kataramenos5 έγραψε:Εννιά χρόνια περάσανε απο τότε που το σηκώσαμε στα γήπεδα της Πορτογαλίας δε θά πρεπε να χουμε κάνει έστω ενα βήμα μπροστά απο αυτό που παρουσιάσαμε τότε?Κατ εμέ κάναμε και βήματα πίσω.Τι να πάμε να δείξουμε στο μουντιάλ δηλαδή?Ειμαι εγω παράξενος που το βλέπω έτσι?
Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί αυτό το αντιποδόσφαιρο που παίζει η Εθνική, αλλά ρε παιδιά ΤΟΤΕ παίζαμε σε τόσο καλό επίπεδο αυτό το πράμα, που το σηκώσαμε. Πόσο δλδ καλύτερα να το παίξουμε ; Αδύνατον κατ΄εμέ. Οι παίκτες/προσωπικότητες μεγάλωσαν/αποχώρησαν και η κολοφαρδία κάποτε θα τελείωνε. Μόνο προς τα κάτω θα πηγαίναμε, όπως και έγινε.
Εγώ αυτό που βλέπω στην Εθνική είναι μια ΤΥΠΙΚΗ ομάδα Σάντος. Σφιχτή, χωρίς καθόλου επιθετικές εξάρσεις, κερδίζει εύκολα ή δύσκολα όλους όσοι είναι από κάτω της (2 χρόνια είχαμε να χάσουμε από τέτοια ομάδα όταν ήταν σε μας) και έχει ΣΑΦΕΣ πρόβλημα όταν παίζει με καλύτερες/ποιοτικότερες ομάδες. Και το πρόβλημα είναι οτι σε επίπεδο εθνικών ομάδων δεν έχει και μεταγραφές.
Για την ποιότητα όμως του παιχνιδιού της (εκάστοτε) Εθνικής, ΔΕΝ φταίει ο (εκάστοτε) προπονητής. Τι να κάνει δλδ κάποιος άλλος καλύτερα ; να μάθει ΤΩΡΑ ποδόσφαιρο (ΣΟΣ : όχι μπάλα) στον Μήτρογλου ; να "αναστήσει" τον Τοροσίδη ; ο Σάντος με βάση αυτό που ΕΧΟΥΜΕ, μια χαρά τα πήγε. Για να πάμε παραπέρα/παραπάνω πρέπει ΑΛΛΟΙ να ασχοληθούν. Αυτός ότι ήταν να κάνει το έκανε.