μας κατσουν 2-3 ευκαιριες μπορει και να κερδισουμε το ματς....
Για αναχρονιστικο ποδοσφαιρο κατηγορουσαν τον Οτο στην Ευρωπη , για το ιδιο στυλ λενε και για τον Σαντος ....
Και αν εξαιρεσεις εναν Μαχλα στο παρελθον και εναν Σαμαρα που ειχαν διαρκεια στην παρουσια τους στο εξωτερικο , ολοι οι υπολοιποι - αλλος λιγο , αλλος λιγο περισσοτερο- περασαν απο καποια ευρωπαικα πρωταθληματα και επεστρεψαν "μετα βαιων και κλαδων " στην χωρα του Φραπε ....
Ουτε Μπαρεζι εχουμε πισω , ουτε Ελληνα Ινιεστα εχουμε, ουτε γραικο Βαν Μπαστεν βγαλαμε .... Απλως αρνουμαστε να δουμε καποιες φορες την πραγματικοτητα....
Εδω φτασαμε να πουμε καποτε οτι επειδη ο Γεωργατος ξυρισε το κεφαλι , κλωτσουσε με το αριστερο ποδι και εκανε 2 καλες σεντρες και κανα φαουλ οτι ηταν ο Ελληνας Ρομπερτο Καρλος ....
Και δεν ειναι μονο οτι η Εθνικη αντανακλα στο επιπεδο του Ελληνικου πρωταθληματος γιατι και ο Γαλλοι οταν κατεκτησαν EURO και Μουντιαλ δεν ηταν οτι ειχαν το καλυτερο πρωταθλημα ουτε οτι σε συλλογικο επιπεδο ειχαν κατακτησει τα παντα.... Ηταν απλως και η ποιοτητα των παικτων....
Εμεις που δυστυχως υπολειπομεθα και σε ποιοτητα παικτων αλλα και σε επιπεδο πρωταθληματος , μια χαρα τα εχουμε καταφερει μεχρι τωρα....
Εδω για τον Καγκουρογλου μας εχουν κανει τα @ρχιδια τσουρεκια οτι τον θελει ολη η ευρωπη και προχθες δεν μπορουσε να κανει κοντρολ.... Ειναι αυτος ο γ@μημενος ο μικροκοσμος που ζουμε....
Υ.Γ. Αν το καλοσκεφτεις η Εθνικη θυμιζει σε πολλα την Εθνικη Σκωτιας ...Το 78 ειχαν μια απο τις καλυτερες ομαδες και μαλιστα ειχαν και βλεψεις .... Ηρθε το κλαρινο απο Περου στο πρωτο ματς με 3-1 και παπαλα...

- kataramenos5
angelheart έγραψε:Ρε συ είναι απλό. Οι παίκτες του ΟΣΦΠ έχουν την "βοήθεια του κοινού" ΓΚΑΡΑΝΤΙ. Και το κακό ΔΕΝ είναι αυτό. Όλοι οι "μεγάλοι" λίγο πολύ έτσι σφυρίζονται παντού. Το κακό είναι οτι ΚΑΙ το ξέρουν, αλλά και έχουν ΠΛΕΟΝ προσαρμοστεί σ' αυτό. ΔΕΝ είναι 110% συγκεντρωμένοι, γιατί δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είναι. Αυτό έχει περάσει πλέον στο DNA τους. Και αυτό το γνωρίζουν ΟΛΟΙ. Επί Μπάγεβιτς κάποτε, όταν στην Ελλάδα έπαιζαν φουλ επιθετικά, μόλις έβγαιναν εκτός Ελλάδας τραβούσαν μια γραμμή και δεν την περνούσαν. Ο Ρεχάγκελ δεν τους έβαζε καν μέσα.
ΥΓ : Επειδή θα ρωτήσεις. Με ξενυχτάει ο ένας γιος μου.![]()

Στα της εθνικής δε το είχα σκεφτεί ποτέ ετσι όπως τ αναφέρεις.Με μπέρδεψε κι εκείνο το "επίπεδο συγκέντρωσης"
που ανάφερες και το μυαλό μου πήγε σε επ.συγκέντρωσης ανάλογα με τη διοργάνωση.Οτι δινουν σημασία δηλ. πιο πολύ στο CL.Δε ξέρω λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται να κάνει τέτοιες σκέψεις ο Σάντος.Δε νομίζω οτι είναι μόνο οι παίκτες του γαυρου.Γενικά οι περισσότεροι φυλάγονται λιγάκι μιας και τα λεφτά βγαίνουν στους συλλόγους και όχι στην εθνική.Εαν πάντως έχεις δίκιο ο Σάντος θα έπρεπε να τους στείλει αν ήταν εντάξει και όχι να κάνει συμβιβασμούς.Ο Οτο το χε κάνει όπως λές.
Τελος πάντων ο καθείς με τις απόψεις του.Εγώ νομίζω οτι μπορούμε μ αυτούς(παρόμοιους) τους παίκτες να παίξουμε ενα πιο σύγχρονο και συνάμα αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.Ισως σήμερα πιο εύκολα απ ότι την εποχή του 2004 μιας και σήμερα δε χρειάζονται τόσο τεχνηταράδες (στυλ Τσάρτα) αλλα αεικίνητοι τρεχαλατζήδες κυρίως.
ΥΓ Γιατί οταν έρχονται κάτι Κέρκυρες Λεβαδιακοί κλπ με 11 πίσω απ τη σεντρα τους λέμε νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου και τους βρίζουμε αλλα όταν το κάνει η εθνική ή ο ΠΑΟΚ του Σαντος λέμε για επιτεύγματα κι οτι ο σκοπος αγιάζει τα μεσα σε τέτοιες διοργανώσεις (ενω στο πρωταθλημα όχι?)
- desperando
- Επικοινωνία:
μπερδευεσαι λιγο.η εθνικη δεν παιζει το ταμπουρι που λες για τους λεβαδιακους και τις κερκυρες οπου εχουν λιγοτερο απο 30% κατοχη μπαλας στο παιχνιδι, εθνικη στα περισσοτερα ματς εχει την κατοχη ακομα και μεσα στην βοσνια η κατοχη ηταν μοιρασμενη,απλα διαλεγει το παιχνιδι να γινεται μακρια απο τις δυο εστιες,ειναι αυτο που μας εχουν μαθει να λεμε παιχνιδι κεντρουkataramenos5 έγραψε: ΥΓ Γιατί οταν έρχονται κάτι Κέρκυρες Λεβαδιακοί κλπ με 11 πίσω απ τη σεντρα τους λέμε νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου και τους βρίζουμε αλλα όταν το κάνει η εθνική ή ο ΠΑΟΚ του Σαντος λέμε για επιτεύγματα κι οτι ο σκοπος αγιάζει τα μεσα σε τέτοιες διοργανώσεις (ενω στο πρωταθλημα όχι?)
- kataramenos5
Κι ο Λεβαδειακός με την Κέρκυρα οταν παίζουν μεταξύ τους δε παίζουν ταμπούρι , μοιρασμένη ειναι η κατοχή.
.ΟΚ πήρα τις απαντήσεις μου αν και διαφωνώ εν μέρει μ αυτά που λέτε.Θα θελα πάντως να βλεπα την εθνική με ένα προπονητή στύλ Άγγελου .Τωρα απλά δε μου κάνει κέφι να τη βλέπω και φοβάμαι οτι αυτό ισχύει για ολοένα και περισσότερους.
ΥΓ Αυτο με την κατοχη να το προσέξεις.Ενας τυπο που ξερα και την είχε κάνει ευαγγέλιο, ειχε όνειρο να παίξει στο Νησί.Τελικά κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ της Κύπρου.Νησί κι αυτό αλλα..

ΥΓ Αυτο με την κατοχη να το προσέξεις.Ενας τυπο που ξερα και την είχε κάνει ευαγγέλιο, ειχε όνειρο να παίξει στο Νησί.Τελικά κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ της Κύπρου.Νησί κι αυτό αλλα..

Εχουν και δεξιοτιμονα αμαξια ....Μια χαρα θα του φανει....
- ΑποστόληςΑ